günaydın 2. takım.kilom aynı.spor yapamadığım sürece de aynı kalacak..
kilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.
kizlar biliyormusunuz ben dun ve bugun herdemk nin tarcinli suyundan iciyorum ve inanilmaz iyi geliyor insanin tatli istegini bastiriyor ve su icemeyenler icinde birebir
kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
dün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))
75,700 kg yazıyor :)) heyecandan doktorun boynuna sarılmışım adamda bana sarıldıo niye heyecanlanıyorsa. neyse dediki iki haftayı tamamladık gayet iyi gidiyorsun ozaman bu öğle yemeğinde fırında sütlaç yiyebiliriz :))) ayyy sevinçten bayılacaktım
yani yeşil elmalar... 77.000-75.700=1.200 kg
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
çok güzel :))) özeniyorum sana birgün bende kaldı 2 .2 kaldı diyebilecekmiyim....
süpersinnnnnnndün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))
75,700 kg yazıyor :)) heyecandan doktorun boynuna sarılmışım adamda bana sarıldıo niye heyecanlanıyorsa. neyse dediki iki haftayı tamamladık gayet iyi gidiyorsun ozaman bu öğle yemeğinde fırında sütlaç yiyebiliriz :))) ayyy sevinçten bayılacaktım
yani yeşil elmalar... 77.000-75.700=1.200 kg
oooo ne güzel beraber diet yaparsınız en azından yanında hapur hupur yiyen biri olmaz kilo verdin mi bilmiyoru ama dukanla haftaya tozunu attırırsın takımınKilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
Günaydın bu arada herkese.
Ben 75,8 çıktım bu sabah. Dukan bana şart oldu.
Eşimde fena halde rejimde. İnanılmaz şartlandırdı kendini. İşallah Nisan da ikimizde zayıflamış olacağız.
tebrik ederim cnm bende 64 ün altını hiç göremedim birgüüüüüüüüün görürmüyüm acabakızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
ewt kızlar benimde
83,9 dum 83 oldummm 900 gr gitmiş
valla bende başladım banada çok iyi geliyor ve şuan özel dönemde olmama rağmen tatlı kaçamağı yapmadım
tebrik ederimmmmmm
özledik valla güzel paylaşımlarını
süpersin valla
tebrik ederim hedefine hiç bişi kalmadı
ya çok iyi vermişsin senin adına çok sevindim ama tüh yeşil elmalar senin sayende yükselecek
Tabiki diyeceksin canım. 26 Şubat 2011 diyetisyene ilk başladığımda ben de 80'i vurmuştum. Son 3 aydır bu kilolarda geziyorum. Aslında çoktan hedefi bulurdum ama eşim sağolsun daha fazla vermemi istemediği için diyetimi hep sabote ediyor.
süpersinnnnnnn
oooo ne güzel beraber diet yaparsınız en azından yanında hapur hupur yiyen biri olmaz kilo verdin mi bilmiyoru ama dukanla haftaya tozunu attırırsın takımın
tebrik ederim cnm bende 64 ün altını hiç göremedim birgüüüüüüüüün görürmüyüm acaba
sende süpersinnn
bende bu hafta azcık vermişim kiiii yediklerimden sonra vermeme bile şaşırdım ufaklık çok gazlı hiç uyutmuyo sabaha karşı o bitkin düşüyo uyuyo bu sefer büyük oğlum uyanıyo bugün gündüzde uyuyamazsam akşam acillik olurum heralde bu yorgunlukla kendimi yemeye veriyorum
bu hafta 79.5 300 grcık gitmiş
ayy cnm ya ne üzel vermişsin gaza geldim valla demekki olabilir hemde 3 aydır bu kiloda old göre 7 aya indin bu kiloyaTabiki diyeceksin canım. 26 Şubat 2011 diyetisyene ilk başladığımda ben de 80'i vurmuştum. Son 3 aydır bu kilolarda geziyorum. Aslında çoktan hedefi bulurdum ama eşim sağolsun daha fazla vermemi istemediği için diyetimi hep sabote ediyor.
''Cuma günü,günlerin en kıymetlisi,Müslümanların bayramıdırDiğer bayram günlerinden daha kıymetlidir
Adem aleyhisselam,Cuma günü yaratıldıCuma günü Cennetten çıkarıldıCennettekiler Allah'u Teala'yı Cuma günleri göreceklerdir
Allah'u Teala Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştırCuma namazı vaktinde alış-veriş günahtır
Cuma günü yapılan ibadetlere,başka günde yapılanların,en az iki katı verilirBuna karşılık,Cuma günü işlenen günahlar da iki kat yazılır
Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardırCuma'nın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
''Birmüslüman,Cuma günü gusul abdesti alıp,Cuma namazına giderse,bir haftalık günahları inş af olur ve her adımı için sevap verilir''
''Cumartesi günleri Yahudilere,Pazar günleri Hıristiyanlara verildiği gibi,Cuma günü de,Müslümanlara verildiBugün;Müslümanlara hayır,bereket ve iyilik vardır''
''Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine,kıyamete kadar hergün,o kadar sevap verilir ki,adedini Allah'u Teala bilir''
''Cuma günü vefat eden müminlere şehit sevabı verilir ve kabir azabından korunur''
''Günlerin en kıymetlisi cuma dırCuma günü Bayaram günlerinden ve Aşura gününden daha kıymetlidirCuma dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır''
''Ana-Babasının veya ikisinden birinin kabrini cuma günleri ziyaret edenin günahları af olurHaklarını ödemiş olur inş''
''Cuma günü tırnağını kesen kimse,bir hafta,belalardan emin olur inş''
''Cuma,fakirlerin Haccıdır ve müminlerin,gök ehlinin bayramıdır,Cennete de bayram günüdür,Günlerin en iyisi en şereflisi Cuma dır''
300 gr için ortalama 3 gün diyet yapmak gerekiyor canım koskoca 3 gün :))) bence çok iyi vermişsin tebirk ederim canım
ayy cnm ya ne üzel vermişsin gaza geldim valla demekki olabilir hemde 3 aydır bu kiloda old göre 7 aya indin bu kiloya
ahh ya burdada sizin gittiğiniz diyetisyenlerden olsa ne olurdu sanki koca ilde diyetisyen olmazmı ya yine moralim bozuldu
günaydın kaptancımm
evet cnm sonradan msjı düzelttim adını yazdım :)) seni eledimmtebrik ederim canım o biri benim heraldebende seni yerim :))) şirin şey
700 gr çok iyi cnm ayda 3 kilodan fazla yapıyo bence süper :))Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
saol cnm valla sendende iyi gitmiş tebriklerrr :))ewt kızlar benimde
83,9 dum 83 oldummm 900 gr gitmiş
valla bende başladım banada çok iyi geliyor ve şuan özel dönemde olmama rağmen tatlı kaçamağı yapmadım
tebrik ederimmmmmm
özledik valla güzel paylaşımlarını
süpersin valla
tebrik ederim hedefine hiç bişi kalmadı
ya çok iyi vermişsin senin adına çok sevindim ama tüh yeşil elmalar senin sayende yükselecek
süpersinnnnnnn
oooo ne güzel beraber diet yaparsınız en azından yanında hapur hupur yiyen biri olmaz kilo verdin mi bilmiyoru ama dukanla haftaya tozunu attırırsın takımın
tebrik ederim cnm bende 64 ün altını hiç göremedim birgüüüüüüüüün görürmüyüm acaba
sende süpersinnn
bende bu hafta azcık vermişim kiiii yediklerimden sonra vermeme bile şaşırdım ufaklık çok gazlı hiç uyutmuyo sabaha karşı o bitkin düşüyo uyuyo bu sefer büyük oğlum uyanıyo bugün gündüzde uyuyamazsam akşam acillik olurum heralde bu yorgunlukla kendimi yemeye veriyorum
bu hafta 79.5 300 grcık gitmiş
tşk cnm birazdan özeline msj yazıcam bi bakar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?