ben Mersinimi değişmem ama..deniz görmeliyim..denizsiz memleket boğuyor beni..adanamız güzelll yaaaa
aynennn sırf bağırsak çalıştırıo diede yiyebilirim yanii:d ama 2 tane yiyemem ben ...yiyebilen yesin tabi işin şakasındayım ben...afiyet olsun yarasınnnnn tubişe
ben mersinimi değişmem ama..deniz görmeliyim..denizsiz memleket boğuyor beni..
Ben çok severim balığı..o yüzden ben de yerim..uff sağlam yerim hem de..ayy canım çekti şimdi..
Akşam yemeğe çıkıcaktık yarına ertelettim zorla..
Ehh sabah tartılıcaz akşam yemek olmaz dimii amaa
sen sus bakimm evet 2 tanee nolmuşşşşYuhhh 2 mi daha neler ya
yaa ben çok seviyorum napimm 1 tane zor yetiyo valla rejimle akası yok yanee tamamen sevdiğimdennnkıs bende kocişine aldın sanıodum birinide ikisinide senmi yicennn..yuhhh...ben rejim yapmadan bileme biteneyi zor yiyodum walla...
ayyyyy akrebimm çok çok saolll bunlarr neler dediler bana 2 tane mi yicekmişimevet canım..çok haklısın..
inş. şekercim..çok sağolun kızlar
bişi olmaz şekercik..yanında da bol salata yeşillik ye..bol da limon..harika olur..protein omega3 c vitamini vs. veee gidicek yağları eriticek tüm bu vitaminler
afiyet olsun canım benim..
aynennn sırf bağırsak çalıştırıo diede yiyebilirim yanii:d ama 2 tane yiyemem ben ...yiyebilen yesin tabi işin şakasındayım ben...afiyet olsun yarasınnnnn tubişe
bu arada herkezin canını çektirdim ama eve gelmem 8 i bulduğu için malesef balığı pişiremedim açlıktan ölmek üzereydim oyuzden yarın akşama kaldı ve bitanesini kocişim yicek :)) oyuzden ben bu akşam turp havuç ve maruldan oluşan salata yedim :)) ama cnm inanılmaz tatlı çekiyo yemicem az sonra yatcam hemen kaçamak yapmak istemiyom :))
barii hazır boşken menümüde yazim :))
sabah: 1.5 dilim ekmek , 2 tane yumurta tavada ekmekle patlattım :)) , 2 tane zeytin , 1 brd şekersiz çay
ara:boş
öğle: bugün şirkete geç geldiğim için yemeğe 2:30 da çıkmak zorunda kaldım o saate kadar açlıktan ölmemek için 12 gibi bi bardak kremalı mantar çorbası içtim , 2:30 dada yemeğe çıkınca 1 tabak kabuska , 1 kasede yoğurt yedim
ara:boş ( hatta herkez çikolata yedi gözümün önünde ben yemedim( )
akşam: 6 yaprak marul , 1 turp ,1 havuçlu salata :))
aaayyyy inşallah yarında güzel bi bildirim yaparım inşallah :))
aayyyy dün akşam ben kapattım bugünde açmak bana nasip olduu :))
topikimiz güzelll ve çıtır hatunlarıııı günaydınnnnn :119::119::119::119:
veeeeee bugün tartıya çıktımmmm gözlerime inanamadımmm
bugün itibariyleeee bbeeennnnnnn 66,8 immm ayyy çok mutluyummmm yaaaaaa
Günaydın herkese.
Bu gıcık tuba sabah sabah uyuz etti beni şikayet ediyorum size. Dövün onu dövün.
Kilom da 68,2
Kurtulamadım şu 68 den 67 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ohh canıma değsin. Gerçi sen bugün benden az çıkmak için yememişindir ama neyseeee
Afiyet olsun cnm.
Tebrikler valla tubişkom. Çok sevindim.
Nasıl bi metabolizma varsa sende o kadar yemeye yine veriyon yine veriyon
günaydın kızlar.nasılsınız,ben biraz yorgun ve uykusuzum malum..kızlar nereden kaptı bilmem bu hastalığı ama büyük maşallah bir kaç döküntüyle atlatıyor ama küçük kötü halde,her tarafını kapladı çiçekler.kaşımasın diye kırk takla atıyoruz,yaz olsaydı giydiremezdik te,şükür kış çıktı da giysiler çoğunu saklıyor,bu sayede kaşıyamıyor..kendi derdimi unuttum valla onlarla uğraşırken..
unutmadan kilom da aynı,devam edemeyince sporun faydasını göremedim tabii..şimdi hastaneye gidiyorum,dönüşte görüşürüz canlarım..
günaydın kızlar.nasılsınız,ben biraz yorgun ve uykusuzum malum..kızlar nereden kaptı bilmem bu hastalığı ama büyük maşallah bir kaç döküntüyle atlatıyor ama küçük kötü halde,her tarafını kapladı çiçekler.kaşımasın diye kırk takla atıyoruz,yaz olsaydı giydiremezdik te,şükür kış çıktı da giysiler çoğunu saklıyor,bu sayede kaşıyamıyor..kendi derdimi unuttum valla onlarla uğraşırken..
unutmadan kilom da aynı,devam edemeyince sporun faydasını göremedim tabii..şimdi hastaneye gidiyorum,dönüşte görüşürüz canlarım..
gıcık şeyyyyyy hatunu sabah aradım kaçsın kız dedim uzun uğraşlar sonucu 67,8 im dedi yalancııııııııı.....
yok kız akşam eve geç gittik oyuzden yapamadı yani pişmesini beklesem saat 9 olurdu oyuzden salata ile geçiştirdim :))
çok çok saol cnmmmm nie kıskanıyon ki metabolizmamı isteyince hemen veriyorum işteeeeee kıskançççççç ohh ohhhh vercemde vercemmmmm haftayada 65 i görcem inşallahhhh
aayyyy dün akşam ben kapattım bugünde açmak bana nasip olduu :))
topikimiz güzelll ve çıtır hatunlarıııı günaydınnnnn :119::119::119::119:
Günaydın kızlarrrrrr
Günaydın kızlar kilom 55.1 sadece 100 gr. kaldı hedefe .Sıkıntılı günlerim giden kilolarımla yüzümü güldürdü. Haftaya mezunum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?