- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
bu aradaaaa kızlarrrr günaydınnnnn
ayyy sabah tartıldım ve tartı bana 66.5 i gösterdi ayy bu bi mucizeeeee ayy çok mutluyummmm yaaaaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam kendime ama canım inanılmaz patates kızartması istiyor çok az kızartcam üzgünüm yoksa hep aklımda kalıp bi gün daha çok yerim :))) akrebimm nede olsa sabah dimi yesem bişi olmaz öğlen salata yicem akşamda yağsız tavada kızarttığım et ve salata :))
Bugün ilk günaydın diyen ben olayım istedim.
Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.
Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim.
Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.
Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.
seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?
Eki Görüntüle 354180
günaydın güzeller
harika bir hafta sonu bizimle olsun
Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.
Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim.
Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.
Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.
seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?
Eki Görüntüle 354180
günaydınn bitanemmm :)) aaa süpper işte daha ne istiyonn :))günaydın tubişimm günaydın kızlarrrr...bende tartıldım 67,4 çıktı alla alla dedim tartımmı bozuk acabaa :26:
günaydınnnnn inşallahhhhh :)))günaydın güzeller
harika bir hafta sonu bizimle olsun
bizler iyiyiz canım..senin daha iyi olduğunu okumak çok daha güzel tabii
liste için de çok teşekkürler canım
elerine sağlık
vayy bee 1 ay önce de 66,3 müşüm ben..şimdide kilo verdim diyo seviniyorum eşşek kafamsabırla devam etmeyip çozutursan olacağı bu akrep
bişii olmaz kuşum hafta sonuna ait sabah kahvaltın olsun..yanında yeşilliğini peynirini zeytinini ihmal etme..ayy benim de canım istedi şimdi..ben de yarın sabaha mı yapsamkiibu aradaaaa kızlarrrr günaydınnnnn
ayyy sabah tartıldım ve tartı bana 66.5 i gösterdi ayy bu bi mucizeeeee ayy çok mutluyummmm yaaaaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam kendime ama canım inanılmaz patates kızartması istiyor çok az kızartcam üzgünüm yoksa hep aklımda kalıp bi gün daha çok yerim :))) akrebimm nede olsa sabah dimi yesem bişi olmaz öğlen salata yicem akşamda yağsız tavada kızarttığım et ve salata :))
günaydın canımmm...inşallahhhhhhhhhhhhhh...şuanda çalıştıgım için hiç harika geçmio ama neseki öğlene kadar...onunla avutuyorum kendimi...
24.02.2012 MENÜM
sabah: 2 dilim buğday ekmeginde 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuk göğsünü birazcık yağda kavurdum içine haşlanmış brokoli ve baharat attım,yarım kase yoğurt,ekmek yok
ara: boş
akşam: kemikli tavuk 2 parça çok az ekmek,salata.(kemiksiz istemiştim ama kalmamış..)
ara:boş
3 litreden fazla su...kitabımı dün akşam bitirdimm..meraktan işten çıkmaya yakın okumaya başladım...yeni bi kitaba başlamadım henüz ama 50-10-25 olmak üzere 85 adet mekik çektim..(mekik aletinde ama)ayrıca bacaklarımı çalıştırmak istedim önce sağ bacağım sonra sol bacağım olmak üzere 25 er tane mekik aletiyle hareket yaptım..
24.02.2012 MENÜM
sabah: 2 dilim buğday ekmeginde 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuk göğsünü birazcık yağda kavurdum içine haşlanmış brokoli ve baharat attım,yarım kase yoğurt,ekmek yok
ara: boş
akşam: kemikli tavuk 2 parça çok az ekmek,salata.(kemiksiz istemiştim ama kalmamış..)
ara:boş
3 litreden fazla su...kitabımı dün akşam bitirdimm..meraktan işten çıkmaya yakın okumaya başladım...yeni bi kitaba başlamadım henüz ama 50-10-25 olmak üzere 85 adet mekik çektim..(mekik aletinde ama)ayrıca bacaklarımı çalıştırmak istedim önce sağ bacağım sonra sol bacağım olmak üzere 25 er tane mekik aletiyle hareket yaptım..
günaydınn bitanemmm :)) aaa süpper işte daha ne istiyonn :))
günaydınnnnn inşallahhhhh :)))
ayyy akrebim yaaa üzme güzel canını sağlıklı ol da gerisi boş :)))
bişii olmaz kuşum hafta sonuna ait sabah kahvaltın olsun..yanında yeşilliğini peynirini zeytinini ihmal etme..ayy benim de canım istedi şimdi..ben de yarın sabaha mı yapsamkii
tatlım ben de işyerindeyim..işyerinde olmak üzmesin seni..işsiz olup iş arayanların arasında olmak da vardı dimii..
hamdolsun halimize..
içinde olduğun anın tadını çıkar şeker..
mutluluk da budur zaten
süppersin cnm valla maşşallah :))) menüde güzelll ve spordaa harikasın cnmm :))
cuma menüm
kahvaltı öncesi
1 elma
kahvaltı
ev yapımı yoğurt kaymağı,kaşar peyniri,6 zeytin,mısır ve tam buğday ekmeği,maydanoz nane, yeşilsoğan
ara
1 elma
öğle
yoğuertlu ıspanak,mısır ve tam buğday ekmeği,şalgam turpu
akşam
adana,kuşbaşı,ciğer,yürek karışık,bol salata yeşillik sumaklı soğan,ince ekmek,ayran(dışardaydık)
ara
künefe,pişmaniye(alışkın olmayınca akşam sonrası ara yapmaya rahatsız oldum..yemek sonrası künefe diye ısrar ettiler..biliyordum başıma geleceği o yüzden perşembeden cumaya ertelettim..yoksa cuma sabahı tartıdaki halimi düşünemiyodum yani
kitabım aynı
2 litre su
spor yok ama düzenli mekiğe devam etmek istiyorum..zayıf olsakta mekik olmayınca karnımız çıkıcak maalesef kıyafetlerde..ben dümdüz olsun istiyorum
ayyy akrebim içim rahatladı valla :)) yarın kocişede kızartırım ama ben yemem artık :)) peynir zeytin tamamda yeşilliğim bitti bugün pazardan stoklicam :)) valla canın istediyse ye valla :))bişii olmaz kuşum hafta sonuna ait sabah kahvaltın olsun..yanında yeşilliğini peynirini zeytinini ihmal etme..ayy benim de canım istedi şimdi..ben de yarın sabaha mı yapsamkii
tatlım ben de işyerindeyim..işyerinde olmak üzmesin seni..işsiz olup iş arayanların arasında olmak da vardı dimii..
hamdolsun halimize..
içinde olduğun anın tadını çıkar şeker..
mutluluk da budur zaten
ayyyy süpper valla yaa haftada 1 yiceksen sorun olmaz die düşünüyorum :)) ayy cnm benim o tamamen senin sıcak kanlılığın hemen benimsedin ve sevdirdin kendini :)) sende iyiki varsınnnn ...daha ne isterim tubişimmm walla şaşırıo herkes bayağ azimli ilerliom...ama canım çok çikolata istio metro krizim tutucak sanırımmm((
üzmüo zaten çünkü sizlerleyimmmmmevde olsam internet yok giremicektimm yarım gün daha sizinleyimm tabiki rabbime şükrediorum...ama işlerde kötü be akrebimm...umarım düzelirr...
teşekkürler canımmmm o senin güzelliğinnn...kıs tubiş sen olmasan belki ben bu kadar gayretli olmazdımm...iyiki varsınnbenim burda olmama referans oldun...ve harika insanlar tanıdımm...onlardan mükemmel tavsiyeler alıomm...hepiniz iyiki varsınızzz
cuma menüm
kahvaltı öncesi
1 elma
kahvaltı
ev yapımı yoğurt kaymağı,kaşar peyniri,6 zeytin,mısır ve tam buğday ekmeği,maydanoz nane, yeşilsoğan
ara
1 elma
öğle
yoğuertlu ıspanak,mısır ve tam buğday ekmeği,şalgam turpu
akşam
adana,kuşbaşı,ciğer,yürek karışık,bol salata yeşillik sumaklı soğan,ince ekmek,ayran(dışardaydık)
ara
künefe,pişmaniye(alışkın olmayınca akşam sonrası ara yapmaya rahatsız oldum..yemek sonrası künefe diye ısrar ettiler..biliyordum başıma geleceği o yüzden perşembeden cumaya ertelettim..yoksa cuma sabahı tartıdaki halimi düşünemiyodum yani
kitabım aynı
2 litre su
spor yok ama düzenli mekiğe devam etmek istiyorum..zayıf olsakta mekik olmayınca karnımız çıkıcak maalesef kıyafetlerde..ben dümdüz olsun istiyorum
ayyy akrebim içim rahatladı valla :)) yarın kocişede kızartırım ama ben yemem artık :)) peynir zeytin tamamda yeşilliğim bitti bugün pazardan stoklicam :)) valla canın istediyse ye valla :))
ayyy akrebimm kolay gelsin allaha şükürle olsun işimiz var :)) akrebim özel diilse ne iş yapıyodun ???
ayyyy süpper valla yaa haftada 1 yiceksen sorun olmaz die düşünüyorum :)) ayy cnm benim o tamamen senin sıcak kanlılığın hemen benimsedin ve sevdirdin kendini :)) sende iyiki varsınnnn ...
afiyet olsun akrebimmm ayy künefe yaaaaa :)))) ii yapmışsın valla yoksa artı çıkardın tartıda :)) ayy bende istiyom mekik yapcam işşallahhhh
geçen aylarda hergün 1 tane yiyodum mutlaka ama artık yemiom bencede haftada bi taneden bişi olmaz demi...şekerli bişelerede ihtiyaç duyar vücut
Eki Görüntüle 354180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?