evet yaaaa turabım bizi çatlatacakmısın hadi gari bekliyoruzzzzzzzzzzzz
canımcım daha tartılmadım ama korrrkkk bendenuçarak geliyorummmmmmmmmmmm
bugün menümü mutlaka okutamammı şakar
merabalar sınavım süper geçtiyarın 2 cuma 3 tane daha var henüz rahatlamış değilim:95: bugünkü menümü tekrardan yazıyım
08,00 klasik kahvaltı
10,45 yeşilçay
11,30 bir bardak tarçnlı süt bir dilim kepek ekmeği üstüne reçel
13,15 bir kase tavuksuyu çorba bir dilim kepek ekmğ. bir parça kızarmış tavuk butu
13,30 bir bardak çay 8-10 tane badem
15,00bir şeftali suyu
17,30 bir kase süt içine 4-5 tane kepekli bisküvi
30 dk pilates( akşam birazda kendim yapıcm ) 2 lt falan su bir bardak yeşilçay bir kahve içerim
Bende marmaradayım
Hangi bölümdesin cnm sen??
hangi kampüstesiniz bakalım benim evim göztepedekine çok yakın
akrep değil mi bak sokmadan duramadı...kaç gündür gel sohbet edelim diye beklerken sen gel laf sok..aşkolsun kaptanım.
selam arkadaşlar.sporumu yaptım geldim.
sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli nesfit
ara 1 elma
öğle domates,salatalık,1 kk peynir
zeytin,2 dilim uno denge,1 tk reçel,çay
ara 1 küçük kase karışık çerez
1 yeşil çay
1 muz
akşam 1 tabak etli patates yemeği
1 dilim uno denge
çok bol yeşil salata...
90 dakika spor.....
Zülaleyin menüsünü çok merak ediyorum, nerde kaldın şeker ya meraktna çatlatacakmısın beni
amanınnn amanınn :18::18::18:kıss tırsıtma beniii!!!!!
yok bu böyle olmayacak anacım ben gideyimde öncelikle bir yeşilçay ve rezene içeyim, sonrada yürüyüş yapayım. yoksa gidecek elden galibiyet
selam arkadaşlar.sporumu yaptım geldim.
sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli nesfit
ara 1 elma
öğle domates,salatalık,1 kk peynir
zeytin,2 dilim uno denge,1 tk reçel,çay
ara 1 küçük kase karışık çerez
1 yeşil çay
1 muz
akşam 1 tabak etli patates yemeği
1 dilim uno denge
çok bol yeşil salata...
90 dakika spor.....
Ya biraz önce bantta yürürken aklıma geldi. sizinle paylaşmak istiyordum unutmuştum. benim gün arkadaşlarım bana zayıflamışsın demediler ama başkalarından duydum sonunda. annemde kaldığım günde pazar günü eski işyerimden bir arkdaşla yürüyüşe çıkmıştım. o beni görünce nasıl güzel zayıflamışsın dedi. sonunda birinden duymak nasıl güzel bir duygu yaa.:118:
eltimde aynı şekilde zayıflamışsın kıskandım dedi. bu nasıl bir mutluluktur böyle.
eşim son zamanlarda akşamları face de okey oynamaya kafayı taktı. akşam istediğim gibi giremiyorum. hemencecik menümü yazayım bilgisayarı kaptırmadan;
Sabah - Limonlu Sıcak Su
Sabah - 1/3 tahinli kete ve çay ile kahvaltı
Ara - 4 adet kepekli parmak galeta, 1 Elma
Öğle - 1/3 tahinli kete, 1 kase ezogelin çorbası
Ara - 1 Çay kaşığı çikolata
Akşam - Yarım Kase Yoğurt, 1 tabak kısır (azcık yağlı, bol bol bol bol yeşillikli) yeşillikten bulguru zor görüyordum
4 bitki çayı, ortalama 2,5 litre su
60 dk plates
50 dk yürüyüş (25 dksı bantta canım çıktı)
Yahu ne yorucu bir gündü bu yinee
Hiç yazamadım canlar hemen başlıyorum günün özetine:
Kahvaltı omlet, 2 dilim ekmek,domates,salatalık
Ara yok
Öğle yok
Akşam bir mücver, 2 mercimek köfte.
Bugün neden böyle diyebilirsiniz hemen açıklıyorum: Sınavım 3 teydi uyandım biraz daha çalıştım felan derken saat 12 olmuştu ztn sonra sınava gittim ettim derken 5 oldu ee akşam olmuş çoktann...
Bu arada spor yok sadece sabah uyandıgımda bır 20 dakıka egzersiz yapabildim okadar
ay evet burdaydim canim biraz alinti yapip cavapda yaziyordum ama kizim izin vermedi kapatmak zorunda kaldim. hastalanmis ufaklik yatiyor resimleride cekemedim. insaallah yarin herkes uyurken.turab burdasın.sanırım fotoğrafını koyacaksın merakla bekliyorum
cok yakindaaaaaevet yaaaa turabım bizi çatlatacakmısın hadi gari bekliyoruzzzzzzzzzzzz
evet belkide goruyorumdur marmara universtesi onu cog zaman bulusma noktasi oluyoor
öğrenci uluşması derken buluşma çoğaldısonuç heyecanla bekleniyor efem
:81::81::81:menü ve spor süperrr. salonda netür spor yapıyorsunuz banucum
Ya biraz önce bantta yürürken aklıma geldi. sizinle paylaşmak istiyordum unutmuştum. benim gün arkadaşlarım bana zayıflamışsın demediler ama başkalarından duydum sonunda. annemde kaldığım günde pazar günü eski işyerimden bir arkdaşla yürüyüşe çıkmıştım. o beni görünce nasıl güzel zayıflamışsın dedi. sonunda birinden duymak nasıl güzel bir duygu yaa.:118:
eltimde aynı şekilde zayıflamışsın kıskandım dedi. bu nasıl bir mutluluktur böyle.
merhabalar arkadaslar.
kizimda bende sifayi kapmisiz. bizimki sabahtan buyana hapsurup duruyor burnu akiyordu simdide ateslendigozleri kuclmus halsiz hali ile bile "gel gel" yapiyor y, yerim seni ben simdi uyudu uzun ugraslar sonunda ama devamli kontrol etmem lazim yukselmesin atesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?