herkese merhaba arkadaşlar, bugün öğretmenler odasında dengesizin birisi bana sen 42 beden giyiyyorsun dedihayır dedim, 40 giyiyorum 38 e inmeye çalışıyorum dedim, inatlaştı, iddialaştı 42 giyiyorsun diye o an beni çekemediğini anladım, ve hee dedim gitti
aayy banucum ona sinir ol buna sinir ol boşversene, ben yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum sanırım yaşlanıyorumben kendimi bildikten sonra o bana 38 giyiyorsun ay çok zayıfsın dese de bana göre durumu aynıdır, 42 giyiyorsun dese de, çünkü ben kendimi çok iyi tanıyan, kendimi çok güzel yöneten, kendimle arkadaş bir insanım, kendime her zaman tarafsız bakmayı bilirim, o yüzden bennim beynimdeki görüşe erişemediği sürece onun beni eleştirmesi umrumda olmaz,he deyip geçtim, kendini tatmin etsin gariban
bunu başka arkadaşlarıma söylediğimde pessss dediler zaten,
akrepçimm kardeşimin düğün tarihi netleşmiş, temmuz un 11 inde düğünümüz var İnş. Allah nasip ederse, ben o zamana kadar zarzayıf olacağım kendime söz verdim gülüm, 38 e çok rahat ineceğime inanıyorum, bırak 38 i 36- 38 arası olacağım, and içtim kalbime
inanmıyorum mersin 1 derece yaaresmen donuyor mersin görülmemiş bir soğuk zor yazıyorum parmaklarım donmuş durumda
günaydın şekerler günaydıın
akrep33 ( 66,8 / 66,3 / 0,5 / 0,75%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 79 / / / %)
tugbaemrah( 68 / / / %)
yaren38( 57,9 / / / %)
herdemk( 68,8 / / / %)
evder( 80,1 / / / %)
genic( 62 / 61,4 / 0,6 / %)
irem&özge( 71,4 / / / %)
selennnn( 61,6 / / / %)
canım ya sana bir öneride bulunacağım (la havle....) ile başlayan dua var ya onu okusana benim nezaman başım sıkışsa yada işin içinden çıkamadığım zamanlarda okurum rahatlarımMerhaba kızlar nasılsınız?
kaç gündür giremediğimin farkındayım ama çok hastayım ve bu halde sabahtan akşama kadar çalışıyorum. geçen artık vucudum dayanamadı acile kaldırdı arkadaşlar. hastalık bi yana omuzlarımda öyle bir yük var ki bu aralar altında ezildim kaldım.
yarın tartılacaz bu hafta doğru düzgün birşey yemedim umarım kilo vermişimdir. fırsat bulduğumda geçmişi okuyacam. hepinizi kocaman öptüm
menüm
sabah
2 dilim ekmek
patates salatası
1 tk. fındık ezmesi
ara
1 dilim kek
öğle
1 dilim kek
1 dilim sebzeli börek
ara
ıhlamur
form çayı
akşam
1 tabak z.yağlı pırasa
1 ev yapımı poğaça
Perşembe perşembe çok oldu
herkese merhaba arkadaşlar, bugün öğretmenler odasında dengesizin birisi bana sen 42 beden giyiyyorsun dedihayır dedim, 40 giyiyorum 38 e inmeye çalışıyorum dedim, inatlaştı, iddialaştı 42 giyiyorsun diye o an beni çekemediğini anladım, ve hee dedim gitti
harbi kadına pes yaniiiii başka bişi denmezaayy banucum ona sinir ol buna sinir ol boşversene, ben yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum sanırım yaşlanıyorumben kendimi bildikten sonra o bana 38 giyiyorsun ay çok zayıfsın dese de bana göre durumu aynıdır, 42 giyiyorsun dese de, çünkü ben kendimi çok iyi tanıyan, kendimi çok güzel yöneten, kendimle arkadaş bir insanım, kendime her zaman tarafsız bakmayı bilirim, o yüzden bennim beynimdeki görüşe erişemediği sürece onun beni eleştirmesi umrumda olmaz,he deyip geçtim, kendini tatmin etsin gariban
bunu başka arkadaşlarıma söylediğimde pessss dediler zaten,
akrepçimm kardeşimin düğün tarihi netleşmiş, temmuz un 11 inde düğünümüz var İnş. Allah nasip ederse, ben o zamana kadar zarzayıf olacağım kendime söz verdim gülüm, 38 e çok rahat ineceğime inanıyorum, bırak 38 i 36- 38 arası olacağım, and içtim kalbime
günaydın şekerler günaydıın
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
tugbaemrah( 68 / / / %)
yaren38( 57,9 / / / %)
herdemk( 68,8 / / / %)
evder( 80,1 / / / %)
genic( 62 / / / %)
irem&özge( 71,4 / / / %)
selennnn( 61,6 / / / %)
bence şok diyet yapma canım çünkü heran bebiş gelebilir vücut sarsılmasın bence 300 gr da olsun yavaş yavaş gidiyorkızlarr günaydınnn bugün evde oldugum için bildirim yapıp yatağıma geri dönücem çok üzülerek paylaşıyorum bu hafta 67.7 yim( 300 gr gitmiş ama burda sabitlendim... akrebim acaba bi sok dietmi uygulasam 3 gün falan metabolizmayı hızlandırmak için ???
Günaydın.
Kilo 70,4
Giremeyebilirim bugün haberiniz olsun öpüyorum.
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
tugbaemrah( 68 / / / %)
yaren38( 57,9 / / / %)
herdemk( 68,8 / / / %)
evder( 80,1 /79,7 / 0,4 / 0,50%)
genic( 62 / / / %)
irem&özge( 71,4 / / / %)
selennnn( 61,6 /60,7 / / %)
kuşum neden evdesin hayırdır..kızlarr günaydınnn bugün evde oldugum için bildirim yapıp yatağıma geri dönücem çok üzülerek paylaşıyorum bu hafta 67.7 yim( 300 gr gitmiş ama burda sabitlendim... akrebim acaba bi sok dietmi uygulasam 3 gün falan metabolizmayı hızlandırmak için ???
akrebimm kıyamammm gel sarılalım ben seni ısıtırım
bu hafta 61,4 kg ,le 600 gr vermiş ulunuyorym
ama % nasıl hesaplanıyor anlamaya çalışıyorum.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese
herkese günaydın arkadaşlar, kilom sabit, veremiyorum yahuuu napcaz bu durumu bilmiyorum vücudum benimle inatlaşmaya girdi
kuşum neden evdesin hayırdır..
neden üzülüyosun ki 300 gr gitmiş işte..
şok diet değilde karatay yap canikom..resmen karın yağların eriyor..hem aç kalmıyosun..ço güzel üztelik tam anlamıyla da yapamıyorum düşün yanii
kuşum quote ları silersen sana ait bir mesaj olur liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?