Günaydın kızlar.
Sabah sabah içinizi karartmak istemezdim ama Tuğba nın kanaması var doktora gitti dualarınızı esirgemeyin.
Kilom 69,3Çok üzgünüm. Yaptığım hataların sonucunda bu sonucu aldım.
Kızlar kızım Nisa ile benzer örneklerini günlük yaşadığımız bir diyalog....
Nİsa -Heeyyy anneee!! Bu da nee ???
Ben -Yağmur kızım...
Nisa -Yağğmuuuyy mu dediiiiinn?
Ben - Evet kızım yağmur dedim...
Nisa -Sen yağmur mu dediiiinnn?
Ben -Evet kzıımmm yağmur dedim..
Nisa -Sen yağmur demiş misiiinnn??
Ben - Evet kızımmmm yaaaağğmuuuuurr...
Nisa -Hmmm,, Peki peki tamam yağmurrr
Nisa -Anneee yağmuru kimm yapmışşşş??
Ben - Hönkkk,, kemm, kümmm, şeyyy....ani bir beyin fırtınasının ardından ,,,,, Allah kızım Allah yapmış...
Nisa - Allah mı dediiiiiinnn??
-Sen Allah mı dediiiiinnn?
_Sen Allah demiş misiiiinn?.... (Günde benzer replikleri kaç kez tekrar edip kaç soruya cevap veriyorum acabaaa?? :))) .. )
Günaydın kızlar.
Sabah sabah içinizi karartmak istemezdim ama Tuğba nın kanaması var doktora gitti dualarınızı esirgemeyin.
son çocuğumda benim de olmuştu,inşallah geçici bir durum,yerleşme kanamasıdır ,allahım korusun..
akrep33 ( 67,2 / 67 / 0,2 / 0,30%)
banusultan( 61 / 61 / / %)
aybüke07( 68,6 / / / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 67,9 / / / %)
yaren38( 57,5 / / / %)
herdemk( 66,1 / / / %)
evder( 78 / / / %)
genic( 60,8 / / / %)
irem&özge( 68,9 / / / %)
selennnn( 60,3 / / / %)
eldora( 61,2 / / / %)
günaydın kızlar.o kadar spora rağmen aynı kilodayım.belki haftaya etki eder..:44:
kuzum bu ne şimdii
hem de bu haftada
Günaydın kızlar.
son çocuğumda benim de olmuştu,inşallah geçici bir durum,yerleşme kanamasıdır ,allahım korusun..
akrep33 ( 67,2 / 67 / 0,2 / 0,30%)
banusultan( 61 / 61 / / %)
aybüke07( 68,6 / / / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 67,9 / / / %)
yaren38( 57,5 / / / %)
herdemk( 66,1 / / / %)
evder( 78 / / / %)
genic( 60,8 / / / %)
irem&özge( 68,9 / / / %)
selennnn( 60,3 / / / %)
eldora( 61,2 / / / %)
günaydın kızlar.o kadar spora rağmen aynı kilodayım.belki haftaya etki eder..:44:
İşallah canım başka bişiy olmasın da.
Huzur yoksa bir yerde iş çekilmez oluyor. Ama birde geride 8 sene var. Kafanı karıştırmak istemiyorum canım ama az bir zaman değil. Tazminatını alabilecek misin bilmiyorum ama bunuda düşün derim.
Hakkında hayırlısı olsun tekrar.
ARKADASLAR FELAKET YOGUN BİR GUN GECİRİYORUM VE ancak vakit bulabildim hem diete baslayıp aynı anda sigarayı bırakma kararı almıs biri olarak aynı zamanda adet haftam oldugum icin cok diete dikkat edemedim dun birde oglum cok yalvardı burger kınge gidelim diye ve ben en kucuk menude olsa (Juniour menu) yedim
dun yediklerim:
sabah: kepekli sandvic
ara : 2 galete
Ogle: yarım kase corba, 1 dilim ekmek, 8 kasık etli nohut, salata
ara:2 galete
aksam: burger king de menu(battıgım an)
neyse bugun iyi gitti ama aksamıda kurtarırsam yarın yazacagım
insallah yarım kiloda olsa vermisimdir
hakkında hakkımızda hayırlısı olsun canım..
karar almak kuvvetli insanlara mahsus...
aldığın karar için tebrik ediyorum seni güçlü arkadaşım benim
bugün perşembe ve ben senin mesajınla ilk defa karşılaşıyorum bu hafta
yanıldığımı söyle içim rahat etsin canım.
lütfen..
sevmediğin işe 8 yıl yine çok iyi katlanmışsın bence, insan sevmediği işi zoraki nasıl yapar düşünemiyorum bile, kpss ye hazırlanıyormuşsun madem hayırlısı olsun diyelim,sıkma canını olacağı yere varır.
benim da az kaldı sanırım tecrübeli anneler bu durumda ne yapacağız :))))) bizide aydınlatın şimdiden anni anni anni konuşmadan soru soruyor elleri kolları ile çekiştirerekKızlar kızım Nisa ile benzer örneklerini günlük yaşadığımız bir diyalog....
Nİsa -Heeyyy anneee!! Bu da nee ???
Ben -Yağmur kızım...
Nisa -Yağğmuuuyy mu dediiiiinn?
Ben - Evet kızım yağmur dedim...
Nisa -Sen yağmur mu dediiiinnn?
Ben -Evet kzıımmm yağmur dedim..
Nisa -Sen yağmur demiş misiiinnn??
Ben - Evet kızımmmm yaaaağğmuuuuurr...
Nisa -Hmmm,, Peki peki tamam yağmurrr
Nisa -Anneee yağmuru kimm yapmışşşş??
Ben - Hönkkk,, kemm, kümmm, şeyyy....ani bir beyin fırtınasının ardından ,,,,, Allah kızım Allah yapmış...
Nisa - Allah mı dediiiiiinnn??
-Sen Allah mı dediiiiinnn?
_Sen Allah demiş misiiiinn?.... (Günde benzer replikleri kaç kez tekrar edip kaç soruya cevap veriyorum acabaaa?? :))) .. )
Günaydın kızlar.
Kilom 69,3Çok üzgünüm. Yaptığım hataların sonucunda bu sonucu aldım.
ayyyy canım inşallah bebekte bişe yokturrrr olabilri böyle kanamalar onlardan biri olsun sadece Allah yardımcısı olsun
)
son çocuğumda benim de olmuştu,inşallah geçici bir durum,yerleşme kanamasıdır ,allahım korusun..Günaydın kızlar.
AYBUKE07 faranjitin nasıl oldu?
faranjitim ilaçlarını kullansam geçecek deeee unutuyorum ilaç almayıı yutkunma acısı geçti de konuşurken sesim acıyor, özellikle sınıfta çok konuşturğumzu ve çoğu zaman yüksek ses kullandığımız için çok tahriş oluyor ses tellerim, boğazım bir yanıyooorrr bir yanıyor sormayın
kızlar genic nerelerde yahu.iyidir inşallah,sağlam kafayla giremiyorum nete,yanımda hep kolumu çekiştiren bir yaramaz olunca atlıyorum,ya da farkedemiyorum bazı yazıları..
Günaydın kızlar.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?