Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tuğbacıımm çok çok geçmiş olsun canım, benim de ilk gebeliğim kimaysal gebelikle sonuçlanmıştı, hazırlıksız olduğum için üzülmemiştim, umarım sen de kolay atlatırsın, zaten üüzülecek bir şey yok, 2 ay sonra başlarsın denemelere

karamel trafik kazası geçirdiğini ben okumamıştım, çok çok gemiş olsun canım, bir de iş yerinde yaşadığın stresin midene vurduğunu söylemişsin, seni ablamla çok benzetiyorum, koşullarınız aynı biliyor musun? ona da bir rahat bir huzur vermiyor iş yerindeki çalışanlar, neyi paylaşamıyorlar bilemiyorum, oysa orada tek yabancı ve tek bekar tek ailesi olmayan ablam, diğerleri yine akşam eve gittiklerinde konuşaca dertleşecek paylaşım yapacak birilerini buluyor da, bziim gariban içine içine atıyor yaşadığı stresi, yapayalnız, ablama çok üzülüyorum, bazen üniveristeyi arayıp bööyle içimden geldiği gibi küfredip kapatasım geliyor, sahip çıkacaklarına durmadan dedikodu, durmadan açık arama, durmadan dışlama yaşatıyorlar, çok üzlüyoruz ailecek durumuna

mersinde gittiğimizde işte bir yandan babamla uğraşırken bir yandan da ablamla uğraştık, garibanın stres midesine vurmuş, ülser olmuş, 1 hafta yattı acısından ağrısından, amaaaann şu fani dünyada insanlar neyi paylaşamaz hiç anlmaıyorum.

çok üzüldüm ( içim acıdı gerçekten. geçmiş olsun canım. Allah dermanını verecek inşallah. dualarım seninle. güzel çocukların olacak inşallah. öpüyorum seni.

canım,geçmiş olsun.tabii ki olacak,hiç umudunu kaybetme,allahta çok,senden mi esirgeyecek..biz dualarımızla hep yanındayız canım...

aramızdan hiç çıkmadınki zaten canım
herşeyin hayırlısı..
sen içini ferah tut yeter

çok üzüldüm ( içim acıdı gerçekten. geçmiş olsun canım. Allah dermanını verecek inşallah. dualarım seninle. güzel çocukların olacak inşallah. öpüyorum seni.

çok çok saolun kızlarrr dualarınız ve destekleriniz için hepinizden allah razıolsun :)) üzülmüyorum iyiyim kısmetten öteye geçilmiyo eminim kısa süre sonra sağlıklı bi bebek sahibi olabilcem hatta böle olmasına mutlu oldum bile diyebilirim çünkü en azından tekrar kürtaj olmak zorunda diilim :)) bundan sonrası içinde yeni bebeğimin umudu şimdiden doldu kalbime :))

<
<

bende rejim yapıyorum bazen nerdeyse bütün gün acım ama kilo veremedim

herşeyin hayırlısı olsun canım. elbette ,bir nefes büyüyüyecek içinde ve bu mutlu haberi hep birlikte alacağız. senden iyi haberleri bekliyorum güzel anne :))

c.tesi menü

sabah; yağsız tost, maydonoz, roka ve şekersiz çay

öğle; salata

ara; bir portakal

akşam; fırında tavuk ve yoğurt

hava çok rüzgarlıydı tek başıma sahilde 1,5 saatlik bir yürüyüş 2 fincan yeşil çay ve 2,5 lt su

cnım öncelikle çok üzüldüm ama senin bu pozitifliğin müthiş.allahım inşallah tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin.

herşeyin hayırlısı olsun canım. elbette ,bir nefes büyüyüyecek içinde ve bu mutlu haberi hep birlikte alacağız. senden iyi haberleri bekliyorum güzel anne :))
aminn cnmm inşallahh :)) ayy güzel anne heee inşallah kısa süre sonraa :))
cnım öncelikle çok üzüldüm ama senin bu pozitifliğin müthiş.allahım inşallah tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin.

çok saol cnm napabilirim elden ne gelirki verende o alanda bundan sonrası için sağlıklı bi bebek diliyorum umarım olur :))

Günaydın kızlar.
Cuma günü öyle yoğundum ki girip haber veremedim size Tuğba'dan.
Neyseki kendisi girmiş.

Tuğbişim az sonra gelicem yanına

8. olmuşuz bu hafta çok fena Herkes vermiş bir ben almışım. Söz bu hafta telafi edicem kızlar.
7. takıma da yenilmiş olduk dolayısıyla
Ama olsun dostluk kazansın diyelim her zaman

tamam bebeğim :)))

günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz.
ben belimi zorladım galiba zorlanıyorum hareket etmekte..yarına randevu aldım,ihmale dur dedim artık..bakalım ne varmış..

günaydın herkesleree
günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz.
ben belimi zorladım galiba zorlanıyorum hareket etmekte..yarına randevu aldım,ihmale dur dedim artık..bakalım ne varmış..

geçmiş olsun canım benimm

geçmiş olsun canım

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/ 67 /2,5 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 68,5 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( / 67,9 / )
yaren38( 56 / 56/ 0kg ) 1 mart olmadan hedefine ulaştı istersen yeni bir hedefbelirleyebilirsin
herdemk( 65,1 / 66,4 / 1,3kg)
evder( 75,5 / 77,4 /1,9 kg )
genic( 60 / 60,6 / 0,6 )
irem&özge( 67,9 / 69,3 / 1,4kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 /71,5/2 /

Son düzenleme:
dünkü menümüde paylaşayım

sabah-- omlet-peynir-zeytin-yeşilil-ayva reçelinde 2 tatlı kaşığı-2 dilim ekmek
öğlen --meyve (portakal-kivi- elma )
ara -- mısır patlağı ama yağsız ve tuzsuz
akşam --domatesli biberli bulgur pilavı -ayran

yalnız bu hafta sonu yürüyemedim güneş vardı fakat hava buz gibiydi

dondum valla

evde biraz mekik çektim ama ciddi anlamda spor yapamadım

ama bol bol ders çalışabildim

Günaydın kızlarrrr

derse girmeden bi uğrayayım dedim. gecmişi okumaya çalışacam umarım başarabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…