Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 66.2 / 66.1 / 0.1 / 0.15%)
banusultan( 62.5 /62,5 / 0 / 0%)
aybüke07( 67.8 / / / %)
evder( 75.2 / 74.8 / 0,4 /0,53%)
genic( 59.8 / 59,6 / 0,2 / %)
selennnn( 59.7 /58,8 / 0,9 / 1,51%)
seray0307( 63.7 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 454.9 / 454.8/ 0.1 / 0.02% )

evder valla ben bu avatarımı da çok beğendim tam benlik oldu

ooo çok üzüldüm canım ya..
yunus(a.s.) duasını oku..tüm sıkıntıları giderir inş.
la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin

canım dün bütün gün seni aramak geçti içimden ama bugüne erteledim şimdi de senden aynı düşünceyi okuyorum
harika bir enerji iletişimi olmuş

Kızlar benim kilomu cetvele ekleyebilir misiniz?

58,8 olmuşum :)))

süpersin canım

günaydın güzel takımımın güzel hatunları. nasıl güzel nasıl pozitif başladım güne umarım sizlerinde dilediği gibi bir gün olur

amin canım umarım herkesin gönlüne göre güzel geçer gün ve hafta sonu

evet ben de katılıyorum canım..adam sadece canı sıkmak için yapıyor ve yeterince de başarılı olmuş zaten..
olan aybükeye oluyor yeterince stres üstüne birde bu eklendi.
sizlere de günaydın şekerler..akrep bu hafta tırsmıştım beni yakalarsın diye,ama çok tutarlı bir insan olduğundan kilocuklarını da tutmuşsun,bu alkışlar benden sana

haftaya görüşelim canım

gunaydin kizlarrr...hemen kilomu yazim niese 63.9 artidayim halbuki ii diet yaptim...

akrep33 ( 66.2 / 66.1 / 0.1 / 0.15%)
banusultan( 62.5 / 62.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.8 / 67.8 / 0 / 0.0%)
evder( 75.2 / 74.8 / 0.4 / 0.53%)
genic( 59.8 / 59.6 / 0.2 / 0.33%)
selennnn( 59.7 / 58.8 / 0.9 / 1.51%)
seray0307( 63.7 / 63.9 / -0.2 / -0.31%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 454.9 / 453.5/ 1.4 / 0.32% )

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım ama yine de bildirimde bulunmak istedim 67,3 kilom. Hayat devam ediyor napalım, insanız ve başımıza her iş gelebilir. zoruma giden beni üzen kısım şu, ben buralı değilim, bu olayda sonuna kadar haklıyım ama haklılığımı ıspat edecek bir kişi bulamam, dolayısı ile mahkemeyi baştan kaybeedeceğim kesin. onlara yalancı şahitlerle demediğimi demiş gibi göstereckler buna da eminim. zoruma gidense, haklı olduğum halde dünyanın para cezasına çarptırılacağım. ben emek emek biriktireyim, beyin özürlünün bir tanesi geldin yesin, haram zehir zıkkım olsun inşallah, ya işte zoruma giden o , ben dişimden tırnağımdan artırıp biriktirdiiğim parayı neidüğü belirsiz kişilere hediye ediverecğim!!!ama hayat, insana yavaş yavaş öğretiyor yaşamayı...

bir de eğer müdür müdür olsaydı eğer bu olayı bir şekilde kapattırrıdı, dediğim gibi mahkemelik bir olay değil, mahkemeleri bu kadar basit olaylarla meşgul etmeye kimin hakkı var, ama karşı taraf bunu çok iyi kullandı ve kendilerine gelir kapısı olarak gördüler,bu olayda problemi çözemeyen taraf müdür bey oldu. kendi başına gelse öyle bir kapattırırdı ki... mühimsemedi,şimdi rezilliğe bak sen,karakoldu hastaneydi mahkemeydi basındı uğraş dur!!!!

canım ya senin yanında kimse olmayabilir Allahın adeleti şaşmaz sendn eğer bunun karşılığın da haksız yere aldıkları (gerçi almadılar henüz belli değil )paralar eminim hiç hayırlı olmayacak

ama benim sana tavsiyem canım sıkma canını senin bu stresle vücuduna yaşattığın sıkıntıları geri dönderemezsin Allaha sığın gerisini merak etme eğer senden haksız yere para çıkarsa geri kat ve kat fazlası ile gelir merak etme

bence biraz hayatı olammış olayları olmuş gibi değilde senin lehine çözümnemiş gibi düşün yani birazcık daha olumlu bak biraz daha stresin alır hiç değilse

canım benim insanlar öyle olmuşki asla kendin gibi düşünme nerden nasıl darbenin geleceği belli olmaz ama herşeyde olumlu düşünmeye çalışşşıyorum ben sana bir örnek vereyim ufacık bir olay ama olsun ben öğrenciyken bodrum gibi bir evde kalıyorduk(nem hat safhada evde) birkaç defa giydiğim pantolanları kirlenmiştim yıkayıp mecburen dışarı asmıştım ve fazlada pantolonum yoktu(kuruması ancak böyle mümkündü) ve birkaç saat sonra bir baktımki pantolaonlar yerinde yok diğer astıklarım var onlar yok ozamanda öğrencilik aileden uzaklık ve fazla paranın olmaması bir canım sıkıldı anlatamam sonrada birden Allaha şu duayı ettim dedimki Allahım bunu çalanın benden çok ihtiyacı varsa geri gelmesin ama yok öylesine ise kalsın onda dedim ve ben birdaha bulamadım ozaman kendime dedimki demekki ihtiyacı olan biri almış
biraz daha olsa sıkıntımı attım ve ben biliyorum bunun karşılığı bana kat kat döndeü belki o olaydan sonra ben belkide hiç açıkta kalmsadan iş buldum belkide o vesile oldu(hoş şimdi işimi sevmesemde paraya ihtiyacım vardı ve sıkıntı yaşamadım ) yada belkide başka bişeye vesile oldu

ne bilim işte ben böyle düşünüyorum
günaydın güzel takımımın güzel hatunları. nasıl güzel nasıl pozitif başladım güne umarım sizlerinde dilediği gibi bir gün olur

canım benim ne güzel demişsin herkesin öyle geçsin

gunaydin kizlarrr...hemen kilomu yazim niese 63.9 artidayim halbuki ii diet yaptim...
günaydın canımmm

evdercim olumlu düşünmek çok güzel, düşünebilirsen eğer, ben de düşnmeye çalışıyorum ama beceremiyorum, ortadaki kaçınılmaz gerçekleri görüyorum. ben de öğrencilik yıllarımda bir mahkeme olayı ile karşılaştım, benimle hiç alakası olmayan konuya şahit yazıldım, tabi ben doğru söyledim, doğru söylediğim için her iki tarafta bana düşman oldu, diğer iki tarfata benim hocalarımdı. o hocalar bana neler çektirdiler. cumhuriyet başsavcıcı beni jan olarak kullanmak istedi, işt ene bilim günlerce günlerce ifade verdim, o sıkıntıyı çok yakından biliyorum, bu kez şhit olarak değil taraf olarak bulunacağım için çok üzülüyorum. çünkü şahitken bile çok çektirdiler, git gel git gel bitmedi, tarafken bu iş biter mi? !!!

bak sözde müdür bey kadını bugün çağırıp bir kez daha ikna yolluna gidecekti, ama sözde kaldı!!! bu saat oldu ne kadın geldi ne beni çağırdı, adam resmen ilgilenmiyor!! arayı yaması gereken en yetkili kişi o oysa!!! şu öğretmenlik kadar rezil bir meslek yok, bunu bir kez daha net anladım!!! kurumlar arası geçişi bile araştırmaya başladım dünden beri, ben bu kadar ezikliği kaç sene daha çekeceğim bilemiyorum ..

biraz sakin biraz sabırlı ol kuşum..
Zaman herşeyin ilacı..
Mevlam yardımcın olsun

Cuma Gecesi Duası

Allah'ım
Habibin Muhammed Mustafa'ya,ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.

Ya Rabbi,
borçlularımızla,yetimlerimizle​,yuvası dağılmışlarımızla,sevdiğini kaybetmişlerimizle,hastalarımı​zla,kırgınlarımızla, çaresizlerimizle,borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla,iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla,yanlışlarımızla​,eksiklerimizle,sala vatlarla,ayetlerle,surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..

Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et. Yasinimize ve tüm dua dostlarımıza güç,sabır,gayret,sevgi,,birlik​ ve beraberlik nasib et ki İZNİNLE her daim bu dua dostluğu çizgisinde senin rahmetini arayalım ve ümid edelim ve bulabilelim.

Allah'ım!
kendi rahmetin,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız,vatanımız,ordumuz,​ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,hayır,rahmet,rızık,huzur,​kavuşma,afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..

Yaşlı çifte sorarlar:
- Tam 65 yıl...
Bunca sene, nasıl evli kaldınız ?
Yaşlı çift cevap verir:
- Bizim doğdumuz zamanlarda,
Birşeyler kırıldığında tamir edilirdi,
Çöpe atılmazdı. O yüzden..

hepınıze hayırlı cumalar
bız bıldırımı galıba haftaya yapcaz demı akrepcım
kalpden sorun vardı teklıyodu sıkısıyodu cok sukur Rabbıme hıc bısey cıkmadı
sırtımdakı kulucdan oalabılırmıs...

Kocam bir mühendisti. Onunla sâkin tabiatını sevdiğim için evlenmiştim. Bu sâkin adamın göğsüne başımı koymak içimi nasıl da ısıtırdı.

Gel gör ki iki yıl nişanlılık ve beş yıl evlilikten sonra bu sâkinlik beni yormaya başlamıştı. Eşimin -bir zamanlar çok sevdiğim- bu özelliği artık beni huzursuz ediyordu.

İş ilişkiye gelince oldukça içli, hattâ aşırı hassas bir kadınım. Romantik anlara, küçük bir çocuğun şekere düşkünlüğü gibi can atıyorum. Oysa kocamın sakinliği, başka bir deyişle vurdum duymazlığı, evliliğimize romantizm katmaması beni aşktan almış, uzaklaştırmıştı.

Sonunda kararımı ona da açıkladım: boşanmak istiyordum.

Şaşkınlıktan gözleri açılarak 'niye?' diye sordu.'Gerçekten belli bir sebebi yok' dedim, 'sadece yoruldum.'

Bütün gece ağzını bıçak açmadı. Düşünüyordu. Bu hâli ise hayal kırıklığımı daha da artırmaktan başka bir işe yaramıyordu: işte, sıkıntısını dışarı vurmaktan bile aciz bir adamla evliydim. Ondan ne bekleyebilirdim ki!

Sonunda sordu: 'seni caydırmak için ne yapabilirim? '

Demek ki söyledikleri doğruydu: insanların mizacı asla değiştirilemiyordu. Son inanç kırıntılarım da kaybolmuştu.

'İşte mesele tam da bu' dedim. 'Sorunun cevabını kendin bulup kalbimi ikna edebilirsen kararımdan vazgeçebilirim. '

'Diyelim dağın tepesinde bir uçurum kenarında bir çiçek var. O çiçeği benim için koparmak, düşüp vücudunun bütün kemiklerinin kırılmasına, hattâ ölümüne mâl'olacak. Bunu benim için yapar mısın?'
Yüzümü dikkatle inceledi ve 'Sana bunun cevabını yarın vereceğim' dedi. Bu cevapla son ümidim de yok olmuştu.

Ertesi sabah uyandığımda evde yoktu. Boş bir süt şişesini mutfak masasının üzerine koymuş, altına da bir not bırakmıştı.

'Sevgilim' diye başlıyordu, 'O çiçeği senin için koparmazdım' Kalbim yine kırılmıştı. Okumaya devam ettim.

'Çünkü her zaman yaptığın gibi bilgisayarın altını üstüne getirip çökerttikten sonra monitörün önünde ağladığında, onu tekrar düzeltebilmem için ellerime ihtiyacım var.'

'Anahtarları her zaman evde unuttuğunu bildiğimden, senden önce eve varabilmem üzere koşmam gerektiğinden bacaklarıma ihtiyacım var.'

'Arabayı kullanmayı çok sevdiğin halde şehirde hep yolu kaybettiğinden, yolu gösterebilmem için gözlerime ihtiyacım var.'

'...ın her ayki ziyaretinde sebep olduğu, karnındaki krampları rahatlatabilmem için avuçlarıma ihtiyacım var.'

'Evde oturmayı sevdiğinden, içe kapanıklığını dağıtmak, can sıkıntını hafifletmek üzere sana şakalar yapabilmem, hikâyeler anlatabilmem için ağzıma ihtiyacım var.'

'Sabahtan akşama kadar bilgisayara bakmaktan gözlerinin bozulması kaçınılmaz olduğundan, yaşlandığımızda tırnaklarını kesebilmem, saçlarında -görülmesini istemediğin- beyaz telleri ayıklayabilmem, merdivenlerden aşağı inerken elini tutabilmem, çiçeklerin renginin - gençliğinde senin yüzünün rengi gibi olduğunu söyleyebilmem için gözlerime ihtiyacım var.'

'Ama seni benden daha fazla seven biri varsa, evet o uçuruma gidip, o çiçeği senin için koparırım bir tanem.'

Baktım, mektuptaki yazının mürekkepleri yer yer dağılıyordu. Göz yaşlarım mektuba düşüyordu.

'Mektubu okuduysan ve kalbin ikna olduysa lüften kapıyı aç canım. Çok sevdiğin susamlı ekmek ve taze sütle kapıda bekliyorum.' Koşarak kapıyı açtım. Endişeli bir yüzle ve ellerinde sıkıca tuttuğu susamlı ekmek ve sütle kapının önündeydi.

Artık çok iyi biliyordum: beni ondan daha çok kimse sevemezdi. O çiçeği uçurumun kenarında bırakmaya karar verdim.

Bu gerçek aşktı !

İlk yıllardaki heyecanlar içinde görmeye alıştığımız aşkın, seneler sonra o heyecanlar kaybolup gittiğinde, huzur ve durgunluk içinde de hep var olmaya devam ettiğini göremeyebiliyoruz.

Oysa aşk hep vardır. Belki artık heyecansız, belki artık romantik değil... Belki sıkıcı, tekdüze, hatta belki yüzsüz... Ama hep oralarda bir yerdedir.

Çiçekler ve romantik dakikalar ilişkinin başlaması için elbette gereklidir. Bir zaman sonra bunlar gitse de gerçek aşkın sütunu ebedi kalır.

Hayat tam da böyle bir şeydir.​

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
gıdalarına dikkat et
düzenli egzersizle de sıkıntın kalmaz inş.

kızlar merhaba ben bu cetveli nasıl yapıcam bilemedim yardım edermisiniz 72 kiloyum şuan 31 yaşında 1,65 boyundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…