- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
günaydın günaydın günaydın
bol yağmur bol bereket ne kadar güzel bulanık ve yağmurlu havaları çook seviyorum been![]()
günaydın akrebimmm...bende hiç sevmem öle havaları...bereketi güzel ama bunaltıyo bulanık olunca...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın günaydın günaydın
bol yağmur bol bereket ne kadar güzel bulanık ve yağmurlu havaları çook seviyorum been![]()
sağol canım tarzı husisi ama tarsus ta tarsusi diyorlarr
günaydın canımmGünaydın herkese
Tuğba'nı da dediği gibi şirkette kk yasak artık
Cepten giricem ama eskisi gibi zor![]()
Dün ki menüm sabah dukan krebi arasında kasar jambon haşlama yumurta
Öğlen tavuk site ve biber turşusu
Ara light meyvemi yoğurt
Aksam tavuk doner ve yogurtlu brokoli
Deneyeceğim abla ok :)
akrepçiğim canım benim, şu spor yazma işini eğer izniniz olursa haftaya yapsam ben, çünkü bu hafta hep yağışlı geçtiği için birşey yapamadım doğru düzgün, taa perşembeye kadar da yağış devam edecekmiş, meteoroloji öyle diyor, hııı ne dersin cnaım?? haa dediğim gibi okuldan eve eğer yağmur yağmıyorsa 20 dakikalık hergün yüyüyorum, eğer onu eklememi isterseniz ekliyim:26:
hmmmm ilginçevdercim son haftam benimmm...sen naptın ne zaman bitiyo senin iş?
spor tablosuna 2 kişi daha katılmışş.
güzeel![]()
cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam
akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım //
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor
herkese selam,
öncelikle özür dilerim dün hiç yerime gelmediğim için aranıza katılmadım. malesef işyerinde işler bu hafta oldukça kalabalık. üyelerimize bazı eğitimler düzenleyeceğiz ve bununla ilgili çalışmalarımız çok yoğun üstelik işyerinde değil de fakültede düzenlenecek eğitimlerimiz onun çalışmaları ve hazırlıkları ile uğraşıyoruz. perşembe, cuma, c.tesi ve pazar akşam saat 20:30 a kadar sürecek ve ben elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum sizi.
bu kadar yoğunluğun içinde de bu sabah regl oldum sancıdan da kıvranıyorum yine. zaten daha iyleşemedim hala öksürük devam ediyor. dün sabah tartılmıştım ve çok sevinmiştim tartıdaki rakamı görünce cuma sabahına kadar benden bu şişlik gitmez dün sabahki rakamda hayal olur bana artık.
salı menü
sabah; bir dilim ekmek, 3 tane ceviz, domates ve şekersiz adaçayı
ara; yok
öğle; 2 kepçe çorba
ara; bir tane kivi
akşam; salata
3 lt su, 3 tane yeşilçay
bana birşey oldu cidden ilaçlardan mı neden canım birşey yemek istemiyor.
canım süpersin yaaaa spor rekoru sende
kolay gelsin canım yoğun bir hafta olacak
dikkat et kendine ama arada yeşilçay iç limonlu falan dinçlik verir
canım öksürük için harnup pekmezi iyi geliyor
2 kaşık ilaç gibi içmiştim ben kızımada iyi geldi
amannnn bişi yememişsinki canım
valla spor yapan herkesi tebrik ediyorum bu hafta. haftaya bu haftayı telafi edicem kesin.