akrep33 ( 66.2 / 66.1 / 0.1 / 0.15%)
banusultan( 62.5 / 62.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.8 / 67.3 / 0 / 0.0%)
evder( 75.2 / 74.8 / 0.4 / 0.53%)
genic( 59.8 / 59.6 / 0.2 / 0.33%)
selennnn( 59.7 / 58.8 / 0.9 / 1.51%)
seray0307( 63.7 / 63.9 / -0.2 / -0.31%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 454.9 / 453.5/ 1.4 / 0.32% )
ama ben listeyi paylaştımcanım ben 67.3 olarak düzelttim öyle işlersen sevinirim.
ama ben listeyi paylaştım
keşke daha erken yapsaydın bildirimini
ben yinede düzeltmemi yapıyorum hemen
aslında saat 10 gibi yapmıştım bildirimimi, ama arkasından uzun uzun dertlerimi yazınca gözünden kaçmış canım. olsun mühim değil, haftaya fazla vermiş gibi görüneceğm.
geçmiş olsun canım önemli bişe olmadığına sevindimhepınıze hayırlı cumalar
bız bıldırımı galıba haftaya yapcaz demı akrepcım
kalpden sorun vardı teklıyodu sıkısıyodu cok sukur Rabbıme hıc bısey cıkmadı
sırtımdakı kulucdan oalabılırmıs...
kızlar merhaba ben bu cetveli nasıl yapıcam bilemedim yardım edermisiniz 72 kiloyum şuan 31 yaşında 1,65 boyundayım
ben cok acım sızce nasıl bastırabılırım hanımlar...
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tsk ederım kızlar
evet sabah
bırsey yemedım tahlıl falan yaparlar dıye
eve geldıgımde oglen gıbı mantar sote
ceyrek dılım alman pastası
aksamda mantar sote
yogurt
1 lt su
ıkı bardak karısık form cay
ee nasılsınız hanımlar buarada haftaya bende bıldırımde buluncam demı
aaaa 1 saatte sporum var
herkese merhaba kızlar, siebe bu aralar topiğimizin sakin olduğunun hepimiz farkındayız, aslında böyle değildik, daha çok sohbetimiz oluyordu ama 3-4 arkadaşın birden internet problemi başladı, o sebeple çok sakinleşti, elbette yine yeni gelen arkadaşlarla canlanacaktır topiğimiz, ben 1 senedir buradayım, biraz emek etmek gerekiyor, zaman gerekiyor, zamanla düzeleceğiz inşallah, şimdi gruptki arkadaşları da sevdiğimiz için onları yarışmadan çıkarmak ta içimize sinmiyor, sanırım bizim de biraz zamana ihtiyacımız var.
Haftasonu buralar çok sakin olur, neredeyse kimsecikler girmez, herkesin farklı koşturması telaşesi oluyor, sen elinden gelen paylaşımı yap ki, seni tanıyalım muhabbet doğsun oldumu canımcım
Ne alaka amaa
kızlarr 40 beden bol gelmeye başladı banaaaaaa
aybüke son gelişmelerden haberdar et bizi.son durum ne güzelim.tatlıya bağlandı mı mesele..herkese merhaba kızlar, siebe bu aralar topiğimizin sakin olduğunun hepimiz farkındayız, aslında böyle değildik, daha çok sohbetimiz oluyordu ama 3-4 arkadaşın birden internet problemi başladı, o sebeple çok sakinleşti, elbette yine yeni gelen arkadaşlarla canlanacaktır topiğimiz, ben 1 senedir buradayım, biraz emek etmek gerekiyor, zaman gerekiyor, zamanla düzeleceğiz inşallah, şimdi gruptki arkadaşları da sevdiğimiz için onları yarışmadan çıkarmak ta içimize sinmiyor, sanırım bizim de biraz zamana ihtiyacımız var.
haftasonu buralar çok sakin olur, neredeyse kimsecikler girmez, herkesin farklı koşturması telaşesi oluyor, sen elinden gelen paylaşımı yap ki, seni tanıyalım muhabbet doğsun oldumu canımcım
ne alaka amaa
kızlarr 40 beden bol gelmeye başladı banaaaaaa
kahvaltı etmeden hiç bir şey yapılmaz,yasak,kaptana söylerim bak..günaydın kızlar
kızımla kütüphaneye gidicem az sonra..dışarda işlerim de var kızımın basketbolu var..öğleden sonra da anneme gitmeyi düşünüyorum nasipse..
henüz kahvaltı yapmadım canım bişii de istemiyor yaa
evet sisebe,kendini biraz daha tanıtsan bizlere..nelerden hoşlanırsın,hangi yazarları seversin,hangi spor favorindir,gününü nasıl geçirirsin..biz birbirimizi bu konularda çok iyi tanıyoruz,o sebeple fazla bir muhabbet olmuyor galiba bu ara..yeni gelen arkadaşlarımızdan bekliyor gibi olduk,bir de çok fire verdik hem eskilerden,hem istemeden kopanlardan aybükenin dediği gibi.başlayıp çok kısa sürede pes edenler de emeğimizi zayi ettiğinden mi nedir bir zorlanma oluyor bu ara takımda..tabıkı canım ben elımden gelen paylasımı yıne yaparım
kısmet artık gerısı bende sohbet etmek namına seyler yapalım ısterım canlansın tabıkı topıgımız neden olmasın...
Ay ne guzel bende gorcekmıyım 40 bedenın bol geldıgını ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?