Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben bugunku menumu akşam paylaşacağım yine ama sabaha da tartılmam lazım bak ya heyecanlandım şimdi

hadi gözünaydın iyileşsin de

Mesai bitiyor sabah görüşürüz kızlar.

iyi akşamlar

merhaba canlarım bugun müsait oldu ben de hemen bakiyim dedim size kimse yyok ama olsun.

merhaba canım

bende yeşil çayın yaseminlisini çok kolay içiyorum ve tavsiyede ediyorum. hatta burada da bana önermiştiniz ama kim önermişti :44::44::44:

yaseminlide güzel onuda içtim

herkese iyi akiamlar arkadaşlar, yarın kilo bildiriminde bulunamayacğım, inşallah akrep bu mesajımı görür, atlamaz

,bu sabahki kilomu bildireceğim, listeye bu şekilde işlersen akrep seviniirm

bu hafta kilom 68.7

yarın görüşmek dileğindeyim inşallah

kizlar merhaba bugunku menu

sabah:4 ykasigi kfleks bir su bardagi sut

ara:elma

ogle: 2 kepce corba bir dilim ekmek

ara: 2 adet mandalina

aksam: bir tane biber dolmasi zeytinyagli ve salata

ara: 2dilim ayva

40 dk yuruyus, 2,5 lt su , 2fincan yesilcay

kizlar biliyormusunuz ben dun ve bugun herdemk nin tarcinli suyundan iciyorum ve inanilmaz iyi geliyor insanin tatli istegini bastiriyor ve su icemeyenler icinde birebir

kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3 Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm

Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler ( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?

Son düzenleme:
dün diyetisyenime gittim,açıkçası biraz korkuyordum geçen hafta Diyarbakır gezintimde acaba kaçırdığım noktalar oldumu diye sıkıntı çekiyordum. kaçışım yok tabi once biraz hoşbeş ettik sonra bir heyecanla tartıya çıktım gözlerimi kapattım doktorum"ooooooo bu ne böyle "dedi ne olmuş diye heyecanla tartıya baktım gözlerime inanamadım :))))

75,700 kg yazıyor :)) heyecandan doktorun boynuna sarılmışım adamda bana sarıldı o niye heyecanlanıyorsa. neyse dediki iki haftayı tamamladık gayet iyi gidiyorsun ozaman bu öğle yemeğinde fırında sütlaç yiyebiliriz :))) ayyy sevinçten bayılacaktım

yani yeşil elmalar... 77.000-75.700=1.200 kg

Son düzenleme:
Akrepciğim paylaştığın yazıyı çok beğendim. pozitif olmak aslında orda anlatılan kadar kolay. ne kadar güzel bir yazı. teşekkürler. :)

tarih: 15 aralık 2011

kahvaltı: 08:30
2 adet yumurta ile yapılmış omlet ( taze soğan,maydanoz,dereotu karışmış)
süt
1 çay kaşığı bal
salatalık, domates

ara öğün; 10:30
12 adet fındık
1 tane elma

öğle: 13:00 (diyetisyenimle yedim öhöm öhöm ) :)
10 kaşık bulgur pilavı
1 su bardağı yoğurt ile yapılmış ayran
6 parça tavuk kanat (küçücük küçücüktü)
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ve tatlı :)) fırında sütlaç (harikaydı)

ara öğün;16:00
1 bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
2 ceviz

akşam; 19:00

4 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kepçe tarhana çorbası
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu

ara öğün: 22:30

bir bardak süt (tarçınlı)

sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede ıhlamurlu tarçınlı su

Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.

Günaydın bu arada herkese.

Ben 75,8 çıktım bu sabah. Dukan bana şart oldu.

Eşimde fena halde rejimde. İnanılmaz şartlandırdı kendini. İşallah Nisan da ikimizde zayıflamış olacağız.

2 gün önce yılbaşı ağacımızı süsledik şimdi şöyle gözüm iliştide ışıl ışıl.... yapay kar bile insana bir ferahlık veriyor :))) ben yeni yıl ruhunu seviyorum. şimdi İstanbul,Ankara,İzmir...ışıl ışıldır,şıkır şıkırdır... hele birde kar yağmışsa... özledim.

kızlaaaaarrrrrr bu sabah o kadar sevindim ki şartları zorlayıp girdim nete, kiloommm 68,3 Allah ım ilk keezzz yaaaa ilk kezz 68, 5 un altına indimmm
tebriklerrrr cnmmm
Günaydın kızlar. nerdeyse 2 gündür internetim yoktu yine hatlarımızı kesmişler ( offf neyse sabah sabah moralinizi bozmayım. güzel bir sabaha uyandım keyfim yerinde :))
siz nasılsınız?
iyiyiz cnm sen nasılsın :))
günaydınnn cnm maşşallah az sonra kilo bildirimi yapcam takip et beni

günaydın bitanem yapabilirsen ne güzel ama ben kesinlikle yapamam :)) bu hafta kiloda gitmiş maşşallahh

iyi işte zayıflamışsın :))) seninle 100 gr farkla aynı kilodayız sen benden 100 gr şişkosun yeşil elmasınya ondan bu moral bozmam 100 gr'cık gıcıklık yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…