Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet tartı öncesi akşamı son hazırlıklarıda yaptım şükür. birazcık spor yaptım ve duşumu aldım, şimdide kiraz sapı çayımı içiyorum. artık yarını heyecanla bekliyorum. kim kazanacak acaba:26:gerçi hepimizinde kazanma itimali vardı dimi
evet benim bu haftaki yarış arkadaşlarım;
zülaleycim nasılsın şeker son durum nasıl, inşaallah yarın hedeflediğimiz karayağları vermiş oluruz. :13::129::129:
ve şükrancım sen neler yaptın şekercim. yarın senin ilk bildirim günün, inşaallah ilk bildiriminde iyi sonuçlarla gelirsinde daha azimle yola devam edersin. :13::129::129:

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah - 2 Dilim Kepekli Ekmek ve 1 bardak çay ile yumurta beyazı, zeytin, peynir vsss
Ara - 6 Adet Çilek
Öğle - 1,5 Kase Special K
Ara - 1 Elma
Akşam - 1 Tabak Yoğurtlu Semizotu Salatası, Yarım Kase Bezelye ve 2 Kaşık Pilav

ortalama 2,5 lt su, 4 Bardak Bitki Çayı, 3-4 adet balık ve çubuk krakerde yemiştim.

110 dk Yürüyüş
45 dk Pilates

merhaba medencim, maasallah iyi hazirlanmisin yarina menu cok guzel, canin her bisey istediginde bitki cayi iciyorsun galiba cok guzel ins. yarin bekledigin gibi kilo verirsin

Herkese hayırlı geceler, bugün erken yatacam, erken kalkmam lazım. yarın erkenden annemgile gidip çocukları bırakacam. sonrasındada rahat rahat gezmeye gidecem

bilmiyorum medencim yarın görcez gari bugün spor yapamadım şu secdenin ördügü amigurumiye başladım ay çok keyifli bırakamadım elimden kızıma pembe bir kuzu örüyorum bitirince resmini koyarım güzel olucak gibi

kız benim oglumun adıda yusuf çok severim yusuf ismini sende bendensin şeker bende çocukları toprakta çok oynatırdım yani ogulları allaha şükür çok saglıklılar ama kızımı çok çıkaramadım bebekkken o çok hastalanıyor bagışıklık kazanamadı mikroplara karşı

hemen menümüde yazıp yatayım akrep beni görmesin bu saatte
sabah elme sirkeli su
kahvaltı
ara birdilim ev yapımı kek
ögle 1 tabak salata
ara 5 kuru kayısı 1 avuç çeriz
akşam canım bişi istemedi ama sonradan acıkmamak için 1 ks kuru fasulye
2 lt su 2 kupa yeşil çayy

medencim şükrancım sabaha görüşürüz

oh maasallah 2. takimi becerikli hatunlar doldurmus
senin ogullarin kac yaslarindaki zulaley. benimki 15 aylik ben d eyusuf ismine bayildim o yuzden koydum ogluma ben de aslinda kuma sokmicaktim ama baktim ustunu 2 saniyede batirdi madem batirdi keyfini cikarsin dedim. oteki cocuklar kisa kollar cibil cibil olmuslar toprakta yuvarlaniyordu onlari gorunce dedim en kalin ben giydirmisim yine biz turk anneleri cok ustune titriyoruz bebelerimizin

hadi yat bakalim sen yarin sabah sinav var ama ben bu hafta ozgurum yarin tartilicam ama bildirim yapmicam cunku tatil modundaydim hep simdi hafta boyunca diyet yapmadan yiyip yiyip sonra kilo bildirimi yaparsam takimi geriletirim. o yuzden yarin baslicam diyete ki haftaya kadar biraz kilo vereyim

Günaydınn ve hayırlı cumalar
günün ilk kilo bildirimi benden olsun.
Bayrakları sallama zamanıdır
kilo 61 yupppiiii. 1000 gr gitmiş.
ben çıkıyorum akşama görüşürüz.

hayirli cumalar ben dedigim gibi kilo veremedim hatta 500 gr almisim

canım yaza az kaldı.izne geldiğinde 60 kilo olabilirsin.azmettiğinde başarıyorsun çünkü.bu haftadan itibaren daha sık uğra takıma.en azından aldıklarını at üzerinden.hadi canım...

kızlarrrr günaydınn
meden duymasın kilom 73.3 yani300 gr la kaybettim yarışı yaf ben nasıl yapıcam 1 hafta pilates

ay canım arkadaşım ne kadar harika bir menü olmuş favorimsin benim

Turab gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin melegine

Zulaley ben nerdeyse yil basindan beri yokum dersem yeridir hatta aralikta basladim buraya girememeye o yuzden hatirlamaman normal. cok uzun sure gecti ama elh. kilo almadim
tesekkur ederim posicim tekrar hosgeldin aramiza. bak ben seni coktan solladim. gerci kac kilo ile dondun bilemiyorum :18:

turabcım bebiş hastamı yoksa..ben bugün okuyamadım akşam yazılanları..
çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin.

hastayiz akrepcim ya. dun daha iyiyidi bugun daha iyi olur insaallah.
kızlar siz gelmezseniz ben de okumanız gereken konuları çoğaltıcam bilginize :86:
dun cosmussunuz oku oku bitiremedim gecmisi. kahvaltiya misafirim var yarida biraktim kilomu paylasip gidem
bugunku kilom 54.00 daha iyi olmaliydim

herkaze günaydınnnnnnnnnn

kızlar gerçi geçen hafta kabızlık sorunum vardı çok şükür bu sabah atlattım onu
kilo 56:200 çıktı inanamadım yupppppiiiiiiiii
tartıyı evin heryerine görüp orda tartıldım acaba yanlışmı diye hayır değilmiş

dünkü menüm
sabah elma sirkeli ılık ballı su bu su beni mahfediyo kahvaltı yapamıyorum onu içince
ara ülker 9 kat tadın kalanları yeşil çay 1 fincan kahve 1 fincan çay
öğle mercimek çorbası yarım kase kıymalı pateses yemeği yarım porsiyon malum yarın tartı günü
ara yeşil çay doğa form çayı kahve çay
akşam eve gidene kadar çok geç olur diye saat 17.:00 de işyerinde 1.5 domatesi dilimledim peynirle yedim ekmek yok ve 3 adet kepekli bisküvi

su belki 4 litreye yakın içtim
spor 100 tane mekik 1 saat yürüyüş gecede limonlu yeşil çay ve bol su

kızlar neyi farkettim biliyomusunuz zaten çok yemiyordum sadece akşam yemeklerini geç ve ana yemeklerden yiyordum bu hafta işten çıkmadan saat 6 gibi hafif bişeyler yiyeceğim
galiba bu gün tartıda beni hafif gösteren o oldu

günaydın arkadaşlar.kilom 67.hiç değilse bu hafta az da olsa gitti.mutluyum...

haftaya daha iyi olur inşallah banucum ben takıma geni geldigimde 3 aya kadar mezun olurum diyordum ama gerçekten kalıcı kilolar zor gidiyormuş

iyi yapmışsın annesi
benim 3 tanecik teyzesi büyük 12 ortanca 7 küçük 5 bende 29 yaşındayız birrlikte büyüdük kuzularımla
Günaydınn ve hayırlı cumalar
günün ilk kilo bildirimi benden olsun.
Bayrakları sallama zamanıdır
kilo 61 yupppiiii. 1000 gr gitmiş.
ben çıkıyorum akşama görüşürüz.

aman allahım ben napıcam şimdi birdaha senle yarışanınnnnnnnnn
ahhhhh ahhhh hep anneve teyze kızları yüzünden

hayirli cumalar ben dedigim gibi kilo veremedim hatta 500 gr almisim

canımcım morelini bozma eşinyoktu belki sıkıntıdan almışsındır bence o kilo degildir ödem ola bilir bak bir kaçgün morelini yüksektut nasıl gider fazlasıyla

tebrikler canım

tebrikler canım

teşekkür ederim canım daha bi gaza geldim umarım haftayada 55 plurum
biraz abarttımmı ne ama karar verdim akşamları hafif atıştırmalarla geçirecem salata gibi ekmekte sadece kahvaltıda yiyecem

ama yarrrrdımmmmmm edin kızlar yarın akşam anneme gidecem 2 gün kalacam yaa kadın sana pasta börekler yapcam diyo yapma anne diyetteyim yemem dedim
ama ben yapimde sen yeme diyor yandım ben dayanamamki o güzel kurabiye ve böreklere hedefimden şaşırmasın
şu anneler neden sayelerinde kılo aldığımızı anlamazlar bana tığğ gibisin bırak rejimi diyor

aynen böyle devam..yürüyüş kısmı da ekstrası zaten....

aynen böyle devam..yürüyüş kısmı da ekstrası zaten....

teşekkür ederim canım sizin sayenizde oldu acayip gaza geldim

bişey sorcam elma sirkeli suyu içtiğim sabahlar kahvaltı yapamıyorum acaba öğle ve akşam yemeklerinden öncede içsem işe yararmı bide mideme zarar verir diye korkuyorum napimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…