bugün diyetime hiç dikkat etmedim. çünkü midyattan arkadaşım gelmişti. onunla gezdik, yemek yedik,sohbet ettik. akşam yemeğinde mantı yedik ben bir tabağa yakın yedim rahatsız olmadım nasıl olsa yarın sabah spor yapacağım :))
Günaydın bak merak ettim şimdi cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.Günaydınnnnnnnn.
İstanbul'da nasıl bir soğuk var anlatamam.
Karmı yağacak ne olacaksa olsun artık buz gibi hava.
Bugün diyetimde 1 ay doluyor kızlar.
Yarın sabah tartılıcam. Ama size sölemicemmmm
Cuma öğrenirsiniz.
Günaydın canım şu karnıbaharlı omletin tarifini verebilirmisin?günaydın kızlar
çok soğuk mersin bugün yaa..3 derecehemen sıcak çay aldım yanıma çok açık limonlu çay..başka nasıl içim ısınabilirki dimi ama
dünkü menüm
kahvaltı
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta,avuç içi kadar köy peyniri, 1 ceviz,1 avuç kadar kavrulmamış fındık,5-6 kuru üzüm,1 kuru incir
ara
tarçınlı 1 yeşil elma
akşam
yeşil mercimekli, erişteli çorba,karnıbaharlı omlet, turp
2 kupa bitki karışımı çay
kitap:senin adın bile geçmedi-iclal aydın-
bir kaç cümle:
...gidiş biçimlerinin çok önemli olduğuna inanırım.Gitme ihtimalinin varlığını aklımdan hiç çıkarmadan, kavgalar sırasında bile yeri geldiğinde susmak gerektiğini savunurum.Karşımdaki kişinin benden sonraki olası haline hürmeten yaparım bunu.Söyleyeceğim şey gerçeğin ta kendisi bile olsa geleceğe uzanancak kalıcı bir kırgınlığa yol açacağını sezersem eğer,söylememem gerektiğini düşünürüm...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
iyi bir gün diliyorum herkese
bugün diyetime hiç dikkat etmedim. çünkü midyattan arkadaşım gelmişti. onunla gezdik, yemek yedik,sohbet ettik. akşam yemeğinde mantı yedik ben bir tabağa yakın yedim rahatsız olmadım nasıl olsa yarın sabah spor yapacağım :))
dünkü menüm kızlar
kahvaltıeynir zeytin yumurta 1tane kahte (nasıl yazıldığından emin değilim antepten gelmişti)
ara:8-10 tane fındık
öğlen dövmeli çorba yoğurt bir dilim kepekli ekmek
ara : fındık
akşam: yeşilmercimek erişteli kıymalı (değişik bir yemek olmuş)annem şaştım aşı diyor:)
ıspanaklı börek
2 litreye yakın sıvı(çay ve yeşil çay hariç)
1 kupa yeşil çay ve birkaç bardak siyah çay
malesef dün inanılmaz uyku bastırdı ne ders nede spor
akşam erkenden yattım sabah erken kalkıp ders çalışacaktım
ama maleseffff kalmadım uff ya
kızlar sabah nasıl erken kalkabilirim (gerçi şuan 6,30 da kalkıyorum zaten ama benim amacım gece 2 yekadar falan ders çalııyorum ya onu gece değilde 3,5 4 te kalksam çalışsam diyorum ama bir türkü beceremiyorum )
off kızlar nezaman erken kalkıp çalışacam desem malesef o gün hiç çalışamıyorum ve yavaş yavaş sinirlerim bozuluyor
zaman keşke 24 saat değilde 34 saat olsa ancak yetişebiliceğim
dünkü menüm kızlar
kahvaltıeynir zeytin yumurta 1tane kahte (nasıl yazıldığından emin değilim antepten gelmişti)
ara:8-10 tane fındık
öğlen dövmeli çorba yoğurt bir dilim kepekli ekmek
ara : fındık
akşam: yeşilmercimek erişteli kıymalı (değişik bir yemek olmuş)annem şaştım aşı diyor:)
ıspanaklı börek
2 litreye yakın sıvı(çay ve yeşil çay hariç)
1 kupa yeşil çay ve birkaç bardak siyah çay
malesef dün inanılmaz uyku bastırdı ne ders nede spor
akşam erkenden yattım sabah erken kalkıp ders çalışacaktım
ama maleseffff kalmadım uff ya
kızlar sabah nasıl erken kalkabilirim (gerçi şuan 6,30 da kalkıyorum zaten ama benim amacım gece 2 yekadar falan ders çalııyorum ya onu gece değilde 3,5 4 te kalksam çalışsam diyorum ama bir türkü beceremiyorum )
off kızlar nezaman erken kalkıp çalışacam desem malesef o gün hiç çalışamıyorum ve yavaş yavaş sinirlerim bozuluyor
zaman keşke 24 saat değilde 34 saat olsa ancak yetişebiliceğim
Menüm
sabah
1 kase mercimek çorba
2 dilim ekmek
ara
form çayı
ıhlamur
öğle
1 bardak süt
1/2 dilim kek
ara
ıhlamur
nescafe
akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 bardak ayran
1 portakal
1 elma
Günaydın akrep abla. Afiyet olsun ohhh iç için ısınsın.
afiyet olsun canımMenüm
sabah
1 kase mercimek çorba
2 dilim ekmek
ara
form çayı
ıhlamur
öğle
1 bardak süt
1/2 dilim kek
ara
ıhlamur
nescafe
akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 bardak ayran
1 portakal
1 elma
ewt ya sizin oralar daha soğuktur akdeniz bile soguk olduktan sonra diğer yerleri düşünemiyorumGünaydın kızlar. Bugün nasıl bir soğuk var donuyoruz sabah işe gelirken -17 gösterdi arabanın derecesi
bilmiyorumki canım dün deniyim diye 10,30 da yattım ama malesef yinede kalkamadım ne bilim yol bulmaya çalışıyorumAh canım ya 34 sat olsa inan yine yetişmez. Sabah o kadar erken kalkmak için akşam yatış saatlerini biraz erkene çeksen belki faydası olur.
akşam menümüz nerdeyse aynı olmuş şekercim..
antepden gelenin adı da kahke şekercikeee malum eş tarafım antepli olunca
selam kızlar.nasılsınız..
2 gündür giremiyorum,yatılı misafirlerim gelecek,temizlikti,hazırlıktı derken,yorgunluktan bitmiş durumdayım.
misafirlerimi uğurlayınca bol bol görüşürüz inşallah.
tuğbacım kötü bir tecrübe yaşamışsınız,geçmiş olsun güzelim.rabbim kötü niyetlilere fırsat vermesin inşallah.
:))))))))))))))))) Kim bilir belki bu yaz farklı olur, insanoğlu her geçen gün değişiyor...benim eşim yemeyi içmeyi gezmeyi eğlenmeyi çok seven birisidir, miasifr ağırlamaya, misafir gezdirmeye de bayılır, gel gelelim,biz de tatil yöresinde yaşıyoruz, herkes buraya tatil yapmaya geliyor buradan daha güzel bir yer yok ki diyor :))ama farklılık llazım diyorum anlatamıyorum, hele bir de şimdi ramazan ayı yaza denk geliyor ya tam bahanesi oldu, ramazan da bir yere gidilmez deyip kestirip atıyormesela ben hayatımda hiç gitmedim İstanbul'a. Türünün son örneğiyim, İstanbul 'u görmeyen çok nadir insanlardanım,
kiiiiii derkennn istanbula kar düştü manyak kar yağıyo göz gözü görmüyoooooooooo
Biz 6 yıl önce çok kötü bir tecrübe yaşadık eşim o nedenle istemiyor fazla kilo vermemi. O yıllarda 4 kilo fazlam vardı ve ben o kiloyu vermek için ilaç kullandım ve o ilaç bana 3 haftada 6 kilo verdirdi ve ben bağışıklık sistemim göçmesi nedebiyle zatürre oldum zor kurtuldum. Eşim yine aynı şeyler olacak diye korkuyor. Şimdi diyorum nasıl cahilmişim ilaçlardan medet ummuşsum bir daha asla diyorum.Resim konusuna gelince sanal ortamda çok paylaşmıyorum ama bir ara sizinle paylaşabilirim.
Benim eşimde tatile gidemeyince bunalıma giriyor resmen. Konyadan 2-2,5 saatta Side'ye iniyoruz yazın ayda 2 hafta sonu ordayız ama onu bile tatilden saymıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?