- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
akrep33 ( 66,8 / 66,3 / 0,5 / 0,75%)
banusultan( 61 /61 / / %)
aybüke07( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00%)
karamel_guzel( 79 / 78,4 / 0,6 / %)
tugbaemrah( 68 / 67,7 / 0,3 / 0,44%)
yaren38( 57,9 / 57,9 / / %)
herdemk( 68,8 / 68,1 / / %)
evder( 80,1 / 79,7 / 0,4 / 0,50%)
genic( 62 / 61,4 / 0,6 / 0,97%)
irem&özge( 71,4 / 70,4 / 1 / 1,40%)
selennnn( 61,6 / 60,7 / 0,9 / 1,46%)
kızlar en son yazılan bu sanırım.
canım ya sana bir öneride bulunacağım (la havle....) ile başlayan dua var ya onu okusana benim nezaman başım sıkışsa yada işin içinden çıkamadığım zamanlarda okurum rahatlarım
bu arada geçmiş olsun canım:
canım karamelim,kıyamam sana.bu yeni senede her şey tersine dönsün,güzellikler gelsin hayatına inşallah..
aybüke ben sinir olurum sözüme inanılmadığında,yalan borcumuz mu var kardeşim deseydin.tövbe tövbe..
inanmıyorum mersin 1 derece yaaresmen donuyor mersin görülmemiş bir soğuk zor yazıyorum parmaklarım donmuş durumda
hadi bakalım yaza kadar hep birlikte 38 bedende buluşalım
Geçmiş olsun canım .Allah kimseye taşıyacağından fazlasını vermez ezilmezsin belki bunaldın ama sabır.
geçmiş olsun kuşum..
ezilmekmi hiç yakışıyormu senin gibi güçlü bir şekere..
sen Allaha sığın şekercim..Rabbim yardımcın olsun.amin.
:
çok teşekkür ederim canım. sık sık okuyacağım bu duayı
inş. banucum. Tüm sıkıntılarım sona ersin diye sürekli dua ediyorum.
konya -13 derece buz tutuyoruz allahım sen dışarıda kalanlara acı
ah ah inş.
sabır canım. teşekkür ederim
amin cok teşekkür ederim akrebim. ezilmek bana yakışmıyor ama ne yapayım :) ezen eziyor işte
hoşgeldin canımgünaydın akrep33 davetin için teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıcam diğer takım arkadaşlarım hepinize günaydın
çok teşekkürler cnm :))günaydın tugba cım hoşbuldum :)) kontrollerinin temiz çıkmasına sevindim geçmiş olsun..
bende çok sevindim cnm evett artık gelsin bebiş :))canım biraz spor gerekiyor sanırım sen çok güzel kilolar verdin onun için direnç zamanın olabilir
bu arada dikkat et tatile giriyorsun sen bugün :)))
hoşgeldin canım paylaşımlarını bekliyoruz
canım temiz çıkmasına sevindim
gelsin bebiş gelsin bebiş gelsin bebiş
geçmiş olsun canım maşallah temiz çıkmış ne güzel.
Kızlar neyseki yoğunluğum azaldı.
Takımda herkes vermiş nerdeyse az olsun bizim olsun sorun değil bence.
Tebrikler herkese.
çok teşekkürler cnm :))
bende çok sevindim cnm evett artık gelsin bebiş :))
çok teşekkürler cnm :))
canım tabi veren herkesi tebrik ediyorum
ama selen ile seni ayrıca tebrik ediyorum
aslında şöyle diyorum geliyor bebiş şuan yolda canım heran haberini alabilirsin
böyle dersek daha doğru olur sanırım
Karamel canım sende mi Konyada yaşıyorsun
evet canım bende konyaya yaşıyorum
karataya gel kuşum cidden çok sağlıklı beslenme düzeni öyle bildiğimiz diyetlerden değil..
günaydın akrep33 davetin için teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıcam diğer takım arkadaşlarım hepinize günaydın
cnm doktor işlerim vardı 3 ün izin almıştım bugün son günü( gögsümde ufak bi kitle vardı ultrason falan çektirdim temiz çıktı allaha şükür bide kadındoğum rutin kontrol ve birsürü test yaptırdım :)) allaha şükür rahimde temiz tahlil sonuçlarıda temiz çıkar inşallah ondan sonra gelsin bebeiş inşallah :))
aaa şu karatayı biraz araştırım ozamn :)) sende biraz beni bilgilendirmisin cnm :):)
Günaydın kızlar. bugün mutluyumn çünkü bu hafta 600 gr vermişim :) şimdi sınava gidiyorum. dönüşte mutalaka uğrayacam kk ya :)
Geçmiş olsun canım. Ayyyy 2. takıma yeğen mi geliyor? İnşallahhhh hayırlısı ile dileklerin gerçekleşir. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?