• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//15 dakika sabah+15 dk akşam//15 dakika sabah+15 dk akşam (spor aletim ile çalıştım)
seray0307//.....//.....//1.5 saat tempolu yürüyüs//2.5 saat yürüyüs//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//

Selam kızlar Banu bulunmuş. Fiber kablocuları elinde merdane ile kovaladığı yolunda söylentiler var. Asparagas haber ise de yakında gerçekleşir.
Herdemk hala kayıp. Umarım her şey yolundadır.
Seray tatilinin keyfini çıkarıyor harika.
Ben eskisi gibi yaşam enerjime kavuşmak istiyorum. Bu nedenle bugün öğlen saatlerinde açık havada yürüyüş yapacağım:52: Hocalarım arıyorlar artık kurslarıma uğramam lazım. Bugünü de ağrısız atlatır isem haftada en fazla 2-3 gün kurslarıma gitmeyi istiyorum bakalım kısmet. Tek sorun hatırlarsanız kızımı okuldan almak zorunda kalmıştım o da yanımda gelecek ve eminim ilk iki saatten sonra sıkılacak. İyi ki ameliyat fikrini benimsememişim dediğim günler çok oluyor. Bir de spor salonuma gidebilseydim muhteşem olurdu. Çok özledim. Ama kızım ile spor salonu aynı resimde olmuyor.

herkese merhaba, selencim seni yeniden aramızda görmek ne güzel, seray işsiz ilk günüm demişsin, sanırım memnunsun, o halde hayırlı olsun diyelim,benim moralim bozuldu az önce aldığım telefonla, tüm diyet isteğim bir anda kayboldu gitti sanki:5::5:

babam aradı da sağlık durumunun iyi olmadığını, doktorlar ameliyattan başka çare kalmadığını söylediğini anlattı, 2 gün sonra anjiyoya girecek, duruma göre karar verip ameliyat olacaksın demiş, buraya kadar durum çok sıradan gibi görünse de benim babam yüksek şeker hastası ve 60 yaşında, bu ameliyatın çok riskli olduğunu,çünkü hem şekerin çok yüksek olduğunu hem de damarların çok ince olduğunu söylemişler. vs. vs .vs. bir sürü stres başlıyor yine, en kötüsü de uzakta olmak, paylaşamamak sıkıntıyı derdi,tüm yük anneme kaldı, ablam izin alır giderim ben diyor ama bakalım çok zor sıkıntılı günler bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun:5::5:

Tatlım çok geçmiş olsun. Üzme lütfen kendini her şeyde bir hayır vardır. İnşallah öyle iyi bir doktor bulursunuz ki üzüldüğünüz günlere yanarsınız. Kaptanım ne güzel bir öneri getirmiş. İnşallah her şeyin hayırlısı olur. Babacığın henüz 60 yaşında ve hala genç sayılır bunu da atlatır inşallah. Bu ameliyatı olanlar 50.000- 60.000 bakımımızı yaptırdık daha çok yaşarız gibi espiriler yaparlar. Benim çevremde by pass ve anjiyo sonrası hayatını kaybeden olmadı maşallah. Allah onlara ve babacığına uzun ömürler versin. Her şeyi bilen Allah'ımın bir bildiği vardır. Lütfen üzülme ve sen nasıl babanı düşünüyorsan evladının da seni düşündüğünü unutma. Dualarımız sizinle.

kızlar bugün rahim filmi çektirdim ve sonuç olarak tüplerim tıkalı çıktı,1 sene önce çektirdiğimde açıktı halbuki ama başka dr yok rahimde şekil bozukluğu var,tüplerde boğum boğum deyince kalktım salak gibi ameliyat olmuştum,1 sene önceden bahsediyorum...ama arkasından tekrar rahim filmi çekilmemişti,bugün tüp bebekteki doktorum çekti ve sonuç ikiside kapanmış,diyecek hiçbirşey bulamıyorum artık,siz içimde yaşadıklarımı,beynimde dolanan düşünceleri tahmin edin artık:43:artık tamamen Allahıma sığınıyorum.

yamukprenses çok üzüldüm. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Canım duaların gücüne inanır mısın? Peki kanser hastalarının hücrelerinin iyileştiğini hayal ettiklerini, hatta hücreleri ile konuştuklarını gerçekçi bulur musun? Ben bulurum ve inanırım. Pozitif olmak zor biliyorum ama sen bunu yapabilirsin, bunu aşabilecek potansiyeli seni tanımamama rağmen gördüm. Allah isteklerinin yolunu açık etsin. Yanlış anlamayacağını bilsem daha çok yazardım. Umarım bu yazdıklarımı da ukalalık olarak algılamazsın. Esen kal.

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı*
irem&özge//
selennnn//15 dakika sabah+15 dk akşam//15 dakika sabah+15 dk akşam (spor aletim ile çalıştım)
seray0307//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı*2 saat yürüyüş//

Liste güncellenmiş farketmemişim güncel listeye yazdım.

canımcım twist demek onun ev için aleti de var da, ben belediye parkında yapıyorum :60: :60: bilirsin yaa, hani züerine çıkarız, döner bir başlığı var, sağa sola hareket ettikçe o da döner,, amaç yan beli eritmek,,ve göbüşe de faydalı ,, ayy çok berbat anlattım biliyorum ama açlıktan abış döniyii, olmadı akşam bir daha anlatırım.

ha dur bak resmini buldum yüklüyorum.

Çok ucuz bir alet aaa iyi hatırlattınız biraz daha iyileşeyim onu kullanayım bari.

kızlarr, spordan geliyoruz eşimle, daha yeni girdim eve, masayı hazırlamadan önce heyecanımı hemen paylaşmak istedim sizlerle, eşimin 5 yıl önce süpriz yaparak aldığı kotuma aldığı günden beri sığamıyordum ve aldığı günden beri "başkasına ver sen buna giremeyeceksin" ısrarlarına rağmen göreceksin ben bu kotu giyecem diyordum, ve nihayet bugün nasıl olduysa elime geçti ve hiç rahatsızlık duymadan şak diye giriverdim yahuuuuu:119: :119: Allah 'ım sanırsam 38 olmama çok az kaldı gibim, hiç de 38 beden pantolonum yok ki denesem

Harikasın arkadaşım bu çok güzel bir gelişme. İnşallah herkes o olmaz sanılan pantolonlarına girer ve resimlerini eklerler.
Uyku düzenim de bozuldu yeni ilaçlarımdan dolayı olabilir. En iyisi gidip uyumaya çalışayım.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..
benim ufaklık 3 yaş azılarını çıkarmaya karar verdi erkenden.çok ağır kabızlık sorunu yaşıyoruz,çocuklarınıza uyguladığınız doğal yöntemlerden bana örnek verirseniz sevinirim...

Harikasın arkadaşım bu çok güzel bir gelişme. İnşallah herkes o olmaz sanılan pantolonlarına girer ve resimlerini eklerler.
Uyku düzenim de bozuldu yeni ilaçlarımdan dolayı olabilir. En iyisi gidip uyumaya çalışayım.

selam selencim.sende uykusuzluk bende uyku isteği yaptı ilaçlar..canım yataktan çıkmak istemiyor bu ara...

Tatlım çok geçmiş olsun. Üzme lütfen kendini her şeyde bir hayır vardır. İnşallah öyle iyi bir doktor bulursunuz ki üzüldüğünüz günlere yanarsınız. Kaptanım ne güzel bir öneri getirmiş. İnşallah her şeyin hayırlısı olur. Babacığın henüz 60 yaşında ve hala genç sayılır bunu da atlatır inşallah. Bu ameliyatı olanlar 50.000- 60.000 bakımımızı yaptırdık daha çok yaşarız gibi espiriler yaparlar. Benim çevremde by pass ve anjiyo sonrası hayatını kaybeden olmadı maşallah. Allah onlara ve babacığına uzun ömürler versin. Her şeyi bilen Allah'ımın bir bildiği vardır. Lütfen üzülme ve sen nasıl babanı düşünüyorsan evladının da seni düşündüğünü unutma. Dualarımız sizinle.

her zamanki gibi harikasın ve iyiki varsın :16: :16:

herkese merhaba arkadaşlar, Nevruz 'unuz kutlu olsun, bu yeni gün hepimize öncelikle sağlık huzur ve mutluluk getirsin inşallah, biizm okulda da Nevruz kutlamaları çerçevesinde gözleme günü yapacağız, ders mers yok anlayacağınız:27:

dün sporu abartmışım galiba bugün aşırı dercede belim ağrıyor, belki de adetim yakalştı bel ağrım ondan ama, batıyor nasıl yarabbim, karnımda şişti kaldı zaten:37:

günaydın arkadaşlar..
benim ufaklık 3 yaş azılarını çıkarmaya karar verdi erkenden.çok ağır kabızlık sorunu yaşıyoruz,çocuklarınıza uyguladığınız doğal yöntemlerden bana örnek verirseniz sevinirim...

oof ne zor oluyor o azı çıkarma aşamaları benimki de hala arka azılarını çıkarmadı, sanırım onlar en geç çıkanlar, bende hiç bir doğal yöntem yok maalesef, adaçayı antibiyotiktir derler ama içirebilirsen adaçayı içir istersen

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//
karamel_guzel//
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik //
irem&özge//
seray0307//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı*2 saat yürüyüş//

kızlarr, spordan geliyoruz eşimle, daha yeni girdim eve, masayı hazırlamadan önce heyecanımı hemen paylaşmak istedim sizlerle, eşimin 5 yıl önce süpriz yaparak aldığı kotuma aldığı günden beri sığamıyordum ve aldığı günden beri "başkasına ver sen buna giremeyeceksin" ısrarlarına rağmen göreceksin ben bu kotu giyecem diyordum, ve nihayet bugün nasıl olduysa elime geçti ve hiç rahatsızlık duymadan şak diye giriverdim yahuuuuu:119: :119: Allah 'ım sanırsam 38 olmama çok az kaldı gibim, hiç de 38 beden pantolonum yok ki denesem

canım ne kadar güzel bir haber çok sevindim valla.

canımcım twist demek onun ev için aleti de var da, ben belediye parkında yapıyorum :60: :60: bilirsin yaa, hani züerine çıkarız, döner bir başlığı var, sağa sola hareket ettikçe o da döner,, amaç yan beli eritmek,,ve göbüşe de faydalı ,, ayy çok berbat anlattım biliyorum ama açlıktan abış döniyii, olmadı akşam bir daha anlatırım.

ha dur bak resmini buldum yüklüyorum.

çok güzel tarifine bayıldım canım çok teşekkür ederim uğramışssın ellerine sağlık. bunu gördükten sonra zaten kayınvalideme verdiğim step aletim geldi aklıma dün akşamda çocuğu almaya gidince boş dururmuyum aldım hemen ve akşam kullandım. şimdilik step aletiyle idare edicem.

salı günü menü

sabah : 4 y.kaşığı nesfit, bir su bardağı tarçınlı süt ve şekersiz çay

ara: yok

öğle: 4 y.kaşığı nesfit, bir su bardağı tarçınlı süt

ara: yarım paket diyet bisküvi

akşam: yağsız limonlu ton balıklı salata ve bir dilim ekmek

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

3,5 lt su ve 3 fincan yeşilçay.

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic
banusultan//
aybüke07// cumartesi*...:20:.... // ...pazar* :20:...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor:27://
karamel_guzel//
herdemk//
genic// cumartesi* :18:........... // ....pazar*.:18:........//p.tesi* 60 tane mekik// salı*
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı*

akrepçim bu arada bu kırmı<gül arkadaş çok çok değişmiş çok şaşırdım, saç rengi de değişmiş ve düz fön çektirmiş, acaba bizi mi kandırıyor ki:27::27::27::27:

ve giyim zevkine bayıldım tam benim tarzım giyiniyor:1:

tatlım ister istemez değişir 57 kilo nerde 100 küsür kilo nerde

günaydın kızlar
sabah sabah dışarda bir sürü işlerim vardı onları hallettim geldim..gelirken de yanımda kızım vardı simit istedi..1 poşet simit ve türlerinden aldık çayın yanında ben de yedim..güyaa bugün kırmızıgülün diyetinden yapıyodum yoğurdumu da getirmiştim ama açlıktan gözüm dönünce unutuverdim tazecik simitlerde çok güzel görünüyodu ama ya..tabi yedikten sonra yoğurt aklıma geldi ne güzel dimii:27:

Back
X