Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar.
menüm

sabah
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim ekmek

ara
nescafe
form çayı

öğle
kfleks

ara
2 adet mandalina

akşam
2 dilim patatesli börek

Çocuklara süt içirmemek mi. Daha önce bu kadar saçma birşey duymamıştım.
Daha neler artık. Her süt içen çocuk akerjili astımlı olsaydı yanmıştık.

Alleji konusunda genelleme yapmak çok saçma. Bazı çocuklarda süt allerjisi var tamam ama genelleme olmaz. Benim 15 aylık oğlumda var mesela ama sütemi yoksa içindeki koruyucularamı oda tesbit edilemiyor . Ancak 5 yaşından sonra tam belli oluyormuş.

Çocuklara süt içirmemek mi. Daha önce bu kadar saçma birşey duymamıştım.
Daha neler artık. Her süt içen çocuk akerjili astımlı olsaydı yanmıştık.

kızlar bilemiyorum ama ben kızıma bebekliğinden bu yana şekersiz sade süt verdim tabi anne sütü ve ek mama dönemi sonrası..
biberon biberon içerdi..bir dönem süt harici bişii yemediği dönemler de oluyordu..

ve kızımın geçmek bilmeyen öksürük ve balgam probleminin alerjik olduğunu çok sonra öğrendim..o kadar antibiyotiği yedikten sonra...

şimdi bir prof. bunu söylüyorsa......

süt sevmeyen biri olarak yoğurt ayran ve peynir olarak tüketin derim ben...

kızım hala beslenmesinde hazır süt alır yerini ayrana bırakıcam inş.

onca çaresizce tedavi sürelerinde bol bol ılık süt verdim..düşündükçe kötü oluyorum bilmeden sağlığıylamı oynadım diye

tatlım öyle değil..

vücutta var olan allerjiyi tetikliyormuş..uyuyorsa uyandırıyormuş..

Evet cnm küçük yaşta alerji testi yapmıyorlar yapan yerlerde para için yapıyor ve tam sonuç vermiyor.
Allah kolaylık versin zor valla alerjili çocuk.

Abla ben sanmıyorum sütle alakalı olduğunu. Bir prof bunu söylüyor ama diğerleri asla böyle birşey olamaz diyor.
Eğer oluyorsa dediğim gibi ortalık alerjili, astımlı milyonlarca insanla dolar taşardı.
Kendini suçlama boşuna bence. Alerji sende varmı peki.
Çünkü anneden bebeğe geçme olasılığı %90.

kızlar bende yazıyı dün okudum sizinle paylaştım ilginç geldi şöyle düşününcede manada olabilirmiş gibi geldi

çünkü bende süt içemem hem sevmem hemde içince midem kötü olur

adamın dediği sindirilme sorunu oluyormuş bizim yapımız buna uygun değilmiş

yoğurt peynir kefir tüketebilrisiniz dedi ayrıca en fazla süt tüketilen yer olana amerikada kemik erimesi fazla imiş

ayrıca şundada bahsetmiş özellikle kutu sütler ısıl işlemlere girdiği için zaten değerini kaybediyormuş

bu arada şunu öğrendim tarihini ne t bilmiyorum ama açık süt satılmasıda yasaklanacakmış

ben içemiyorum ama kzıma günde bir bardak veriyorum gece muhakkak istiyor gerçi gün içinde yoğurdu tüketiyor

şimdi böyle yazılar geldikçe benimde kafam karışıyor

bu arada sadece süt değil sebep ama alerji çağın hastalığı durumuna geldi katkı maddeleri vs..

kızlar bergamotlu yeşilçay süper

içemeyen arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim

damak tadı ama benim çok hoşuma gitti

selaaam,hu huu 2. takımda sessizlik var bugün.hayırdır kızlar çok mu yoğun işleriniz..
bana soracak olursanız yoğunum,yorgunum ama mutluyum,küçük kuzum iyileşmeye başladı şükür.o deli öksürük azaldı,huysuzluk ta öyle ve tabii ki yaramazlık tam gaz.evin her köşesinde bir vukuatı var bugün.aman iyi olsun da varsın şımarsın ne diyeyim..

merhaba canlarım bugun müsait oldu ben de hemen bakiyim dedim size kimse yyok ama olsun.

bende yeşil çayın yaseminlisini çok kolay içiyorum ve tavsiyede ediyorum. hatta burada da bana önermiştiniz ama kim önermişti :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…