Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tamam hadi bugünlük bişi demiyelim sabah 6 daki kahvaltıyla durmuşsun :))özgeee nie kıskanıosun tubişiiii sende yeee elinden aldılarmı yerken

yaaa evet aysun yaaaa zaten emekleri görünce gözüm döndüüü evet özgeeeee kıskanma ben,i sanki önünden alıyozzz

yaaa evet aysun yaaaa zaten emekleri görünce gözüm döndüüü Evet özgeeeee kıskanma ben,i sanki önünden alıyozzz

anlaşılıo zaten gözünün döndüğü kuzucumm bundan sonra şöle bi yan gözle bakıver geç o yemekleri...sonra şişicen bizde seni döndürücez burda balon gibi (şaka yapıom haaa kızmıon demi)

doktorum bu gün izinliymiş,tahmin edemedim,ama kızlar için zaten gidecektim hastaneye..neyse onların ilaçlarını ve mrı sonucumu aldım geldim..raporda bir şeyler var ama ne gibi bir tedavi uygulayacak onu anlayamadım..haftaya kaldı artık...

Iphone um gelsin da ben senin o tabakları çekip çekip buraya koymazsam

tubişşşşşşşşş yakalandınnnn...ondan demekki o şişkinliğin seninnn...seni seniii...özgecim tebriksiyorum senii...bende burger a gitsem aynen salata yerdim ...

:84:

valla bu gün çok yedimki zatennn bunu söledim :)))) ama özgenin yaptığı tamamnnn kıskançlıkk

Hahayyy senin neyini kıskanıyım beeeeee

tamam hadi bugünlük bişi demiyelim sabah 6 daki kahvaltıyla durmuşsun :))özgeee nie kıskanıosun tubişiiii sende yeee elinden aldılarmı yerken

Kıskanmıyom ki ben bi kerem

İşallah önemli bişiy çıkmaz canikom.

çek özgecim onu tabağınıda kendi tabağınıda çek koy bakalım ozaman...hatta bende koyabilirimm yaneee..

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/66,3 /1,8 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 69 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( 66,9 / 66,8 / 0,1 kg) 1mart hedefine bişecik kalmamış maşallah
yaren38( 55 / 55,1/0,1kg )canım hedef olarak sana 55 yazdım zaten 1haftaya verirsin maşallah bu hızla
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg)
evder( 75,5 / 77,0 /1,5 kg )
genic( 60 / 60,2 / 0,2)
irem&özge( 67,9 / 68,2 / 0,3kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /
seray0307(68 / 67,8 / 0,2 kg )

kızlar 1 mart hedeflerimiz

kaptanım 2 si cumaya geliyor cuma günkü sonuçlara göre değerlendirirz olurmu

pazartesiden bu yana menülerini aliim kuşum öyle yorum yapayım..bu şekilde bişii diyemiyorum..vardır mutlaka bi yerde bir hata..menülerini yaz kuşum..

tamam canım ara ara yazıyorum günlük yazayım diyorum ama hep bişiler giriyor işte, pazartesiden itibaren daha özenli olacağım , karnım çokağrıyor yaa, adet gelecek galibaaa hiç beklemiyorum essen günü değil amaa tüm belirtilr onu gösteriyor ((

ayyy valla öle cnm nie kızim aşk olsunn :)))
selam şekerler.takımımızı kutluyorum,çok güzel kilolar verilmiş.
çok saol cnmmmmmm :))))
kısıımmm sana ne gerek var ben kendim çeker koyarım kendiminkisini hatta pazartesi koyimde görün :)) hee belli oluyo zatennnn yazdıklarından kıskanmadığın :))
çek özgecim onu tabağınıda kendi tabağınıda çek koy bakalım ozaman...hatta bende koyabilirimm yaneee..
koycem ben koycemde görün :))

cnm ben hedefimden 100 gr fazla verdim şimdi yenidenmi belirlemem lazım 1 marta kadarrrr 66 olamk istiyorumm yeni hedefimm :))

bu arada kızlar iş güç nedeniyle bu hafta pek uğrayamadım , aramıza yeni katılanlar olmuş, hoşgeldiniz diyorum, geçmişi de pek takip edemedim ama gözüme çalan banu da bir sağlık probllemi var galiba, çok çok geçmiş olsun banucum..

eheee kısmadı tubişim banaaa oleyyyy :124: bende koycem kıss p.tesi günü kıs hani bana çizelge yapcaktınnnnnn yada adresi ver yine bi bakim bakalım yapabilcemmi

ben bennn ben yeni katıldımmmm hoşbuldummmmmm...

Kızlar şaka bi yana takımcak çok iyi gidiyoruz maşallah. Bu hafta dereceye giremiyor olsa da.
Allah bozmasın nazar değmesin.
Kısa sürede hepimiz iyi kilolar verdik.

Son düzenleme:

Nekadar güzel sanırım ben o düzenli beslenme kısmını pek beceremiyorum.Biraz takip etsem sizi iyi olacak:)

canım listeyi acele yapmıştım bir kaç kişidede hata var aklım nerede ise:))))) şimdi düzeltip yollarım tekrar kontrol edin olurmu

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/66,3 /1,8 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( 67 / 69 / 2 kg )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( 66 / 66,8 / 0,8 kg) canım tebrik ederim hedefini değiştirdim
yaren38( 55 / 55,1/0,1kg )canım hedef olarak sana 55 yazdım zaten 1haftaya verirsin maşallah bu hızla
herdemk( 65,1 / 65,8 / 0,7kg)
evder( 75,5 / 77,0 /1,5 kg )
genic( 60 / 60,2 / 0,2)
irem&özge( 67,9 / 68,2 / 0,3kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
husnabanu( 69,5 /71,0/0,5 /
seray0307(68 / 67,8 / 0,2 kg )canım senide tebrik ederim eğer yanlış yazmadım ise sende geçmişsin hedefiyeni hedef verirsen eklerim

kızlar bir bakın yanlış varsa düzelteyim aklım kocamda özledim sanırım :))))) hatalarımın kusuruna bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…