- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
haftaya daha iyi olur inşallah banucum ben takıma geni geldigimde 3 aya kadar mezun olurum diyordum ama gerçekten kalıcı kilolar zor gidiyormuş
iyi yapmışsın annesi
benim 3 tanecik teyzesi büyük 12 ortanca 7 küçük 5 bende 29 yaşındayız birrlikte büyüdük kuzularımla
aman allahım ben napıcam şimdi birdaha senle yarışanınnnnnnnnn
ahhhhh ahhhh hep anneve teyze kızları yüzünden
canımcım morelini bozma eşinyoktu belki sıkıntıdan almışsındır bence o kilo degildir ödem ola bilir bak bir kaçgün morelini yüksektut nasıl gider fazlasıyla
teşekkür ederim canım daha bi gaza geldim umarım haftayada 55 plurum
biraz abarttımmı ne ama karar verdim akşamları hafif atıştırmalarla geçirecem salata gibi ekmekte sadece kahvaltıda yiyecem
ama yarrrrdımmmmmm edin kızlar yarın akşam anneme gidecem 2 gün kalacam yaa kadın sana pasta börekler yapcam diyo yapma anne diyetteyim yemem dedim
ama ben yapimde sen yeme diyor yandım ben dayanamamki o güzel kurabiye ve böreklere hedefimden şaşırmasın
şu annelerneden sayelerinde kılo aldığımızı anlamazlar bana tığğ gibisin bırak rejimi diyor
aynen böyle devam..yürüyüş kısmı da ekstrası zaten....
evet canım yaa.kalıcı kiloları yakmak daha bir irade istiyor.ama doğum öncesi kilomun da altındayım ya..giden her gram bana bonus gibi geliyor.500-700 gitsin de güzelim,ben razıyım.öyle 1 kiloda gözüm yok artık.zaten hemen mezun olmayalım canım...ne güzel geçinip gidiyoruz şurada...
teşekkür ederim canım sizin sayenizde oldu acayip gaza geldim
bişey sorcam elma sirkeli suyu içtiğim sabahlar kahvaltı yapamıyorum acaba öğle ve akşam yemeklerinden öncede içsem işe yararmı bide mideme zarar verir diye korkuyorum napimmm
sabah en ideali güzelim.bir de kullandığın sofralık sirke mi,aktarlarda satılan tortulu doğal sirke mi.ikincisi ise çok daha faydalı ve zarar verme olasılığı daha düşük..kahvaltıyı da hafif te olsa yapmalısın.yağ yakımını kolaylaştırıyor çünkü...
:26:bilmiyordum elma sirkesi yazıyodu bende marketten aldım bir dahakine gidip aktardan alayım
benietkiliyor biraz her sabah içemiyorum o yüzden balda katıyorum ama bikaç saat hiçbişey yiyemiyorum
hosbuldum canim ama beni tabiki sollamissin maasallah ben daha 50 li rakamlari goremedim
tesekkur ederim posicim tekrar hosgeldin aramiza. bak ben seni coktan solladim. gerci kac kilo ile dondun bilemiyorum :18:
bugunku kilom 54.00 daha iyi olmaliydim
maasallah en iyisini yapissin aslinda hepsini buyutup daha orta yas olmadan kendi hayatina bakicaksiniyi yapmışsın annesi
benim 3 tanecik teyzesi büyük 12 ortanca 7 küçük 5 bende 29 yaşındayız birrlikte büyüdük kuzularımla
bilmiyorumki cnaim ben hic elma sirkesi icmedim kulaga xcok garip geliyor ama elma sirkeksiyle zayiflayanlar var oneriyorlar yaniteşekkür ederim canım sizin sayenizde oldu acayip gaza geldim
bişey sorcam elma sirkeli suyu içtiğim sabahlar kahvaltı yapamıyorum acaba öğle ve akşam yemeklerinden öncede içsem işe yararmı bide mideme zarar verir diye korkuyorum napimmm
günaydın kızlar
teşekkür ederim canım sizin sayenizde oldu acayip gaza geldim
Günaydınn ve hayırlı cumalar
günün ilk kilo bildirimi benden olsun.
Bayrakları sallama zamanıdır
kilo 61 yupppiiii. 1000 gr gitmiş.
ben çıkıyorum akşama görüşürüz.
hayirli cumalar ben dedigim gibi kilo veremedim hatta 500 gr almisim
günaydın arkadaşlar.kilom 67.hiç değilse bu hafta az da olsa gitti.mutluyum...
kızlarrrrgünaydınn
meden duymasın kilom 73.3 yani300 gr la kaybettim yarışı yaf ben nasıl yapıcam 1 hafta pilates
bugunku kilom 54.00 daha iyi olmaliydim
herkaze günaydınnnnnnnnnn
kızlar gerçi geçen hafta kabızlık sorunum vardı çok şükür bu sabah atlattım onu
kilo 56:200 çıktı inanamadım yupppppiiiiiiiii
tartıyı evin heryerine görüp orda tartıldım acaba yanlışmı diye hayır değilmiş
dünkü menüm
sabah elma sirkeli ılık ballı su bu su beni mahfediyo kahvaltı yapamıyorum onu içince
ara ülker 9 kat tadın kalanları yeşil çay 1 fincan kahve 1 fincan çay
öğle mercimek çorbası yarım kase kıymalı pateses yemeği yarım porsiyon malum yarın tartı günü
ara yeşil çay doğa form çayı kahve çay
akşam eve gidene kadar çok geç olur diye saat 17.:00 de işyerinde 1.5 domatesi dilimledim peynirle yedim ekmek yok ve 3 adet kepekli bisküvi
su belki 4 litreye yakın içtim
spor 100 tane mekik 1 saat yürüyüş gecede limonlu yeşil çay ve bol su
kızlar neyi farkettim biliyomusunuz zaten çok yemiyordum sadece akşam yemeklerini geç ve ana yemeklerden yiyordum bu hafta işten çıkmadan saat 6 gibi hafif bişeyler yiyeceğim
galiba bu gün tartıda beni hafif gösteren o oldu
sabahları yersin canım.. anneyi kırmak da olmazteşekkür ederim canım daha bi gaza geldim umarım haftayada 55 plurum
biraz abarttımmı ne ama karar verdim akşamları hafif atıştırmalarla geçirecem salata gibi ekmekte sadece kahvaltıda yiyecem
ama yarrrrdımmmmmm edin kızlar yarın akşam anneme gidecem 2 gün kalacam yaa kadın sana pasta börekler yapcam diyo yapma anne diyetteyim yemem dedim
ama ben yapimde sen yeme diyor yandım ben dayanamamki o güzel kurabiye ve böreklere hedefimden şaşırmasın
şu annelerneden sayelerinde kılo aldığımızı anlamazlar bana tığğ gibisin bırak rejimi diyor
tatlım çok kötü oluyorsan sirke yerine limon da damlatabilirsin sıcaksuya..elma sirkesi müthiş yağ yakar ve sıkılaştırır vücudu..yaşanmayı önler..gençleştirirteşekkür ederim canım sizin sayenizde oldu acayip gaza geldim
günaydn 61,7 yim çkmam lazm öptm
sukrancim ben kilo cizelgesinden pek anlamiyorum zaten, her hafta degistiriyor musunuz cizelgenizi ?
Günaydınlar 67.4 üm özel bir durum var takip edemiyorum canlar gelince hepsini tek tek okuycamm
optum kocamann hepinizi
inanılmaz değil şekerim çünkü 2. takımdasıngeçen hafta yapmıştım çizelgemi bu haftada değiştirdim moralim düzelsin gaza geleyim diye
bu arada akrepçim geçen hafta tartı 58:700 gösteriyoru bu sabah 56:200 gösterdi bende inanamadım
ama geçen hafta malum regl dim bide kabızçok ödem vardı bu sabah yoktu
simdi tuvalete ciktim, ustune bi de Tv 8 den ebru sallinin plates programindan kalca gunununu actim yaptim. ustune gittim tartildim 60.4 cikti
yani ocak basinda grubu birakirkenki ayni kilo
akrep eger bu hafta ekliceksen beni listeye 60.4 olarak ekle olur mu?
sana yurekten katiliyorum. ben bir defasinda marankinin bahar temizligini yapmak istemistim oluyordum az daha okuldan eve donemedim. vucudun alistigi bir beslenme sekli var yavas yavas kotu aliskanliklardan yanlis besinlerden kurtulursak zaten vucutta fazla kilolari kendine yuk etmek istemediginden atacak uzerinden. hergun farkli bir diyet uygulayarak kilo verilmesi bana insanin kendini aldatmasi gibi geliyor.bazen bakiyorum bir diger takimlarda haftada 4 kilo verenler bile oluyor63,6 yım kızlar..300 gr gitmiş..benim sınır kilom da 68-69 du aslında..orda taklırdım hep..
verebilmek için şok diyetler yaptım.. verdim tabii ama sonuç çok çabuk geri gelen kilolarla koca bir hüsran oldu..
ama şimdi kısıtlamadan kendimi ve aç kalmadan, sağlıklı besinlerle bu rakamlardayım..
süper yaa
haftada 100 gram da gitse süper kızlar..çünkü bu gidenler inatçı olanlar artık kök salmış olan yağlar..
aç kalarak daha fazla verilir belki ama bu seferde yağla birlikte kaslarda gider..Allah korusun sonu ktü olur..tüm önemli organlarımız kaslarla korunmakta..mesela kalbin kaslarında sürekli eksilme olması ani kalp durması ile sonuçlanır
tabii aç kalmayalım diye sağlıksızlardan yersek bu defa da yalar gitmez aksine yeni yağlar eklenir çünkü yenilen hazır gıdalar ya yapar..belki siz az yersiniz hatta kilo bile gider belki ama giden kilo yağdan değil kasdan olur
bu yüzden sağlıklı beslenmenin önemi büyük kızlar..Rabbim türlü türlü sebze meyve yaratmış hizmetimize sunmuş..ne gerek var gidip hazır paketlenmiş gıdalarla hem salığımızda olalım hem de kilolu olalım dimi ama
ayy daha ne olsun şekerim 600 gr gitmiş işte
tatlım çok kötü oluyorsan sirke yerine limon da damlatabilirsin sıcaksuya..elma sirkesi müthiş yağ yakar ve sıkılaştırır vücudu..yaşanmayı önler..gençleştirir
herhafta yeni bir cizelge yapmiyoruz. sadece current weight kismini yeniliyorsun direk kadinlar klubundeki cizelgenin rakami degisiyor.sukrancim ben kilo cizelgesinden pek anlamiyorum zaten, her hafta degistiriyor musunuz cizelgenizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?