- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
dün spora kalacatım ama kalamadım, okul çıkışı eşim aradı misafir var dedi, kardeşleri gelmiş, eve gittim, yemek hazırlığı vs.. derken alışverişe çıktık hep beraber, saat 5 te çıktık, ev egridiğimizde akşam saat 22:30 duBen spor yaparken bu kadar yorulmadıydımm, ayaklarım hamlamış, bütün vücudum ağrıyor,
perşembe günü de ağır misafirlerim geliyor çaya, bugünden hazırlık yapmam lazım, sarma saracağım, elmalı tart yapacağım, kek kağıtlarına küçük keklerden yapacağım, poğaça yapacağım, rus salatası yapacağım, balkonlarımı yıkayacağım, eve süpürge çekip bir de paspas çekceğimben çok üzgünüm ama benim ekip elemanları ben bu hafta perte çıktım, hiç bir şey planladığım gibi olmadı, size güveniyorum canlarım
abükeeee gel çabııııkkkkkk yıkıverdim bunlarııııı
aybüke şimdi yemek yiyor canım..
unuttu yarışmayı ne varsa silip süpürüyor menüde
günaydın günaydın günaydıınnn
sabah erkenden 75 dk yürüyüşümü de yaptım
ohhhh safaamm olsunnn:118:
herkese günaydın..
dünkü koşturmanın üstüne bir de 40 dakika pilates yaptım,her yerim sızlıyor şimdi ama durmak yok...kaslarım çok zor açıldı,bu pilates çok nankör bir spor.1 hafta yapma hemen geriliyorsun..
sana demişken aybüke benim de cuma kahvaltı günüm var.bereket fazla kalorili şeyler hazırlamıyoruz,kahvaltı olunca da akşama kadar yakma fırsatın oluyor..
eskiden akşam toplanıyorduk,hem çocuklardan hem depolanan kalorilerden gına geldiğinden sabaha aldık günümüzü..çocuklar okula anneler keyfe...
dün spora kalacatım ama kalamadım, okul çıkışı eşim aradı misafir var dedi, kardeşleri gelmiş, eve gittim, yemek hazırlığı vs.. derken alışverişe çıktık hep beraber, saat 5 te çıktık, ev egridiğimizde akşam saat 22:30 duBen spor yaparken bu kadar yorulmadıydımm, ayaklarım hamlamış, bütün vücudum ağrıyor,
perşembe günü de ağır misafirlerim geliyor çaya, bugünden hazırlık yapmam lazım, sarma saracağım, elmalı tart yapacağım, kek kağıtlarına küçük keklerden yapacağım, poğaça yapacağım, rus salatası yapacağım, balkonlarımı yıkayacağım, eve süpürge çekip bir de paspas çekceğimben çok üzgünüm ama benim ekip elemanları ben bu hafta perte çıktım, hiç bir şey planladığım gibi olmadı, size güveniyorum canlarım
kızlar hergun tartılıyomusunuz benım gıbı ben bu tartıyı atacam valla...
hey millet hadi hergün sanal çay saati yapalım.bugün bendesiniz yeşil çayını(veya başka bi bitki çayıda olabilir) içen eline sağlık desin
selam kızlar nedense burada hava biraz soğuk geçen günlere göre
eline sağlık bebeğimmm, kek de olaydı eyiydiii
kızlar bir şşiir okudum çalışan aanne ve bebeği ile ilgili, kızım aklıma geldi, çok duygullandım ağlamak istiyorummmm.(( bakın nasıl başlıyor ::
GÜL bebeğin Gül annesi
Her sabah işine gider
Gül bebeğin yanık sesi
Anneyi perişan eder...
Bu gün kızımı kreşe bırakırken bir kez daha bas git istifanı dedimmmm((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?