ooo çok üzüldüm canım ya..kızlar benim dünkü yaşadığım tartışma malesef büyüdü, kadının kocası geldi bugün, okul çıkışına kadar kapıda bekledi, eşim geldi aldı beni, adam mahkmeye vereceğim deyip duruyormuş, düz yerde sivri bela dedikleri bu olsa gerek, moralim öyle böyel değil, sıfırın altında, çok sıkıntıdayım, nolur bana dua edin bu iş tatlıya bağlansın, mahkemeye düşecek kadar büyük bir olay değildi, kimseyle uğraşmak istemiyorum, ama adamın ikna olacağı yokmuş, müdür bey baya sıkıntılı bir durum, mahkeme yolu görünüyor dedi bana, akşamdan beri perişanım üzüntüden, yarın net olarak belli olacak durum, müdür bey kadını bir daha çağıracağım dedi ama iş kadında değil adamda bitiyor, durum olacak gibi değil, sizden dua istiyorum nolur dua edin ki tatlıya bağlansın(((((((
hmm bu arada ben akrepçim yarın bildirimde bulunamayacğım, bu moral bozukluğu ile hatta haftaya için izin istiyorum, çok kötüyüm(((((
Selam kızlar.
Aybuke çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun bir tanem. Dua edeceğim
Yeni gelen arkadaşımız hoş geldiniz. Sağlıkla kilolarımızdan birlikte kurtuluruz inşallah. Taze kan, pozitif enerji 2. takım enerji mi yüklüyor. Harika.
Banuşum daha iyiymiş maşallah arkadaşıma.
Kaptanım yarın sabah telefonum yapılmış olursa seni aramak , sesini duymak istiyorum. Umarım iyisindir.
Fazla okuyamadım.
Yoğun tempoma geri döndüm. Hastayken yapamadığım işleri tamamlıyorum, sergi var diye geceli gündüzlü çalışıyorum.
Yazılanları fazla okuyamadım lütfen beni affedin geçici bir durum.
Kızlar benim kilomu cetvele ekleyebilir misiniz?
58,8 olmuşum :)))
gunydın hanımlar herkese
bırazdan yollara duscem doktora gıtcem ...
saglıklı mutlu huzurlu hayırlı gunler dılıyorum ...
günaydın güzel takımımın güzel hatunları. nasıl güzel nasıl pozitif başladım güne umarım sizlerinde dilediği gibi bir gün olur
evet ben de katılıyorum canım..adam sadece canı sıkmak için yapıyor ve yeterince de başarılı olmuş zaten..günaydın 2. takım fıstıkları..kilom 62.5 ile sabit durumda..haftaya inşallah 61 leri görmek istiyorum...
aybüke ne gıcık insanlarmış onlar ya,bırak versin mahkemeye hiç canını sıkma,hatta huzursuzluk vermekten karşı dava aç..kolaydı öyle insanın canını sıkmak..blöflerini gör hatta arttır diyorum...
sizlere de günaydın şekerler..akrep bu hafta tırsmıştım beni yakalarsın diye,ama çok tutarlı bir insan olduğundan kilocuklarını da tutmuşsun,bu alkışlar benden sana
gunaydin kizlarrr...hemen kilomu yazim niese 63.9 artidayim halbuki ii diet yaptim...
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım ama yine de bildirimde bulunmak istedim 67,3 kilom. Hayat devam ediyor napalım, insanız ve başımıza her iş gelebilir. zoruma giden beni üzen kısım şu, ben buralı değilim, bu olayda sonuna kadar haklıyım ama haklılığımı ıspat edecek bir kişi bulamam, dolayısı ile mahkemeyi baştan kaybeedeceğim kesin. onlara yalancı şahitlerle demediğimi demiş gibi göstereckler buna da eminim. zoruma gidense, haklı olduğum halde dünyanın para cezasına çarptırılacağım. ben emek emek biriktireyim, beyin özürlünün bir tanesi geldin yesin, haram zehir zıkkım olsun inşallah, ya işte zoruma giden o , ben dişimden tırnağımdan artırıp biriktirdiiğim parayı neidüğü belirsiz kişilere hediye ediverecğim!!!ama hayat, insana yavaş yavaş öğretiyor yaşamayı...
bir de eğer müdür müdür olsaydı eğer bu olayı bir şekilde kapattırrıdı, dediğim gibi mahkemelik bir olay değil, mahkemeleri bu kadar basit olaylarla meşgul etmeye kimin hakkı var, ama karşı taraf bunu çok iyi kullandı ve kendilerine gelir kapısı olarak gördüler,bu olayda problemi çözemeyen taraf müdür bey oldu. kendi başına gelse öyle bir kapattırırdı ki... mühimsemedi,şimdi rezilliğe bak sen,karakoldu hastaneydi mahkemeydi basındı uğraş dur!!!!
günaydın güzel takımımın güzel hatunları. nasıl güzel nasıl pozitif başladım güne umarım sizlerinde dilediği gibi bir gün olur
günaydın canımmmgunaydin kizlarrr...hemen kilomu yazim niese 63.9 artidayim halbuki ii diet yaptim...
evdercim olumlu düşünmek çok güzel, düşünebilirsen eğer, ben de düşnmeye çalışıyorum ama beceremiyorum, ortadaki kaçınılmaz gerçekleri görüyorum. Ben de öğrencilik yıllarımda bir mahkeme olayı ile karşılaştım, benimle hiç alakası olmayan konuya şahit yazıldım, tabi ben doğru söyledim, doğru söylediğim için her iki tarafta bana düşman oldu, diğer iki tarfata benim hocalarımdı. O hocalar bana neler çektirdiler. Cumhuriyet başsavcıcı beni jan olarak kullanmak istedi, işt ene bilim günlerce günlerce ifade verdim, o sıkıntıyı çok yakından biliyorum, bu kez şhit olarak değil taraf olarak bulunacağım için çok üzülüyorum. çünkü şahitken bile çok çektirdiler, git gel git gel bitmedi, tarafken bu iş biter mi? !!!
Bak sözde müdür bey kadını bugün çağırıp bir kez daha ikna yolluna gidecekti, ama sözde kaldı!!! Bu saat oldu ne kadın geldi ne beni çağırdı, adam resmen ilgilenmiyor!! Arayı yaması gereken en yetkili kişi o oysa!!! şu öğretmenlik kadar rezil bir meslek yok, bunu bir kez daha net anladım!!! Kurumlar arası geçişi bile araştırmaya başladım dünden beri, ben bu kadar ezikliği kaç sene daha çekeceğim bilemiyorum ..
hepınıze hayırlı cumalar
bız bıldırımı galıba haftaya yapcaz demı akrepcım
kalpden sorun vardı teklıyodu sıkısıyodu cok sukur Rabbıme hıc bısey cıkmadı
sırtımdakı kulucdan oalabılırmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?