buarada menuyu onceden yazma fikrini sevdim. olabilir hem ne yemek pisirsem telasimizda onceden karar vermemizi de saglarne mutlu sanaşu an kaç bedensin turab annenler seni görünce şaşırdımı ay ne meraklıyım:86:
kızlar aklıma geldi tekrar girip yazmak istedim biz neden gelecek menülerimizi yazmıyoruz hem yanlış bi yiyecek içecek olursa önceden uyarma imkanımız var bide menüyü buraya yazdığmz içinde ona uyma zorunluluğu hissederiz diye düşünüyorumne dersiniz?
bide hep söyleyeceğim unutuyorum turab geçenlerde seni rüyamda gördüm sarışın açık kumral renkli gözlü bir bayan olarak gördüm sürekli bağırıyordun sinirleniyordun :44::44:
cumartesi yada pazardı tam hatırlamıyorum ama haftasonuydu:26:
allah zihin acıklıgı versınnnaksam dızıde osman soyluyordu ya boylee
buarada menuyu onceden yazma fikrini sevdim. olabilir hem ne yemek pisirsem telasimizda onceden karar vermemizi de saglar
herkes cok sasirdi. bircok akrabami gordum gorenler "ben yine tombul bir turab gorecegim zannediyordum" falan dediortaokul arkadaslarimla bulustumya " kim sana cocuklu kadin der " dedi cok guzelmis ya eski kilona donmek Allah bu mutlulugu tez zamanda tum takim arkadaslarima tattirsin hepimiz 38 beden olalim ins.
ben 38 bedenim canim bazi 36 larda oluyor.
güzelim evli ve çocuklu olunca o menü isteklere göre şekil alıyor.yarın şunu yaparım derken öğlen yemeğe gelen kızım canının çektiği bir şeyi isteyince[ya da eşim]benim menü şekil değiştiriyor.
kesin arabayi kiraladigim gundur.ablamla arabayi havaalanindan eve getirdik ama benim omrumden omur gitti. surekli karnim agridi yaa uff neden boyleyim ben ama izmirin altini ustune getirdim araba ile 4 gun. oh iyikide yapmisim. butun korkularimdan kurtuldum. en zor yerlere asla gitmem dedigim yerlere bile gittim araba ile
günaydın kızlar.akşam uğrayamadım benim bebiş geceleri coştu, bu aralar bana düşkünlüğü de arttı.şu an uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum.enerjim sıfır.
korkularının üzerine gitmişsin iştebide geçen hafta ben yolda yürürken sürücü kursu arabasının yan aynası belime çarptı tabiki kasıtlı değildi ama baya bi sinirlendim tartıştık falan acaba ordanmı bilinç altıma yüklendi:44:
istanbuldan merhaba :119:
evet arkadaslar evimdeyim ve temizlige koyulmus durumdayim. buyuk beden kiyafetlerden dolabimi arindiriyorumgiyemedigim tum kiyafetlerim uzerime oluyor. gitmeden yikamistim simdi onlara yer aciyorum utuleyip yerlestirecegim. su iki gun yogun temizligim var ondan sonra 22 mayisa kadar sinav calismam lazim kpds ye hazirlaniyorum. ama hep buralardayim.
ay bu önceki kıyafetleri giyebilmek ayrı bir zevk.80 li kilolardayken bir sinirle tüm olmayan giysilerimi paketledim[lohusalık sendromuydu herhalde]doğruca ihtiyacı olanlara...çok sevdiğim elbiselerim kurtuldu bu kıyımdan.dün çok beğenip 2 kere giyebildiğim bir elbisemi acaba sıkar mı diye denedim bol bile gelince şaşırdım.şimdi yenilenmesi gereken bir gardrobum var ama kilo vermeye devam edince de bollaşacaklar diye almak istemiyorum..biraz daha bekleyeyim diyorum..
Allah'tan bişey olmamış canım:96:
olabilir bak cunku ben yokus cikarken durmaktan cok korkuyordum cunku arabayi geri kacirma ihtimalim var. bir sabah arkadasimi isyerine biraktim donuste yokusta uc ogrenci yolun yarisini kaplamis. yukardan inen arabada bana yol vermedi bende durmaya korkuyordum cocuklarin cok cok yakinindan gectim onlarda arkamdan bagirdilar aman sen sen ol her arabadan sakin.
ben gidiyorum arkadaslar temizlik ve duzen islerim var kizim uyuyorken bitireyim.
bnde 5'li rakamlara gelmeyi bekliyorum yeni ciciler almak için:82:ay bu önceki kıyafetleri giyebilmek ayrı bir zevk.80 li kilolardayken bir sinirle tüm olmayan giysilerimi paketledim[lohusalık sendromuydu herhalde]doğruca ihtiyacı olanlara...çok sevdiğim elbiselerim kurtuldu bu kıyımdan.dün çok beğenip 2 kere giyebildiğim bir elbisemi acaba sıkar mı diye denedim bol bile gelince şaşırdım.şimdi yenilenmesi gereken bir gardrobum var ama kilo vermeye devam edince de bollaşacaklar diye almak istemiyorum..biraz daha bekleyeyim diyorum..
ben gidiyorum arkadaslar temizlik ve duzen islerim var kizim uyuyorken bitireyim.
ay bu önceki kıyafetleri giyebilmek ayrı bir zevk.80 li kilolardayken bir sinirle tüm olmayan giysilerimi paketledim[lohusalık sendromuydu herhalde]doğruca ihtiyacı olanlara...çok sevdiğim elbiselerim kurtuldu bu kıyımdan.dün çok beğenip 2 kere giyebildiğim bir elbisemi acaba sıkar mı diye denedim bol bile gelince şaşırdım.şimdi yenilenmesi gereken bir gardrobum var ama kilo vermeye devam edince de bollaşacaklar diye almak istemiyorum..biraz daha bekleyeyim diyorum..
lolo geçmiş olsun minaver aramıza hoş geldinmedencim ölçülerim
göğüs 91
bel 72
kalça 101
bel ve kalçadan on'ar cm gitmesi lazımölçüleri aylık vericez dimi:44:
günaydın kızlar.akşam uğrayamadım benim bebiş geceleri coştu, bu aralar bana düşkünlüğü de arttı.şu an uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum.enerjim sıfır.
aynen şeker bende dün kıyafet almaya gittim 44 bol oluyor 42 sıkıyor ama hiç kıyafetim kalmadı herşey bolgeliyor 3 kilo vermem lazım biran önce 42 olmam lazım özerime olan 1 tane etegim var 1 aydır onu giyiyorum eşimde dalga geçmeye başladı etek üstünde çüricek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?