• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yarışma derken noluyor .tablomz varmı.cuma günü napılıyor.bugünkü menüm
sabah diyet usulu melemen 1 ayran 1 kepekli ekmek
öğlen ton balıklı salata
aksam 1 kase zeytinyağlı barbunya 1 tabak salata 1 kepek ekmeği
2 acık cay
2.5 lt su

Son düzenleme:
Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//perşembe*
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı*
irem&özge//
selennnn//
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi....//salı*.....// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* ....// çarşamba*

Son düzenleme:
bugün mönüm yok kızlar, Allah ne verdiyse yedim bugün saçmaladım resmen, babamda aklım sürekli, bugün anjiyo olmuş çok şükür, doktorlar eve göndermemiz büyük rizk 10 gün gözetim altında tutacağız, şekerini düşürüp ameliyata alacağız demişleer, Allah 'ım bu 10 gün ve sonrası nasıl geçecek benim içinnn:5::5::5::5:

bugün mönüm yok kızlar, Allah ne verdiyse yedim bugün saçmaladım resmen, babamda aklım sürekli, bugün anjiyo olmuş çok şükür, doktorlar eve göndermemiz büyük rizk 10 gün gözetim altında tutacağız, şekerini düşürüp ameliyata alacağız demişleer, Allah 'ım bu 10 gün ve sonrası nasıl geçecek benim içinnn:5::5::5::5:

cok gecmis olsun cnmmm.Allahin izniyle hersey guzel olacak insallah..

21.03.2012 menum

sabah: 2 dilim ekmek 2 parca sucuk 1 kucuk domates,2 lokma yag bal..accik peynir,2 kupa sekersiz cay

ogle: yok

ara:2 fincan sekersiz turk kahvesi

aksam:2dilim firinda makarna (peynirli) ve 1 kasik salata

4 litreyi gecmistir ictigim su bugun bayag ictim adana isinio artik disarisi sicakti walla...yarin giremeyebilirim simdiden yazayim dedim..sporumu yazdim zaten...opuldunuzz

Son düzenleme:
yamukprenses çok üzüldüm. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Canım duaların gücüne inanır mısın? Peki kanser hastalarının hücrelerinin iyileştiğini hayal ettiklerini, hatta hücreleri ile konuştuklarını gerçekçi bulur musun? Ben bulurum ve inanırım. Pozitif olmak zor biliyorum ama sen bunu yapabilirsin, bunu aşabilecek potansiyeli seni tanımamama rağmen gördüm. Allah isteklerinin yolunu açık etsin. Yanlış anlamayacağını bilsem daha çok yazardım. Umarım bu yazdıklarımı da ukalalık olarak algılamazsın. Esen kal.

evet canım duaların gücüne yürekten inanırım.ama ilginç olan sürekli engellerin ortaya çıkması,birini bitiriyoruz alışıyoruz diğeri çıkıyor,Allah beterinden saklasın.Rabbime çok ianıyorum demekki şimdi sırası değil ki vermiyor,hayırlısıysa olsun.canım sen yaz ben öyle tripli biri değilim,seve seve okurum ben,insan paylaştıkça yalnızlığı gider ve güçlenir.

yediklerin kan insülin değerini yükseltmediği içindir acıkmaman kuşum..sağlıklı gıdalarla sonuç bu olur..ne mutlu sana darısı bizlerin başına..
ben de ekmeği bitiriyorum bugünden sonra
tabii sabahki simitleri saymıyorum:17:
sabah yenen simitten birşey olmaz canım,gün içerisinde yakarsın,ekmek yemek bana sigara alışkanlığı gibi geliyor.yedikçe yersin,bırakırsan insanın aklına bile gelmiyor.ben bir ara dehşet ekmek yemeye başlamıştım ama şimdi aklıma bile gelmiyor.

canım ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim 5.5 aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm...kasımda korunma süremiz bitti...denioz bakalım kısmet...

çok geçmiş olsun canım,bende 16 haftalık düşük yapmıştım ama sebebi araştırılmamıştı,taki 2 senedir hamile kalamayınca geçen ay kromozom testlerinde bende kan pıhtılaşması ve eşimde morfoloji çıkıncaya kadar.üstelik pazartesi rahim filmimde tüplerimde tıkanıklık çıktı.bunları yazmamın sebebi,düşük sebebini biliyormusun canım,bilmiyorsan lütfen araştır ve 2 gebeliğinde olabilecek tehlikeleri şimdiden engelle.dilerim ikimizde ve isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır.

evet canım duaların gücüne yürekten inanırım.ama ilginç olan sürekli engellerin ortaya çıkması,birini bitiriyoruz alışıyoruz diğeri çıkıyor,Allah beterinden saklasın.Rabbime çok ianıyorum demekki şimdi sırası değil ki vermiyor,hayırlısıysa olsun.canım sen yaz ben öyle tripli biri değilim,seve seve okurum ben,insan paylaştıkça yalnızlığı gider ve güçlenir.

sabah yenen simitten birşey olmaz canım,gün içerisinde yakarsın,ekmek yemek bana sigara alışkanlığı gibi geliyor.yedikçe yersin,bırakırsan insanın aklına bile gelmiyor.ben bir ara dehşet ekmek yemeye başlamıştım ama şimdi aklıma bile gelmiyor.

çok geçmiş olsun canım,bende 16 haftalık düşük yapmıştım ama sebebi araştırılmamıştı,taki 2 senedir hamile kalamayınca geçen ay kromozom testlerinde bende kan pıhtılaşması ve eşimde morfoloji çıkıncaya kadar.üstelik pazartesi rahim filmimde tüplerimde tıkanıklık çıktı.bunları yazmamın sebebi,düşük sebebini biliyormusun canım,bilmiyorsan lütfen araştır ve 2 gebeliğinde olabilecek tehlikeleri şimdiden engelle.dilerim ikimizde ve isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır.

cok gecmis olsun cnmm..benim hala otopsi sonucum cikmadi 23 agustosta dusuk yaptim ve hala sonuc yok pes ettim almicam sonuc falan diorum ama bi yanimda nedenini ogrenmek istiyo ariorum hazirandan sonra arayin diolar bidaha aradim gun vermiolar 2 senede surebilir diolar anlamadim inan...dusukten sonra birsuru tahlil yapildi genetik vs vs hersey normal hicbir tedavi baslanmadi normal yolla kalabilirsin dedi...sadece kan oranim dusuktu onuda normal seviyeye cikarttim cok sukur beklioz hala...ama bi gidicem hastaneye konusucam merak ediom..cok saol cnmm arastiricam artik...Allahim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

kızlar bu fotoğrafı bugün çekildim, yorumları bekliyorum :)))))
$556668_369280919768888_100000609481225_1134990_143031027_n.webp

cnm cepten girdigim icin net goremiyorum o nedenle yorum yapamadim..senmisin ordaki

evet canımm :60: :60: kötü mü görünüyorrr ?? bir inanamazmış gibi geldin :26::26: ama bugün görseniz hamile sanırdınız beni ben bile inanamadım bu göbek şişkinliğine, regl öncesi dönemdeyim :((( ama yine de paylaşmak istedim:27:

evet canımm :60: :60: kötü mü görünüyorrr ?? bir inanamazmış gibi geldin :26::26: ama bugün görseniz hamile sanırdınız beni ben bile inanamadım bu göbek şişkinliğine, regl öncesi dönemdeyim :((( ama yine de paylaşmak istedim:27:

yoo hicde ole gorunmuo cnm...gayet gusel bence..net goremedim ama bilgisyardan acabilirsem yarin bakar yorumumu yazarim ama gordugum kadariyla super gorunuo...kiloluda durmuosun

ben yatiyorum aybukecimm...iyi geceler tatli ruyalarr...yarin gorusmek uzere...insallah girebilirimm..opuldun...

günaydın günaydın şeker kızlar günaydıınn:16::16::16:

Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//perşembe*50 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor
karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı*
irem&özge//
selennnn//
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi....//salı*.....// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* ....// çarşamba*

ben 27 yasında 1 evlat sahıbıyıim 83 kiloyla baslayan ben 76 kiloyken spora basladım spordada 3 ayda 60 kiloya inerek bıraktım.toplamda 25 kilo verdim .ve suan 58 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.protein diyetiyle bunu basardım ve hala yapıyorum.fakat eskisi gb olmasada arada kaçamaklarım oluyor artık.bunada burda sizlerle son vermek istiyorum biraz gaza gelmek istiyorum

tamam tatlım sen takım içi yarışmamızda verirsin kalan 3 kilonu.
ama süper vermişsin tebrik ediyorum seni..senmi bizden bizmi senden gaz alıcaz anlamadım şimdi:1:
yaptığın diyeti açarmısın biraz..
haa unutmadan günlük yaptığın sporlarınıda spor listemize ekle olurmu şekercik spor yarışmamıza da katılmış oluırsun böylece

günaydın şekerler..bu iki gün hastane işlerim olacak,çok uğrayamazsam kusura bakmayın..
aybüke çok iyi görünüyorsun canımcım..gençlik te var tabii...maşallah sana..
günaydın akrepçim..:54:

ben 27 yasında 1 evlat sahıbıyıim 83 kiloyla baslayan ben 76 kiloyken spora basladım spordada 3 ayda 60 kiloya inerek bıraktım.toplamda 25 kilo verdim .ve suan 58 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.protein diyetiyle bunu basardım ve hala yapıyorum.fakat eskisi gb olmasada arada kaçamaklarım oluyor artık.bunada burda sizlerle son vermek istiyorum biraz gaza gelmek istiyorum

ben okuma ve anlama özürlüsümüyüm ne:47: tekrar okuyunca 16 kiloyu sporla verdiğini okudum..
kuşum kaç saat yapıyodun sporu ve ne yapıyodun
soru bankası oldum çıktım sabah sabah:1:
banuu ezginin açıklamalarını sen okuma oldumu sana yaramaz:1:

yarışma derken noluyor .tablomz varmı.cuma günü napılıyor.bugünkü menüm
sabah diyet usulu melemen 1 ayran 1 kepekli ekmek
öğlen ton balıklı salata
aksam 1 kase zeytinyağlı barbunya 1 tabak salata 1 kepek ekmeği
2 acık cay
2.5 lt su

süpersin kuşum:46::46:

21.03.2012 menum

sabah: 2 dilim ekmek 2 parca sucuk 1 kucuk domates,2 lokma yag bal..accik peynir,2 kupa sekersiz cay

ogle: yok

ara:2 fincan sekersiz turk kahvesi

aksam:2dilim firinda makarna (peynirli) ve 1 kasik salata

4 litreyi gecmistir ictigim su bugun bayag ictim adana isinio artik disarisi sicakti walla...yarin giremeyebilirim simdiden yazayim dedim..sporumu yazdim zaten...opuldunuzz

senin menü de güzelmiş kuşumm:46:

Back
X