ben cok acım sızce nasıl bastırabılırım hanımlar...
günaydın kızlar
kızımla kütüphaneye gidicem az sonra..dışarda işlerim de var kızımın basketbolu var..öğleden sonra da anneme gitmeyi düşünüyorum nasipse..
henüz kahvaltı yapmadım canım bişii de istemiyor yaa
kolay gelsin canım daha bizim ufaklık anlamıyor sadece gezme kısmını biiyor annee atta deyip duruyorselamlar şekerler..hepinize iyi pazarlar...
galiba aile boyu hasta oluyoruz,bir aksırıktır gidiyor evde..
bir yandan ev temizliği,pazar,alışveriş,bir yazndan büyük kızımın 23 nisan telaşesi bayağı yordu beni..sizin nasıl geçiyor hafta sonunuz...
40 beden büyük geliyor ha süperrrrrrherkese merhaba kızlar, siebe bu aralar topiğimizin sakin olduğunun hepimiz farkındayız, aslında böyle değildik, daha çok sohbetimiz oluyordu ama 3-4 arkadaşın birden internet problemi başladı, o sebeple çok sakinleşti, elbette yine yeni gelen arkadaşlarla canlanacaktır topiğimiz, ben 1 senedir buradayım, biraz emek etmek gerekiyor, zaman gerekiyor, zamanla düzeleceğiz inşallah, şimdi gruptki arkadaşları da sevdiğimiz için onları yarışmadan çıkarmak ta içimize sinmiyor, sanırım bizim de biraz zamana ihtiyacımız var.
haftasonu buralar çok sakin olur, neredeyse kimsecikler girmez, herkesin farklı koşturması telaşesi oluyor, sen elinden gelen paylaşımı yap ki, seni tanıyalım muhabbet doğsun oldumu canımcım
ne alaka amaa
kızlarr 40 beden bol gelmeye başladı banaaaaaa
tabıkı canım ben elımden gelen paylasımı yıne yaparım
kısmet artık gerısı bende sohbet etmek namına seyler yapalım ısterım canlansın tabıkı topıgımız neden olmasın...
Ay ne guzel bende gorcekmıyım 40 bedenın bol geldıgını ınsallah...
Akreeeeppp pabucu yarım
çık dışarıya oynayalımmmm
evder benim banuş ta aynı ya..çantamı alıp geliyor,anne atta diyor cadı..akrepçiğime ek olarak süt te içebilirsin tarçınlı hem şeker isteğinide kırar
kahvaltını yap bebişim ya birazdan yoksa saldırısın karbonhidrata(eskiden kahvaltı yapmayan bana bak hele:)))))
bende erkenden yapılan planları severim güzel bir gün olmuştur senin için umarım
kolay gelsin canım daha bizim ufaklık anlamıyor sadece gezme kısmını biiyor annee atta deyip duruyor
40 beden büyük geliyor ha süperrrrrr
canım sen paylaşımını yapmaya devam et uygun oldukça herkes katılır menünün tümünü birkez yaz nekadar su içtin ekleyebilirsin hangi kitabı okuyorsan ekleyebilirsin
spor istesine (ana liste değil ona paylaşımlar doğrultusunda karar verilir) salı günü ekleyebiliriz
birde hafta sonu fazla katılan olmaz ama hafta içi elinden geleni yapmaya çalışıyor
bu arada siz yenilere topiğimizi hareketlendirmesi için çok güveniyoruz
buarada 40 bedenin bol geldiğini hepimiz göreceğiz canım burdaaaa
kızlarrrr
selam vermeden yazdım yaaaa
selam herkese
bugün 23 nisan neşe doluyor insannnn(banucum benimde ilk aklıma gelen oldu) çok severim ülkelerden gelen çocuklerın gösterisini izlemeyi
herkesin 23 nisanı kutlu olsun (içimizdeki çocuklar kaybolmasın)
benimkinide ders çalışacağım için halası dışarı (atta) çıkardı
slm hanımlar bugun esım evde oldugu ıcın anca fırsat buldum gırdım
roman okumayalı 2 yılı gectı veya her hangı bı kıtabı ama bos vakıtlrtımde kuran okurum
spor olarak yaptıgım parkımızdakı aletlere gıderım ve bazen oyun havası acar delı gıbı oynrım ogullarımla
ıkı oglum var bırbırınden hasarı
zaten onların hedıyesı bu kılolar
daha 1. nın kılosu gıtmeden 2. ye hamıle kaldıgım ıcın zor oldu vermesı
menumu ozman aksamları paylasırım cunku degısıyo benım menu
buarada 28 yasındayım
dıyete baslamammım nedenı ıse bır dugunde kendımı cok kotu hıssetmem kılomdan dolayı ve
genel olarak esım zayıftır ondan dolayı bana dedıklerı laflar
mesela adamın onundekı yemegıdemı sen yıyosun lafına delı oluyorum...
aaaaaaa evet 23 nısan ımız kutlu mutlu olsun....
hemen bı soru da benden
nasıl tartılıyosunuz yanı cıplak mı ıc camasırıylamı gıyınıkmı
ay kendımı sapık gıbı hıssettım valla...
tuğba gitti yerine onun kadar tatlı bir kız geldi..
bebişleri ne güzel arka arkaya yapmışsın,başka da düşünmüyorsan bitmiş doğum işi ne güzel..kiloları da verdin mi tamam.yaşında genç,kolayca giderler merak etme..
iç çamaşırıyla tartılıyoruz canım.diğer türlü yanıltıcı oluyor yoksa..
slm hanımlar bugun esım evde oldugu ıcın anca fırsat buldum gırdım
roman okumayalı 2 yılı gectı veya her hangı bı kıtabı ama bos vakıtlrtımde kuran okurum
spor olarak yaptıgım parkımızdakı aletlere gıderım ve bazen oyun havası acar delı gıbı oynrım ogullarımla
ıkı oglum var bırbırınden hasarı
zaten onların hedıyesı bu kılolar
daha 1. nın kılosu gıtmeden 2. ye hamıle kaldıgım ıcın zor oldu vermesı
menumu ozman aksamları paylasırım cunku degısıyo benım menu
buarada 28 yasındayım
dıyete baslamammım nedenı ıse bır dugunde kendımı cok kotu hıssetmem kılomdan dolayı ve
genel olarak esım zayıftır ondan dolayı bana dedıklerı laflar
mesela adamın onundekı yemegıdemı sen yıyosun lafına delı oluyorum...
sevdıgım yemekler bamya harıc heps
dayanamadıgım seyler dolma ve makarnadır bayılırım
hoslandıgım seyler cocukların anneme yada kaynanama gıtmesı bıraz kafa dınlememdır
su an 42 bende gıyıyorum ve 38 ı cok ozledım
bıde bugun gelınlıgımı nededım 59 kıloydum gıydıgımde olmadı yan kapanmadı ama gırcem ıcıne...
ben cuma sabahı tuvalete gidip ondan sonra iç çamaşırlarımm ile aynı şekilde tartılırımhemen bı soru da benden
nasıl tartılıyosunuz yanı cıplak mı ıc camasırıylamı gıyınıkmı
ay kendımı sapık gıbı hıssettım valla...
evder benim banuş ta aynı ya..çantamı alıp geliyor,anne atta diyor cadı..
sana da selam şekerim..biz de ablamızın gösterisini izleyip geldik.hava muhteşem,çocuklar bir harika..
ıyı geceler hanımlar
hemen menumu paylasayım
sabah
1 yumurta 1 dılım ekmek cay
arada elma
oglen patates yemegı yogurt
ara yok
aksam kacırdım kızın bana
makarna form cay...
1.5 lt su
yarım saat spor
e kımse gelmemıs daha uyudunuzmu hanımlar
sohbet yokmu
günaydın güzeller
güzel bir hafta olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?