mahalle ismi verdiğim için özele attım canımaaaaaaaaaa neresinde oturuosunnn :))) walla ya ne ilginç bi hava dimi...bide tam temizlik günümde böle oldu(bende çalışıorum organize sanayideyim şuanda..personel işlemleri üzerine çalışıyorum bir iplik fabrikasında...sen ne iş yapıosun?
akrebim bişi sorcam peki çorbadaki havuç olmasa demiştin dün salatayada çiğinden havuç koyuyoz...pişmiş havuç neden yenmio...rehavet verirmiş tamam ama yinede kiloya karşı bi zararı varmıdır pişmiş havucun..
akrebimmmmmmmmm ben bunları yesem açlıktan ölürdümmm sen nasıl dayandınnnnn
akşamdan sonraki ara hiç hoşuma gitmedi canım..hemen dünkü menümü de paylaşacağım
sabah:yarım omlet bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay
ara: 2 tane kuru kayısı
öğle: z.yağlı kereviz ve bir çay bardağı yoğurt bir dilim ekmek
ara: bir tane elma, 2 tane kuru kayısı
akşam; 2 kepçe çorba bir dilim kepek ekmek ve salata
ara: bir tane greyfurt ve bir tane biskrem bisküvi çok canım çekti(((
1,5 lt karışım suyu, 1,5 lt su, 2 tane yeşilçay bir tane türk kahvesi ve 3 fincan şekersiz çay
50 tane mekik.
canım geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine hiç birşey aslında kendimizden önemli değildayanamadım zaten..
akşam üzeri bana göre hafif eşime göre ağır bir rahatsızlık geçirdim..kan şekerim düştü sanırım kalbim ve midem isyan etti..benimki illaki hastane dedi ben istemedim..nasıl giderdim ortaya çıkıcaktı bişii yemediğim ki o zaman farkettim yemediğimi..akşam yemeğini bile zorla yedim..benimkinin yemeği vardı dışarda..iptal etti arayıp..ehh ona çok duygulandım..önem verilmek özellikle eş tarafından olunca pek güzelmiş ayolyatana kadar sorup durdu nasıl olduğumu..çok halsizdim tabii..paçavraya döndüm resmen..
bugün iyiyim hamdolsun..
dayanamadım zaten..
akşam üzeri bana göre hafif eşime göre ağır bir rahatsızlık geçirdim..kan şekerim düştü sanırım kalbim ve midem isyan etti..benimki illaki hastane dedi ben istemedim..nasıl giderdim ortaya çıkıcaktı bişii yemediğim ki o zaman farkettim yemediğimi..akşam yemeğini bile zorla yedim..benimkinin yemeği vardı dışarda..iptal etti arayıp..ehh ona çok duygulandım..önem verilmek özellikle eş tarafından olunca pek güzelmiş ayolyatana kadar sorup durdu nasıl olduğumu..çok halsizdim tabii..paçavraya döndüm resmen..
bugün iyiyim hamdolsun..
aaayyyyy biran önce akşam olsun istiyorum çipura aldım fırında buğlama yapcam ve salataaaaaaa 2 tane yicem ekmeksişz çok gelmezzz dimiiii ???
şuanda yüzünü gösterdi güneş ama kötü yinede..nerdesin buarada ben Adana dayım..
Benim baba memleketidir Adana..canım bende Adanada oturuyorum işim tarsusta şuan o yüzden tarsustayım hava bugün benim içimide baydı bugün
evet canım..Çoğunluk Akdenizli bu takımdaheheee akdenizliler çoğaldı iyice
aaaaaaaaaa neresinde oturuosunnn :))) walla ya ne ilginç bi hava dimi...bide tam temizlik günümde böle oldu(bende çalışıorum organize sanayideyim şuanda..personel işlemleri üzerine çalışıyorum bir iplik fabrikasında...sen ne iş yapıosun?
evet canım..çok haklısın..canım geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine hiç birşey aslında kendimizden önemli değil
inş. şekercim..çok sağolun kızlarayyy akrebimm bidaha yapma böle şeylerr bakk eşin bile korktuysa şuanda düşünemiyorum nasıl göründüğünü( dikkat et kendine olurmuuuu ???
aaayyyyy biran önce akşam olsun istiyorum çipura aldım fırında buğlama yapcam ve salataaaaaaa 2 tane yicem ekmeksişz çok gelmezzz dimiiii ???
bak şimdi bunlar birde komşu çıkarlarmış
akşamdan sonraki ara hiç hoşuma gitmedi canım..
biz zaten o canımızın çektikleri yüzüne şiştik dimii..
kıs bende kocişine aldın sanıodum birinide ikisinide senmi yicennn..yuhhh...ben rejim yapmadan bileme biteneyi zor yiyodum walla...
benim baba memleketidir adana..
Evet canım..çoğunluk akdenizli bu takımda
ekmek olmayınca çok olmaz şekercik..balık omega3 kaynağı..beyni çalıştırır,unutkanlıklar yok olur.bağırsakları süper çalıştırır..
biliyorum kaptancım ama tek bir tek yedim onunda vicdan azabı büyük bende. :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?