• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

14.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay

ara:yok

öğle: 1 kaşık sulu patates,çok az bulgur pilavı,1 kase yoğurt,1 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 bardak şekersiz çay

akşam:1 kase mercimek çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek,azıcıkkaşarlı sucuklu tost

ara:2 çay bardağı şekersiz yayla çayı

4 litre su..

afiyet olsun canım

herkese merhaba arkadaşlar, 20 lik dişim şişmiş, ağzımda sanki büyük bir lokma kalmış gibi rahatsızlık veriyor, çenemin dışından belli değil de damaktan belli, bütün gece rahatsız olmuştm, sabah bir baktım kocaman şişmiş, yarına diş polikliğinden randevu aldım, inşaşşalh yarına kocaman olmaz:53::53:

Tırsma cnm eksilme yok tartıda maalesef. :) dukan yaparsan ama beni kesin geçersin çünkü ilk zaman çok iyi kilo verdiriyor. [/COLOR]

eksilirsin canım, merak etme, diyetisyene giden bir arkadaşım diyor ki, bu haftaki emeklerinin sonucunu o hafta almıyormuşsun, bir sonraki hafta alıyormuşsun, tabi kilo alımı da aynı, bu hafta yedin yedin, haftaya çıkıyor acısı, vücur 1 hafta sonra gösteriyormuş kendini

şu dukan işi benim aklıma yaıyor, yulaf kepeği sıkıntısı vardı onu da hallettik ama eşime bahsettim bugün, ilk tepkisi kitap ne kadarmış oldu :60: :60: ayy öldürcek bu adam benii:27::27: sonraki tepkisi de sen kendi diyetinle zaten inceliyorsun gerek var mı ki dedi, girme dukan a mukan a dedi, bilmem ki napsam karasız kaldım:26::26:

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum:1:)//20 dk zumba dans:32://
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik

düzenli yürüyüşlerin sporun bu işe kesin çözüm getirir kuşum getirir dee tabii başlayabilirsen:47:

bugün başlıyorum aşkitomm, bugün muhteşem bir hava var, ben bu havaları kaçırır mıyım hiç, hemen çıkıştı o iş tamam daa bu diş işi çıktı şimdi deee ya pufffff :111:

kızlar ben gündüzleri çalıştığım için genelde akşamları giriyorum ama akşamları burada hiç kimse olmuyor,herkes genelde sabah giriyor muhabbet ediyor.çoğu kişi yazdıklarımı bile okumuyor sanırım,sorularım hep askıda kalıyor.aslında buna bir çözüm getirsek diycem ama işte kimsenin saati kimseye uymuyor.iki lafın belini kıralım diycem ama akşamları hiçkimseyi yakalayamıyorum

okuyoruz güzelim okumaz mıyız hiç,zaten topu topu kaç kişiyiz ki günlük paylaşım yapan, ama ben hiç soru görmediydim, kusura bakma yani

herdemk i ciddi ciddi merak ediyorum..
hava şartlarından dolayı netinin kesik olsuğunu düşünüyorum diğer kötü ihtimaller uzak olsun düşünmek istemiyorum:26:

banucumda gözükmüyor umarım bir sorun yoktur ya

ikisi de iyidir inşallah, uzun süreli giremediği için aslında herdemk telefonunu verseydi akrebe de bu kadar merak içinde kalmasydık:19:

ikisi de iyidir inşallah, uzun süreli giremediği için aslında herdemk telefonunu verseydi akrebe de bu kadar merak içinde kalmasydık:19:

evet canım haklısın..
ilk gelişinde hemen çözelim bu konuyu da

yarın sabah paylaşım yoklaması var
bakalım kimler neden yoklarmışşşş.........

herkese merhaba arkadaşlar, 20 lik dişim şişmiş, ağzımda sanki büyük bir lokma kalmış gibi rahatsızlık veriyor, çenemin dışından belli değil de damaktan belli, bütün gece rahatsız olmuştm, sabah bir baktım kocaman şişmiş, yarına diş polikliğinden randevu aldım, inşaşşalh yarına kocaman olmaz:53::53:
canım geçmiş olsun ewt hemen git doktora aksatmaya gelmez valla
ewt ya kesinlikle katılıyorum sana canım

ay kusura bakmayım mesaj tekrarı devamlı göndermeye çalışıyorum yazdıklarımı bir türlü gönderemiyordum ama aslında gönderiyormuşum:)))))
nasıl cümle ama

Son düzenleme:
inş şekercim
bu arada beğen tuşları tekrar çıkmış ne güzel

ayyy zihinsel bir enerji yaratmışım kendimce, bugün bendde neden burada beğen tuşu yok yaaa, demiştim, keşke olsa sırf beğendiğimiz bir paylaşıma alıntı yapıp yazmak zorunda kalıyorduk, beğen tuşu çok iyi olmuşşş, beni bol bol beğenin bakiim kızlarrr:27::27:

bugün sporumu yaptım akreeepp, hem de baya bir abarttım ireme özendim napim,,

1,5 saat yürüdüm veee 200 tane twist yaptım:30::46::46::46: eşime de dedim ki ben stepe kaydoldum dedim aylık 200 TL ye dedim,ağzı açık kaldı, hergün yüyrüyşe çıkalım gel vazgeç bu step işinden dedi:27: kandırdııım onu ve hergün yürüyüşe çıkma sözü aldım:60: :60: :60: bir kadın zekasının üztüne bişii tanımam arkadişşşş:32::32:

Back
X