turabcım maaşallah sana hadi bakalım istanbul şöför görsünbenide cesaretlendirdin bende eşimin arabayı degiştirmesini bekliyorum
banucum bebek sevmeyi öyle özlemişimki sizler bebek hakkında bişiler yazınca
artık sana düşkün oldugu zamanlar benim kızımda 9 aydan sonra hiçkimsenin kucagına gitmiyordu saadaca ben oyyyy kuzum hiçde aglamazdı okadar rahat büyüttümki kızımı anlatamam 2. sonra rabbim hediye verdi bunu bana diyordummaaziye daldım
turabcım maaşallah sana hadi bakalım istanbul şöför görsünbenide cesaretlendirdin bende eşimin arabayı degiştirmesini bekliyorum
banucum bebek sevmeyi öyle özlemişimki sizler bebek hakkında bişiler yazınca
artık sana düşkün oldugu zamanlar benim kızımda 9 aydan sonra hiçkimsenin kucagına gitmiyordu saadaca ben oyyyy kuzum hiçde aglamazdı okadar rahat büyüttümki kızımı anlatamam 2. sonra rabbim hediye verdi bunu bana diyordummaaziye daldım
Günaydınn demeden girdik konulara.
Herkese hayırlı günleeerrrr
Yine hatırlatmakta fadya var yarışımızın son 2 gününe başlamış bulunuyoruz. CUma günü gelseydi diye dört gözle bekliyorum.
Maşallah bugünde bir sohbete girmişiz ben yine 1 sayfa okurum herhalde diyerek girmiştim. ne diyelim Alah muhabbetimizi arttırsın.:9
bir ara bende senin gibi tek eteğe kalmıştım, sinirlerim bozuluyordu. ama çok şükür atlattım o günleri. seninde az kaldı atlatmana inşaallah canımcım.
Günaydınn demeden girdik konulara.
Herkese hayırlı günleeerrrr
Yine hatırlatmakta fadya var yarışımızın son 2 gününe başlamış bulunuyoruz. CUma günü gelseydi diye dört gözle bekliyorum.
Maşallah bugünde bir sohbete girmişiz ben yine 1 sayfa okurum herhalde diyerek girmiştim. ne diyelim Alah muhabbetimizi arttırsın.:9
Güzelim senin neden bozuk moralin. bir sıkıntı yoktur inşaallah.
evet canım ya.artık kızım 10 aylık olacak neredeyse.ben şimdiden özledim küçüklük hallerini.eşim de başak istemediği için son bebeğim bu..bebek kokusunu doya doya çekiyorum içime.sıcacık yatırıyorum koynumda.her şeyinden azami zevk almaya bakıyorum.beni kadar anaç bir kadına 2 çocuk az geliyor ne yapayım.eşime de hak veriyorum kızları için planları var.olanakları bol kullansınlar,sıkışmasınlar diyor ama ben en az 1 çocuk daha istiyorum...
ben de yine aynı çıkacak kilom diye hiç istemiyorum cumanın gelmesini..hergün de sporumu yapıyorum ama.yediklerim biraz fazla kaçıyor farkındayım.
kızlar benim eltiyle görümce hiç söylemiyorlar bu ara ne kadar kilo verdiklerini.benim taktiği uyguluyorlar bana.yanlış anlamadıysam eltim şu altın çilek hapına başlamış.diğeri de beni geçemezsiniz edalarında.1-2 ay sonra en daracık kıyafetimle gitsem diye fantazi yapıyorum...eşim de kadın işte,hiç başka derdiniz yok değil mi diyor.ama eğleniyoruz işte ne var canım.tatlı rekabet güzel oluyor...
günaydınherkeze teşekkürler dünkü menum sabah ballı elma sirkeli su içince midem yandı galiba biraz fazla içmişim
11 e kadar bişey yiyemedim mide yanmam geçsin diye jelibon yedim kötü ama yaptım öğleyin 1 kase çorba ve 4 adet köfte yedim gün boyu 2 bardak kahve 2 bardak çay ve 2 kupa yeşil çay içtim şeker yok ama tatlandırıcı kullanıyorum akşam patetes yemeği bit porsiyon yarım köfte ve yemekten sonra 1 bardakta kola içtim ya gene kaçırdım
yiğenlerimle oynadım koşundum güreş yaptık bi 15 dk kadarama kaşımı gözümü çizdiler 25 tane sınav çektim
tatlım nemli olan sadece zayıflamak değil şekillenerek zayıflamak..bu yüzden yaptığın sporları da yazmalıın buraya canımteşekkür eder,m canım evet o memnun kaldı
ama evlenmeden önce çıtır hatun olmak istiyorum hiç istediğim bi model sütyen takamıyorum ya içine giremiyorum yada askıları 2 giyimde kopacakmış gibi oluyor çok kötü bir görüntüm var aynayabile bakmak istemiyorum bide göbek cabası tabi
diyetede yeni başladım umarım veririm çok fazla ekmek tüketmiyorum fazlada yemek yemiyorum ama işten akşam 7:30 da çıkıyorum eve git yemek yap ye saat 9 oluyor tabi o kadar geç yiyince bide kola ve çikolata şekerli şeylere dayanamıyorum ama niyetliyim bakalım hele bide haftaya cuma ya zayıflarsam dahada azmim artacak
Secdenurcumm bizimle yarışa katılmıyormusun şekercim, senden hedef bekliyorum ben. ve menülerinii
bu hafta yarış halindeyiz sen, ben ve zülaleyaslında yarışın sonucu belli , galibi benn
sonuncusuda galiba zülaleykadayıflar baklavalar
verirsin canımcım verirsin..doğru söylüyorsun kiloyu verdikçe azminde artıyor. sen yalnızmı kalıyorsun ki canımcım.
sen öncelikle hergün yeşil çay içmelisin. ve içinede tarçın çubuğu koyarsan tatlı krizlernin önüne geçebilirsin. ve 6 öğün beslenme çok iyi oluyor. o zaman akşam şekerli şeylerle mücadelen daha kolay oluyor. tarçınlı süt gibi şeylerde tatlı krizlerine iyi geliyor. yanii şekerli şeylerin daha masum olanlarını seçerek bu sorunu çözebilirsin. birde kurabiye, çikolata, kek, börek gibi şeyleri sabah ve öğle saatlerinde tüketirsen zararı olmaz. akşama bırakmamalısın.
süpersin derimben bir şeyi unuttummm 1 mayıs hedefimiiii
Bu ay bende hedefimi düşük tutacağım, artık verilecek kilolar kolay gidecek kilolardan değil oturmuş olan kilolardan.
1 MAYIS HEDEFİM 60 !!!
Arkadaşlar herkes 1 Mayıs hedefini yazsa, hatta bu aydan itibaren her ay belirlenen hedefler ve ulaşılıp ulaşılmadığı bir tablo halinde yapılsa sizce iyi olmazmı acaba:26::26: bununla birlikte beden ölçüleri içinde aynı şeyi yapabiliriz. hem beden ölçlerimizi veririz hemde 1 ayda elde ettiğimiz farklılıkları belirtiriz.
Yapalım derseniz bunu ben yapabilirim. matematik ve tablolarla aram iyidirAkrep kaptan ne dersin:26::26:
şşşşştttevet yanlız kalıyorum gerçi annem ayda 1 gelip bir ay kalıyor o gelince daha kötü yemeyince darılıyor ona göre bi deri bi kemikmişim
yanlız oluncada atıştırma yapıyorum işten eve giderken cips kola kek böyle ama artık 1 haftadır çok azalttım hala kola ve tatlı krizlerim tutuyor bakim tarçında alayım pazartesi daha bi sıkı sarılacam
bu arada limonlu yeşil çay aldım bide formun zayıflama çayını içine bazen ada çayı atıp içiyorum
tavsiye ederim 2 günde 1 lavobaya giden ben sabah akşam bi güzel rahatlıyorum işe yarıyomuş sevmezdim aslında artık tadıda güzel gelmeye başladı
kurtulurum inşallah o etekten
evet şeker biliyoruz son 2 gün oldugunuevet tam 110 dakika yürüdün geldim duş aldım 1 tabak salata yedim birazdanda yeşil çayımı içerim eeeeeeeee senneler yaptın bakalım :79:
arada gelirler benimkiler ama bişiyok allaha şükür iyiyim şimdi
hayırlısı olsun canım tabi çok çocugu bende isterim ama benimde eşim istemiyor hayırlısı ama eşime diyorum olursa asla aldırmam dogururumogullarımda kucaga alıştırma diyorlardı bende çok almazdım kucagıma kızımı koynumda büyüttüm sayılır tabi yaşım daha büyüktü kimseyi dilemedim ama ogullarımı fazla kucagıma almadıgım için hala üzülürüm bebeklikleri birdaha gelmiyor doya doya kucagınızda büyütün bebişlerinizi
tatlım nemli olan sadece zayıflamak değil şekillenerek zayıflamak..bu yüzden yaptığın sporları da yazmalıın buraya canım
süpersin derimay farklı görevleri verdiğim kişiler derelere su getirmeye gittiler bu yüzden kimseye biii demiyordumm.ben de çok severim matematik ve tabloları ama vaktim olmadığından o kadar projem sadee düşünede kalıyor
şşşşşttthemen o zayıflama çayı çöpe atılacak canım..içindeki sinameki bağırsak tembelliine sebep olur..hastanelik olursun maazallah birdaha okumiicam form çayı içildiğinii
hımmm şekercim yarış zülaley ve benim aramdaydı, secdenur katılacakmı bir bilgi vermedi. senide alabiliriz tabiiki. öncelikle bu hafta kaç kilo vermek istediğini bildirmelisin. ben 1000 gr zülaley 700 gr vermeyi hedefledik. yarışı kaybedene ağırlaştırılmış cezalar var ona göre.hala katılmak istiyormusun şeker
hımmm şekercim yarış zülaley ve benim aramdaydı, secdenur katılacakmı bir bilgi vermedi. senide alabiliriz tabiiki. öncelikle bu hafta kaç kilo vermek istediğini bildirmelisin. ben 1000 gr zülaley 700 gr vermeyi hedefledik. yarışı kaybedene ağırlaştırılmış cezalar var ona göre.hala katılmak istiyormusun şeker
evet canım ya.artık kızım 10 aylık olacak neredeyse.ben şimdiden özledim küçüklük hallerini.eşim de başak istemediği için son bebeğim bu..bebek kokusunu doya doya çekiyorum içime.sıcacık yatırıyorum koynumda.her şeyinden azami zevk almaya bakıyorum.beni kadar anaç bir kadına 2 çocuk az geliyor ne yapayım.eşime de hak veriyorum kızları için planları var.olanakları bol kullansınlar,sıkışmasınlar diyor ama ben en az 1 çocuk daha istiyorum...
ben de yine aynı çıkacak kilom diye hiç istemiyorum cumanın gelmesini..hergün de sporumu yapıyorum ama.yediklerim biraz fazla kaçıyor farkındayım.
kızlar benim eltiyle görümce hiç söylemiyorlar bu ara ne kadar kilo verdiklerini.benim taktiği uyguluyorlar bana.yanlış anlamadıysam eltim şu altın çilek hapına başlamış.diğeri de beni geçemezsiniz edalarında.1-2 ay sonra en daracık kıyafetimle gitsem diye fantazi yapıyorum...eşim de kadın işte,hiç başka derdiniz yok değil mi diyor.ama eğleniyoruz işte ne var canım.tatlı rekabet güzel oluyor...
evet evet evetDikkatinizi çekerim kızlar ilk 12 nin üçte biri 2.TAKIMDAN
kurtulurum inşallah o etekten
evet şeker biliyoruz son 2 gün oldugunuevet tam 110 dakika yürüdün geldim duş aldım 1 tabak salata yedim birazdanda yeşil çayımı içerim eeeeeeeee senneler yaptın bakalım :79:
arada gelirler benimkiler ama bişiyok allaha şükür iyiyim şimdi
hayırlısı olsun canım tabi çok çocugu bende isterim ama benimde eşim istemiyor hayırlısı ama eşime diyorum olursa asla aldırmam dogururumogullarımda kucaga alıştırma diyorlardı bende çok almazdım kucagıma kızımı koynumda büyüttüm sayılır tabi yaşım daha büyüktü kimseyi dilemedim ama ogullarımı fazla kucagıma almadıgım için hala üzülürüm bebeklikleri birdaha gelmiyor doya doya kucagınızda büyütün bebişlerinizi
arkadaslarimmmmm nasil ozlemisim sizi benim pc coktu cok zor gunler gecirdim pc sizlikten allahim sen kimseyi pc siz birakma simdi bakayim nevar neyok
tatlım nemli olan sadece zayıflamak değil şekillenerek zayıflamak..bu yüzden yaptığın sporları da yazmalıın buraya canım
süpersin derimay farklı görevleri verdiğim kişiler derelere su getirmeye gittiler bu yüzden kimseye biii demiyordumm.ben de çok severim matematik ve tabloları ama vaktim olmadığından o kadar projem sadee düşünede kalıyor
şşşşşttthemen o zayıflama çayı çöpe atılacak canım..içindeki sinameki bağırsak tembelliine sebep olur..hastanelik olursun maazallah birdaha okumiicam form çayı içildiğinii
turab burdasın.sanırım fotoğrafını koyacaksın merakla bekliyorum
bende plates yaptım ve azda yürüyüş.. akşama yapmak istiyorum biraz daha yürüyüş. yapabilirsem tabii. aslında bugün düşüncem çarşıya gitmekti hava güzel olsaydı ama maalesef yağmurlu ve soğuktu. şimdi güneş açtı, inşaallah yarın böyle olurda dışarda yürürüm. dışarda olunca fazla yürüyebiliyorum, evde yürümenin fazlası sıkıyor:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?