ben de bunu sorucaktım..süpersin yaa..kilo almaman koşturmalarının fazla olmasından sanırım..
bugun tartilmadim ama son tartildigimda hala 61 lerde seyrediyordum. belki gram farki olur ama oyle 1, 2 klilo birden almadim elh.
valla neden almadim bilmiyorum ama biliyorsun ben zor kilo alip zor veriyorum.
Akrepcim ynei yeni kurallar oldu mu ben yokken de hele bana. gundemi takip ediyim
posicim nihayet geldin.arada düşünüyordum neler yapıyorsun diye.yine birlikteyiz ne güzel...
canım zahmet etmişsin,çok teşekkür ederim.
gözümüz yolda kulağımız posinin ayak sesindeydi ama nafile posi gelmedievet ne guzel ozlemisim burda sohbet etmeyi, cok iyi geliyor. ama o kadar uzun ara vermisim ki birden kendimi yabanci gibi hissettim. yeni arkadaslar var bi de ben takimdan ayrilirlenm ynei gelmis arkadaslar var onlarla tanismistik o zamanlar ama aradan bu kadar vakit gecince onlari da unuttum. yaaa ben ne nakor bir insanmisim :26: herkesleri unutmusumama olsun tekrar tanisicaz artik :)
canım takım arkadaşlarım,yüzünü görmeden tek tek sevdiğim dostlarım...allah hepinizden razı olsun.iyi dilekleriniz kalbinizin güzelliğinden...rabbim hepimize sevdiklerimizle yaşlanmayı nasip etsin inşallah..tekrar teşekkür ederim hepinize..var olduğunuz için...
gözümüz yolda kulağımız posinin ayak sesindeydi ama nafile posi gelmedi
ama bundan sonra hep burda inş.
kızlar posinin paylaşımı süperdir..özellikle gözünden hiç bişii kaçmaz.yerine göre gardiyan yerine göre sırdaş yerine göre de yol göstericidir..gardiyan dedim çünkü posi acaip doğrucudur..lafını esirgemeyen korkusuz cengaverlerden kendisi..
özetle rahatlıkla sırtımızı dönebileceğimiz biri
arkadaş gibi arkadaşlığı tecrübelerle sabittir
cok duygulandim ya bundan guzel karsilama olmazdi galiba acayip motive oldum. Allah razi olsun akrepcim
yalniz bazen huysuzlugumdan dolayi seni deli ettigimi de biliyorumama guzel yanlari gorup guzel seyler yazdigin icin cok tesekkur ederim
ben simdi yusufu gezdirmeye cikiyorum cunku burda hava acaayip guzel, kendimi disari atip sonra eve hic gelmeyesim var (cunku evde birsuru is beni bekliyor :18: )
Allah herkese boyle bir ask nasip etsin.Çok fakir evli bir çift varmış.Adamın babasından yadigar bir saati varmış.Fakat ...bu saatin zinciri yokmuş.Adamın tek hayali babasından kalan bu hatıraya gümüş bir zincir alabilmekmiş.Karısının da o kadar güzel saçları varmış ki o saçlara yakışır gümüş bir toka almak istermiş ömrü boyunca.Ne var ki bu çok ama çok fakir bir aileymiş ve... karınlarını doyurmakta dahi zorlanıyorlarmış.Evlilik yıldönümlerinde kadın bir perukçuya gidip saçlarını satmış. Aldığı parayla da ucuz bir peruk alıp başına geçirmiş, kalan parasıyla da eşinin babasından kalan saate, eşinin o çok sevdiği zinciri almış.Akşam evinde heyecanla kocasının gelmesini bekliyormuş.Nihayet eşi eve gelmiş.Kadın hemen hediyesini vermiş eşine.Adam üzülerek almış hediyeyi.’’Nasıl alabildin bu hediyeyi’’ diye sormuş eşine.O da saçlarını sattığını söylemiş.Adam daha da üzülmüş.Çünkü o da eşinin o çok sevdiği tokayı almış, babasından kalan yadigar saati satarak…
ALINTI..
iyi akşamlar kızlar.daha fazla yemeden menümü yazayım da kendimi durdurayım.
sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 kase nesfit
ara 1 soda
öğle 1 paket mısır patlağı,1 kase yoğurtla
ara 1 muz
1 avuç kuruyemiş
akşam 1 kase sebzeli bulgur pilavı,2 bardak ayran
vee 1 dilim d.günü pastası.
30 dakika pilates
yeşil çay 1.5 litre su
mutfak beni bekliyor kızlar.şimdilik kaçıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?