Bugünkü menümü yazayım;
Sabah - 2 Dilim Kepekli Ekmek ve 1 bardak çay ile yumurta beyazı, zeytin, peynir vsss
Ara - 6 Adet Çilek
Öğle - 1,5 Kase Special K
Ara - 1 Elma
Akşam - 1 Tabak Yoğurtlu Semizotu Salatası, Yarım Kase Bezelye ve 2 Kaşık Pilav
ortalama 2,5 lt su, 4 Bardak Bitki Çayı, 3-4 adet balık ve çubuk krakerde yemiştim.
110 dk Yürüyüş
45 dk Pilates
evet tartı öncesi akşamı son hazırlıklarıda yaptım şükür. birazcık spor yaptım ve duşumu aldım, şimdide kiraz sapı çayımı içiyorum. artık yarını heyecanla bekliyorum. kim kazanacak acaba:26:gerçi hepimizinde kazanma itimali vardı dimi
evet benim bu haftaki yarış arkadaşlarım;
zülaleycim nasılsın şeker son durum nasıl, inşaallah yarın hedeflediğimiz karayağları vermiş oluruz. :13::129::129:
ve şükrancım sen neler yaptın şekercim. yarın senin ilk bildirim günün, inşaallah ilk bildiriminde iyi sonuçlarla gelirsinde daha azimle yola devam edersin. :13::129::129:
kizlar yusufla parka gittik
parkta yusuf yasiunda mini mini bebeler cibil cibil kum oynuyorlardi ben de yusufu kuma soktum yusufun ilk hareketi yerden kum alip kendi basindan assagiya dokmesi oldu. saclarinin icine kadar minik minik kumlar girince ben de biraktim onu oteki bebeler gibi cikardim ayakkabilarini coreplarini cok hosuna gitti. yaklasik 1 saat kum oynayip salincak bindik ama cok ruzgar vardi ins. hasta olmayiz.
eve gelir gelmez tabiki direk banyoya soktum cadiyi
cok eglenceliydi ya ilk defa ciplak ayak kumla oynadik
bilmiyorum medencim yarın görcez gari bugün spor yapamadım şu secdenin ördügü amigurumiye başladım ay çok keyifli bırakamadım elimden kızıma pembe bir kuzu örüyorum bitirince resmini koyarım güzel olucak gibi
kız benim oglumun adıda yusuf çok severim yusuf isminisende bendensin şeker bende çocukları toprakta çok oynatırdım yani ogulları allaha şükür çok saglıklılar ama kızımı çok çıkaramadım bebekkken o çok hastalanıyor bagışıklık kazanamadı mikroplara karşı
hayirli cumalar ben dedigim gibi kilo veremedim hatta 500 gr almisim
Bugünkü menümü yazayım;
Sabah - 2 Dilim Kepekli Ekmek ve 1 bardak çay ile yumurta beyazı, zeytin, peynir vsss
Ara - 6 Adet Çilek
Öğle - 1,5 Kase Special K
Ara - 1 Elma
Akşam - 1 Tabak Yoğurtlu Semizotu Salatası, Yarım Kase Bezelye ve 2 Kaşık Pilav
ortalama 2,5 lt su, 4 Bardak Bitki Çayı, 3-4 adet balık ve çubuk krakerde yemiştim.
110 dk Yürüyüş
45 dk Pilates
tesekkur ederim posicim tekrar hosgeldin aramiza. bak ben seni coktan solladim. gerci kac kilo ile dondun bilemiyorum :18:Turab gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin melegine
Zulaley ben nerdeyse yil basindan beri yokum dersem yeridir hatta aralikta basladim buraya girememeye o yuzden hatirlamaman normal. cok uzun sure gecti ama elh. kilo almadim
turabcım bebiş hastamı yoksa..ben bugün okuyamadım akşam yazılanları..
çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin.
kızlar siz gelmezseniz ben de okumanız gereken konuları çoğaltıcam bilginize :86:
günaydın arkadaşlar.kilom 67.hiç değilse bu hafta az da olsa gitti.mutluyum...
oh maasallah 2. takimi becerikli hatunlar doldurmus
senin ogullarin kac yaslarindaki zulaley. benimki 15 aylik ben d eyusuf ismine bayildim o yuzden koydum oglumaben de aslinda kuma sokmicaktim ama baktim ustunu 2 saniyede batirdi madem batirdi keyfini cikarsin dedim. oteki cocuklar kisa kollar cibil cibil olmuslar toprakta yuvarlaniyordu onlari gorunce dedim en kalin ben giydirmisim yine biz turk anneleri cok ustune titriyoruz bebelerimizin
hadi yat bakalim sen yarin sabah sinav var ama ben bu hafta ozgurum yarin tartilicam ama bildirim yapmicam cunku tatil modundaydim hep simdi hafta boyunca diyet yapmadan yiyip yiyip sonra kilo bildirimi yaparsam takimi geriletirim. o yuzden yarin baslicam diyete ki haftaya kadar biraz kilo vereyim
Günaydınn ve hayırlı cumalar
günün ilk kilo bildirimi benden olsun.
Bayrakları sallama zamanıdır
kilo 61 yupppiiii. 1000 gr gitmiş.
ben çıkıyorum akşama görüşürüz.
hayirli cumalar ben dedigim gibi kilo veremedim hatta 500 gr almisim
herkaze günaydınnnnnnnnnn
kızlar gerçi geçen hafta kabızlık sorunum vardı çok şükür bu sabah atlattım onu
kilo 56:200 çıktı inanamadım yupppppiiiiiiiii
tartıyı evin heryerine görüp orda tartıldım acaba yanlışmı diye hayır değilmiş
dünkü menüm
sabah elma sirkeli ılık ballı su bu su beni mahfediyo kahvaltı yapamıyorum onu içince
ara ülker 9 kat tadın kalanları yeşil çay 1 fincan kahve 1 fincan çay
öğle mercimek çorbası yarım kase kıymalı pateses yemeği yarım porsiyon malum yarın tartı günü
ara yeşil çay doğa form çayı kahve çay
akşam eve gidene kadar çok geç olur diye saat 17.:00 de işyerinde 1.5 domatesi dilimledim peynirle yedim ekmek yok ve 3 adet kepekli bisküvi
su belki 4 litreye yakın içtim
spor 100 tane mekik 1 saat yürüyüş gecede limonlu yeşil çay ve bol su
kızlar neyi farkettim biliyomusunuz zaten çok yemiyordum sadece akşam yemeklerini geç ve ana yemeklerden yiyordum bu hafta işten çıkmadan saat 6 gibi hafif bişeyler yiyeceğim
galiba bu gün tartıda beni hafif gösteren o oldu
tebrikler canım
aynen böyle devam..yürüyüş kısmı da ekstrası zaten....herkaze günaydınnnnnnnnnn
kızlar gerçi geçen hafta kabızlık sorunum vardı çok şükür bu sabah atlattım onu
kilo 56:200 çıktı inanamadım yupppppiiiiiiiii
tartıyı evin heryerine görüp orda tartıldım acaba yanlışmı diye hayır değilmiş
dünkü menüm
sabah elma sirkeli ılık ballı su bu su beni mahfediyo kahvaltı yapamıyorum onu içince
ara ülker 9 kat tadın kalanları yeşil çay 1 fincan kahve 1 fincan çay
öğle mercimek çorbası yarım kase kıymalı pateses yemeği yarım porsiyon malum yarın tartı günü
ara yeşil çay doğa form çayı kahve çay
akşam eve gidene kadar çok geç olur diye saat 17.:00 de işyerinde 1.5 domatesi dilimledim peynirle yedim ekmek yok ve 3 adet kepekli bisküvi
su belki 4 litreye yakın içtim
spor 100 tane mekik 1 saat yürüyüş gecede limonlu yeşil çay ve bol su
kızlar neyi farkettim biliyomusunuz zaten çok yemiyordum sadece akşam yemeklerini geç ve ana yemeklerden yiyordum bu hafta işten çıkmadan saat 6 gibi hafif bişeyler yiyeceğim
galiba bu gün tartıda beni hafif gösteren o oldu
aynen böyle devam..yürüyüş kısmı da ekstrası zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?