İşte bennnnnnn
Eki Görüntüle 352374
Eki Görüntüle 352375
Veeee 69,9 luk halim
Eki Görüntüle 352377
Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
sensin bikereeeeee :)))Gıcık diye sana derler işte hıh
Canım evet Dukancıyuım ben.
Bol protein alıyorum yani. sınırsız et süt tavuk balık yumurta peynir vs vs vs.
cnm dukan yapmana gerek yokki zaten şimdide bol bol et yiyebilirisn :))) cnm ben biftekiii yağsız tavaya atıyorum 2 tafaınıda coslatıp sonra altını kısıyorum o yavaş yavaş pişiyo sonrada az yağ ve baharak atıp 2 çeviriyorum süper oluyo :))kavga yok kıslarrr kavga yokkk ııııııı kızıom haa
sevdim ben bu dukanı yaww bendemi öle yapsam..hepsini çok severim özelliklede etmesela biftek aldım onu nasıl yapmamaı tavsiye edersin ... acıktım ayyy...12,30 olsada çorbamı içsem
hehehehehheh yüzünüdee kapamışşşş hanii ben hiç fark görmüyommmmİşte bennnnnnn
Eki Görüntüle 352374
Eki Görüntüle 352375
Veeee 69,9 luk halim
Eki Görüntüle 352377
Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
aman yarabbimmm lahana sarması varmış bugün menüde....iyiki çorbamı getimişimmm..lahanadan konustuk yemeği çıktı karşıma...nese ben gider yemeğeee...öpüldünüzz...
wowwwww tabiki görülüo canımm..süperr ay ben 5 kilo versem simdilik fark edermi acaba 5 kiloda ...
aman yarabbimmm lahana sarması varmış bugün menüde....iyiki çorbamı getimişimmm..lahanadan konustuk yemeği çıktı karşıma...nese ben gider yemeğeee...öpüldünüzz...
sensin bikereeeeee :)))
cnm dukan yapmana gerek yokki zaten şimdide bol bol et yiyebilirisn :))) cnm ben biftekiii yağsız tavaya atıyorum 2 tafaınıda coslatıp sonra altını kısıyorum o yavaş yavaş pişiyo sonrada az yağ ve baharak atıp 2 çeviriyorum süper oluyo :))
hehehehehheh yüzünüdee kapamışşşş hanii ben hiç fark görmüyommmm
ayyyyy süpper olmuş valla iç sağlıklı sağlıklı çorbanı :)) afiyet olsun cnmmmm :))
Sağol canım benim. Sen ne yaptın ayrıldın mı? Uyudum falan demişsin ya ,herhalde karar verdiği gibi tamamen işten ayrıldı dedim. Malum tüm sohbetleri okuyamıyorum evderciğim. Derslerinde başarılar dilerim. Şu an zamanı çok iyi değerlendireceğine ve bol bol ders çalışacağına eminim. Ufaklığı ve seni öpüyorum.
Ben kaçtım kızlar. Kendinize iyi bakın.
wowwwww tabiki görülüo canımm..süperr ay ben 5 kilo versem simdilik fark edermi acaba 5 kiloda ...
afiyet olsunaman yarabbimmm lahana sarması varmış bugün menüde....iyiki çorbamı getimişimmm..lahanadan konustuk yemeği çıktı karşıma...nese ben gider yemeğeee...öpüldünüzz...
sensin bikereeeeee :)))
cnm dukan yapmana gerek yokki zaten şimdide bol bol et yiyebilirisn :))) cnm ben biftekiii yağsız tavaya atıyorum 2 tafaınıda coslatıp sonra altını kısıyorum o yavaş yavaş pişiyo sonrada az yağ ve baharak atıp 2 çeviriyorum süper oluyo :))
hehehehehheh yüzünüdee kapamışşşş hanii ben hiç fark görmüyommmm
ayyyyy süpper olmuş valla iç sağlıklı sağlıklı çorbanı :)) afiyet olsun cnmmmm :))
afiyet olsun cnm.
Heee sen görme diye kapattım yüzümü
canım bu ayın sonunda söyleyeceğim diğer ay isterlerse çalışabilirim ama bu kadar tabi uyumamın sebebi ikigünün uykusuzluğu vardı onun için sızmışım canım artık
sende kendine dikkat et
bence fark eder canım
iremcim çok farketmiş tebrik ederim seni çok güzel olmuşsun
afiyet olsun
selamlar herkese..aa kızıcam ama,öyle çok kaynatıyorsunuz ki okumaya yetişemiyorum canım..
şaka bir yana ağrılar canıma okudukça anlıyorum sağlığın kıymetini.
heeee hergün görüyommm zaten ıonu napcannnnnnn
afiyet olsun cnm.
Heee sen görme diye kapattım yüzümü
oohhh afiyet olsun valla süpper oluyo haftasonu bende yapim :)) yaaaa ne merak ediyon ne bulduysa yemiştir o :)))saol canımmm...ozaman yarın onu yapim ben yağsız tavaya at coslatt ohhhh...miss...
ayyyy alemsiniz yaaaa....saol canım sanada afiyet olsun ...walla neler yediğini merak ediom doğrusu
ayyy etsin etsin walla çok acele ediom ama ben bi an önce gitsin şu kilolar yaa...:18::18:
cnmm yiyebilirdin aslında ekmeksiz yiyosun zaten 2 kase içebiliridn şimdi akşama kadar nasıl dayancan ??ay kızlar yaaaa yaptıgım o çorbadan 1 kase daha içmemek için zor tuttum kendimi ...o kadar canım istediki şeytan dürttü resmen...ama içmedim...bide saolsunlar diğer hatunlar bitirmişlerişe yaradılar walla...
selamlar herkese..aa kızıcam ama,öyle çok kaynatıyorsunuz ki okumaya yetişemiyorum canım..
oohhh afiyet olsun valla süpper oluyo haftasonu bende yapim :)) yaaaa ne merak ediyon ne bulduysa yemiştir o :)))
cnmm yiyebilirdin aslında ekmeksiz yiyosun zaten 2 kase içebiliridn şimdi akşama kadar nasıl dayancan ??
cnmmm yaa çok çok geçmiş olsunnn özledik seniii :))
bu arada ben bugün ki menümüde paylaşim yarın kopyalarım olmadı :))
sabah:1 dilim ekmek , 2 yeşil 2 siyah zeytin, kk peynir , 1 çay brd şekersiz çay
ara: çeyrek simit koktudaa 1 brd ıhlamur ( yemege 1,30 da çıktım bunu 11,30 falandı yedim)
öğle: az ıspanak , az körili tavuk , az taze fasulye , azda yoğurtlu patlican kızartma ama çok az
ara:1 bdr ıhlamur
akşam daaa muhtemelll 1 tabak kabuska ve 1 kase yoğurt :))
iremcim çok farketmiş tebrik ederim seni çok güzel olmuşsun
afiyet olsun
ayyyy alemsiniz yaaaa....saol canım sanada afiyet olsun ...walla neler yediğini merak ediom doğrusu
:
oohhh afiyet olsun valla süpper oluyo haftasonu bende yapim :)) yaaaa ne merak ediyon ne bulduysa yemiştir o :)))
cnmm yiyebilirdin aslında ekmeksiz yiyosun zaten 2 kase içebiliridn şimdi akşama kadar nasıl dayancan ??
cnmmm yaa çok çok geçmiş olsunnn özledik seniii :))
bu arada ben bugün ki menümüde paylaşim yarın kopyalarım olmadı :))
sabah:1 dilim ekmek , 2 yeşil 2 siyah zeytin, kk peynir , 1 çay brd şekersiz çay
ara: çeyrek simit koktudaa 1 brd ıhlamur ( yemege 1,30 da çıktım bunu 11,30 falandı yedim)
öğle: az ıspanak , az körili tavuk , az taze fasulye , azda yoğurtlu patlican kızartma ama çok az
ara:1 bdr ıhlamur
akşam daaa muhtemelll 1 tabak kabuska ve 1 kase yoğurt :))
herkese merhaba kızlar, bugün de giremedim malesef ama emin olun çok çok dikkat ediyorum diyetime ve sporuma. umarım cuma günü hem sizi he de kendimi mahcup etmem. bu sefer de adam akıllı kilo vermezsem pess dicem artık. geçmişi okuyamadım onu da eve gidince okurtum artık. öprtüm sizleri görüşürüz.
yok kıs deme öle ne bulduysa yememiştir o1 kase içtim 2 dilim kepekli tost ekmegi yedim ...çok yiyesim gelmişti ama bitirmişlerr... aslında iide oldu yemedim işte...bide yoğurt yedim.. akşama dayanırım heralde..1 tane kivim var üşenmezsem soymayı onu yerim yoksa leblebim var sarısından açmadım daha ondan accık yerim
kız nasıl yiyonuz bunları yaaa...az ıspanak , az körili tavuk , az taze fasulye , azda yoğurtlu patlican kızartma yuhh az maz walla ben yedimmi tek çeşit yemek olcak..öle bi tipim işte...acep rejim yaparken değişiomuki yeme stiliohh ohhh simitler çikolatalar maaşaallah tuğba hanımmm bune perhiz ne lahana turşusu
Teşekkür ederim bitaneciğim
Valla canım tuba ile çıkmadığım için fazla yemedim
Saolsun kendisi dünyayı yediğinden beni de ayartıyor.
2 baget fırında ve yoğurt yedim sadece.
Allah dermansız dert vermesin kuzum.
Çok biliyon sen uyuz şey.
Daha yiyecek bişiy kaldımı pol de yiyecek
Vereceğinden hiç şüphem yok.
Sende olmasan aysunum napardım ben.
Bu tuğbadan çektiklerimi bir ben bir Allah bilir yani.
Süper yorum.
oohh baya tedarikli gelmişizz maşşallah :))yok kıs deme öle ne bulduysa yememiştir o1 kase içtim 2 dilim kepekli tost ekmegi yedim ...çok yiyesim gelmişti ama bitirmişlerr... aslında iide oldu yemedim işte...bide yoğurt yedim.. akşama dayanırım heralde..1 tane kivim var üşenmezsem soymayı onu yerim yoksa leblebim var sarısından açmadım daha ondan accık yerim
ne çikolatası beaaa ayrıca az simit yiyebiliyoruzzz cnmm :)) yok cnm ben hep öle karışık yiyorum gözüm anca doyuo :))kız nasıl yiyonuz bunları yaaa...az ıspanak , az körili tavuk , az taze fasulye , azda yoğurtlu patlican kızartma yuhh az maz walla ben yedimmi tek çeşit yemek olcak..öle bi tipim işte...acep rejim yaparken değişiomuki yeme stiliohh ohhh simitler çikolatalar maaşaallah tuğba hanımmm bune perhiz ne lahana turşusu
Teşekkür ederim bitaneciğim
Valla canım tuba ile çıkmadığım için fazla yemedim
Saolsun kendisi dünyayı yediğinden beni de ayartıyor.
2 baget fırında ve yoğurt yedim sadece.
Allah dermansız dert vermesin kuzum.
Çok biliyon sen uyuz şey.
Daha yiyecek bişiy kaldımı pol de yiyecek
Vereceğinden hiç şüphem yok.
Sende olmasan aysunum napardım ben.
Bu tuğbadan çektiklerimi bir ben bir Allah bilir yani.
Süper yorum.
afiyet olsun canımm...tubişde accık yemiş ama o simit olmamış bencenese artık hafta sonu çikolatadanda vazgecer o zaman tamamdır...fazla gitmeyelim üstüne tubişinde referansım nede olsa kızarsa şimdi bide ne biçim konusuon referansınla die
afiyet olsun canımm...tubişde accık yemiş ama o simit olmamış bencenese artık hafta sonu çikolatadanda vazgecer o zaman tamamdır...fazla gitmeyelim üstüne tubişinde referansım nede olsa kızarsa şimdi bide ne biçim konusuon referansınla die
oohh baya tedarikli gelmişizz maşşallah :))
ne çikolatası beaaa ayrıca az simit yiyebiliyoruzzz cnmm :)) yok cnm ben hep öle karışık yiyorum gözüm anca doyuo :))
var var cnm yığınla az yedim kızımmmm ben sen gibi tıkabasa doldurmuyom tabagımı artık 2 . tabağı bilene almıyom sadece yoğurt yiyoruum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?