Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canımcım daha tartılmadım ama korrrkkk benden uçarak geliyorummmmmmmmmmmm
bugün menümü mutlaka oku tamammı şakar

amanınnn amanınn :18::18::18:kıss tırsıtma beniii!!!!!
yok bu böyle olmayacak anacım ben gideyimde öncelikle bir yeşilçay ve rezene içeyim, sonrada yürüyüş yapayım. yoksa gidecek elden galibiyet

aferin sana çalışkan kızsın vesselam. aynı benn

akrep değil mi bak sokmadan duramadı...kaç gündür gel sohbet edelim diye beklerken sen gel laf sok..aşkolsun kaptanım.

kuzucum sen halimi bir görsen hala benim pc de kk ya giremiyorum..bu laptop da bazı harfleri tam yazmıyor..mesela ö
vaktim olsa hiç çıkmicam takımdan canikom..çok zlüüyorum aklım burda kalıyor..
okumadığım sayfaları okurken elimde olmadan şettirdim işte canımm..ama doğruuu

selam arkadaşlar.sporumu yaptım geldim.
sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli nesfit
ara 1 elma
öğle domates,salatalık,1 kk peynir
zeytin,2 dilim uno denge,1 tk reçel,çay
ara 1 küçük kase karışık çerez
1 yeşil çay
1 muz
akşam 1 tabak etli patates yemeği
1 dilim uno denge
çok bol yeşil salata...
90 dakika spor.....

:81::81::81:menü ve spor süperrr. salonda netür spor yapıyorsunuz banucum

Ya biraz önce bantta yürürken aklıma geldi. sizinle paylaşmak istiyordum unutmuştum. benim gün arkadaşlarım bana zayıflamışsın demediler ama başkalarından duydum sonunda. annemde kaldığım günde pazar günü eski işyerimden bir arkdaşla yürüyüşe çıkmıştım. o beni görünce nasıl güzel zayıflamışsın dedi. sonunda birinden duymak nasıl güzel bir duygu yaa.:118:
eltimde aynı şekilde zayıflamışsın kıskandım dedi. bu nasıl bir mutluluktur böyle.

eşim son zamanlarda akşamları face de okey oynamaya kafayı taktı. akşam istediğim gibi giremiyorum. hemencecik menümü yazayım bilgisayarı kaptırmadan;
Sabah - Limonlu Sıcak Su
Sabah - 1/3 tahinli kete ve çay ile kahvaltı
Ara - 4 adet kepekli parmak galeta, 1 Elma
Öğle - 1/3 tahinli kete, 1 kase ezogelin çorbası
Ara - 1 Çay kaşığı çikolata
Akşam - Yarım Kase Yoğurt, 1 tabak kısır (azcık yağlı, bol bol bol bol yeşillikli) yeşillikten bulguru zor görüyordum

4 bitki çayı, ortalama 2,5 litre su

60 dk plates
50 dk yürüyüş (25 dksı bantta canım çıktı)

Zülaleyin menüsünü çok merak ediyorum, nerde kaldın şeker ya meraktna çatlatacakmısın beni

Yahu ne yorucu bir gündü bu yinee

Hiç yazamadım canlar hemen başlıyorum günün özetine:

Kahvaltı omlet, 2 dilim ekmek,domates,salatalık
Ara yok
Öğle yok
Akşam bir mücver, 2 mercimek köfte.

Bugün neden böyle diyebilirsiniz hemen açıklıyorum: Sınavım 3 teydi uyandım biraz daha çalıştım felan derken saat 12 olmuştu ztn sonra sınava gittim ettim derken 5 oldu ee akşam olmuş çoktann...

Bu arada spor yok sadece sabah uyandıgımda bır 20 dakıka egzersiz yapabildim okadar

Son düzenleme:
Ayrıca bende ölçülerimi yazcam ama farkettiğim büyük bir eksiklik var mezurem yok unutmadan almalıyım en kısa zamanda

Zülaleyin menüsünü çok merak ediyorum, nerde kaldın şeker ya meraktna çatlatacakmısın beni

geldim canım geldim kocayı anca gönderdim işe
menüm sabah elma sirkeli su
kahvaltı klasik
ara yarım armut
ögle 1 tabak salata
ara biraz kuru üzüm bir acuk içi fındık
akşam 1 ks kuru fasulye salata
110 dk yürüyüş 4 kupa yeşil çayy 3 lt su

amanınnn amanınn :18::18::18:kıss tırsıtma beniii!!!!!
yok bu böyle olmayacak anacım ben gideyimde öncelikle bir yeşilçay ve rezene içeyim, sonrada yürüyüş yapayım. yoksa gidecek elden galibiyet

kıs senin cezanneydi unttumda bak dogru söyle cezanı geçmişi okutturma bana :82:

maaaşallah banucum son günlere yaklaşınca nasılda degişiyor menülerimiz dimi :81: :81:

evettt yaaa başkalarından duymak insanın çok hoşuna gidiyor eltinde dediha kız benimki demiyor saa dece kendinden bahsediyor yenge bak gene zayıflamışım demi diyor bana

ahhh canım çok yorma kendini kıyamam ben sana kız çok severim tahinli keteyi yazıp durma yeyisim geliyorrr banuda birkeresinde menüsüne mantı yazmıştı sabah erkenden mantı yapmıştımm

evet şeker suçunu biliyorsun oda güzel açkalmamaya çalış yoksa veremessin kilocukları vicut kendini korumaya alır hemen

merhabalar arkadaslar.
kizimda bende sifayi kapmisiz. bizimki sabahtan buyana hapsurup duruyor burnu akiyordu simdide ateslendi gozleri kuclmus halsiz hali ile bile "gel gel" yapiyor y, yerim seni ben simdi uyudu uzun ugraslar sonunda ama devamli kontrol etmem lazim yukselmesin atesi.

turab burdasın.sanırım fotoğrafını koyacaksın merakla bekliyorum
ay evet burdaydim canim biraz alinti yapip cavapda yaziyordum ama kizim izin vermedi kapatmak zorunda kaldim. hastalanmis ufaklik yatiyor resimleride cekemedim. insaallah yarin herkes uyurken.

evet yaaaa turabım bizi çatlatacakmısın hadi gari bekliyoruzzzzzzzzzzzz
cok yakindaaaaa

öğrenci uluşması derken buluşma çoğaldı sonuç heyecanla bekleniyor efem
evet belkide goruyorumdur marmara universtesi onu cog zaman bulusma noktasi oluyoor

gunaydin kislarrr ben bu hafta kilo vermeyi beklemiyorum malum pc yoktu esim yoktu motivasyon sifirdi yani birde esim sagolsun turkiyeden gelirken baklavalar fistiklar doldurmus gelmis o baklavalar kacbin kilometre yol gelmis bosa gitmesin dedim:78:

ben senin arkadaşlarını azıcık fesat gördüm güzelim.alınca almışsın demesini bilenler verince dilsiz kesiliyor ne hikmetse.benim arkadaşlarım gurur duyar gibi kilolu tanıdıklarına bile beni örnek gösteriyorlar.bak doğumdan sonra 83 kiloydu nasıl verdi falan diyerek beni de motive ediyorlar..sağolsunlar.

geçmiş olsun canım.bu kış hastalanmayan bebek kalmadı.allah şifasını versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…