Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde

Son düzenleme:

tebrik ederim canım o biri benim heralde bende seni yerim :))) şirin şey

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.

çok güzel :))) özeniyorum sana birgün bende kaldı 2 .2 kaldı diyebilecekmiyim....

Son düzenleme:
ewt kızlar benimde

83,9 dum 83 oldummm 900 gr gitmiş

kizlar biliyormusunuz ben dun ve bugun herdemk nin tarcinli suyundan iciyorum ve inanilmaz iyi geliyor insanin tatli istegini bastiriyor ve su icemeyenler icinde birebir

valla bende başladım banada çok iyi geliyor ve şuan özel dönemde olmama rağmen tatlı kaçamağı yapmadım

kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3 Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm

tebrik ederimmmmmm

Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler ( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?

özledik valla güzel paylaşımlarını

süpersin valla

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim

tebrik ederim hedefine hiç bişi kalmadı

ya çok iyi vermişsin senin adına çok sevindim ama tüh yeşil elmalar senin sayende yükselecek

''Cuma günü,günlerin en kıymetlisi,Müslümanların bayramıdırDiğer bayram günlerinden daha kıymetlidir
Adem aleyhisselam,Cuma günü yaratıldıCuma günü Cennetten çıkarıldıCennettekiler Allah'u Teala'yı Cuma günleri göreceklerdir

Allah'u Teala Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştırCuma namazı vaktinde alış-veriş günahtır

Cuma günü yapılan ibadetlere,başka günde yapılanların,en az iki katı verilirBuna karşılık,Cuma günü işlenen günahlar da iki kat yazılır

Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardırCuma'nın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
''Birmüslüman,Cuma günü gusul abdesti alıp,Cuma namazına giderse,bir haftalık günahları inş af olur ve her adımı için sevap verilir''

''Cumartesi günleri Yahudilere,Pazar günleri Hıristiyanlara verildiği gibi,Cuma günü de,Müslümanlara verildiBugün;Müslümanlara hayır,bereket ve iyilik vardır''

''Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine,kıyamete kadar hergün,o kadar sevap verilir ki,adedini Allah'u Teala bilir''

''Cuma günü vefat eden müminlere şehit sevabı verilir ve kabir azabından korunur''

''Günlerin en kıymetlisi cuma dırCuma günü Bayaram günlerinden ve Aşura gününden daha kıymetlidirCuma dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır''

''Ana-Babasının veya ikisinden birinin kabrini cuma günleri ziyaret edenin günahları af olurHaklarını ödemiş olur inş''

''Cuma günü tırnağını kesen kimse,bir hafta,belalardan emin olur inş''

''Cuma,fakirlerin Haccıdır ve müminlerin,gök ehlinin bayramıdır,Cennete de bayram günüdür,Günlerin en iyisi en şereflisi Cuma dır''

Son düzenleme:
çok güzel :))) özeniyorum sana birgün bende kaldı 2 .2 kaldı diyebilecekmiyim....

Tabiki diyeceksin canım. 26 Şubat 2011 diyetisyene ilk başladığımda ben de 80'i vurmuştum. Son 3 aydır bu kilolarda geziyorum. Aslında çoktan hedefi bulurdum ama eşim sağolsun daha fazla vermemi istemediği için diyetimi hep sabote ediyor.

süpersinnnnnnn

oooo ne güzel beraber diet yaparsınız en azından yanında hapur hupur yiyen biri olmaz kilo verdin mi bilmiyoru ama dukanla haftaya tozunu attırırsın takımın

kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3 Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
tebrik ederim cnm bende 64 ün altını hiç göremedim birgüüüüüüüüün görürmüyüm acaba

sende süpersinnn

bende bu hafta azcık vermişim kiiii yediklerimden sonra vermeme bile şaşırdım ufaklık çok gazlı hiç uyutmuyo sabaha karşı o bitkin düşüyo uyuyo bu sefer büyük oğlum uyanıyo bugün gündüzde uyuyamazsam akşam acillik olurum heralde bu yorgunlukla kendimi yemeye veriyorum

bu hafta 79.5 300 grcık gitmiş

canııım kocamn kocaman sarılıyorum sana :)) harikasın canım çiğ köfteler her halukarda yenecek merak etme :)) üzerlerine tarçın ekip yiyeceğiz yeşil elmaları

eee bu halin iyi demekki benim gözümde sen hedefine ulaşmışsın canım benim :))

300 gr için ortalama 3 gün diyet yapmak gerekiyor canım koskoca 3 gün :))) bence çok iyi vermişsin tebirk ederim canım

ayy cnm ya ne üzel vermişsin gaza geldim valla demekki olabilir hemde 3 aydır bu kiloda old göre 7 aya indin bu kiloya

ahh ya burdada sizin gittiğiniz diyetisyenlerden olsa ne olurdu sanki koca ilde diyetisyen olmazmı ya yine moralim bozuldu

günaydın kaptancımm

canımın içi sen nerde yaşıyorsun? ben şırnakta bile diyetisyen bulduğuma göre... üstelik o diyetisyene gidebilmek için Cizre'den yola çıkıyorum 55 dk yol alıyorum,bebeğin olmasaydı eminim sende bulurdun bir diyetisyen illaki vardır devlet hastanelerinde mutlaka bulunur. bozma moralini

tebrik ederim canım o biri benim heralde bende seni yerim :))) şirin şey
evet cnm sonradan msjı düzelttim adını yazdım :)) seni eledimm
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
700 gr çok iyi cnm ayda 3 kilodan fazla yapıyo bence süper :))
saol cnm valla sendende iyi gitmiş tebriklerrr :))
tebrik ederim cnm 900 gr süpper vallaaa :)))

300 gr da gayet iyi bence sabit olmandan iyidir cnm tebrikler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…