Çocuklara süt içirmemek mi. Daha önce bu kadar saçma birşey duymamıştım.
Daha neler artık. Her süt içen çocuk akerjili astımlı olsaydı yanmıştık.
Çocuklara süt içirmemek mi. Daha önce bu kadar saçma birşey duymamıştım.
Daha neler artık. Her süt içen çocuk akerjili astımlı olsaydı yanmıştık.
Alleji konusunda genelleme yapmak çok saçma. Bazı çocuklarda süt allerjisi var tamam ama genelleme olmaz. Benim 15 aylık oğlumda var mesela ama sütemi yoksa içindeki koruyucularamı oda tesbit edilemiyor . Ancak 5 yaşından sonra tam belli oluyormuş.
Alleji konusunda genelleme yapmak çok saçma. Bazı çocuklarda süt allerjisi var tamam ama genelleme olmaz. Benim 15 aylık oğlumda var mesela ama sütemi yoksa içindeki koruyucularamı oda tesbit edilemiyor . Ancak 5 yaşından sonra tam belli oluyormuş.
tatlım öyle değil..
vücutta var olan allerjiyi tetikliyormuş..uyuyorsa uyandırıyormuş..
kızlar bilemiyorum ama ben kızıma bebekliğinden bu yana şekersiz sade süt verdim tabi anne sütü ve ek mama dönemi sonrası..
biberon biberon içerdi..bir dönem süt harici bişii yemediği dönemler de oluyordu..
ve kızımın geçmek bilmeyen öksürük ve balgam probleminin alerjik olduğunu çok sonra öğrendim..o kadar antibiyotiği yedikten sonra...
şimdi bir prof. bunu söylüyorsa......
süt sevmeyen biri olarak yoğurt ayran ve peynir olarak tüketin derim ben...
kızım hala beslenmesinde hazır süt alır yerini ayrana bırakıcam inş.
onca çaresizce tedavi sürelerinde bol bol ılık süt verdim..düşündükçe kötü oluyorum bilmeden sağlığıylamı oynadım diye
kızlar bergamotlu yeşilçay süper
içemeyen arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim
damak tadı ama benim çok hoşuma gitti
sade yeşil çayı zor içiyorum birde bunu deneyeyim cnm saol.
Ben hiç içemiyorum yeşil çayı bide bunu deneyim bakalım
geliyorum bakıyorum kimse yok nerdesiniz kızlar ben gidincemi gliyorsunuz?
canım bugün bende bira kaç kez baktım kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?