Arkadaşlar bu hafta serayı da ekleyelim listeye ne dersiniz.
Bence paylaşım ve takıma katkısı ile deneme süresi olmadan girmeyi hak etti.
Akrep abla yine en iyisini sen bilirsin ama ben bi teklif sunayım dedim.
akrep33 ( 67 / 66.3 / 0,7 / 1.04%)
banusultan( 61 / 61 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68,5 / / / %)
karamel_guzel( 77,3 / / / %)
tugbaemrah( 67,9 / 66.8 / 1.1 / 1.62%)
yaren38( 56 / 55.1 / 0.9 / 1.61%)
herdemk( 66,4 / / / %)
evder( 77.4 / 77 / 0.4 / 0.52%)
genic( 60,6 / 60,2 / 0,4 / %)
irem&özge( 69.3 / 68.2 / 1.1 / 1.59%)
selennnn( 60,1 /60.1 / 0 / %)
eldora( 61,2 / 61,2 / 0 / 0,00%)diskalifiye
hatta ben orda platese bilem gittim bir ara:)))) kolay gelsin canımaaa biliorumm:)) afiyet olsun canımmmm...buarada işlerim çok bugün fazla giremeyebilirim...öpüldünüzzz
kızlar sabah sabah bişi okudum
-ya olduğun gibi görün ,yada psikolağa görün,bana görünmede kime görünürsen görün -
olabilir bencede canım
akrepçim nedersen canım
evet akrebimm bencedeeeeee tabi son karar senin :))
arkadaşlar bu hafta serayı da ekleyelim listeye ne dersiniz.
olabilir bencede canım
akrepçim nedersen canım
hatta ben orda platese bilem gittim bir ara:)))) kolay gelsin canım
evet akrebimm bencedeeeeee tabi son karar senin :))
kızlar sabah sabah bişi okudum
-ya olduğun gibi görün ,yada psikolağa görün,bana görünmede kime görünürsen görün -
kızlar ben de düşündüm aynı şeyi ama kurallara uyalım en azından negatif bir durum olduğunda keşke lere sığınmayalım..
Az sabır şekerler..hem seray tam adapte olur takıma ve kurallarına hem de bu hafta yeni aldığımız üyeyi çıkartalım önce..
günaydın kızlar..
şaka gibi benim bızdıklar su çiçeği çıkardı,şimdi onlarla meşgulüm,küçük kaşımasın diye hep nöbetteyim.neyse yine diyorum allah beterinden saklasın..
ne olur kusuruma bakmayın bu aralar benim,ne cevap yazacak,ne çok okuyacak vaktim olmuyor,sonra hepsini telafi ederim canlarım..öptüm hepinizi...
kızlar ben de düşündüm aynı şeyi ama kurallara uyalım en azından negatif bir durum olduğunda keşke lere sığınmayalım..
az sabır şekerler..hem seray tam adapte olur takıma ve kurallarına hem de bu hafta yeni aldığımız üyeyi çıkartalım önce..
teşekkürler kızlarrrrrr...oyyy oyyyy canlarım benimmmm....hiç önemli değil ben zaten burdayımmm...listeye girmek içinde acelem yok kaptan ne diosa o olur...kurallara uyalım demiii...diete devam ettiğimiz gibi kurallarada devammmm..
Ben geri gidiomm işimin başına...öpüyorum hepinizi...
canım dur sakin ol beli tartı yanlıştır önce onu kontrol et
yoksa edet dönemin mi vücudun su tutmuş olabilir yada tuzlu bişiler yediysen oda tutar
ama sakın gidip pizza falan yeme
Canım vücudun su tutmuştur.
Yada spor sebebiyle yağlar kasa dönmüş bu sebeple tartı + çıkmış olabilir. Sakın bozma moralini. Ölçülerini almışmıydın cnaım sen bi onların oranlarına bak derim.
kızlarrr ben yemeğe çıkıyorummmmm :)))
açlıktan ölmek üzereyim bu sabah 6 da yaptığım kahvaltı beni öğleye kadar tutmuyoo yumurtada yesem acaba önerebiliceğiniz bişi varmı beni yok tutucak ???
ayy ne bilim anlamadım ki ben bu işi, adetim de şaştı daha haftaya olacağım ama gel gelelim bugün aşırı gerginlik hissediyorum ve yüzümde iğrenç iğrenç beyaz sivilceler de çıkmış sabah, bir de fena acıyor kii puffff...
bu nasıl bir vücut anlamadım ben yahuuu daha yaşım da genç bu yaştan böyle olursaa ilerde napcam ben yaaaa, hiç kilo vermeye meyilli değilim, çok sinir oldum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?