• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//
banusultan//
aybüke07//20dk yürüyüş //.........//1,5 saat yürüyş+ 200 adet twist
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister
selennnn//
husnabanu//
seray0307// // //40 dk yürüyüş//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik

pek kaydadeğer olmasa da mnöümü yazayım

sabah: 1 adet galeta+ çay

ara: leblebi7

öğlen:çeyrek tost+ çay

ara: 1 det galeta + ayran+1 adet muz

akşam: 1 pors makarna+1 kase çorba

Beğen butonu geri gelmiş ne güzel...
ben geldim ama yine kimsecikler yok.

Hiç öyle düşünme bunda da vardır bir hayır de canım.
Demek ki sizin için olması gereken buymuş.
Bikaç ay kendini dinle, keyfine bak, boşalt kafanı iyice.
Sonra işallah sonuçlara göre sağ salim kavuşacaksın bebeğine.
İçten gönüden inanıyorum buna.
irem özgeciğim burada yazılarınla bana destek olmaya çalışıyorsun canım çok teşekkürederim.bende hayırlısı diyorum ama sürekli bir engel çıkıncada kafamda senoryolar kuruyorum,sonrada oturup o senoryalara kendimi inandırıp ağlıyorum,sonrada sürekli mutsuzluk.dilerim senin içinden geçirdiğin gibi olur herşey.geçen gün bir rüya gördüm böyle evliya gibi,büyücü gibi bir adam sıraya girmiş insanlara onlar hakkında birşey diyordu,bende kenarda dikeliyorum bana dediki 3 ay içinde hamile kalacaksın,tabi bu anlattığım tüp bebekten 1 hafta önce falan,bende Allah Allah bu ay tüp bebek tutmuycak galiba düşünürken tüp bebek iptal oldu,dr 2 ay eşime kullan diye hap verdi.şimdi yine senoryo yazıyorum 2 ay eşim ilaçları kullanacak ya kendiliğimden hamile kalıcam yada tüp bebek yapılacak öyle hamile kalıcak,bak tam 3 aya denk geliyor,işte böyle umutlanıp sevinmeye çalışıyorum ben garip...

ama önümde zayıflamak için en azından 3 ayım var,yazda geliyor,ohhh süslenip püslenip gezerim artık.

14.03.2012 menüm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 2 dilim kaşarlı tost,şekersiz çay

ara:yok

öğle: 1 kaşık sulu patates,çok az bulgur pilavı,1 kase yoğurt,1 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 bardak şekersiz çay

akşam:1 kase mercimek çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek,azıcıkkaşarlı sucuklu tost

ara:2 çay bardağı şekersiz yayla çayı

4 litre su..

canım menün de çok fazla karbonhidrat yokmu sencede,patates,pilav,ekmekler,sebze hiç yok.az yiyorsun ama bence menülere sebzede ekle.

eksilirsin canım, merak etme, diyetisyene giden bir arkadaşım diyor ki, bu haftaki emeklerinin sonucunu o hafta almıyormuşsun, bir sonraki hafta alıyormuşsun, tabi kilo alımı da aynı, bu hafta yedin yedin, haftaya çıkıyor acısı, vücur 1 hafta sonra gösteriyormuş kendini

şu dukan işi benim aklıma yaıyor, yulaf kepeği sıkıntısı vardı onu da hallettik ama eşime bahsettim bugün, ilk tepkisi kitap ne kadarmış oldu :60: :60: ayy öldürcek bu adam benii:27::27: sonraki tepkisi de sen kendi diyetinle zaten inceliyorsun gerek var mı ki dedi, girme dukan a mukan a dedi, bilmem ki napsam karasız kaldım:26::26:

yazdıklarına aynen katılıyorum,aslında ben 68 kiloyla diyete başladım ve ilk hafta çok katı bir diyet ve şuankinden fazla spor yapmama rağmen ilk hafta hiç kilo verememiştim ve hatta bir ara vazgeçecektim ama 2.haftada gerçekten insan zayıflamaya başlıyor.pesetmemek lazım,birde kilosu çok olanlar daha çabuk kilo veriyor,6-7 kilo fazlası olanlar daha zor veriyor onu anladım.Dukan diyeti 4.günü beni en son bayıltma derecesinde yere düşürünce ben dukandan vazgeçmiştim,iyi düşünmek lazım ki benim bünyem çok kuvvetlidir halbuki.

bir günün daha verdiği hafifliğin mutluluğuyla bugünkü menümü yazıyorum

sabah;1 dilim çavdar ekmeği yanında peynir,1 bardak nescafe.

ara;1 bardak bitki çayı ve arkasından 2 ceviz.

öğlen;1 kase tarhana çorbası ve yanında yeşillik

ara;1 kivi

akşam,6 kaşık karnabahar yemeği,4 kaşık prinç pilavı,yoğurt ve yine yarım kase tarhana çorbası.

40 dakika yürüyüşümü yaptım ve bugün 1 lt su içtim anca o kadar içebiliyorum.

=aybuke07;23611184]akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates
genic//
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister
selennnn//
husnabanu//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik//40 dk yürüyüş

kızlarr evdeyim hemen çıkıyorumm ve bildirimmm bu haftaaa 66.3 beni unutmayın olurmuuuuu ???
öptğmmmmmmmmm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52:

Kilom 66,4 :32: :32: :32: :32:

Çok mutluyum.

Ben size haftaya telfi edicem demiştim. :42:

herkese merhaba arkadaşlar, 20 lik dişim şişmiş, ağzımda sanki büyük bir lokma kalmış gibi rahatsızlık veriyor, çenemin dışından belli değil de damaktan belli, bütün gece rahatsız olmuştm, sabah bir baktım kocaman şişmiş, yarına diş polikliğinden randevu aldım, inşaşşalh yarına kocaman olmaz:53::53:

Geçmiş olsun cnm 20 lik fenadır.

eksilirsin canım, merak etme, diyetisyene giden bir arkadaşım diyor ki, bu haftaki emeklerinin sonucunu o hafta almıyormuşsun, bir sonraki hafta alıyormuşsun, tabi kilo alımı da aynı, bu hafta yedin yedin, haftaya çıkıyor acısı, vücur 1 hafta sonra gösteriyormuş kendini

şu dukan işi benim aklıma yaıyor, yulaf kepeği sıkıntısı vardı onu da hallettik ama eşime bahsettim bugün, ilk tepkisi kitap ne kadarmış oldu :60: :60: ayy öldürcek bu adam benii:27::27: sonraki tepkisi de sen kendi diyetinle zaten inceliyorsun gerek var mı ki dedi, girme dukan a mukan a dedi, bilmem ki napsam karasız kaldım:26::26:

Sen karar ver ben sana yulaf yollarım burdan cnm bulmam çok kolay çünkü.

bugün sporumu yaptım akreeepp, hem de baya bir abarttım ireme özendim napim,,

1,5 saat yürüdüm veee 200 tane twist yaptım:30::46::46::46: eşime de dedim ki ben stepe kaydoldum dedim aylık 200 TL ye dedim,ağzı açık kaldı, hergün yüyrüyşe çıkalım gel vazgeç bu step işinden dedi:27: kandırdııım onu ve hergün yürüyüşe çıkma sözü aldım:60: :60: :60: bir kadın zekasının üztüne bişii tanımam arkadişşşş:32::32:

ahahahah çok sevindim valla senn adına spor şart :)

Beğen butonu geri gelmiş ne güzel...
ben geldim ama yine kimsecikler yok.

irem özgeciğim burada yazılarınla bana destek olmaya çalışıyorsun canım çok teşekkürederim.bende hayırlısı diyorum ama sürekli bir engel çıkıncada kafamda senoryolar kuruyorum,sonrada oturup o senoryalara kendimi inandırıp ağlıyorum,sonrada sürekli mutsuzluk.dilerim senin içinden geçirdiğin gibi olur herşey.geçen gün bir rüya gördüm böyle evliya gibi,büyücü gibi bir adam sıraya girmiş insanlara onlar hakkında birşey diyordu,bende kenarda dikeliyorum bana dediki 3 ay içinde hamile kalacaksın,tabi bu anlattığım tüp bebekten 1 hafta önce falan,bende Allah Allah bu ay tüp bebek tutmuycak galiba düşünürken tüp bebek iptal oldu,dr 2 ay eşime kullan diye hap verdi.şimdi yine senoryo yazıyorum 2 ay eşim ilaçları kullanacak ya kendiliğimden hamile kalıcam yada tüp bebek yapılacak öyle hamile kalıcak,bak tam 3 aya denk geliyor,işte böyle umutlanıp sevinmeye çalışıyorum ben garip...

ama önümde zayıflamak için en azından 3 ayım var,yazda geliyor,ohhh süslenip püslenip gezerim artık.

canım menün de çok fazla karbonhidrat yokmu sencede,patates,pilav,ekmekler,sebze hiç yok.az yiyorsun ama bence menülere sebzede ekle.

yazdıklarına aynen katılıyorum,aslında ben 68 kiloyla diyete başladım ve ilk hafta çok katı bir diyet ve şuankinden fazla spor yapmama rağmen ilk hafta hiç kilo verememiştim ve hatta bir ara vazgeçecektim ama 2.haftada gerçekten insan zayıflamaya başlıyor.pesetmemek lazım,birde kilosu çok olanlar daha çabuk kilo veriyor,6-7 kilo fazlası olanlar daha zor veriyor onu anladım.Dukan diyeti 4.günü beni en son bayıltma derecesinde yere düşürünce ben dukandan vazgeçmiştim,iyi düşünmek lazım ki benim bünyem çok kuvvetlidir halbuki.

Şekerliğim dediğim gibi herşeyde bir hayır vardır. Rabbim neylerse güzel eyler. Sabır canım sadece sabır.
Bu dünya sabır üzerine kurulu. her zaman yanındayım.

kızlarr evdeyim hemen çıkıyorumm ve bildirimmm bu haftaaa 66.3 beni unutmayın olurmuuuuu ???
öptğmmmmmmmmm

Tebrikler tubişkom :46:

akrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / / / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 65.8 / / / %)

ilk spor haftası ve sabah uğraşlar vermeme rağmen wc ye çıkamamaya bağlıyorum..karnım patliyacak gibi gergin
ama güzel olan bugün daha önce düğmesini ilikleyemediğim pantolonumu giydim..
spor yapmanın getirdiği tezat bir gelişme:1:

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//20 dk yürüyüş=
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
genic//
selennnn//
husnabanu//
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik//40 dk yürüyüş

bugün sporumu yaptım akreeepp, hem de baya bir abarttım ireme özendim napim,,

1,5 saat yürüdüm veee 200 tane twist yaptım:30::46::46::46: eşime de dedim ki ben stepe kaydoldum dedim aylık 200 TL ye dedim,ağzı açık kaldı, hergün yüyrüyşe çıkalım gel vazgeç bu step işinden dedi:27: kandırdııım onu ve hergün yürüyüşe çıkma sözü aldım:60: :60: :60: bir kadın zekasının üztüne bişii tanımam arkadişşşş:32::32:

:60: harikasın
geçen hafta sonu da eşime salona kaydolucam dedim..tabii onun parası için değil kıskançlığı ağır bastı istediğin cd ile istediğin saatte evde yap işte sana salon dedi..
önce evde yapmama tahammülü yoktu başıma gelip problem çıkartıyordu ehh bu hafta rahat bir şekilde yaptım sporumu:1:
yapmaya da devam edicem:60:
zeki şekerleriz ayol:12::60:

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//20 dk yürüyüş=
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates//40 mekik 15 dk eliptik bisiklet
genic//
selennnn//
husnabanu//

mesaj tekrarı of ya dünden beri bilgisayarda problem var gönderdiğim zaman geri gelmiyor sayfa iki üç defa gönderiyorum

Son düzenleme:
:60: harikasın
geçen hafta sonu da eşime salona kaydolucam dedim..tabii onun parası için değil kıskançlığı ağır bastı istediğin cd ile istediğin saatte evde yap işte sana salon dedi..
önce evde yapmama tahammülü yoktu başıma gelip problem çıkartıyordu ehh bu hafta rahat bir şekilde yaptım sporumu:1:
yapmaya da devam edicem:60:
zeki şekerleriz ayol:12::60:

aybükeciğimi ve seni beğeniyorum butonla beğendim ama bir de yazmak istedim süpersiniz yawww

öptğmmmmmmmmm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52:

Kilom 66,4 :32: :32: :32: :32:

Çok mutluyum.

Ben size haftaya telfi edicem demiştim. :42:

Geçmiş olsun cnm 20 lik fenadır.

Sen karar ver ben sana yulaf yollarım burdan cnm bulmam çok kolay çünkü.

ahahahah çok sevindim valla senn adına spor şart :)

Şekerliğim dediğim gibi herşeyde bir hayır vardır. Rabbim neylerse güzel eyler. Sabır canım sadece sabır.
Bu dünya sabır üzerine kurulu. her zaman yanındayım.

Tebrikler tubişkom :46:
kızlar tebriklerrrr:46::46:

aybüke07( 67.6 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / 76.2 / 0,3 / 0,4%)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 65.8 / / / %)

akrebim sen bu hafta çok iyi spor yaptın kasların arttı yağlar gitti kaslar yağlardan ağır ondan sen bu hafta + kilo ile gözüküyosun bencee

sorma kuşum yaa..
sabah farkına varmadım ama..sanki geçen hafta 66.7 mişim gibi dedim 100 gr ama olsun haftaya veririm fazlasıyla..çizelgeye bir baktım:53: ne 100 gr vermesi 900 gr artım görünüyor..
yalnız görüntüde de daha ince görünüyorum yani görenlerde söylüyor..en güzeli oturunca karnım öne doğru fırlamıyor önceki gibi..1 haftada böylesi fark görmek ne güzel..
havalar düzelse yürüyüşlerime de başlasam daha süper olucak

akrep33 ( 65.9 / 65.7 / 0,2 / 0.30%)
banusultan( 61.5 / 61.5 / 0 / 0.00%)
aybüke07( 68.8 / 67.6 / 1.2 / 1.74%)
karamel_guzel( 77,1 / 77,1 / 0/ 0.00%)
tugbaemrah( 66,2 / 66.8 / -0.6 / -0.91%)
herdemk( 65,8 / 65,8/ 0 / 0,00%)
evder( 77 / 76.5 / 0,5 / 0.65%)
genic( 60,2 / 59,9 / 0,3 /0.50 %)
irem&özge( 67.1 / 68 / -0.9 / -1.34%)
selennnn( 59.9 /59,9 / 0 / 0,00%)
seray0307( 66.7 / 65.8 / 0.9 / 1.35%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 736,2 / 734,6 / 2,29 / 0,21% )

kızlar paylaşımı bu şekilde yapacağım eğer herdemkten bilgi gelmez ise

geçen haftaki son durum bu sanırım kaptanım.

Son düzenleme:
aybüke07( 67.6 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / 76.2 / 0,3 / 0,4%)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 / / / %)
seray0307( 65.8 / / / %)

bu da bu haftanın başlangıcı ise eğer benim kilom yanlış görünüyor :)))):1::1::1::1:

Back
X