canım geçmiş olsun ya umarım bir daha tekrarlanmaz kpss ye çok şükür ben internetten başvurabildim gitmeme gerek kalmadı çok kalabalıkmışselam kizlar hepinize cok tesekkur ediorum..Allah razi olsun...5. mide kanamasi olunca korktum..suanda ii kendi kendine ii olmaya calisio..doktora goturemedim..yatiracaklar die gitmio...kpss basvurusu icin sira bekliorum..cok saolun.opuldunuz..
canım bendede aynısı var devamlı yumak istiyorum bu sıralar derste çalışamıyorum bacaklarım sırtlarım hep ağrıyor bende enerji verecek bişelere ihtiyacım varkızlar bana yine birşey oldu. 2 gündür yorgunluktan, halsizlikten ölüyorum hiçbir şeye dermanım yok. dün iş çıkışı dizlerim çok ağrıyordu. eşime sen çık al çocuğu ben çıkamayacağım dedim sonuç ne oldu yine ben çıktım. eve gidince biraz dinleneyim dedim ama ne mümkün dinlenmek dinlenmeyi geçtim oturmak bile yok. ufffff bugün yine böyleyim bakalım nasıl olucam akşama.
ben yine 1 saat aerobiğimi yaptım, kızlar ne aerobik halimizi bir görseniz, hiç acıması yok kadının yaaaaaa, toplamda 100 mekik çektirdi bize, perişan olduk yaaaaaa, her yanım dökülüyor, bu tempoya daha ne kadar dayanırım bilemiyorum,çok zor geliyor ama eğlenceli.
genic inan o kas yorgunluğu bende de var, spor haricinde canım![]()
isteksizlik halsizlik kırgınlık, bahar çarpması böyle bir şey sanırım
canım dayan sakın bırakma bir kaç güne alışırsınn