• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herdemk i ciddi ciddi merak ediyorum..
hava şartlarından dolayı netinin kesik olsuğunu düşünüyorum diğer kötü ihtimaller uzak olsun düşünmek istemiyorum:26:

canım ya bende çok merak ediyorumm ya keşke haber alabileceğimiz biri yada telefon numarası olsa idi

çünkü iki dakikada olsa muhakkak haber verirdi

herkese merhaba arkadaşlar bugün çok yoğundum anca boşaldı elim. nasılsınız keyifler ne alemde, burası gene yağışlı:37: hem de nasıl yağış , şakır şakırr:53: 2 dakikada suyu çıkıyor insanın, ama yarın bitecek diyorlar, yazdan nefret eden ben, bu sene bir an önce yaz geldin istiyorum artık bıktık yaa bu ne yaa teknede hamur, dışard açamur yağ yağmur yağ, fenalık geldi

neyse ben bugün kantarın topuzunu kaçırdım, ama akşam 45 dakika dans edeceğime söz veriyorum, hele ki irem i görünce iyice bir gaza geldim, iremcim bence yarış haftaya da devam etsin, bu hafta yağmurun azizliğine uğradım daa haftaya görüşürüzzz inşallahh:19::19:

ya kızlar az önce nisa nın kreşinin müdüresini gördüm , bir incelmiş bir incelmiş çok şaşırdım, noldu size dedim, dukan yapıyorum 7 kilo verdim dedi:53: pess dedim yaa, kadın 2 ay önce epeyy kiloluydu şimdi incecik kalmış, önce kitabını oku dedi, dur bakiim haftasonu alacağım ben de bu kitabı, kepek ununu nerden temin ediyorsunuz dedim, antalyadan getirtiyorum dedi, ben bu kadından öğrenirim bu diyeti vallahi incecik kalmak istiyorum, dur bakim haftaya açayım ben bu dukan sayfasını:52:

bu kadar yoğunluğun içinde de bu sabah regl oldum sancıdan da kıvranıyorum yine. zaten daha iyleşemedim hala öksürük devam ediyor. dün sabah tartılmıştım ve çok sevinmiştim tartıdaki rakamı görünce cuma sabahına kadar benden bu şişlik gitmez dün sabahki rakamda hayal olur bana artık.

çok geçmiş olsun canım,ben regl öncesi 1 hafta öncesinden şişmeye başlıyorum ve 2 hafta sürüyor bu şişlik, topu topu bir ayda 2 hafta zayıf kalabiliyorummm :60: :60:

çok geçmiş olsun canım,ben regl öncesi 1 hafta öncesinden şişmeye başlıyorum ve 2 hafta sürüyor bu şişlik, topu topu bir ayda 2 hafta zayıf kalabiliyorummm :60: :60:

düzenli yürüyüşlerin sporun bu işe kesin çözüm getirir kuşum getirir dee tabii başlayabilirsen:47:

kızlar ben gündüzleri çalıştığım için genelde akşamları giriyorum ama akşamları burada hiç kimse olmuyor,herkes genelde sabah giriyor muhabbet ediyor.çoğu kişi yazdıklarımı bile okumuyor sanırım,sorularım hep askıda kalıyor.aslında buna bir çözüm getirsek diycem ama işte kimsenin saati kimseye uymuyor.iki lafın belini kıralım diycem ama akşamları hiçkimseyi yakalayamıyorum

bugunkü menüm;

sabah;1 dilim çavdar ekmeğinin üstüne peynir sürdüm ve üstüne baharat ekledim,yanında 2 ceviz ve 1 bardak şekersiz nescafe

ara;1 çilekli activia

öğlen;2 tane kanat,1kase yoğurt

ara;yok yapmadım.

akşam;4 kaşık prinç pilavı,6 kaşık karnabahar yemeği,yarım kase alaca çorbası,yoğurt,yemekten sonrada 1 soda ve 1 elma.

kızlar bugün 40 dakika yürüyüşüm ve 1 lt suyum var.ayrıca 20 tane mekik çektim ama bu seferde 15 dk ender saraç sporum yok,pöfff:ssz:

cuma//cumartesi//pazar//pazartesi//salı// çarşamba//perşembe---toplam

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum:1:)//
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım //
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik

Bugün ki menüm kızlar.
Sabah Dukan ekmeği arasında üçgen peynir
Öğlen Et döner, salatalık ve biber turşusu
Akşam Hamsi fırında bol roka bol maydanoz ve zero
50 mekik + 400 twister

anaaaaammmm:53::53: vayy vay vay halimee çok tırstım şuandaaa:26::26:

Tırsma cnm eksilme yok tartıda maalesef. :) dukan yaparsan ama beni kesin geçersin çünkü ilk zaman çok iyi kilo verdiriyor.

kızlar ben gündüzleri çalıştığım için genelde akşamları giriyorum ama akşamları burada hiç kimse olmuyor,herkes genelde sabah giriyor muhabbet ediyor.çoğu kişi yazdıklarımı bile okumuyor sanırım,sorularım hep askıda kalıyor.aslında buna bir çözüm getirsek diycem ama işte kimsenin saati kimseye uymuyor.iki lafın belini kıralım diycem ama akşamları hiçkimseyi yakalayamıyorum

bugunkü menüm;

sabah;1 dilim çavdar ekmeğinin üstüne peynir sürdüm ve üstüne baharat ekledim,yanında 2 ceviz ve 1 bardak şekersiz nescafe

ara;1 çilekli activia

ara;yok yapmadım.

akşam;4 kaşık prinç pilavı,6 kaşık karnabahar yemeği,yarım kase alaca çorbası,yoğurt,yemekten sonrada 1 soda ve 1 elma.

kızlar bugün 40 dakika yürüyüşüm ve 1 lt suyum var.ayrıca 20 tane mekik çektim ama bu seferde 15 dk ender saraç sporum yok,pöfff:ssz:

Menünü beğendim cnm. Afiyet olsun.

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum:1:)//
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister
selennnn//
husnabanu//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik[/COLOR]

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,yukarıdada yazdığım gibi bugün tüp bebek merkezine gittik,adetinin 2.günü gel demişti doktor,geçen haftalarda benim ve eşimin kromozomlarına bakılmıştı normal çıkmıştı,bende kan pıhtılaşması çıktı ayrıca.haha tamam sanırım düşük sebebini bulduk bu bir ihtimal olabilir derken geçen hafta eşimin verdiği sperm sonuçlarında bugün eşimin spermlerinde en az 4 olması gereken değerin 0 olduğunu öğrendik,şok olduk resmen.2 senedir çocuk olmadığı için bende araştırılırken aslında eşimde problem çıktı,üzülmedim,sevinmedim,şaşırmadım,sadece beklemediğim birşeydi çünkü daha önce yapılan testleri normal çıkıyordu çünkü onda buradaki detaya bakılmamıştı hiç.kısaca tüp bebek en az 2 ay ertelendi,doktor eşime ilaç verdi onu kullanacak,sonra test tekrarlanacak,değerler yükselirse tüp bebek yapmam sana dedi,çünkü senin herşeyin normal gebelik kendiliğinden gelişebilir dedi.ama eşimin değeri değişmezse ki genelde değişmezmiş o zaman tüp bebeğe geçicez.kafam şimdi karmakarışık ben önce hamile kalmıştım peki o zaman nasıl hamile kaldım,peki benim düşük sebebim acaba o sperm sağlıksızdıda ondan mı düşük yaptım yada o bebek normaldide bende kan pıhtılaşmasındanmı düşük oldu vs... vs...binlerce soru.

bugün eşim için üzüldüm hep,oklar direk ona doğru yönlendi resmen,onu çok seviyorum,hiç çocuğumuz olmasa bile yine yanındayım,ona aşığım ben.kızlar saçmalıyorum kusura bakmayın kafam gerçekten saçma sapan şeylerle dolu,lütfen gerçekten içten dualarınızı eksik etmeyin ihtiyacım var.:14:

bak gördünmü irem özge Allah şuanda istemiyor,2 sefer tüp bebeğin kapısından geri döndük,bazen bana mesaj yolladığını düşünüyorum.

:

Hiç öyle düşünme bunda da vardır bir hayır de canım.
Demek ki sizin için olması gereken buymuş.
Bikaç ay kendini dinle, keyfine bak, boşalt kafanı iyice.
Sonra işallah sonuçlara göre sağ salim kavuşacaksın bebeğine.
İçten gönüden inanıyorum buna.

günaydın kızlar
hepimiz için güzel bir gün olsun.

Aleykum selam cnm

Bu arada dünkü sporumu eklersiniz tabloya kızlar
25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister
:46::46:

bugunkü menüm;

ara;1 çilekli activia

ara;yok yapmadım.

afiyet olsun canım
bence 40 dk yürüyüş te süper günlük için
Bugün ki menüm kızlar.
Sabah Dukan ekmeği arasında üçgen peynir
Öğlen Et döner, salatalık ve biber turşusu
Akşam Hamsi fırında bol roka bol maydanoz ve zero
50 mekik + 400 twister

Tırsma cnm eksilme yok tartıda maalesef. :) dukan yaparsan ama beni kesin geçersin çünkü ilk zaman çok iyi kilo verdiriyor.

Menünü beğendim cnm. Afiyet olsun.

banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister
selennnn//
husnabanu//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik[/COLOR]

canım artı olmazsın yada haftaya düşmeye başlar sporların çok güzel canım

günaydın

banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates
genic//
selennnn//
husnabanu//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik

menüm

kahavaltı---peyir-zeytin-yeşillik -kırmızı biber -bir dilim ekmek-çay

ara---ceviz

öğlen---yayla çorbası -1adet dolma-biber turşusu

akşam---tonbalıklı koca bir kase salata-bir dilim ekmek

1,5 lt su-yatmadan elma sirkeli su -2 bardak yeşilçay

14.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay

ara:yok

öğle: 1 kaşık sulu patates,çok az bulgur pilavı,1 kase yoğurt,1 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 bardak şekersiz çay

akşam:1 kase mercimek çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek,azıcıkkaşarlı sucuklu tost

ara:2 çay bardağı şekersiz yayla çayı

4 litre su..

Back
X