Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//15 dakika sabah+15 dk akşam//15 dakika sabah+15 dk akşam (spor aletim ile çalıştım)
seray0307//.....//.....//1.5 saat tempolu yürüyüs//2.5 saat yürüyüs//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//
Selam kızlar Banu bulunmuş. Fiber kablocuları elinde merdane ile kovaladığı yolunda söylentiler var. Asparagas haber ise de yakında gerçekleşir.
Herdemk hala kayıp. Umarım her şey yolundadır.
Seray tatilinin keyfini çıkarıyor harika.
Ben eskisi gibi yaşam enerjime kavuşmak istiyorum. Bu nedenle bugün öğlen saatlerinde açık havada yürüyüş yapacağım
Hocalarım arıyorlar artık kurslarıma uğramam lazım. Bugünü de ağrısız atlatır isem haftada en fazla 2-3 gün kurslarıma gitmeyi istiyorum bakalım kısmet. Tek sorun hatırlarsanız kızımı okuldan almak zorunda kalmıştım o da yanımda gelecek ve eminim ilk iki saatten sonra sıkılacak. İyi ki ameliyat fikrini benimsememişim dediğim günler çok oluyor. Bir de spor salonuma gidebilseydim muhteşem olurdu. Çok özledim. Ama kızım ile spor salonu aynı resimde olmuyor.
akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//15 dakika sabah+15 dk akşam//15 dakika sabah+15 dk akşam (spor aletim ile çalıştım)
seray0307//.....//.....//1.5 saat tempolu yürüyüs//2.5 saat yürüyüs//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//
Selam kızlar Banu bulunmuş. Fiber kablocuları elinde merdane ile kovaladığı yolunda söylentiler var. Asparagas haber ise de yakında gerçekleşir.
Herdemk hala kayıp. Umarım her şey yolundadır.
Seray tatilinin keyfini çıkarıyor harika.
Ben eskisi gibi yaşam enerjime kavuşmak istiyorum. Bu nedenle bugün öğlen saatlerinde açık havada yürüyüş yapacağım