vaovvvvvvv ne büyük değişim yüzünü göremiyoruz yazık nekadar gençleşmiştir süper yabu da kırmızıgülün önceki ve şimdiki hali kızlar..
bu fotolar gaz versin bize..
müthiş değişim..

kızlarr, spordan geliyoruz eşimle, daha yeni girdim eve, masayı hazırlamadan önce heyecanımı hemen paylaşmak istedim sizlerle, eşimin 5 yıl önce süpriz yaparak aldığı kotuma aldığı günden beri sığamıyordum ve aldığı günden beri "başkasına ver sen buna giremeyeceksin" ısrarlarına rağmen göreceksin ben bu kotu giyecem diyordum, ve nihayet bugün nasıl olduysa elime geçti ve hiç rahatsızlık duymadan şak diye giriverdim yahuuuuu:119: :119: Allah 'ım sanırsam 38 olmama çok az kaldı gibim, hiç de 38 beden pantolonum yok ki denesem

merhaba canımmmmkızlarr merhabaaaaa
biliyosunuzzz sadece akşamları artık girebiliyorum çok koptum malesef ama off bilemiyorum regl de olamadım ve şiştimm(
bakcaz bakalım nolcak cumaya(
hepinizi çok öptüm kendiinize çok çok dikkat edinn...
selennnn bu hoş sohbetlerini özlemişim vallaCumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33//30dk yürüyüş-30dk zumba// 45 dk zumba //20 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07// ..... .................. // ...................// 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //40 dk yürüyüş
genic//
irem&özge//
selennnn//15 dakika sabah+15 dk akşam//15 dakika sabah+15 dk akşam (spor aletim ile çalıştım)
seray0307//.....//.....//1.5 saat tempolu yürüyüs//2.5 saat yürüyüs//
yamuk prenses//1 saat yürüyüş-20 mekik//yok//40 dakika yürüyüş//
Selam kızlar Banu bulunmuş. Fiber kablocuları elinde merdane ile kovaladığı yolunda söylentiler var. Asparagas haber ise de yakında gerçekleşir.
Herdemk hala kayıp. Umarım her şey yolundadır.
Seray tatilinin keyfini çıkarıyor harika.
Ben eskisi gibi yaşam enerjime kavuşmak istiyorum. Bu nedenle bugün öğlen saatlerinde açık havada yürüyüş yapacağımHocalarım arıyorlar artık kurslarıma uğramam lazım. Bugünü de ağrısız atlatır isem haftada en fazla 2-3 gün kurslarıma gitmeyi istiyorum bakalım kısmet. Tek sorun hatırlarsanız kızımı okuldan almak zorunda kalmıştım o da yanımda gelecek ve eminim ilk iki saatten sonra sıkılacak. İyi ki ameliyat fikrini benimsememişim dediğim günler çok oluyor. Bir de spor salonuma gidebilseydim muhteşem olurdu. Çok özledim. Ama kızım ile spor salonu aynı resimde olmuyor.
olsun gelsin senle annesi gibi aktif bir kız olur ileridee yada senin öğrendikelrni şimdiden öğrenir

canım allah yardımcınız olsungünaydın arkadaşlar..
benim ufaklık 3 yaş azılarını çıkarmaya karar verdi erkenden.çok ağır kabızlık sorunu yaşıyoruz,çocuklarınıza uyguladığınız doğal yöntemlerden bana örnek verirseniz sevinirim...
kabızlık için ben mandalina suyu içiriyorum (poslarını biraz ekliyorum) yada mandalina yok ise 1 tatlı kaşığı zeytin yağı hafif hafif bebk yağı ile karnına masaj yapıyorum
canım senin ve herkesin nevruzu kutlu olsunnherkese merhaba arkadaşlar, Nevruz 'unuz kutlu olsun, bu yeni gün hepimize öncelikle sağlık huzur ve mutluluk getirsin inşallah, biizm okulda da Nevruz kutlamaları çerçevesinde gözleme günü yapacağız, ders mers yok anlayacağınız![]()
dün sporu abartmışım galiba bugün aşırı dercede belim ağrıyor, belki de adetim yakalştı bel ağrım ondan ama, batıyor nasıl yarabbim, karnımda şişti kaldı zaten![]()