TOPLAM SIRALAMA
1.akrep33 (58)
2.banusultan(44)
3.yeniyim16(39)
4.evren2(29)
5.şükranbursa(23)
6.zulaley(12)
7.poseidon83(4)
kızlar 7. takımdan geliyorum ve ordaki konuşmamı paylaştım sizlerle..
bu hafta ya 1.yiz ya 1.yiz ....
başka yolu kalmadı çünkü ağzımdan kaçtı bikeree
TOPLAM SIRALAMA
1.akrep33 (58)
2.banusultan(44)
3.yeniyim16(39)
4.evren2(29)
5.şükranbursa(23)
6.zulaley(12)
7.poseidon83(4)
süpersin zulaleyim kutluyorum seni sen başarırsın inanıyorum buna
yaparsın inşallah canım yaaa...
korkacak bişey yok rahat ol herkes nasıl sürüyosa sen de öyle süreceksin...
gerçi ben de ehliyet kursuna gitcem de beceremem diye korkuyorum o ayrı..
Hadi bakalım şimdiden ikinizede başarılar evet ilk gün şaşkınlık ve heyecan oluyor insanda ama direksiyona 2 defa oturunca hocaya vermek istemiyorsunuz arabayıkendimden biliyorum....gerçi ben biraz trafik canavarıyım eniştemin araba yazık çizik çizik ama çok zevkli araba kullanmak.....hemen öğrenin
anlamaz güzelim anlamaz.adam para kazanıyor,ona koymaz tabii..Cumartesi günleri akşam 6 ya kadar çalışmak çok kötü bir duygu
patronumu 2 haftalığına benim masama bağlayıp çalıştırsam acaba beni anlarmı
nefesim hep ensende olacak akrep,mezun olup gitsem de hiç rahat bırakmayacağım seni.şimdi farkettim hep 2. olmuşsun canım..
kıss hep ensemde görüyorum seni:82: anaacım yarışalım dedim tamamda bu kadanda yakınımdan gel demedimkinefessiz ve yemeksiz kaldım ayol sayende bir de yağsız kalsam çiğköftelik et gibi olsam süper olcek
eh madem öyle senin gül hatırın için ekstra çabalarız canım..kızlar 7. takımdan geliyorum ve ordaki konuşmamı paylaştım sizlerle..
bu hafta ya 1.yiz ya 1.yiz ....
başka yolu kalmadı çünkü ağzımdan kaçtı bikeree
anneciğine selamlar güzelim.iyi eğlenceler size..AYYY çok gerilerde kalmışım...
yarınki sayım 0
kızlar bugün erken kaçıyorum ben artık pazartesi görüşürüz inşaallah yarın yokum
annem geldi onu gezdirecem akraba ziyareti falan yarın uğrayamam
herkeze iyi tatiller
anlamaz güzelim anlamaz.adam para kazanıyor,ona koymaz tabii..
nefesim hep ensende olacak akrep,mezun olup gitsem de hiç rahat bırakmayacağım seni.
eh madem öyle senin gül hatırın için ekstra çabalarız canım..
anneciğine selamlar güzelim.iyi eğlenceler size..
119395]hayırlı geceler kızlar
süperim yaaaaaa nedemessiniz yeni taşınan komşum direksiyon hocası ondan ders alıyorum fiyatı daha uygundiye
anlatayım neler yaptım
arabayı kullanacagım yere götürdü ve direksiyona ben geçtim neyse yarım saat sürdüm hıı buarada bizim arabayı kullanıyorum baya eski eşim kendine 0 alacak acemiligim bunda çıksın istiyor neyse sadede gelelim gayet güzel sürüyordum virajı alamadım ve kaldırıma gümmmledikdönüş yaparken ayagımı gazdan çekmeyi unutmuşum ve komşum indi baktı tanpon kırılmışş neyse ben asla sürmem dedim eve götür beni arabanın yönünü ayarladı ve beni zorla direksiyona oturttu ve 2 saat daha sürdürdü
neysem bugünlük atlattık yarına allah kerim
dünya kadar işim var yaa.oturdum mola verdim ama işler beni bekliyor.zorlamaktan da korkuyorum belimi ,yeni yeni toparlıyorum.neyse yavaş yavaş halletmeli.evin annesinin hastalanma lüksü yok işte..
canım benimtamam ben hafta sonu kaçamaklı menümü sildim bilem ekstra sporlarda ekliyom
takım olarak arkandan seninle birlikte koşacağız.....senin verdiğin söz bizim sözümüzdür
Paylasım bayagı artmıs maasallah takımımıza
bu arada ben ızınlıyım kızlar. ona gore degerındırılıyorum degıl mı
tamponla kurtarmışsınız bişii olmaz..kırma cesaretini..sadece gaz ve frenin yerini tam öğren evde bile yap ödevini..hayırlı geceler kızlar
süperim yaaaaaa nedemessiniz yeni taşınan komşum direksiyon hocası ondan ders alıyorum fiyatı daha uygundiye
anlatayım neler yaptım
arabayı kullanacagım yere götürdü ve direksiyona ben geçtim neyse yarım saat sürdüm hıı buarada bizim arabayı kullanıyorum baya eski eşim kendine 0 alacak acemiligim bunda çıksın istiyor neyse sadede gelelim gayet güzel sürüyordum virajı alamadım ve kaldırıma gümmmledikdönüş yaparken ayagımı gazdan çekmeyi unutmuşum ve komşum indi baktı tanpon kırılmışş neyse ben asla sürmem dedim eve götür beni arabanın yönünü ayarladı ve beni zorla direksiyona oturttu ve 2 saat daha sürdürdü
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.....günaydın banucumm
günaydın kızlar güzelbir pazar günü olur inşallah hepimiz için benim içinde kazasız bir sürüş günü olsun :18: :18: :18:
evet haklısın dinlenmek lüks bizler için ama ne olur zorlama kendini..tekrar başa dönme Allah korusun..dünya kadar işim var yaa.oturdum mola verdim ama işler beni bekliyor.zorlamaktan da korkuyorum belimi ,yeni yeni toparlıyorum.neyse yavaş yavaş halletmeli.evin annesinin hastalanma lüksü yok işte..
dün arabayı çarpınca bişileri bozulmuş galiba bugün eşim diyor direksiyonu çeviriyorum korna çalıyor diyorbugün çıkmadık sürüşe yarın bakım yaptıracak arabaya haftaya cumartesiye kaldı artık
tabiki araba yeni olsa asla elletmez egerben ögrene bilirsem bu arabayı satmicak parçalanasıya kadar ben kullanıcam
kızlar annemlerdeyim ordan giriyorum...bir bakayım kızlar napmış dedim..
ben niyetliyim bugün..çok susadım akşam namazını iple çekiyorum....
olur o kadar canını sıkma.nasılsa eskiymiş araba..yenisi olsa hayatta elletmezdi zaten..erkekler ve arabaları..
canım benim
tamponla kurtarmışsınız bişii olmaz..kırma cesaretini..sadece gaz ve frenin yerini tam öğren evde bile yap ödevini..
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.....
evet haklısın dinlenmek lüks bizler için ama ne olur zorlama kendini..tekrar başa dönme Allah korusun..
kuşum öldüm gülmekten ben diyorum zaten süpersin diye başka kim başarabilirki arabayı çarpınca karakter yapısını değiştirmeyi ayy direksiyonu elleyince kornamı çalıyormuş araba bence beni ellemeeeeee diye bağırıyodur kııııııısss
kızlar annemlerdeyim ordan giriyorum...bir bakayım kızlar napmış dedim..
allah kabul etsin güzelim..ne güzel..ben mide kanamasından beri 2 senedir oruçtan uzağım maalesef..oysa 13 yaşımdan beri aksatmadan zevkle tutardım..ama nasip işte..şimdi çok özenip,üzülerek bakıyorum tutabilenlere..iftar saatinde içim sızlıyor karnım tok olunca..
bu azimle sen çabuk öğrenirsin canım ya ama araba hurdaya çıkacak gibi gözüküyorhayırlı geceler kızlar
anlatayım neler yaptım
ne güzel allah kabul etsin artık bende başlasam oruç tutmaya iyi olacak...bu yıl biraz zorlanacağız ama sevebı çok olur belkim güneş susuzluk...:97:kızlar annemlerdeyim ordan giriyorum...bir bakayım kızlar napmış dedim..
dün eltime gittim eve bir geldim balkonda kutular içinde koca bir kılima kocam kılima almış benimkininde hediye anlayışı böyle işteramazanı evde geçirmem için almış
tabi taksidide hiç sevmez peşin almış bizim tatil işi yattıgibi 3 gün gidersiniz yeterdiyorzaten oyalayıp duruyor bugün yarın diye bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?