selaaam,hu huu 2. takımda sessizlik var bugün.hayırdır kızlar çok mu yoğun işleriniz..
bana soracak olursanız yoğunum,yorgunum ama mutluyum,küçük kuzum iyileşmeye başladı şükür.o deli öksürük azaldı,huysuzluk ta öyle ve tabii ki yaramazlık tam gaz.evin her köşesinde bir vukuatı var bugün.aman iyi olsun da varsın şımarsın ne diyeyim..
Mesai bitiyor sabah görüşürüz kızlar.
merhaba canlarım bugun müsait oldu ben de hemen bakiyim dedim size kimse yyok ama olsun.
bende yeşil çayın yaseminlisini çok kolay içiyorum ve tavsiyede ediyorum. hatta burada da bana önermiştiniz ama kim önermişti :44::44::44:
akrep hangi vitaminleri kullanıyordun canım,marka tavsiyesi istiyorum..
herkese iyi akiamlar arkadaşlar, yarın kilo bildiriminde bulunamayacğım, inşallah akrep bu mesajımı görür, atlamaz
,bu sabahki kilomu bildireceğim, listeye bu şekilde işlersen akrep seviniirm
bu hafta kilom 68.7
yarın görüşmek dileğindeyim inşallah
kizlar biliyormusunuz ben dun ve bugun herdemk nin tarcinli suyundan iciyorum ve inanilmaz iyi geliyor insanin tatli istegini bastiriyor ve su icemeyenler icinde birebir
kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
tebriklerrrr cnmmmkızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
iyiyiz cnm sen nasılsın :))Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
günaydınnn cnm maşşallah az sonra kilo bildirimi yapcam takip et benidün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))
75,700 kg yazıyor :)) heyecandan doktorun boynuna sarılmışım adamda bana sarıldıo niye heyecanlanıyorsa. neyse dediki iki haftayı tamamladık gayet iyi gidiyorsun ozaman bu öğle yemeğinde fırında sütlaç yiyebiliriz :))) ayyy sevinçten bayılacaktım
yani yeşil elmalar... 77.000-75.700=1.200 kg
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
Günaydın bu arada herkese.
Ben 75,8 çıktım bu sabah. Dukan bana şart oldu.
Eşimde fena halde rejimde. İnanılmaz şartlandırdı kendini. İşallah Nisan da ikimizde zayıflamış olacağız.
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.
Günaydın bu arada herkese.
Ben 75,8 çıktım bu sabah. Dukan bana şart oldu.
Eşimde fena halde rejimde. İnanılmaz şartlandırdı kendini. İşallah Nisan da ikimizde zayıflamış olacağız.
günaydınnn cnm maşşallah az sonra kilo bildirimi yapcam takip et beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?