Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm kızlar

kahvaltıeynir zeytin yumurta 1tane kahte (nasıl yazıldığından emin değilim antepten gelmişti)
ara:8-10 tane fındık
öğlen dövmeli çorba yoğurt bir dilim kepekli ekmek
ara : fındık
akşam: yeşilmercimek erişteli kıymalı (değişik bir yemek olmuş)annem şaştım aşı diyor:)
ıspanaklı börek

2 litreye yakın sıvı(çay ve yeşil çay hariç)
1 kupa yeşil çay ve birkaç bardak siyah çay

malesef dün inanılmaz uyku bastırdı ne ders nede spor
akşam erkenden yattım sabah erken kalkıp ders çalışacaktım
ama maleseffff kalmadım uff ya

kızlar sabah nasıl erken kalkabilirim (gerçi şuan 6,30 da kalkıyorum zaten ama benim amacım gece 2 yekadar falan ders çalııyorum ya onu gece değilde 3,5 4 te kalksam çalışsam diyorum ama bir türkü beceremiyorum )
off kızlar nezaman erken kalkıp çalışacam desem malesef o gün hiç çalışamıyorum ve yavaş yavaş sinirlerim bozuluyor
zaman keşke 24 saat değilde 34 saat olsa ancak yetişebiliceğim

Günaydın kızlar. Bugün nasıl bir soğuk var donuyoruz sabah işe gelirken -17 gösterdi arabanın derecesi

Günaydın bak merak ettim şimdi cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Günaydın canım şu karnıbaharlı omletin tarifini verebilirmisin?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

iyi bir gün diliyorum herkese

Günaydın.

Afiyet olsun arada kaçamaklar tabiki olacak yoksa çok sıkıcı olur ayrıca desteğin için çok teşekkürler.

Menüm

sabah
1 kase mercimek çorba
2 dilim ekmek

ara
form çayı
ıhlamur

öğle
1 bardak süt
1/2 dilim kek

ara
ıhlamur
nescafe

akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 bardak ayran

1 portakal
1 elma

Ah canım ya 34 sat olsa inan yine yetişmez. Sabah o kadar erken kalkmak için akşam yatış saatlerini biraz erkene çeksen belki faydası olur.

akşam menümüz nerdeyse aynı olmuş şekercim..
antepden gelenin adı da kahke şekercikeee malum eş tarafım antepli olunca

tatlım sabah çorbanın yanında ekmek yerine bol yeşillik yiyebilirdin ya da ceviz fındık olabilirdi..
sütünün yanında kuru meyve ya da taze meyve olabilirdi ve lütfen akşam menü sonrası meyve yeme..haftanın bir günü çok canın çekiyorsa kek (o da ev yapımı olsun) yiyebilirsin.
ve bunu hayatın boyunca devam ettir inan kilo problemin hiç olmaz şekercik..hamur işlerinden şekerden ve akşam geç saatlerde özellikle 8 den sonra sağlıklı da olsa bişiiler yemekten vazgeç tatlışım..

selam kızlar.nasılsınız..
2 gündür giremiyorum,yatılı misafirlerim gelecek,temizlikti,hazırlıktı derken,yorgunluktan bitmiş durumdayım.
misafirlerimi uğurlayınca bol bol görüşürüz inşallah.
tuğbacım kötü bir tecrübe yaşamışsınız,geçmiş olsun güzelim.rabbim kötü niyetlilere fırsat vermesin inşallah.

afiyet olsun canım

Günaydın kızlar. Bugün nasıl bir soğuk var donuyoruz sabah işe gelirken -17 gösterdi arabanın derecesi
ewt ya sizin oralar daha soğuktur akdeniz bile soguk olduktan sonra diğer yerleri düşünemiyorum

Ah canım ya 34 sat olsa inan yine yetişmez. Sabah o kadar erken kalkmak için akşam yatış saatlerini biraz erkene çeksen belki faydası olur.
bilmiyorumki canım dün deniyim diye 10,30 da yattım ama malesef yinede kalkamadım ne bilim yol bulmaya çalışıyorum

akşam menümüz nerdeyse aynı olmuş şekercim..
antepden gelenin adı da kahke şekercikeee malum eş tarafım antepli olunca

ewt bende senin menünü okuyunca dedim aynısı olmuş diye:) kahke miymiş güzel bişi ama çok yağlı sanırım

kolay gelsin canım

Formda kalmakla ilgili doğru bildiğiniz yanlışlar

Fazla kilolardan kurtulmak ve formda kalmak için çeşitli egzersizler yapar, sağlıklı yiyeceklere yönelik ve karbonhidratlardan uzak dururuz. Ancak egzersiz yaparken ya da beslenmelerini düzenlerken pekçok doğru bildiğimiz yanlışlara düşeriz.Forbes dergisinde yer alan habere göre, işte formda kalmak ile ilgili doğru bildiğiniz yanlışlar:

Egzersiz benim kötü yemek yeme alışkanlığımı silebilir: Bu inanış oldukça yaygındır, ancak doğru değildir. Yemek yemeniz kontrol altında olmalı. Görünüşünüzün yaklaşık yüzde 80'i sizin beslenmenize bağlıdır. Bu nedenle kalori hesabı yapıp ve kilo verme hedeflerinizi şekillendirin.

Yağlarımı yakamıyorum, sadece kaslarım gidiyor:
Bu görüşün tam tersi olarak sadece yağ kaybedebilirsiniz. Kaslarınız zaten şekillenmiştir ve siz bunları hareket ettiremezsiniz. Onları kaplayan yağ tabakası nedeniyle kaslarınız belli olmaz. Beslenmenizi düzenleyin, sorunlu bölgelerinizi hedefleyin ve ağırlık kaldırın.

Kadınların erkeklerden farklı egzersize ihtiyaçları vardır: Kadınlar ve erkekler aynı vücut yapısına sahiptir. Fakat hormonal farklılıklar vardır, kas güçlerinde farklılıklar bulunur. Bundan dolayı egzersiz yaparken erkekler kollara, göğüslere ve karına yönelmelidir.

Kadınlar erkeklerden daha hafif ağırlıklar kaldırmalı ve yoğun tekrar yapmalı: Bu efsane de kısmen yaygındır. Çünkü kadınlar ağırlık kaldırmanın kendilerini şişireceğini düşünürler ve kaygılanırlar. Kimyasal yardım olmaksızın kadınlar sıra dışı kas gelişimine ulaşamazlar. Çünkü kadınların bu durum için gerekli olan hormonları düşüktür.

Egzersiz öncesi her zaman gerilme hareketleri yapmalısınız: Pek çok insan egzersiz öncesi gerilme hareketleri yapıyor. Çünkü bugüne kadar böyle öğrenmişlerdir. Egzersiz öncesinde gerilme hareketleri kasları yüzde 30 oranında zayıflatır ve yaralanma riskini artırır. Bu nedenle ağır egzersiz öncesinde biraz yürüyüş yapın. Gerinme hareketlerini egzersizden sonra yapın.

Sadece bir bölgemdeki yağları eritebiliyorum: Daha hızlı kilo vermek için, sıkı diyetin yanında çömelme, eğilme, çekme hareketleri gibi yoğun egzersizlerle mümkün olduğunca çok kalori yakmaya ihtiyacınız vardır.

Kalp atış hızım oranında yağ yakabiliyorum:
Vücudunuzun yağ yakışı çok karmaşıktır. Yağları sadece uyuduğunuz zaman yakıyorsunuz. Ara vererek egzersiz yapma, az ve yoğun egzersiz karışımı en iyi sonuçları oluşturacaktır.

Boş mideyle daha fazla yağ yakarım:
Bu durum teknik olarak doğruyken sabahları vücudunuz gıdalardan mahrumdur. Boş mideyle egzersiz yapmak daha fazla kas kaybetmenize yol açar.

Yumurtanın sadece beyazını yiyin, sarısını değil:
Yumurtanın sarısı bugüne kadar kolesterol nedeniyle hep haksız yere suçlandı. Connecticut Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmada, yumurtanın sarısındaki yağın kötü kolesterolü düşürmeye yardım ettiği belirlendi. Yumurtanın sarısı çok sayıda vitamin ve mineral ile biraz da protein içerir.

Son düzenleme:
:))))))))))))))))) Kim bilir belki bu yaz farklı olur, insanoğlu her geçen gün değişiyor...
Gel arkadaşım ben sana buraları gezdireyim. Zaten misafirimde var, Bol bol geziyoruz ama donuyorum. Boşver ne arabası, İstanbul'u, aracını nereye park edeceğini, hangi yoldan gideceğini düşünmeden gezmek istiyorsan arabasız gelmelisin. Hayatım bir yerlere gitmek isteyince tüm otobüsler, taksiler bizim, yeter ki gezmek isteyelim.

kiiiiii derkennn istanbula kar düştü manyak kar yağıyo göz gözü görmüyoooooooooo

tugbaemrah; Geçmişi okudum çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum olsa gerek. Benim gibi korkak biri için hırsızın kapıma kadar gelmiş olması bile korkunç bir durum. Umarım psikolojin etkilenmemiştir. Avrupa yakasında kar az da olsa yüzünü gösterdi ama bir faydası olmadı herhalde, bugün dondum. Tuğba sen Asya yakasında mısın.?

İyi ki, geçmiş ve kurtulmuşsun. Eşin bağışıklık sistemin tekrar zayıf düşecek diye düşünüyor ise haklı o halde. O cahilliği ben de yaptım canım, 3 gün içinde iflahımı kesti, o üç hap nedeniyle bilip bilmeden bitkisel ilaç bile kullanmaya tövbe ettim. Önemli olan ders almış olmamız. Ben yine de başının görünmediği bir resim bekliyorum:)))

günaydıın

hemen dünkü menüme geçeyim

kahvaltı öncesi
1 portakal

kahvaltı
erişteli,etli,yeşilmercimek çorbası,fındık,kuru üzüm,1 kuru incir

öğle
tantuni,süsbiberi turşusu

akşam
peynir,zeytin,tereyağında yumurta,şekersiz çay

kitap:senin adın bile geçmedi-iclal aydın-

GGGGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYDDDDD DDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNNNN
Bu sabah canım cicim tüm yükümü taşıyan tartım bana 70,9 dedi.
Allah'ım sana şükürler olsun tekrar gördüm bu kiloyu.
Birdaha da çıkmayacağım bu kiloya.

Akrep abla günaydın. Afiyet olsun iyi yemişsin heee.

Bende dün sabah dukan krebi arasında peynir ve jambon
Öğlen tavuk ciğer sote ve yoğurt
Akşam tavuk sote ve yoğurt

dün yine sizi ihmal ettim canlar.

salı menü:

sabah; yarım simit, şekeris çay ve ceviz

ara: yok

öğle: ton balıklı salata

ara: 1 tane portakal

akşam: 1 dilim patatesli börek bol yeşillik ve şekersiz çay

her yemekten önce 2 su bardağı su ve ayrıca 3 lt su. bol bol yeşilçay içiyorum.

kızlar sabah evden çıktım arabaya bindim boğaçayının üzerinde rüzgar arabayı nasıl savuruyor anlatamam. burada nasıl rüzgar var nasıl soğuk kuru ayaz donuyorummmmmmmm

çarşamba menü:

sabah: 4 y. kaşığı kfleks, bir su bardağı tarçınlı süt ile

ara: 1 tane mandalina

öğle: 2 parça et ve salata

ara: 1 tane portakal

akşam: karnıbahar yemeği ve yoğurt

3 lt su, 2 tane yeşilçay, spor yapamıyorum bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…