Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

seraycım harika yürümüşsün maşallahın var kuşum ya:nazar:

saol akrebimm ama bittim walla 8 de ciktik 11.30 da geldik ama 1 saati is halletmeyle gecti hastaneye kadar yuruduk hastanede hep ayakta zaten..belim icin film cektirmistim sorun yokmus zorlamissin yorulma fazla dedi bilse oraya kadar yurudugumu ne derdi acep...

kızlar bugün rahim filmi çektirdim ve sonuç olarak tüplerim tıkalı çıktı,1 sene önce çektirdiğimde açıktı halbuki ama başka dr yok rahimde şekil bozukluğu var,tüplerde boğum boğum deyince kalktım salak gibi ameliyat olmuştum,1 sene önceden bahsediyorum...ama arkasından tekrar rahim filmi çekilmemişti,bugün tüp bebekteki doktorum çekti ve sonuç ikiside kapanmış,diyecek hiçbirşey bulamıyorum artık,siz içimde yaşadıklarımı,beynimde dolanan düşünceleri tahmin edin artık:43:artık tamamen Allahıma sığınıyorum.
canım benim yaa
Rabbim yar ve yardımcın olsun..
ben geldim güzelim.hani bize fiber optik kablo döşemişlerdi ya,hiç kesilmeyecekti bağlantımız..tövbe tövbe,1 haftadır peşlerindeyiz arızayı gidermeleri için.neyse halloldu şükür..tüm komşularda da sorun olunca giremedim,kocaman özürler gönderiyorum hepinize..özledim sizleri...:54::54::54:

ooo canım benimm hele şükür kuşum yaa..
sen telini verme böyle merak ettir bizi
çok korktum yaa dedim bu yine hastanedemi yatıyor yoksa tabi kimseler merak yapmasın diye burda dile getirmedim
özlemişim seni kuşumm benimm:16:

aybükeye ne olmuş anlayamadım hemen geçmiş okumaya devam:10:

saol akrebimm ama bittim walla 8 de ciktik 11.30 da geldik ama 1 saati is halletmeyle gecti hastaneye kadar yuruduk hastanede hep ayakta zaten..belim icin film cektirmistim sorun yokmus zorlamissin yorulma fazla dedi bilse oraya kadar yurudugumu ne derdi acep...

yürüyüş en güzel spor kuşum tabii aşırı yapma ama diğer sporlara nazaran yürüyüşünü yaparsın diye düşünüyorum düzenli olark

yürüyüş en güzel spor kuşum tabii aşırı yapma ama diğer sporlara nazaran yürüyüşünü yaparsın diye düşünüyorum düzenli olark

aynen akrebim duzenli bi sekilde devam edicem bakalim sabah erkende kalkiom bu sayede gun bana kalio...akrebim fazla menu paylasamiom cepten yazmaya calisiom ama yazamazsam telafi ederim sonra kayinvaldemden falan oki...bilgin olsun cnm ...hep aklimdasinizz ;)

herkese merhaba, selencim seni yeniden aramızda görmek ne güzel, seray işsiz ilk günüm demişsin, sanırım memnunsun, o halde hayırlı olsun diyelim,benim moralim bozuldu az önce aldığım telefonla, tüm diyet isteğim bir anda kayboldu gitti sanki:5::5:

babam aradı da sağlık durumunun iyi olmadığını, doktorlar ameliyattan başka çare kalmadığını söylediğini anlattı, 2 gün sonra anjiyoya girecek, duruma göre karar verip ameliyat olacaksın demiş, buraya kadar durum çok sıradan gibi görünse de benim babam yüksek şeker hastası ve 60 yaşında, bu ameliyatın çok riskli olduğunu,çünkü hem şekerin çok yüksek olduğunu hem de damarların çok ince olduğunu söylemişler. vs. vs .vs. bir sürü stres başlıyor yine, en kötüsü de uzakta olmak, paylaşamamak sıkıntıyı derdi,tüm yük anneme kaldı, ablam izin alır giderim ben diyor ama bakalım çok zor sıkıntılı günler bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun:5::5:
canım benim çok geçmiş olsun babana üzme kendini
Kızlar ufacık bir değişiklik yaptım, gün de belirttim ki karışık görünmesin diye

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //
banusultan//
aybüke07// ..... .........:20:......... // ........:20:...........// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//
süpersin ne güzel yürümüşsün:16:
ne biliyim canım yaa, duyduğumdan beri ağlıyorum, ağlamaktan içim çıktı, kızımdan gizlemeye çalışırken ağladığımı gördü o da başladı ağlamaya, sen neden ağlıyorsun diye:5::5: zaten dediğim gibi çok riskli olduğu için her doktor cesaret edemiyor ameliyata, damarları çok inceymiş, ankaraya götürelim diyrouz, bana orda kim bakacak, annen başımda o kadar kalamaz diyor, ameliyat sonrasında nasıl geleceğim diyor, diyor da diyor, en iyisi mersin benim için diyor, bakalım mersin de iyi bir doktor var mı araştıracağız artık

yapma tatlım hem kızını da üzüyosun yapma nolur..
mersinde çok iyi bir kalp uzmanı var şekercim..arkadaşımın babasını yakın bir zamanda ameliyat etti..hem de risk çok yüksekti..adamda şeker yüksek tansiyon yüksek yok yoktu yani..şimdi yürüyor çok şükür..gayet iyi..
arkadaşım öyle memnun oldu ki memnuniyetini kendi gazetelerinde dr. a teşekkür ederek de dile getirdi..
dilersen özelden tel yaz..haberleşelim bu konuda şekercik..

sağol canım,çok tatlısın ama akrebin dediği gibi sende 3.olmuşsun.umarım herkes gaza gelirde daha çok spor yapar,bende dahil olmak üzere.

bende 38 beden olmak istiyorum tatlım ya,şuanda 38 le 40 beden arasına sıkışmış durumdayım ama 38,5 dan 40:52:
ben nesfit diyeti değilde,işte ne bileyim aldım acıktıkça öğlenleri yada akşamları yiyorum fakat bana çok pahalı geliyor,7,5 tl,bilmem pahalı değilmi sizcede?

bende saldım gitti valla ama toparlanmak lazım şekerim,ah şu 60 ın altına bir düşebilsem ahhhhh
hangi yayladansınız siz,bizimkilerde yazın çıkarlar?

kaptancığım zumba dansıda ne oluyorki,hemen internetten araştırcam şimdi,gözümün önüne gelen resim,yerli bir kadının altına ot çöplerden giydiği bir etek bir sağa bir sola elleriyle bel kıvırması geldi:1:sen yaptıysan kesin iyidir,hemen bakıcam.

4 km çok iyi canım seni tebrik ediyorum.bugün işsiz ilk günüm yazmışsın için buruk sanırım,eğer öyleyse hiç üzülme bende üniversiteden sonra girdiğim iş yerinde 3 seneden sonra çıkınca sudan çıkmış balık gibi hissetmiştim kendimi,çıplak gibi.ama iyikide cesaret edip çıkmışım,şimdi kat kat iyi bir işim var,şükür.seninde öyle olur dilerim.

çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun,ama benimde o durumda ameliyat olan,anji olan tanıdıklarım var,hepside sapasağlam şimdi,içini ferah tut canım,Allah daha beterinden saklasın,dermansız dert vermesin.

koydum kafaya cnm yuruyuse duzenli gitcem...isten cikinca uzulmedim cok istiodum cok rahatladim inan.. gecmis olsun sanasa cnm...Allah im nasip ederse hersey olur hic uzulme bende bekliom tubisde ole ne zaman gelecek bebis die beklioz ...Rabbin herseyin hayirlisini versin

hoşgeldin canım seni görmek nekadar güzel

ya ewt bende çok merak ediyorum umarım sorun yoktur yaa bence herkes kaptanımıza telefon nosunu versin bişe oldumu en azından haber alabiliriz ya
canım ya ne güzel karar verdin ve çıktın burda benim müdürüm aklımı karıştırdı neyapacağımı bilemiyorum +- listesi yapacağım ya yeni istediğin gibi iş buluna kadar iyice yapamadığın şeyleri yap

canım sakın aklından kötü şeyler getirme bence sorunsuz bir ameliyatla sağlığına kavuşacak sen ve herkes inandırın bunu kendinize

Adanada bakın bence canım çok iyi kardiyolojii uzmanları var diye biliyorum
canım geçmiş olsun ya bol bol dua et Dermansız dert yoktur en kısa sürede sonuca ulaşırsın inşallah
canım hoşgeldin valla merak ediyordum artık neyse sorun yokmuş giden internet olsunda canım

günaydın canımm

baska ise basladigimi solemesem daha bitmezdi walla...dedigin gibi yeni bi is bulana kadar yada cizimi ogrenene kadar istediklerimi yapcam;) darisi sana cnm hakkimizda hayirlisi olsun

herkese merhaba, selencim seni yeniden aramızda görmek ne güzel, seray işsiz ilk günüm demişsin, sanırım memnunsun, o halde hayırlı olsun diyelim,benim moralim bozuldu az önce aldığım telefonla, tüm diyet isteğim bir anda kayboldu gitti sanki:5::5:

babam aradı da sağlık durumunun iyi olmadığını, doktorlar ameliyattan başka çare kalmadığını söylediğini anlattı, 2 gün sonra anjiyoya girecek, duruma göre karar verip ameliyat olacaksın demiş, buraya kadar durum çok sıradan gibi görünse de benim babam yüksek şeker hastası ve 60 yaşında, bu ameliyatın çok riskli olduğunu,çünkü hem şekerin çok yüksek olduğunu hem de damarların çok ince olduğunu söylemişler. vs. vs .vs. bir sürü stres başlıyor yine, en kötüsü de uzakta olmak, paylaşamamak sıkıntıyı derdi,tüm yük anneme kaldı, ablam izin alır giderim ben diyor ama bakalım çok zor sıkıntılı günler bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun:5::5:

canım çok geçmiş olsun. kendini de kızını üzme nolur onlar bizden daha çok etkileniyor.

kızlar bugün rahim filmi çektirdim ve sonuç olarak tüplerim tıkalı çıktı,1 sene önce çektirdiğimde açıktı halbuki ama başka dr yok rahimde şekil bozukluğu var,tüplerde boğum boğum deyince kalktım salak gibi ameliyat olmuştum,1 sene önceden bahsediyorum...ama arkasından tekrar rahim filmi çekilmemişti,bugün tüp bebekteki doktorum çekti ve sonuç ikiside kapanmış,diyecek hiçbirşey bulamıyorum artık,siz içimde yaşadıklarımı,beynimde dolanan düşünceleri tahmin edin artık:43:artık tamamen Allahıma sığınıyorum.

tatlım diyecek kelime bulamıyorum ama allah yardımcın olsun bitanem

ben geldim güzelim.hani bize fiber optik kablo döşemişlerdi ya,hiç kesilmeyecekti bağlantımız..tövbe tövbe,1 haftadır peşlerindeyiz arızayı gidermeleri için.neyse halloldu şükür..tüm komşularda da sorun olunca giremedim,kocaman özürler gönderiyorum hepinize..özledim sizleri...:54::54::54:

hoşgeldin tatlım tek sorun bu olsun da sizlere bişey olmasın.

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07// ..... .........:20:......... // ........:20:...........// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic// ......:18:........... // ........:18:........// 60 tane mekik
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//

evet bende ekledim kendimi geçen haftayı telefi edeceğim inşallah bu hafta.

Son düzenleme:
hemencecik pazartesi menüm

sabah: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı tarçınlı light süt

ara: yok

öğle: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı tarçınlı light süt

ara: bir elma

akşam: bir parça ızgara tavuk ve salata

ara: bir tane kivi

3 lt su, 1 tane yeşilçay

dün çok kötüydüm. hiç tokluk hissim yoktu haftasonu yorgunluğumdan hala bile bugün tam kendime gelememiş olsam da eğer bugün kaan güzel uyuduysa akşam da işten erken çıkarsam hemen evin yolunu tutturacağım kocişe ama sahilden veeee giderken başta park etmesini sağlayıp akşam yürüyüşü yapmak istiyorum. hem bana da iyi gelir diye düşünüyorum açık havanın.

bu konuda seraya imrendim aslında işten çıktıda erkenden kalkıp yürüyüşlerini yapıyor ne güzel

ya kızlar bu twist nedir bana da anlatında evde yapılabilecek birşeye benziyor sanırım en azından bende gece oğluş uyuduktan sonra birazcık daha hareket edebileyim. yaz geldi antalyaya incecik giyinmeye de başladık aaaaaaaaaaaa acil durum yani benim biraz daha hafiflemem lazım

:16:HERkese günaydınnnnn:16:
günaydın canım sanada biraz geç cevap verdim ama ya

pembe olan şeyi de çok merak ettim ben amaa:25:
valla adı dilimin ucunda ama hatırlayamıyorum hani şu mersinde bulunan meşhur kuruyemişçi varya onların sağlıklı karışım diye satıyorlar(a.....)

dunku menum

sabah: 1 adet sıkma,2 bardak sekersiz cay, 2 adet zeytin,2 lokma peynir

ogle: bos..ustune bide ev temisledim bittim yanee

aksam:1 kucuk kabak dolma 2 adet yaprak sarmasi,1 kase yayla corbasi

2.5 litre su ictim...sporumuda ekledim acep dogru ekledimmiki
:46:

kızlar beni fena çarptı bu 14 gün programı, dur bakalım pes etmek yok henüz de, çok fena oldum yaa, baş ağrıısndan ölüyorum, arada kivi bile yedim ama kendime gelemeidm, belki de aşırı sıcaktan oldu, şimdi öğlen öğünümü yiyim gidiiim dee:27:
dikkat et canım eğer vücudun sarsıldı ise bence bir miktar ara ver yada yanına ekstra bişeler ekle

ay canım sen fazla yüklenme bence yürüyüş iyi ama süreye dikkat et en azından belin geçene kadar
baska ise basladigimi solemesem daha bitmezdi walla...dedigin gibi yeni bi is bulana kadar yada cizimi ogrenene kadar istediklerimi yapcam;) darisi sana cnm hakkimizda hayirlisi olsun
amin canım

hemencecik pazartesi menüm

sabah: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı tarçınlı light süt

ara: yok

öğle: 4 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı tarçınlı light süt

ara: bir elma

akşam: bir parça ızgara tavuk ve salata

ara: bir tane kivi

3 lt su, 1 tane yeşilçay

dün çok kötüydüm. hiç tokluk hissim yoktu haftasonu yorgunluğumdan hala bile bugün tam kendime gelememiş olsam da eğer bugün kaan güzel uyuduysa akşam da işten erken çıkarsam hemen evin yolunu tutturacağım kocişe ama sahilden veeee giderken başta park etmesini sağlayıp akşam yürüyüşü yapmak istiyorum. hem bana da iyi gelir diye düşünüyorum açık havanın.

bu konuda seraya imrendim aslında işten çıktıda erkenden kalkıp yürüyüşlerini yapıyor ne güzel
ewt ya

canımcım twist demek onun ev için aleti de var da, ben belediye parkında yapıyorum :60: :60: bilirsin yaa, hani züerine çıkarız, döner bir başlığı var, sağa sola hareket ettikçe o da döner,, amaç yan beli eritmek,,ve göbüşe de faydalı ,, ayy çok berbat anlattım biliyorum ama açlıktan abış döniyii, olmadı akşam bir daha anlatırım.

ha dur bak resmini buldum yüklüyorum.

Eklentiler

• $twist.webp
    $twist.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
aynen akrebim duzenli bi sekilde devam edicem bakalim sabah erkende kalkiom bu sayede gun bana kalio...akrebim fazla menu paylasamiom cepten yazmaya calisiom ama yazamazsam telafi ederim sonra kayinvaldemden falan oki...bilgin olsun cnm ...hep aklimdasinizz ;)

tamam tatlım..kilo bildirimlerini aksatma da..
umarım bir an önce düzene girer net durumun..
senden habersiz kalmadığımız sürece problem olmaz kuşum bu şekilde merak etme sen..

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic// ......:18:........... // ........:18:........// 60 tane mekik
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//

evet bende ekledim kendimi geçen haftayı telefi edeceğim inşallah bu hafta.

ben bu telafiyi beğenmedim canım kusura bakma ama 60 mekikle geçen hafta telafi edilmez..sporlarını dk olarak yazki telafi ettiğin belli olsun kuşum...

ya kızlar bu twist nedir bana da anlatında evde yapılabilecek birşeye benziyor sanırım en azından bende gece oğluş uyuduktan sonra birazcık daha hareket edebileyim. yaz geldi antalyaya incecik giyinmeye de başladık aaaaaaaaaaaa acil durum yani benim biraz daha hafiflemem lazım

incecikmi giyiniyosunuz:53: kuşum ben de akdenizliyim ama üst üste giyinmeye devam ediyorum..sadece bugün çizme giymedim ve ayakkabı ile ayaklarım hiç ısınmadı:2:

canım benim yaa
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

ooo canım benimm hele şükür kuşum yaa..
sen telini verme böyle merak ettir bizi
çok korktum yaa dedim bu yine hastanedemi yatıyor yoksa tabi kimseler merak yapmasın diye burda dile getirmedim
özlemişim seni kuşumm benimm:16:

aybükeye ne olmuş anlayamadım hemen geçmiş okumaya devam:10:

canımsın,yerim ben seni..aslında hastane işleri de vardı da halloldu şükür,ama spor yasak bana bir süre,tedaviden sonra yavaştan başlayabilirmişim.o yüzden yazamayacağım,ama menülerimi bugünden itibaren yazıyorum kaptancım...

Back
X