Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım gelmiş geçmiş olsun inşallah.
sağol canım.
akrep kıyamam ben sana, ailevi olduğu için çok yorum yapmak istememiştim, ama dayanamayacağım, çok üzüldüm yalnız bırakılmana, evlilik hastalıkta sağlıkta lezzetlidir, senin gibi harika bir kadını bulmuş, eşin gözlerini dört açıp, yatıp kalkıp şükretmeli bence. Allah sana dayanma gücü versin evliliğinde de karşılıklı anlayış diliyorum. kayınbabana da çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun ve senin gibi bir geline sahip olduğu için çok şanslı. oğlu ilgilenmiyor, bana ne de diyebilirdin, Allah senden razı olsun..

bir de üstüne hasta olmuşsun, çok üzüldüm yaaaaaa, ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler, anne şefkati bile yeter iyileşmene. çok çokgeçmiş olsun.

cümlemizden canım benim.çok tatlısın:16::16::16:

425360_10150572387982273_364872937272_9161242_781158813_n.jpg

çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar.
her bahar diğer çiçekler gibi onlar da açıp güneşe merhaba derler.
fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine; “biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım, kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki, bütün doğa bize ait olsun” der ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler.
biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar.
o gün bugündür, karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe “kardelen”, sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğe de “hercai” demişler....​

Allah kimseyi hercai yapmasın ve hercailerle karşılaştırmasın o zaman, hercai nin de bir çiçek olması yani göe çok güzel görünmesi de tuhaf bir çelişki değil mi???

konusu nedir kitabın,bir özet geçsene kuzum..

Evinde, işinde herkes tarafından sürekli iş yüklenen ve zaman ile yapacakları arasında boğuşan bir kadının çözüm yolu var.
Tekrar okuyacağım, çoğu şeyi unuttum ama hayat felsefemi değiştirmemi sağladığı için, hayır deme sanatını öğrettiği için
benim gözümde çok değerli bir kitap. Belki başkası okusa başka yorum yapar bilemem ama benim çıkmaz sokağımı aydınlattı.

Belki duymuşsundur bir deney var kuşların bulunduğu dev bir kafesin bir süre üstü kapatılıyor, kuşlar gökyüzüne doğru uçmak isterken
tellere çarpıyorlar. Bir süre sonra dev kafesin üstü açılıyor ancak kuşlar bir daha gökyüzüne uçma denemesi yapmaya yeltenmiyorlar. Ben de çıkmaz
sokakta sürekli duvara toslamaktansa ve denemekten vazgeçmektense hayır demeyi öğretecek bir aydınlatıcı olması gerektiğine inanıyorum. Dev kafesimizi
kendimiz açabiliriz ve istediğimiz yere uçabiliriz. Tek eksiğimiz kendimize güvenmek. Allah hiç kimseyi ışıksız bırakmasın canım.

Evinde, işinde herkes tarafından sürekli iş yüklenen ve zaman ile yapacakları arasında boğuşan bir kadının çözüm yolu var.
Tekrar okuyacağım, çoğu şeyi unuttum ama hayat felsefemi değiştirmemi sağladığı için, hayır deme sanatını öğrettiği için
benim gözümde çok değerli bir kitap. Belki başkası okusa başka yorum yapar bilemem ama benim çıkmaz sokağımı aydınlattı.

Belki duymuşsundur bir deney var kuşların bulunduğu dev bir kafesin bir süre üstü kapatılıyor, kuşlar gökyüzüne doğru uçmak isterken
tellere çarpıyorlar. Bir süre sonra dev kafesin üstü açılıyor ancak kuşlar bir daha gökyüzüne uçma denemesi yapmaya yeltenmiyorlar. Ben de çıkmaz
sokakta sürekli duvara toslamaktansa ve denemekten vazgeçmektense hayır demeyi öğretecek bir aydınlatıcı olması gerektiğine inanıyorum. Dev kafesimizi
kendimiz açabiliriz ve istediğimiz yere uçabiliriz. Tek eksiğimiz kendimize güvenmek. Allah hiç kimseyi ışıksız bırakmasın canım.

kitabı ben de merak ettim, adı neydi bir daha geçsene canım, biz bahsettiğin örneği eğitiimde sık kullanırız, bir çocuğa sen başaramazsın beceriksizsim aptalsın imasında bulunup durursan, çocuk bir süre sonra bunu özümseyecek, artık "sen başarabilirsin" le başladığın ya da bitirdiğin hiç bir cümle onu ikna etmeyecektir. Çünkü o kafesin içindeki kuş gibi, başıan her seferinde çarpan telleri, sözleri artık özümsemiş ve kabullenmiştir. Hayat kimseye böyle acı bir tecrübe yaşatmasın. Geçen yılları geri almak imkansız ve yıllara vuran hataları telefi etmek çok zor...

kızlar merhaba
kusura bakmayın sabahtan bu yana yoğunluğumdan giremedim..
cuma günü çok kötü oldum cumartesi hiç çıkamadım.ne takatim kaldı ne iştahım acaip bişii olmuştum yani..annem geldi sağolsun..zeytinyağı ve karabiberle mumyaladı resmen beni..ciddiyim kızlar..öyle sardı sarmaladıki ve ben gördüğüm rüyanın da etkisi ile iyice bitmiş durumdaydım..rüyamda rahmetli anneannem evini temizliyordu misafir gelicek diye ve misafir de benmişim..yaa öyle..neyse annemin yaptığı işlem çok işe yaradı..gece bir terlemişimki anlatamam..pazar sabahı daha iyi uyandım hamdolsun..takatsizdim ama daha iyiydim..
düşünün eşim bile korkmuş dönüp duruyor etrafımda sen bişi yapma ben yaparım diyor:53:şaşırtıyor tabi bu sözler beni..Allah daim etsin inş.
bugün biraz daha iyiyim..halsizliğim var ama olsun geçer inş.

Allah daim etsin arkadaşım amin.
Çok geçmiş olsun canım.

bu arada hepinize günaydın arkadaşlar..
benim de pek tadım yok dünden beri,belim ara ara çok zorluyor,ilaçlarım bitti,ağrılar geri döndü,gidip yazdırmam gerek..

Hala toparlanamadın değil mi? Ben bile bazen çok zorluk çekiyorum. Yazdır ilaçlarını ihmal etme arkadaşım. Yaza ağrısız sızısız girersin inşallah.

bu kitabı alıcam canım..en yakın zamanda inş.
Allah daim etsin arkadaşım amin.
Çok geçmiş olsun canım.

çok sağol canım benim..

kitabı ben de merak ettim, adı neydi bir daha geçsene canım, biz bahsettiğin örneği eğitiimde sık kullanırız, bir çocuğa sen başaramazsın beceriksizsim aptalsın imasında bulunup durursan, çocuk bir süre sonra bunu özümseyecek, artık "sen başarabilirsin" le başladığın ya da bitirdiğin hiç bir cümle onu ikna etmeyecektir. Çünkü o kafesin içindeki kuş gibi, başıan her seferinde çarpan telleri, sözleri artık özümsemiş ve kabullenmiştir. Hayat kimseye böyle acı bir tecrübe yaşatmasın. Geçen yılları geri almak imkansız ve yıllara vuran hataları telefi etmek çok zor...

kitabın adı -sınırlar- canım.

selam kizlar hepinize cok tesekkur ediorum..Allah razi olsun...5. mide kanamasi olunca korktum..suanda ii kendi kendine ii olmaya calisio..doktora goturemedim..yatiracaklar die gitmio...kpss basvurusu icin sira bekliorum..cok saolun.opuldunuz..

selam kizlar hepinize cok tesekkur ediorum..Allah razi olsun...5. mide kanamasi olunca korktum..suanda ii kendi kendine ii olmaya calisio..doktora goturemedim..yatiracaklar die gitmio...kpss basvurusu icin sira bekliorum..cok saolun.opuldunuz..

canım işin çok zor kolay gelsin

dünkü menüm:

sabah:kfleks ve tarçınlı süt

ara: yeşil çay ve şekersiz çay

öğle: z.yağlı bezelye ve salata

ara: bir elma

akşam: karnıyarık ve salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

3 lt su, bir yeşilçay

kızlar bana yine birşey oldu. 2 gündür yorgunluktan, halsizlikten ölüyorum hiçbir şeye dermanım yok. dün iş çıkışı dizlerim çok ağrıyordu. eşime sen çık al çocuğu ben çıkamayacağım dedim sonuç ne oldu yine ben çıktım. eve gidince biraz dinleneyim dedim ama ne mümkün dinlenmek dinlenmeyi geçtim oturmak bile yok. ufffff bugün yine böyleyim bakalım nasıl olucam akşama.

kızlar bana yine birşey oldu. 2 gündür yorgunluktan, halsizlikten ölüyorum hiçbir şeye dermanım yok. dün iş çıkışı dizlerim çok ağrıyordu. eşime sen çık al çocuğu ben çıkamayacağım dedim sonuç ne oldu yine ben çıktım. eve gidince biraz dinleneyim dedim ama ne mümkün dinlenmek dinlenmeyi geçtim oturmak bile yok. ufffff bugün yine böyleyim bakalım nasıl olucam akşama.

tatlım menüne protein ekle..
fındık fıstık ye.
et tavuk balık ekle..dermanın yerne gelsin şeker

ben yine 1 saat aerobiğimi yaptım, kızlar ne aerobik halimizi bir görseniz, hiç acıması yok kadının yaaaaaa, toplamda 100 mekik çektirdi bize, perişan olduk yaaaaaa, her yanım dökülüyor, bu tempoya daha ne kadar dayanırım bilemiyorum,çok zor geliyor ama eğlenceli.

genic inan o kas yorgunluğu bende de var, spor haricinde canım :60: :60: isteksizlik halsizlik kırgınlık, bahar çarpması böyle bir şey sanırım

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// 45 dk yürüyüş //
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist //
selennnn//
seray0307//

günaydın kızlarrrrrrrr

:16::16::16:

gönlünüzden geçenin hayırlı bir şekilde gerçekleşmesi dileği ile ...

Back
X