Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen 38 e düş çabucakda iyiyce çatlasın o gereksiz şahıs ohh olsun ona

aayy banucum ona sinir ol buna sinir ol boşversene, ben yavaş yavaş takmamayı öğreniyorum sanırım yaşlanıyorum ben kendimi bildikten sonra o bana 38 giyiyorsun ay çok zayıfsın dese de bana göre durumu aynıdır, 42 giyiyorsun dese de, çünkü ben kendimi çok iyi tanıyan, kendimi çok güzel yöneten, kendimle arkadaş bir insanım, kendime her zaman tarafsız bakmayı bilirim, o yüzden bennim beynimdeki görüşe erişemediği sürece onun beni eleştirmesi umrumda olmaz,he deyip geçtim, kendini tatmin etsin gariban

bunu başka arkadaşlarıma söylediğimde pessss dediler zaten,

akrepçimm kardeşimin düğün tarihi netleşmiş, temmuz un 11 inde düğünümüz var İnş. Allah nasip ederse, ben o zamana kadar zarzayıf olacağım kendime söz verdim gülüm, 38 e çok rahat ineceğime inanıyorum, bırak 38 i 36- 38 arası olacağım, and içtim kalbime

günaydın şekerler günaydıın

akrep33 ( 66,8 / 66,3 / 0,5 / 0,75%)
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
karamel_guzel( 79 / / / %)
tugbaemrah( 68 / / / %)
yaren38( 57,9 / / / %)
herdemk( 68,8 / / / %)
evder( 80,1 / / / %)
genic( 62 / / / %)
irem&özge( 71,4 / / / %)
selennnn( 61,6 / / / %)

kızlarrr günaydınnn
yeni kitaba başlıyorum sizinlede paylaşim istedim :))
P.C. CAST GÜL TANRIÇASI
Empusai ailesinin gülleri, ailenim kadınlarının bahçeleri için feda ettiği kan damlaları sayesinde yüzyıllar boyunca çiçek açmıştır. Mikki, ailesinin bu tuhaf geleneği sürdürmasinin yanı sıra normal hayatınada devam ettirmektedir. Ta ki farkında olmadan bir ritüeli tamamlayıp kedini gül diyarında bulana dek....

inanmıyorum mersin 1 derece yaa resmen donuyor mersin görülmemiş bir soğuk zor yazıyorum parmaklarım donmuş durumda

kızlarr günaydınnn bugün evde oldugum için bildirim yapıp yatağıma geri dönücem çok üzülerek paylaşıyorum bu hafta 67.7 yim ( 300 gr gitmiş ama burda sabitlendim... akrebim acaba bi sok dietmi uygulasam 3 gün falan metabolizmayı hızlandırmak için ???

hadi bakalım yaza kadar hep birlikte 38 bedende buluşalım

bu hafta 61,4 kg ,le 600 gr vermiş ulunuyorym
ama % nasıl hesaplanıyor anlamaya çalışıyorum.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese

Son düzenleme:
banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / / / %)
tugbaemrah( 68 / / / %)
yaren38( 57,9 / / / %)
herdemk( 68,8 / / / %)
evder( 80,1 /79,7 / 0,4 / 0,50%)
genic( 62 / / / %)
irem&özge( 71,4 / / / %)
selennnn( 61,6 / / / %)

canım ya sana bir öneride bulunacağım (la havle....) ile başlayan dua var ya onu okusana benim nezaman başım sıkışsa yada işin içinden çıkamadığım zamanlarda okurum rahatlarım

bu arada geçmiş olsun canım

afiyet olsun şekerim güzel bir perşembe olmuş

amaaan ne tuhaf kadınmış vallahi ben burdan gıcık oldum

harbi kadına pes yaniiiii başka bişi denmez

sen bukadar kendini tanıyan insansın 38 i bırak dediğin gibi 36-38 arası olabilirsinnn

akrepçim tebrik ederim gitmiş kilolardan

bence şok diyet yapma canım çünkü heran bebiş gelebilir vücut sarsılmasın bence 300 gr da olsun yavaş yavaş gidiyor

ki benimde gr gr gitmeye başladı
bu arada benim yerimede yat şimdi

Günaydın.
Kilo 70,4
Giremeyebilirim bugün haberiniz olsun öpüyorum.

tebrik ederim canım

herkese günaydın arkadaşlar, kilom sabit, veremiyorum yahuuu napcaz bu durumu bilmiyorum vücudum benimle inatlaşmaya girdi

Günaydın arkadaşlar,

tartıldım 61,6 dan giden 900 gr. ile 60,7 olmuşum.
Geçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır. Yoğunluğum bu akşam bitecek inşallah. Hemen çıkmam lazım. Görüşürüz.

kuşum neden evdesin hayırdır..
neden üzülüyosun ki 300 gr gitmiş işte..
şok diet değilde karatay yap canikom..resmen karın yağların eriyor..hem aç kalmıyosun..ço güzel üztelik tam anlamıyla da yapamıyorum düşün yanii
akrebimm kıyamammm gel sarılalım ben seni ısıtırım

bu hafta 61,4 kg ,le 600 gr vermiş ulunuyorym
ama % nasıl hesaplanıyor anlamaya çalışıyorum.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese

kuşum quote ları silersen sana ait bir mesaj olur liste

herkese günaydın arkadaşlar, kilom sabit, veremiyorum yahuuu napcaz bu durumu bilmiyorum vücudum benimle inatlaşmaya girdi

karataya gel kuşum cidden çok sağlıklı beslenme düzeni öyle bildiğimiz diyetlerden değil..

banusultan( 61 / / / %)
aybüke07( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00%)
tugbaemrah( 68 / 67,7 / 0,3 / 0,44%)
yaren38( 57,9 / / / %)
herdemk( 68,8 / / / %)
evder( 80,1 / 79,7 / 0,4 / 0,50%)
genic( 62 / 61,4 / 0,6 / 0,97%)
irem&özge( 71,4 / 70,4 / 1 / 1,40%)
selennnn( 61,6 / 60,7 / 0,9 / 1,46%)

Son düzenleme:
günaydın akrep33 davetin için teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıcam diğer takım arkadaşlarım hepinize günaydın

cnm doktor işlerim vardı 3 ün izin almıştım bugün son günü ( gögsümde ufak bi kitle vardı ultrason falan çektirdim temiz çıktı allaha şükür bide kadındoğum rutin kontrol ve birsürü test yaptırdım :)) allaha şükür rahimde temiz tahlil sonuçlarıda temiz çıkar inşallah ondan sonra gelsin bebeiş inşallah :))
aaa şu karatayı biraz araştırım ozamn :)) sende biraz beni bilgilendirmisin cnm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…