Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

mahalle ismi verdiğim için özele attım canım

tatlım havuç çiğken glisemik indeksi çok düşük ama pişince çok yükseliyor..dolayısı ile kan şekerimizi de yükseltiyor..o yüzden çiğ havucu tercih ediyoruz..

akrebimmmmmmmmm ben bunları yesem açlıktan ölürdümmm sen nasıl dayandınnnnn

dayanamadım zaten..
akşam üzeri bana göre hafif eşime göre ağır bir rahatsızlık geçirdim..kan şekerim düştü sanırım kalbim ve midem isyan etti..benimki illaki hastane dedi ben istemedim..nasıl giderdim ortaya çıkıcaktı bişii yemediğim ki o zaman farkettim yemediğimi..akşam yemeğini bile zorla yedim..benimkinin yemeği vardı dışarda..iptal etti arayıp..ehh ona çok duygulandım..önem verilmek özellikle eş tarafından olunca pek güzelmiş ayolyatana kadar sorup durdu nasıl olduğumu..çok halsizdim tabii..paçavraya döndüm resmen..
bugün iyiyim hamdolsun..

akşamdan sonraki ara hiç hoşuma gitmedi canım..
biz zaten o canımızın çektikleri yüzüne şiştik dimii..

canım geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine hiç birşey aslında kendimizden önemli değil

ayyy akrebimm bidaha yapma böle şeylerr bakk eşin bile korktuysa şuanda düşünemiyorum nasıl göründüğünü ( dikkat et kendine olurmuuuu ???

aaayyyyy biran önce akşam olsun istiyorum çipura aldım fırında buğlama yapcam ve salataaaaaaa 2 tane yicem ekmeksişz çok gelmezzz dimiiii ???

aaayyyyy biran önce akşam olsun istiyorum çipura aldım fırında buğlama yapcam ve salataaaaaaa 2 tane yicem ekmeksişz çok gelmezzz dimiiii ???

kıs bende kocişine aldın sanıodum birinide ikisinide senmi yicennn..yuhhh...ben rejim yapmadan bileme biteneyi zor yiyodum walla...

bak şimdi bunlar birde komşu çıkarlarmış

canım geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine hiç birşey aslında kendimizden önemli değil
evet canım..çok haklısın..
ayyy akrebimm bidaha yapma böle şeylerr bakk eşin bile korktuysa şuanda düşünemiyorum nasıl göründüğünü ( dikkat et kendine olurmuuuu ???
inş. şekercim..çok sağolun kızlar

bişi olmaz şekercik..yanında da bol salata yeşillik ye..bol da limon..harika olur..protein omega3 c vitamini vs. veee gidicek yağları eriticek tüm bu vitaminler
afiyet olsun canım benim..

evet 2 takım çoğunluk akdeniz bölgesinden olmasında da var bir hayır :))))))

Son düzenleme:
kıs bende kocişine aldın sanıodum birinide ikisinide senmi yicennn..yuhhh...ben rejim yapmadan bileme biteneyi zor yiyodum walla...

ekmek olmayınca çok olmaz şekercik..balık omega3 kaynağı..beyni çalıştırır,unutkanlıklar yok olur.bağırsakları süper çalıştırır..

ekmek olmayınca çok olmaz şekercik..balık omega3 kaynağı..beyni çalıştırır,unutkanlıklar yok olur.bağırsakları süper çalıştırır..

aynennn sırf bağırsak çalıştırıo diede yiyebilirim yanii:d ama 2 tane yiyemem ben ...yiyebilen yesin tabi işin şakasındayım ben...afiyet olsun yarasınnnnn tubişe

biliyorum kaptancım ama tek bir tek yedim onunda vicdan azabı büyük bende. :26::26::26::26:

akşam yemeği sonrası mümkünse hiç ara yapma olurmu..bu elma da olsa bisküvi de olsa farketmez..
kilo vermek istiyorsak özellikle akşam 8 sonrasi hiçbişey yemeyelim..
bakın o zaman nasıl tıkır tıkır veriyoruz..tabii gün içinde de belenmemize dikkat ederek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…