günaydın kızlar.nasılsınız,ben biraz yorgun ve uykusuzum malum..kızlar nereden kaptı bilmem bu hastalığı ama büyük maşallah bir kaç döküntüyle atlatıyor ama küçük kötü halde,her tarafını kapladı çiçekler.kaşımasın diye kırk takla atıyoruz,yaz olsaydı giydiremezdik te,şükür kış çıktı da giysiler çoğunu saklıyor,bu sayede kaşıyamıyor..kendi derdimi unuttum valla onlarla uğraşırken..
unutmadan kilom da aynı,devam edemeyince sporun faydasını göremedim tabii..şimdi hastaneye gidiyorum,dönüşte görüşürüz canlarım..
yakınmısız walla arabayla 5 dkda giderim oraya:)
aynen öyle canımbak şimdi bunlar birde komşu çıkarlarmış
kesinlikleeee sıcak adanammm benimadanamız güzelll yaaaa
ben Mersinimi değişmem ama..deniz görmeliyim..denizsiz memleket boğuyor beni..
ben çok severim balığı..o yüzden ben de yerim..uff sağlam yerim hem de..ayy canım çekti şimdi..
akşam yemeğe çıkıcaktık yarına ertelettim zorla..
ehh sabah tartılıcaz akşam yemek olmaz dimii amaa
bu arada herkezin canını çektirdim ama eve gelmem 8 i bulduğu için malesef balığı pişiremedim açlıktan ölmek üzereydim oyuzden yarın akşama kaldı ve bitanesini kocişim yicek :)) oyuzden ben bu akşam turp havuç ve maruldan oluşan salata yedim :)) ama cnm inanılmaz tatlı çekiyo yemicem az sonra yatcam hemen kaçamak yapmak istemiyom :))
günaydın canımaayyyy dün akşam ben kapattım bugünde açmak bana nasip olduu :))
topikimiz güzelll ve çıtır hatunlarıııı günaydınnnnn :119::119::119::119:
veeeeee bugün tartıya çıktımmmm gözlerime inanamadımmm
bugün itibariyleeee bbeeennnnnnn 66,8 immm ayyy çok mutluyummmm yaaaaaa
günaydın canım sanadaGünaydın herkese.
Bu gıcık tuba sabah sabah uyuz etti beni şikayet ediyorum size. Dövün onu dövün.
Kilom da 68,2
Kurtulamadım şu 68 den 67 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ohh canıma değsin. Gerçi sen bugün benden az çıkmak için yememişindir ama neyseeee
Afiyet olsun cnm.
Tebrikler valla tubişkom. Çok sevindim.
Nasıl bi metabolizma varsa sende o kadar yemeye yine veriyon yine veriyon
acil şifalar dilorum ailecek hepinize canım çocuk olunca insan kendini unutuyorgünaydın kızlar.nasılsınız,ben biraz yorgun ve uykusuzum malum..kızlar nereden kaptı bilmem bu hastalığı ama büyük maşallah bir kaç döküntüyle atlatıyor ama küçük kötü halde,her tarafını kapladı çiçekler.kaşımasın diye kırk takla atıyoruz,yaz olsaydı giydiremezdik te,şükür kış çıktı da giysiler çoğunu saklıyor,bu sayede kaşıyamıyor..kendi derdimi unuttum valla onlarla uğraşırken..
unutmadan kilom da aynı,devam edemeyince sporun faydasını göremedim tabii..şimdi hastaneye gidiyorum,dönüşte görüşürüz canlarım..
günaydıngunaydın arkadaslar bugun itibariyla 71 kiloyum insallah haftaya dahada hızlanırım
bu hafta sigarayı bıraktıgım icin cok dikkat edemedim ama olsun fena degil
dunku menum
sabah 2 dilim ekmek peynir
ogle iskembe corbası 4 tane yaprak sarması yogurt salata 1 dilim ekmek
ara:1 activia
aksam :1 tabak turlu 2 kofte 1 dilim ekmek
ara:2 meyve ve 3 hurma
günaydımn canım
vayyy süpersin valla bişicik kalmadı yaGünaydın kızlar kilom 55.1 sadece 100 gr. kaldı hedefe .Sıkıntılı günlerim giden kilolarımla yüzümü güldürdü. Haftaya mezunum inşallah.
bence tahmininden daha yakınız sanırım çünkü o caddenin üstünde biraz içerde tenis kortu var onun ordayım ben deannemler tabi bence 2 dkşu sınavı halledeyim beraber yürüyüş bile yapabiliriz
aynen öyle canım
kesinlikleeee sıcak adanammm benim
bende severim mersini adanadan sonra tabi:))) o sahil bence çoğu yerde yok kahvaltı sahilde mükemmel olurdu uzun süredir yapmıyorum havalar biraz daha ısınsın şöyle bir sahilde kahvaltı yapalım
ay canım okadar dedin neyse bugün yersin artık canım benimde en sevdiğim balıktır kendisi deniz büyük olacak şöyle sulu sulu (sulu sulu derken etinde kuruluk olmayacak)
günaydın canım
günaydın canım sanada
67 yide görürsün 66yıda 65 ide görürsün
acil şifalar dilorum ailecek hepinize canım çocuk olunca insan kendini unutuyor
günaydın
günaydımn canım
vayyy süpersin valla bişicik kalmadı ya
ayyy inşallahh cnmm yaaaa :)))Canım çocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor dediğin gibi. Acil şifalar dilerim.
Ay işallah canım. İşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız valla ne diyim.
Bende haftaya 67,2 falan görmek istiyorum artık.
Bu hafta çok iyi geçti diyet önümüzdeki haftada aynen asılıcam.
günaydınn cnmmmm
günaydınnnnnnnGünaydın kızlarrrrrr
ayyy süpper bende böle diyebilcemmi acepp tebriklerrrrrrrGünaydın kızlar kilom 55.1 sadece 100 gr. kaldı hedefe .Sıkıntılı günlerim giden kilolarımla yüzümü güldürdü. Haftaya mezunum inşallah.
hmmmmbuarada 67,8 kiloyummmmmmm
23.02.2012 menüm
sabah:kepekli tost ekmeğinde 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay
ara:1 bardak şekersiz çay
öğle: 1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği yarım kase yoğurt
ara: 1 bardak şekersiz çay..
akşam: çok az sucuklu yumurta 2 dilim tahıllı ekmek..(kocişim yapmıştı sucuklu yumurtayı dayanamadım ama çok az yedimmm gerçekten)
ara:1 fincan şekersiz türk kahvesi
su:4 litreye yakın...
kitap okudummm...hatta meraktan gecede okudum(sadece yolda okuyodum işe gelirken) çok az kaldı bitmek üzereee...
akrep33 ( 67 / 66.3 / 0,7 / 1.04%)
banusultan( 61 / 61 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68,5 / / / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 67,9 / 66.8 / 1.1 / 1.62%)
yaren38( 56 / 55.1 / 0.9 / 1.61%)
herdemk( 66,4 / / / %)
evder( 77.4 / 77 / 0.4 / 0.52%)
genic( 60,6 / / / %)
irem&özge( 69.3 / 68.2 / 1.1 / 1.59%)
selennnn( 60,1 / / / %)
eldora( 61,2 / 61,2 / 0 / 0,00%)diskalifiye
bende severim mersini adanadan sonra tabi:))) o sahil bence çoğu yerde yok kahvaltı sahilde mükemmel olurdu uzun süredir yapmıyorum havalar biraz daha ısınsın şöyle bir sahilde kahvaltı yapalım
canım görmedim seninde eklediğini:))) bende ekledim
kızlar ben çok sinirliyim bugün, o kadar diyet ve spor sonuca bakar mısınız!!! 69!!!!! bu ne yaaa!! bir yanlışlık var bu işte ama ben de çözemedim ,,, ayy yiyeceğim şimdi kendimi, gidip koskocaman bir pizza yiyesim geldi öfkemden.
kızlar ben çok sinirliyim bugün, o kadar diyet ve spor sonuca bakar mısınız!!! 69!!!!! bu ne yaaa!! bir yanlışlık var bu işte ama ben de çözemedim ,,, ayy yiyeceğim şimdi kendimi, gidip koskocaman bir pizza yiyesim geldi öfkemden.
annemgil nekadar yakınmış:)))))) canım pastabahçenin karşında bir yogo-plates yapılan yer varya onun yanındaki aradan düz git orda
apartman ismi vermek istemiyorum kendimi ifşa etmeyeyim :))))))))))
Bu arada akşam çorbayı dayanamadım denedim çok güzel oldu sarımsaklı sarımsaksız ikitane yaptım sarımsak yemeyen var evde ikiside çok güzel di
ununu biraz azalttım havucuda yarım koydum biraz uzundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?