sağol canım,çok tatlısın ama akrebin dediği gibi sende 3.olmuşsun.umarım herkes gaza gelirde daha çok spor yapar,bende dahil olmak üzere.
bende 38 beden olmak istiyorum tatlım ya,şuanda 38 le 40 beden arasına sıkışmış durumdayım ama 38,5 dan 40

ben nesfit diyeti değilde,işte ne bileyim aldım acıktıkça öğlenleri yada akşamları yiyorum fakat bana çok pahalı geliyor,7,5 tl,bilmem pahalı değilmi sizcede?
bende saldım gitti valla ama toparlanmak lazım şekerim,ah şu 60 ın altına bir düşebilsem ahhhhh
hangi yayladansınız siz,bizimkilerde yazın çıkarlar?
kaptancığım zumba dansıda ne oluyorki,hemen internetten araştırcam şimdi,gözümün önüne gelen resim,yerli bir kadının altına ot çöplerden giydiği bir etek bir sağa bir sola elleriyle bel kıvırması geldi

sen yaptıysan kesin iyidir,hemen bakıcam.
4 km çok iyi canım seni tebrik ediyorum.bugün işsiz ilk günüm yazmışsın için buruk sanırım,eğer öyleyse hiç üzülme bende üniversiteden sonra girdiğim iş yerinde 3 seneden sonra çıkınca sudan çıkmış balık gibi hissetmiştim kendimi,çıplak gibi.ama iyikide cesaret edip çıkmışım,şimdi kat kat iyi bir işim var,şükür.seninde öyle olur dilerim.
çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun,ama benimde o durumda ameliyat olan,anji olan tanıdıklarım var,hepside sapasağlam şimdi,içini ferah tut canım,Allah daha beterinden saklasın,dermansız dert vermesin.