Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünde vardı ama yemedim kıss...her ara öğüne bir meyve yicem tedarikliyim işte..dün yediğin çikolata varya...o...hani bide haftasonu için akrep dedi ya sana sütle beraber birtane yiyebilirsin die yanlışmı anladımki!!! onu dedim iptal edersin die...:)))

saolo cnmmm sanada afiyet olsun :)) simit yiyebiliyoruz cnm sabah kahvaltıda bilgine :)) hafta sonu yemem çuku çukumu olur biterrr :)) aşk olsunnnn :))

alla allaaa hamurişinden uzak dur dion simit yiyon ne iş kısss bu kadar şey var madem ben hafta içi yemem hafta sonu arada bi dominos yada burger yaparız ozaman...tabi onlardan bile az yerim zatenn ayyy kivimi yiyim baree...acıkıom gibi

Bişiy olmaz o kıyamaz sana kuzum.

Bak duyuyor musunuz. Bu kadar şey yiyor bir de ikinci tabağı alıyordu ahahahahhaha artık almıyor ama lütfen yani

kıyarıımmmmm :)))
2 tabak salataydı cnm artık onuda almıyommmmmmmmm

öylemi diosun özgecim bak kıyarmışşşş abooooo kıs ben adanalıyım haaaa ona göre iyi düşün kıymadan önceee (hoş adanalıların adı çıkmış sadece ben o adı çıkanlardan değilim ama kork die diom işte ) almıomuş 2. tabağı artık özgecim geçmiş geçmişte kaldı şimdi boşver bundan sonra alırsa söle sen bana

Son düzenleme:
yaa cnm sorarız akrebe yarım simitle kahvaltı yapabiliyoz no problemm :)) yok yemicem çuku çuku :))sence yarım simitle pizza yada hammurger aynı şeylermi *??

aaa şuna bakk nereli olursan ol korkmam kızım bennnnnn
evet özceeee geçmişe maziii derlerrrr

bu aradaaaa az önce yanındaydım hesap sordum sen nie bçle yapıyon dieeeee dedimki söleee birlikte gittiğimizde kim daha çok tabağını dolduruyo dieee kafasını eğdii veee bennn dediii özgeee ispiklediimmmmmmm şahitlerimde varrrr

tamamda simitle kahvaltı serbest olursa düşünsene 5 gün boyunca yarım simitle kahvaltı yaptıgını...ozaman yapmam haftasonu 2 dilim pizza yerim ...aynı şey olmaz belki ama daha mantıklı gelio...simitte şeker de var hem..korkma kuzucum zaten ben korkulacak insanmıyımmmabooo özgeeee itiraf etmişsinnn ...nese bakalım bundan sonrası önemli bizim için kızlarrr ben işe başlıom...gelmeye çalışırımmm oki sizleri seviyomm...öpüldünüz

İnanmam kabullenmem uleyyynnnnnnn

kuzummm hergün diiil yaaa abartmayalım :)) korkmam bebeğimmm severim ben seniiii :)) hehehehe ben ispikledim onuuuu bende seni seviyom cnmmm hade kolay gelsin öptümmm :))
İnanmam kabullenmem uleyyynnnnnnn

heeeee sonuna kadar inkar gözlerimle gördümm kızımmmm

selamlar herkese..aa kızıcam ama,öyle çok kaynatıyorsunuz ki okumaya yetişemiyorum canım..
şaka bir yana ağrılar canıma okudukça anlıyorum sağlığın kıymetini.

Canım benim yaa.
Rabbim acil şifalar versin kuşum sana

ooff yaaa 2 kez mönü yazdım sistem üye değilsiniz mesajı gönderdi, sinir oldum ksura bakmayın 3. kez de aynı mönüyü yazmaya dayanmayacağım

günaydın kızlar,

banucum çok geçmiş olsun canım.

seray hosgeldin.

herdemk özlettin kendini bitanem ama düzelmeye gitmen gayet güzel

2.takım güzelleri selam olsun hepinize.

bende özlüyorum burayı hatta eksikliğini hissediyorum. ama internet bağlantısı sürekli kesiliyor yazamıyorum okuyamıyorum (( işte geceleri internete dokunamadıklarından ancak bu zamanlarda yazabiliyorum. ayağım fena değil ama akşamları şişiyor. sanırım cidden üzerine basmamam lazım

ebegümecine bayılırım :)) afiyet olsun canım. eşinin spora katılması ne güzel olmuş :)))

Günaydın güzel takımımın gezel hatunları

Aynen öyle şekercim...
Yeni arkadaşların enerjileri bulaşıcı olur..

bende yenileneceğim yakında :)

hoşbulduk iyiki torpilliyim walla sizleri tanıma fırsatı buldummm geçmiş olsun buarada...

teşekkür ederim :)) enerjin çok güzel iyi ki geldin.

çok güldürdün tuğbacığım beni, çok yaşa sen :)))

herdemkçim sen dikkat et yinede yürümeye acele etme bence

nasıl olsa iyleştiğin gibi eski hızına dönersin canım

haklısın canım,dikkat edeceğim. haftaya izin verdim ayağıma :)))

ben yürüyemiyorum ama ( yaramı deştin kaptanım.

bu arada seraycım topiğimize çok güzel enerji verdin valla

evet kesinlikle.. :)

teşekkürlerrr ben spor yapamıorum ama kitap okuyorum sabah akşam işe gidip gelirken menüye eklesemmiki

kesinlikle eklemelisin :)

selenciğim ben seni çok özledim. ilaçlar seni dinlendiriyor değil mi? belin nasıl düzelecek ne diyor doktorlar azıcık bilgi verir misin? meraktayım.

pirinç konulursa bu saydığın yemeklere şekerli bir tad olur ama bulgurla yapılırsa o şeker tadı olmuyor. tabi havucun şeker tadı azıcık olur ama pirinçli olan yemekler kadar değil :) denemeni tavsiye ederim :)

İşte bennnnnnn

Eki Görüntüle 352374

Eki Görüntüle 352375

Veeee 69,9 luk halim

Eki Görüntüle 352377

Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?

ayyyyy harika olmuşsun irem.. yani fark gözle görünüyor gerçekten. bak bende o kadar belli değil biliyormusun o kadar kilo verdim. (
60 kilo olayım bende önce ve sonrası yapacağım :)

Günaydın herkese. Güzel birgün olsun işallah hepimize.
Dün ki menüm.
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran

ayyyyy harika olmuşsun irem.. yani fark gözle görünüyor gerçekten. bak bende o kadar belli değil biliyormusun o kadar kilo verdim. (
60 kilo olayım bende önce ve sonrası yapacağım :)

Canım çok saol ama bana kalırsa bende de hiç fark yok.
İnsan kendinindeki farkı anlamıyor.
Yani sende de farketmiş bence.

not: Ay amma çok fark kullanmışım

dünkü menüm

sabah
1 elma

öğle
yarım havuç

akşam
çeyrek porsiyon menemen,yarım ıspanaklı börek,maydanoz,nane,az ekmek

yatmdan önce
1 kupa elma sirkeli su

1,5 litre su
kitap aynı
spor maalesef yok

Günaydın şeker kızlar

teşekkür ederim canımm..o yemekleri zaten annem pirinçli yapardı sadede yapardı... mesela kabak çitme derler bilirmisin bilmem üzerine yoğurt döküp yerler...ama bulgurla hiç duymamıstım denemeye çalışıcam...hmmmm kitabı bende eklicem menüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…