Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kardeş takımımın çıtır hatunları...
herkese kaçamaksız güzel bir hafta diliyorum...

günaydın şeker teşekkürler

evet kötü oldu ama napalım zaten eşim olmadan çocuklarla zor olacaktı evet kılima süper oldu bana tek taş alsaydı bukadar sevinmezdim

ohhh nekadar güzel geçmiş haftasonun yemişsin ama hareketle vermişsindir sen onu :81:

sahi canım zulayeycim ya biz sigarayı bıraktık beraber sende durum nedir ne yapıyosun içmiyosun dimi????????????
ay çok şükür geçti o ilk iki hafta neydi öyle çok zor oldu şimdi işyerinde arkadaşlar çay içerken tutarsa ara sıra içiyorum asla paket yok...inşaallah ramazandada oruç tutunca onlarlada içemem ramazanda sonra artık teklifleri reddedeceğim tamamenşimdi hayır demekte zorlanıyorum biraz
bu arada hergün kumbaraya sigara paramı atıyorum bakalım ne kadar olacak.şimdiden dolmaya başladı eğer kısmetse ve yeterse ramazanda erzak paketleri için kullanacam yada bir yardım kuruluşuna vereceğim ramazandan sonrada kurbana kadar biriktirim kurbanlık yardımı yapmayı istiyorum kısmetse inşaallah azimle devam ederim

bu gün kimseler gözükmüyor burda, galiba yoğunuz hepimiz hişşşşşt kızlar bu hafta bizim haftamız hadi toparlanın daha cuma birinci olacağız gitsin kilolar yoksam ben çalışırken siz spormu yapıyosunuz

kıslarrr hepinize selamlar
ben tam bir seferi oldum
hiç bukadar uzun ve güzel bir tatil yapmammıştım
ve devamda edeceğiz inş.

planlarımdan daha geç gelebildim takıma geçmişe bakamadım çünkü çok fazla sayfa vardı
umarım beni aranızdan ayırmamışsınızdır
bu konuyla ilgili cevabı verir akrebim

sizler ne alemdesiniz ?
kilolar nasıl tatil nasıl ?
kimler vardı biizm takımda izmirli olan?
hazır gelmişken görüşelimmm :)

cıtlembık hosgeldın tatılının guzel gecmesıne sevındım.

ben ızındeyım

ablamın dun aksam dugunu vardı evlendırdık onu da. carsamba gunu evıme gerı donucem ıns.

bu hafta cuma gunu kılomu almısım yoksa vermısmıyı bellı olucak

Son düzenleme:
kızlar annemlerdeyim ordan giriyorum...bir bakayım kızlar napmış dedim..
ben niyetliyim bugün..çok susadım akşam namazını iple çekiyorum....
Allah kabul etsın canım ıftara bısey kalmamıs cogu gıttı azı kaldı
gecmıs olsun banucum. napıcaksın senın elınde olan bısey degılkı. sen de mumkunse fakır fukaraya oruc bedelı kadar fıdye verırsın. her gun ıcın en az 7 Tl dıye okudum ben. o zaman oruc tutmus gıbı olursun
hatırlamazmıyız. hosgeldın. bunu bebeklerı ıcın yapanlar vardı afıs gıbı . bı de cıktı alıp odana as fılm artıslerı gıbı motıve olursun
klıan hayırlı olsun canım. tatıl gıbı hedıye ıste butun yaz evde tatıl gıbı pufur pufur hava esıcek
Günaydın hanımlar
iyi haftalar herkese
tesekkurler evrencım sana da ıyı haftalar

kızlar inanılmaz yoğunum bugün..bir ton işim var daha..dışarıya çıkıcam sonra tekrar işyerine..artık eve kaçta geçersem..
üstelik niyetliyim..son saatlere koşturmanın da eklenmesi iyi oldu ama evde olsam yatıcaktım ve zaman hiç geçmicekti..çok şükür rabbime verdiği kolaylığa

massallah azımlısın. ıns. ramazanda daha kolay olucak dedıgın gıbı ınsanlar sıgara ıkram edemıcekler uzatsalar oruc bahanesıne braz daha sıgaradan uzak kalırsın ama aksam ıftardan sonra cok dıkkat et ıcmemeye calıs kı ramazan da ıyıce bırakabıl.
sıgara parasını bırıktırıp erzak yardımı fıkrı cok guzel Allah kabul etsın

oooo bu hafta bırınce olmamız gerekıyorsa ben bu hafta da kılo bıldırımı yapmıyım cunku kesın kılo almısımdır ben yedıklerıme hıc dıkkat etmedım

çok sağol posicim yaa
hayırlı olsun canım mutlulukları daim olsun

allaha şüşür kurtulduk canım rabbim birdaha başlamayı nasip etmesin inşallah
çok iyi düşünmüşsün 1 ayda baya bir para yapar allah kabul etsin

ben geçen kurban bayramı başladım kurban parası biriktirmeye haftada 5 tl atıyorum kumbaraya önümüzdeki kurbana açıcam bakalım nekadar olmuş eşim zaten kesiyor buda benim hayrım olsun inşallah

günaydın akrebim

Son düzenleme:
günaydın kızlar.dün kaçamak yaptık 1 günlüğüne denize kaçtık.ufaklık bayıldı denize,zor çıkarttık.ablası hiç çıkmadı,şimdi baygın bir şekilde uyuyor.ben de ikisiyle ilgileneyim derken öyle yorulmuşum ki..sizler neler yaptınız bakalım..

günaydın hanımlar
çok yoğunum bu günlerde
fazla giremiyorum evdede misafirlerim var
itiraf edeyim kaçamaklarım oldu
bundan sonra daha dikkatli olucam

Gunaydın kızlar gerçi öğlen oldu amaq bankalardaki işlerimi bitirip ancak gelebildim
bakalım neler yapıyosunuz dışarısı çok sıcak ter içinde kaldım ya....

ne güzel kaçamak olmuş ben bu yıl hiç görmedim deniz yüzü göremicemde galiba önümüzdeki yıl kısmetse

slm canım ben 1. takımdan funda senin bu kurbanlık kumbara fikrine bayıldım belirtmeden de geçmek istemedin allah şimdiden kabul etsin canım

ne güzel kaçamak olmuş ben bu yıl hiç görmedim deniz yüzü göremicemde galiba önümüzdeki yıl kısmetse

şükrancım biz de dibindeyiz denizin,balkonumda oturup izliyoruz sadece..iş,güç,kızların aşısı,hastalığı derken temmuz bitiyordu neredeyse..şimdi de yaz temizliğine kalkıştık,nasılsa elifin diş tedavisi süresince evdeyiz diye..biz de hiç iş bitmiyor valla.her yaz bir şey çıkıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…