• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın herkese
Tuğba'nı da dediği gibi şirkette kk yasak artık
Cepten giricem ama eskisi gibi zor :(
Dün ki menüm sabah dukan krebi arasında kasar jambon haşlama yumurta
Öğlen tavuk site ve biber turşusu
Ara light meyvemi yoğurt
Aksam tavuk doner ve yogurtlu brokoli

Deneyeceğim abla ok :)
günaydın canımm

neyse belki geri açılır
afiyet olsun canım

akrepçiğim canım benim, şu spor yazma işini eğer izniniz olursa haftaya yapsam ben, çünkü bu hafta hep yağışlı geçtiği için birşey yapamadım doğru düzgün, taa perşembeye kadar da yağış devam edecekmiş, meteoroloji öyle diyor, hııı ne dersin cnaım?? haa dediğim gibi okuldan eve eğer yağmur yağmıyorsa 20 dakikalık hergün yüyüyorum, eğer onu eklememi isterseniz ekliyim:26:

canım tempolu yürüdükten sonra tabiki ekleyebilirsin değilmi akrepçim

hmmmm ilginç ;) evdercim son haftam benimmm...sen naptın ne zaman bitiyo senin iş?

valla canım ben haber bekkliyorum hala bu sıra büyük müdürler yabancılar yani burda onlar gitsin ondan sonra demişti benim kendi müdürüm

bakalım ondan haber bekliyorum

senin için sevindim

ama şunu anladım hernekadar sevmesemde işyerini insanın içi buruluyorr

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum:1:)//
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım //
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor

spor tablosuna 2 kişi daha katılmışş.
güzeel:8:

herkese selam,

öncelikle özür dilerim dün hiç yerime gelmediğim için aranıza katılmadım. malesef işyerinde işler bu hafta oldukça kalabalık. üyelerimize bazı eğitimler düzenleyeceğiz ve bununla ilgili çalışmalarımız çok yoğun üstelik işyerinde değil de fakültede düzenlenecek eğitimlerimiz onun çalışmaları ve hazırlıkları ile uğraşıyoruz. perşembe, cuma, c.tesi ve pazar akşam saat 20:30 a kadar sürecek ve ben elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum sizi.

dün gelemediğim için hemen menülerimi paylaşmak istiyorum izninizle:

pazartesi:

sabah; bir s.bardağı tarçınlı süt

ara; 2 tane kuru kayısı

öğle; 2 kepçe çorba

ara; bir tane portakal ve bir tane kivi

akşam; dışarıda yemeğe davetliydik bende iştahsızlık olduğu için sadece az çorba ve salata yiyebildim

3 lt su ve 2 fincan yeşilçay

salı menü

sabah; bir dilim ekmek, 3 tane ceviz, domates ve şekersiz adaçayı

ara; yok

öğle; 2 kepçe çorba

ara; bir tane kivi

akşam; salata

3 lt su, 3 tane yeşilçay

bana birşey oldu cidden ilaçlardan mı neden canım birşey yemek istemiyor.

bu kadar yoğunluğun içinde de bu sabah regl oldum sancıdan da kıvranıyorum yine. zaten daha iyleşemedim hala öksürük devam ediyor. dün sabah tartılmıştım ve çok sevinmiştim tartıdaki rakamı görünce cuma sabahına kadar benden bu şişlik gitmez dün sabahki rakamda hayal olur bana artık.

Son düzenleme:
eeee hani kimsecikler yok ya ben almışım sazı elime konuşup duruyorum.

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum:1:)//
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım //
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor

canım süpersin yaaaa spor rekoru sende :46::46::46:

herkese selam,

öncelikle özür dilerim dün hiç yerime gelmediğim için aranıza katılmadım. malesef işyerinde işler bu hafta oldukça kalabalık. üyelerimize bazı eğitimler düzenleyeceğiz ve bununla ilgili çalışmalarımız çok yoğun üstelik işyerinde değil de fakültede düzenlenecek eğitimlerimiz onun çalışmaları ve hazırlıkları ile uğraşıyoruz. perşembe, cuma, c.tesi ve pazar akşam saat 20:30 a kadar sürecek ve ben elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum sizi.

kolay gelsin canım yoğun bir hafta olacak
dikkat et kendine ama arada yeşilçay iç limonlu falan dinçlik verir

bu kadar yoğunluğun içinde de bu sabah regl oldum sancıdan da kıvranıyorum yine. zaten daha iyleşemedim hala öksürük devam ediyor. dün sabah tartılmıştım ve çok sevinmiştim tartıdaki rakamı görünce cuma sabahına kadar benden bu şişlik gitmez dün sabahki rakamda hayal olur bana artık.

canım öksürük için harnup pekmezi iyi geliyor

2 kaşık ilaç gibi içmiştim ben kızımada iyi geldi

salı menü

sabah; bir dilim ekmek, 3 tane ceviz, domates ve şekersiz adaçayı

ara; yok

öğle; 2 kepçe çorba

ara; bir tane kivi

akşam; salata

3 lt su, 3 tane yeşilçay

bana birşey oldu cidden ilaçlardan mı neden canım birşey yemek istemiyor.

amannnn bişi yememişsinki canım

canım süpersin yaaaa spor rekoru sende :46::46::46:

kolay gelsin canım yoğun bir hafta olacak
dikkat et kendine ama arada yeşilçay iç limonlu falan dinçlik verir

öyle yapmaya çalışıyorum bakalım.

canım öksürük için harnup pekmezi iyi geliyor

2 kaşık ilaç gibi içmiştim ben kızımada iyi geldi

evderim hemen akşam anneme geçince içeyim teşekkür ederim.

amannnn bişi yememişsinki canım

canım hiçbir şey istemiyor

valla spor yapan herkesi tebrik ediyorum bu hafta. haftaya bu haftayı telafi edicem kesin.

valla spor yapan herkesi tebrik ediyorum bu hafta. haftaya bu haftayı telafi edicem kesin.

haftaya çıkacağımızın teminatı yokken, biz yaşadığımız bugünü telafi etsek daha güzel olmazmı canım..
geçen zamanın yağlarımızı da alıp götürmesini istiyorsak bugünü hareketlendirmemiz gerekiyor henüz gelmeyen yarını değil :28:

herdemk i ciddi ciddi merak ediyorum..
hava şartlarından dolayı netinin kesik olsuğunu düşünüyorum diğer kötü ihtimaller uzak olsun düşünmek istemiyorum:26:

Back
X