Günaydın kardeş takımımın çıtır hatunları...
herkese kaçamaksız güzel bir hafta diliyorum...
bu azimle sen çabuk öğrenirsin canım ya ama araba hurdaya çıkacak gibi gözüküyor
ne güzel allah kabul etsin artık bende başlasam oruç tutmaya iyi olacak...bu yıl biraz zorlanacağız ama sevebı çok olur belkim güneş susuzluk...:97:
günaydın kızlar tatilin kısa olması kötü olmuş ama ...bu saferlik böyle olsun boşver üzülme ramazan için klima harika olmuş
bu arada hafta sonu çok yoğun geçti annem ve ablam vardı 2 tanede yiğen biri 10 yaşında biri 4 onlara bayılıyorum hele ufaklık tedeeem deyip bir sarılıyor çak harika bir duygu yorucu ve yoğun geçti ama bende sitres falan kalmadı
cumartesi menüm
sabah güzel bir kahvaltı
ara 1 şeftali
öğle yarım pidehaftasonu işyerine pide geliyor bide ayran
ara 1 elma
akşam çocuklar lahmacun istedi 2 tane yedimsopalık oldum
spor işe yürüyerek geldim akşam eve yürüyerek gittim 2 saat ortalama yürüdüm lahmacunları yedikten sonra çocuklarla savaşayım dedim 1 saat üstümden inmediler ...ne tepindik ama apartmanda olsaydım kesin kovulmuştuk gece uyurken lahmacunlardan eser yoktu çok acıktım ama yemedim
pazar annemde vardı ablam çocuklar kardeşim herkez şahane bir kahvaltı yaptık...
annemin bir akrabasının sünneti vardı oraya gittik
öğle sünnette pilav çorba köfte vardı yiğenim köftelerimi ve pilavımı yedi zaten azdı doyamadımama sayesinde çok yememiş oldum
yarım saat parka yürüdük parkta oyuncaklara pindiler koştuk eğlendin
akşam parkta yedik onlar köfte bende salatalarını yedim 2 tanede köfte çaldım
biraz fazla gibi oldu ama hiç yerimde oturmadığım çin hepsi eridiyaşasın çocuklar
Allah kabul etsın canım ıftara bısey kalmamıs cogu gıttı azı kaldıkızlar annemlerdeyim ordan giriyorum...bir bakayım kızlar napmış dedim..
ben niyetliyim bugün..çok susadım akşam namazını iple çekiyorum....
gecmıs olsun banucum. napıcaksın senın elınde olan bısey degılkı. sen de mumkunse fakır fukaraya oruc bedelı kadar fıdye verırsın. her gun ıcın en az 7 Tl dıye okudum ben. o zaman oruc tutmus gıbı olursunallah kabul etsin güzelim..ne güzel..ben mide kanamasından beri 2 senedir oruçtan uzağım maalesef..oysa 13 yaşımdan beri aksatmadan zevkle tutardım..ama nasip işte..şimdi çok özenip,üzülerek bakıyorum tutabilenlere..iftar saatinde içim sızlıyor karnım tok olunca..
hatırlamazmıyız. hosgeldın. bunu bebeklerı ıcın yapanlar vardı afıs gıbı . bı de cıktı alıp odana as fılm artıslerı gıbı motıve olursunkızlar selam beni hatırladınızmıneyse buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/fotog...arima-bakarmisinizz-nasil-olmusum-sizcee.html
klıan hayırlı olsun canım. tatıl gıbı hedıye ıste butun yaz evde tatıl gıbı pufur pufur hava esıcekdün eltime gittim eve bir geldim balkonda kutular içinde koca bir kılima kocam kılima almış benimkininde hediye anlayışı böyle işteramazanı evde geçirmem için almış
tabi taksidide hiç sevmez peşin almış bizim tatil işi yattıgibi 3 gün gidersiniz yeterdiyorzaten oyalayıp duruyor bugün yarın diye bakalım nasip
tesekkurler evrencım sana da ıyı haftalarGünaydın hanımlar
iyi haftalar herkese
massallah azımlısın. ıns. ramazanda daha kolay olucak dedıgın gıbı ınsanlar sıgara ıkram edemıcekler uzatsalar oruc bahanesıne braz daha sıgaradan uzak kalırsın ama aksam ıftardan sonra cok dıkkat et ıcmemeye calıs kı ramazan da ıyıce bırakabıl.sahi canım zulayeycim ya biz sigarayı bıraktık beraber sende durum nedir ne yapıyosun içmiyosun dimi????????????
ay çok şükür geçti o ilk iki hafta neydi öyle çok zor oldu şimdi işyerinde arkadaşlar çay içerken tutarsa ara sıra içiyorum asla paket yok...inşaallah ramazandada oruç tutunca onlarlada içemem ramazanda sonra artık teklifleri reddedeceğim tamamenşimdi hayır demekte zorlanıyorum biraz
bu arada hergün kumbaraya sigara paramı atıyorum bakalım ne kadar olacak.şimdiden dolmaya başladı eğer kısmetse ve yeterse ramazanda erzak paketleri için kullanacam yada bir yardım kuruluşuna vereceğim ramazandan sonrada kurbana kadar biriktirim kurbanlık yardımı yapmayı istiyorum kısmetse inşaallah azimle devam ederim
oooo bu hafta bırınce olmamız gerekıyorsa ben bu hafta da kılo bıldırımı yapmıyım cunku kesın kılo almısımdır ben yedıklerıme hıc dıkkat etmedımbu gün kimseler gözükmüyor burda, galiba yoğunuz hepimiz hişşşşşt kızlar bu hafta bizim haftamız hadi toparlanın daha cuma birinci olacağız gitsin kilolaryoksam ben çalışırken siz spormu yapıyosunuz
cıtlembık hosgeldın tatılının guzel gecmesıne sevındım.
ben ızındeyım
ablamın dun aksam dugunu vardı evlendırdık onu da. carsamba gunu evıme gerı donucem ıns.
bu hafta cuma gunu kılomu almısım yoksa vermısmıyı bellı olucak
sahi canım zulayeycim ya biz sigarayı bıraktık beraber sende durum nedir ne yapıyosun içmiyosun dimi????????????
ay çok şükür geçti o ilk iki hafta neydi öyle çok zor oldu şimdi işyerinde arkadaşlar çay içerken tutarsa ara sıra içiyorum asla paket yok...inşaallah ramazandada oruç tutunca onlarlada içemem ramazanda sonra artık teklifleri reddedeceğim tamamenşimdi hayır demekte zorlanıyorum biraz
bu arada hergün kumbaraya sigara paramı atıyorum bakalım ne kadar olacak.şimdiden dolmaya başladı eğer kısmetse ve yeterse ramazanda erzak paketleri için kullanacam yada bir yardım kuruluşuna vereceğim ramazandan sonrada kurbana kadar biriktirim kurbanlık yardımı yapmayı istiyorum kısmetse inşaallah azimle devam ederim
günaydın kızlar.dün kaçamak yaptık 1 günlüğüne denize kaçtık.ufaklık bayıldı denize,zor çıkarttık.ablası hiç çıkmadı,şimdi baygın bir şekilde uyuyor.ben de ikisiyle ilgileneyim derken öyle yorulmuşum ki..sizler neler yaptınız bakalım..
allaha şüşür kurtulduk canımrabbim birdaha başlamayı nasip etmesin inşallah
çok iyi düşünmüşsün 1 ayda baya bir para yapar allah kabul etsin
ben geçen kurban bayramı başladım kurban parası biriktirmeye haftada 5 tl atıyorum kumbaraya önümüzdeki kurbana açıcam bakalım nekadar olmuş eşim zaten kesiyor buda benim hayrım olsun inşallah
günaydın akrebim
ne güzel kaçamak olmuş ben bu yıl hiç görmedim deniz yüzügöremicemde galiba önümüzdeki yıl kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?