Günaydın kardeş takımım nasılsınız...
herkese güzel haftasonları diliyorum...
Cumartesi günleri akşam 6 ya kadar çalışmak çok kötü bir duygu
patronumu 2 haftalığına benim masama bağlayıp çalıştırsam acaba beni anlarmı
evet canım listeyi uyguluyorum
2 haftada bir gidiyorum
soruyor bana canının çektiği bişey varmı diye
listeye ekliyor nasıl yiyeceğimi anlatıyor
böylece çok sıkıntılıda olmuyor
günaydın kızlar ben geldim sabahları yürümeye bayılıyorum ama işyerine geldiğimde o terle akşama kadar oturmak hiç hoş olmuyor
acaba sevmediğim iş arkadaşlarımın yanınamı uğrasam:97:
günaydın canımgünaydın herkese..hayırlı,bol gezmeli haftasonları olsun...
Günaydın kardeş takımım nasılsınız...
herkese güzel haftasonları diliyorum...
kızlar bugün direksiyon dersi almaya başlıyorum büyük mücadeleler sonucunda biraz tırsıyom biraz mutluyum :18: :18: şaşkınım yani bugünü atlatınca rahatlarım inşallah artık eşime muhtaç olmadan araba kullanıp istedigim yere gitmek istiyorumm
kızlar bugün direksiyon dersi almaya başlıyorum büyük mücadeleler sonucunda biraz tırsıyom biraz mutluyum :18: :18: şaşkınım yani bugünü atlatınca rahatlarım inşallah artık eşime muhtaç olmadan araba kullanıp istedigim yere gitmek istiyorumm
yaparsın inşallah canım yaaa...
korkacak bişey yok rahat ol herkes nasıl sürüyosa sen de öyle süreceksin...
gerçi ben de ehliyet kursuna gitcem de beceremem diye korkuyorum o ayrı..
korkma şekercim..gözünde büyüttüğün kadar değil..biz bayanlar neyi başaramadık ki araba sürmeyi başarmayalım.evelAllah onu da çok güzel başarırsın tatlım..yaparsın inşallah canım yaaa...
korkacak bişey yok rahat ol herkes nasıl sürüyosa sen de öyle süreceksin...
gerçi ben de ehliyet kursuna gitcem de beceremem diye korkuyorum o ayrı..
Hadi bakalım şimdiden ikinizede başarılar evet ilk gün şaşkınlık ve heyecan oluyor insanda ama direksiyona 2 defa oturunca hocaya vermek istemiyorsunuz arabayıkendimden biliyorum....gerçi ben biraz trafik canavarıyım eniştemin araba yazık çizik çizik ama çok zevkli araba kullanmak.....hemen öğrenin
bir posta alışverişimi yaptım geldim,şimdi de pazara gidiyorum.tazecik meyve sebzeler beni bekleyin....
TOPLAM SIRALAMA
1.akrep33 (58)
2.banusultan(44)
3.yeniyim16(39)
4.evren2(29)
5.şükranbursa(23)
6.zulaley(12)
7.poseidon83(4)
TOPLAM SIRALAMA
1.akrep33 (58)
2.banusultan(44)
3.yeniyim16(39)
4.evren2(29)
5.şükranbursa(23)
6.zulaley(12)
7.poseidon83(4)
aman aman paylaşımda hep ilk üçte miyim ne..:86::86::86::86::86::86:
sıralama da takım hiyerarşisine benzemiş değil mi...neyse ben kaçtım.akşama yeşilliklerle salata yapayım,hepinizi yemeye bekliyorum..
Kızlarrrrrr,bu hafta neyimiz var neyimiz yoksa ortaya koyuyoruz veeeeeeeeeee 1.liği alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
şşşşşttt bu hafta 1. biziz :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?