kızlar merhaba malesef değerlerim yükselmemiş ve kese oluşmamaış bugün kanamam oldu doktora gittim kimyasal düşük yaşıyorum ve artık hamile diilim. allahım sağlık saıhhat versin inşallah yiine olucak yani ben yine aranızdayım ve kilo vermeye devam :)
kızlar merhaba malesef değerlerim yükselmemiş ve kese oluşmamaış bugün kanamam oldu doktora gittim kimyasal düşük yaşıyorum ve artık hamile diilim. allahım sağlık saıhhat versin inşallah yiine olucak yani ben yine aranızdayım ve kilo vermeye devam :)
canım,geçmiş olsun.tabii ki olacak,hiç umudunu kaybetme,allahta çok,senden mi esirgeyecek..biz dualarımızla hep yanındayız canım...
aramızdan hiç çıkmadınki zaten canım
herşeyin hayırlısı..
sen içini ferah tut yeter
tuğbacıımm çok çok geçmiş olsun canım, benim de ilk gebeliğim kimaysal gebelikle sonuçlanmıştı, hazırlıksız olduğum için üzülmemiştim, umarım sen de kolay atlatırsın, zaten üüzülecek bir şey yok, 2 ay sonra başlarsın denemelere
çok üzüldüm( içim acıdı gerçekten. geçmiş olsun canım. Allah dermanını verecek inşallah. dualarım seninle. güzel çocukların olacak inşallah. öpüyorum seni.
arkadaslar merhaba bugun oglu cok hastaydı surekli kusuyor ve cok mızmız
nete ancak girebildim evdeki bilgisayarda cok kotu 1 saatte ancak baglandım bu hafta 71,5 kiloyu baslangıc kilom 72.2 idi ve 700 gram vermisim
dunku menum:
sabah: keoekli peynirli sandvic
ara: 4-5 galete
oglen:4-5 lahana sarması corba salata
ara:3 adet diyet biskuvi 2 galete
aksam: 7-8 kasık taze fasulye corba 2 dili ekmek yogurt
ara:3-4 hurma
ay sonuna kadar hedefim 69,5 kilo
çok çok saolun kızlarrr dualarınız ve destekleriniz için hepinizden allah razıolsun :)) üzülmüyorum iyiyim kısmetten öteye geçilmiyo eminim kısa süre sonra sağlıklı bi bebek sahibi olabilcem hatta böle olmasına mutlu oldum bile diyebilirim çünkü en azından tekrar kürtaj olmak zorunda diilim :)) bundan sonrası içinde yeni bebeğimin umudu şimdiden doldu kalbime :))
çok çok saolun kızlarrr dualarınız ve destekleriniz için hepinizden allah razıolsun :)) üzülmüyorum iyiyim kısmetten öteye geçilmiyo eminim kısa süre sonra sağlıklı bi bebek sahibi olabilcem hatta böle olmasına mutlu oldum bile diyebilirim çünkü en azından tekrar kürtaj olmak zorunda diilim :)) bundan sonrası içinde yeni bebeğimin umudu şimdiden doldu kalbime :))
aminn cnmm inşallahh :)) ayy güzel anne heee inşallah kısa süre sonraa :))herşeyin hayırlısı olsun canım. elbette ,bir nefes büyüyüyecek içinde ve bu mutlu haberi hep birlikte alacağız. senden iyi haberleri bekliyorum güzel anne :))
cnım öncelikle çok üzüldüm ama senin bu pozitifliğin müthiş.allahım inşallah tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin.
Günaydın kızlar.
Cuma günü öyle yoğundum ki girip haber veremedim size Tuğba'dan.
Neyseki kendisi girmiş.
Tuğbişim az sonra gelicem yanına
8. olmuşuz bu hafta çok fenaHerkes vermiş bir ben almışım. Söz bu hafta telafi edicem kızlar.
7. takıma da yenilmiş olduk dolayısıyla
Ama olsun dostluk kazansın diyelim her zaman
günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz.
ben belimi zorladım galiba zorlanıyorum hareket etmekte..yarına randevu aldım,ihmale dur dedim artık..bakalım ne varmış..
Herkese merhaba kızlar
bu hafta giremdim malesef. bu aralar üzerimde bi uğursuzluk var sanırım. bu haftayı hep hastanede geçirdim. stres sinir sıkıntılar sonunda beni hasta etti. mideme vurdu. bugünde doktordaydım yine sabah giremedim kaptanıma msj attım hemen
2 önce tartıldığımda 500 gr vermiş cıktım tartıda hatta cok mutlu oldum. ama bugun bırakın vermeyi 200 grda almış göründüm. şaşırdım. ıkı gündür pek wc ye cıkmıyorum ondan mı acaba
bu arada kılo veren herkesi tebrik ediyorumm
Günaydın kızlar.
Sabah sabah içinizi karartmak istemezdim ama Tuğba nın kanaması var doktora gitti dualarınızı esirgemeyin.
QUOTE]
canım iş yerindeki sorunlar özel hayatı bile etkiliyor. ben bunun acısını çok cekıyorum. bende işimden çok memnunum ama son 3 aydır bazı sorunlar yaşıyorum. artık dayanacak gücüm kalmadı. sınıflarda kıytı köşelerde gidip ağlıyorum gizli gizli hatta gecen hocanın birine yakalandım :) cok utandım. bu aralar dokunsan ağlayacak moddayım :)
8 sene sevmediğin halde çalışmışsın orda. bu bile büyük başarı. belkide mecburiyetten. Allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı olur.
.
canım ewt hayırlısı olur inşallah hepimiz için bu kararı kendim için verdim valla
canım benim hayırlısı olsun daha zamanı değilmiş demekki
Neyse seni çok zora sokmadı kürtaj falan ...
Allah bilirzamanını ama sana en uygun zamanda en hayırlı bebekleri verir inşallah
arkadaslar merhaba bugun oglu cok hastaydı surekli kusuyor ve cok mızmız
nete ancak girebildim evdeki bilgisayarda cok kotu 1 saatte ancak baglandım bu hafta 71,5 kiloyu baslangıc kilom 72.2 idi ve 700 gram vermisim
dunku menum:
sabah: keoekli peynirli sandvic
ara: 4-5 galete
oglen:4-5 lahana sarması corba salata
ara:3 adet diyet biskuvi 2 galete
aksam: 7-8 kasık taze fasulye corba 2 dili ekmek yogurt
ara:3-4 hurma
ay sonuna kadar hedefim 69,5 kilo
geçmiş olsun canım oğluna
karamel trafik kazası geçirdiğini ben okumamıştım, çok çok gemiş olsun canım, bir de iş yerinde yaşadığın stresin midene vurduğunu söylemişsin, seni ablamla çok benzetiyorum, koşullarınız aynı biliyor musun? ona da bir rahat bir huzur vermiyor iş yerindeki çalışanlar, neyi paylaşamıyorlar bilemiyorum, oysa orada tek yabancı ve tek bekar tek ailesi olmayan ablam, diğerleri yine akşam eve gittiklerinde konuşaca dertleşecek paylaşım yapacak birilerini buluyor da, bziim gariban içine içine atıyor yaşadığı stresi, yapayalnız, ablama çok üzülüyorum, bazen üniveristeyi arayıp bööyle içimden geldiği gibi küfredip kapatasım geliyor, sahip çıkacaklarına durmadan dedikodu, durmadan açık arama, durmadan dışlama yaşatıyorlar, çok üzlüyoruz ailecek durumuna
mersinde gittiğimizde işte bir yandan babamla uğraşırken bir yandan da ablamla uğraştık, garibanın stres midesine vurmuş, ülser olmuş, 1 hafta yattı acısından ağrısından, amaaaann şu fani dünyada insanlar neyi paylaşamaz hiç anlmaıyorum.
aynen insanlar neyi paylaşamıyor bende anlamıyorum hırs ama kötü hırs para hırsı mevki hırsı yani sandalye hırsı insanlara neler yaptırıyor
Günaydın kızlar.
Cuma günü öyle yoğundum ki girip haber veremedim size Tuğba'dan.
Neyseki kendisi girmiş.
Tuğbişim az sonra gelicem yanına
8. olmuşuz bu hafta çok fenaHerkes vermiş bir ben almışım. Söz bu hafta telafi edicem kızlar.
7. takıma da yenilmiş olduk dolayısıyla
Ama olsun dostluk kazansın diyelim her zaman
günaydın canım
bu aradaaaa kızlarr günaydınnn :))
günaydın şekerimmmm
günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz.
ben belimi zorladım galiba zorlanıyorum hareket etmekte..yarına randevu aldım,ihmale dur dedim artık..bakalım ne varmış..
günaydın canım dikkat et kendine iyi yapmışsın bel bu ihmale gelmez
günaydın herkesleree
geçmiş olsun canım benimm
sanada günaydın tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?