• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canımsın,yerim ben seni..aslında hastane işleri de vardı da halloldu şükür,ama spor yasak bana bir süre,tedaviden sonra yavaştan başlayabilirmişim.o yüzden yazamayacağım,ama menülerimi bugünden itibaren yazıyorum kaptancım...

ya sorma kuşum hergün senin için face i açıp duruyorum bakıyorum en son kefiri (kefirmiydi:26:)işte herneyse onla alakalı atışmışız..
önce dedim kesin çok içti şişti iyice yüzü yok gelmeye:1:
tamam bakalım şekercim menülerini bekliyoruz hep birlikte :16:
bir de herdemk ce dese ne hoş olucak:31:

canim safisim..allah hepinizden razi olsun..sizler benim takim arkadasim degil gercekten resmen ailem gibi oldunuz hepinizi cok seviyorum..bu sozleri duymak inan beni cok mutlu etti.. bende sizleri cok seviyorummm..

Puskuutum, buzamana kadar benim nazimi cektin yardimlarin icin cok tesekkurler:71::71::71:
ve sen bu topigin nazar boncugumuzsun..sensiz burasi kesinlikle olmaz..arada bizleri uyarman iyi oluyordu :9::9:

buarada sondefa haftanin birincisi oldum...nasil bukadar kilo verdigimi merak edenler olmus..birsuru mssj geldi...hepiniz icin burdan nasil kilo veridigimi anlaticam..insallah sizlerede faydasi olur..

ben neredeyse 1.5 yildir diyetteydim..ama ozel gunlerde yaz tatilinde vs diyet yapmadim.. ben uzun suredir akapunktur diyeti yaptim.. diyetimde ekmek kesinlikle yasakti..haftada bir 3 dilim ekmek yeme hakkim vardi..ilk zamanlar haftada bir gun ekmegi dort gozle bekliyordum ama aylar sonra ekmeksizlige alistim aramadigim zamanla oldu..
diyet listem:

ilk iki gun 1lt olmak uzere sadece yogurt ama yagsiz degil...ilk hafta meyva kesinlikle yasak.
sonraki gunler
sabah/ogle: 300gr yogurt...enaz 400gr salata 2 haslanmis yumurta..balik yersem 160 gr..baska tur et yersem 80 gr.. et fln yemiyosak 2 haslanmis yumurta yiyebilirsiniz..

ara ogun olarak 15 adet kavrulmamis badem,ceviz,findik...cok acsaniz bir haslanmis yumurta yada kucuk kase zeytin..

gunde 2 lt su ictim..bunun disinda deli gibi spor yaptim diyebilirim..
hele bu son hafta hergun 4 saat spor yaptim..persembe gunude 5 saat spor yaptim..

salatalar icin zeytin yagi kullaniyoruz..yemekler icin fistik yagsi..

bunlari akapunkturcuya giderek uyguladim yani sakin doktora felan gitmeden uygulamayin bu listeyi kizlar..uzun sure sonra sac dokulmeside yasanabiliyor..ben bunu yasamamk icin b-vitamini aldim ayriyetten..yinede kontrol altinda zayiflayin kizlar tek basiniza baskalarinin onerdigi listeleri uygulamayin..

ben artik kilomu korumaya gectim...herzaman kolay olmadi...
arada kilonuz durdugunda sakin moralinizi bozmayin..sik sik tartilmayin..bir hafta veremediyseniz umursamayin bir sonraki hafta emin olun degisikler olacaktir..
hele benim gibi cok kilo vermesi gerekenler bazen uzun sure kilo verimi duruyor gozukuyor ama emin olun olculerinizde farklar oluyor tartida bir hareketlilik olmasada..
benim yolum cok uzundu ve basarabilecegime inanmiyordum..ama basardim...bunu ben basarabildiysem emin olun sizlerde basarabilirsiniz..
hepinize bol sans diliyorum..sakin pes etmeyin..kilo benim hayatimi zehir etti...ama sonunda kurtuldum,...sizlerde fazlaliklarinizdan kurtulun kizlar..fiziki yonden once sagliginiz icin kizlar...kilolarin hayatinizi mahfetmesine izin vermeyin...
hepiniz Allaha emanet olun:3::3::3:

kızlar kırmızıgül geçen cuma mezun oldu..
süper başarı göstererek hem de .
sizler de okuyun istedim

Son düzenleme:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

CİDDEN ÇOK DEĞİŞMİŞ YAA HARİKA DİMİ KIZLAR..
acaip gaza geldim..bu sayfayı sık kullanılanlara ekledim ve sık sık bakıcam:47:

kızlarr, spordan geliyoruz eşimle, daha yeni girdim eve, masayı hazırlamadan önce heyecanımı hemen paylaşmak istedim sizlerle, eşimin 5 yıl önce süpriz yaparak aldığı kotuma aldığı günden beri sığamıyordum ve aldığı günden beri "başkasına ver sen buna giremeyeceksin" ısrarlarına rağmen göreceksin ben bu kotu giyecem diyordum, ve nihayet bugün nasıl olduysa elime geçti ve hiç rahatsızlık duymadan şak diye giriverdim yahuuuuu:119: :119: Allah 'ım sanırsam 38 olmama çok az kaldı gibim, hiç de 38 beden pantolonum yok ki denesem

akrepçim bu arada bu kırmı<gül arkadaş çok çok değişmiş çok şaşırdım, saç rengi de değişmiş ve düz fön çektirmiş, acaba bizi mi kandırıyor ki:27::27::27::27:

ve giyim zevkine bayıldım tam benim tarzım giyiniyor:1:

mönüm:

sabah: nesfit+ süt

ara: kivi

öğlen: nesfit+ süt

ara: 1 adet galeta+ 2-3 parça ceviz

akşam: 1 porsiyon bezelye yemeği+ 3-4 kaşık mantı:26:

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*
banusultan//
aybüke07// cumartesi*...:20:.... // ...pazar* :20:...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor:27://
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*
genic// cumartesi* :18:........... // ....pazar*.:18:........//p.tesi* 60 tane mekik// salı*
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı*

banucum hoşgeldin canım, iyi olduğuna sevindim, bu arada 2 gündür ses soluk çıkmayan arkadaşlarımız nerelerde acaba? daha fazla paylaşım, daha fazla motive:19::19:

banucum hoşgeldin canım, iyi olduğuna sevindim, bu arada 2 gündür ses soluk çıkmayan arkadaşlarımız nerelerde acaba? daha fazla paylaşım, daha fazla motive:19::19:

sağol aybükecim,ben de dönmekten mutluyum,yokluğunuzu hissettim,hiç hoşuma gitmedi sizlerle görüşememek...

menüme gelince
kalkınca 4 bardak su
komşularımla brunchtaydık
sabah ve öğle öğünü olarak
1 dilim ekmek,1 dilim ıspanaklı börek
2 minik patatesli çörek,domates,salatalık,tere
peynir,zeytin,çay...
öğleden sonra 1 elma
akşam otlu,peynirli gözleme
domates,salatalık,zeytin ve çaydan ibaret...
2 litre su,spor yok,kitap 200 sayfa...
herkese hayırlı akşamlar...

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*
banusultan//
aybüke07// cumartesi*...:20:.... // ...pazar* :20:...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor:27://
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*
genic// cumartesi* :18:........... // ....pazar*.:18:........//p.tesi* 60 tane mekik// salı*
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı*

kızlarr merhabaaaaa
biliyosunuzzz sadece akşamları artık girebiliyorum çok koptum malesef ama off bilemiyorum regl de olamadım ve şiştimm :((
bakcaz bakalım nolcak cumaya :((
hepinizi çok öptüm kendiinize çok çok dikkat edinn...

koydum kafaya cnm yuruyuse duzenli gitcem...isten cikinca uzulmedim cok istiodum cok rahatladim inan.. gecmis olsun sanasa cnm...Allah im nasip ederse hersey olur hic uzulme bende bekliom tubisde ole ne zaman gelecek bebis die beklioz ...Rabbin herseyin hayirlisini versin

seraycım sen ne zamandır bebek istiyorsun canım merak ettim,benim son 2 senedir bu yüzden başıma gelmeyen kalmadı nerdeyse,bana yazarmısın canım.

tatlım diyecek kelime bulamıyorum ama allah yardımcın olsun bitanem
sağol canım,nasip diyelim.

ya kızlar bu twist nedir bana da anlatında evde yapılabilecek birşeye benziyor sanırım en azından bende gece oğluş uyuduktan sonra birazcık daha hareket edebileyim. yaz geldi antalyaya incecik giyinmeye de başladık aaaaaaaaaaaa acil durum yani benim biraz daha hafiflemem lazım

canım şimdi spor aletleri olan parklar var,orada buna benzer bir alet oluyor,eve alamam dersen parkta yapabilirsin.yuvarlak üstüne ayağınla çıkınca sağa sola dönen bir alet,zaten aybükede resmini eklemiş.bel inceltmeye yarıyor daha çok.

kızlar bugün hava yaz günü gibiydi,o hevesle sabah işe yürüyerek gittim,akşamda yine yürüyerek döndüm.toplamda 2 saat kadar yürüdüm,ama insan hiç farkına varmıyor.kışın yağmurda yaşta yürümek işkence gibi geliyor insana.şimdi artık yazda geliyor,heryer cıvıl cıvıl olur,en çok ağaçların çiçek açması beni mutlu ediyor,badem ağaçları beyaz,pembe baharın habercisi gibi geliyor bana ki öyle,hele birde nisanda akasyalarda açtımı işte o zaman bahar hiç bitmesin istiyorum.

neyse gelelim sadete

sabah;
------------
sabah;1 şekersiz nescafe,3 çatal sucuk,1 haşlanmış yumurta.

ara;2 ceviz

öğlen;kızlar size birşey sormak istiyorum,ben hiç acıkmıyorum,bende bir sorun olabilirmi acaba,öğlen hiçbirşey yemedim,aklıma bile gelmedi.

ara;1çilekli activia

akşam;çeyrek kızarmış tavuk,sadece 2 kaşık pilav,az salata,1 bardak ayran,yemek sonrası muzlu süt.

bunun yanında bugün 2 saat yürüyüş ve 1 lt su.

banusultan//
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı*2 saat yürüyüş//

Back
X