Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kolay gelsin güzelim.zaten bu kadar işi yaparken verirsin kilocukları..
ama pişirdiklerine karşıdan bakmakla yetin derim,akrep pusuda bekliyor ona göre..

sana demişken aybüke benim de cuma kahvaltı günüm var.bereket fazla kalorili şeyler hazırlamıyoruz,kahvaltı olunca da akşama kadar yakma fırsatın oluyor..
eskiden akşam toplanıyorduk,hem çocuklardan hem depolanan kalorilerden gına geldiğinden sabaha aldık günümüzü..çocuklar okula anneler keyfe...

abükeeee gel çabııııkkkkkk yıkıverdim bunlarııııı

okudum okudumm bravoo sana 1 ssaat nasılda iniverdi 10 dakkaya yarabbimmm
aybüke şimdi yemek yiyor canım..
unuttu yarışmayı ne varsa silip süpürüyor menüde

aybükee sen yemek yiyor sandığın zamanlarda nasıl koşturuyordu bir bilseeennnnn

günaydın günaydın günaydıınnn
sabah erkenden 75 dk yürüyüşümü de yaptım
ohhhh safaamm olsunnn:118:

sinir şeyyy

bravo banucuuuumm bravoo sanaaa ama korkuyorum dikkat et belineeee

ayyyy hem de ne pusu ammaaaa, bir kelimemden açık arıyor yaaffff, ama ben onları yaparken doyacak gözüm, ymiycem ben yeiyceeem, zaten kalabalık gelecekleri için bana düşecek mi emin de değilimmm oooff çoluk çocuuukkk, Nisa çıldırmasa bari oyuncaklarımı oynadılar diye garibimm

senin şu komşu kahvaltılarına da çok imreniyorum, ne kadar güzel, çalışmasaydım ben e katılırdım böyle faaliyetlere, komşu komşunun külüne muhtaçtır. Yaşasın Cumhuriyet!! diyerek de sözümü bitiriiimm

hey millet hadi hergün sanal çay saati yapalım. bugün bendesiniz yeşil çayını(veya başka bi bitki çayıda olabilir) içen eline sağlık desin

yap da yeme aybüke harekette bereket vardır ne güzel misafir ağırlıyorsun benim evim bekar evi olduğu için ve kek falan yapmayı bilmediğim için misafir kabul etmiyorum birde küçük bir ilçedeyim çok dedikodu oluyor beceriksizliğimi birtek ben bileyim şimdi kabul etsennn alllaaahh kusur görmeye görsünler zor işler bunlar:18::18: korkuttular beni,beni aşıyor bacım peki diyeceksin sen nasıl kilo aldın 1 kısır 2 batırık (uzmanımdır)3 gece atıştırmalar

kızlar hergun tartılıyomusunuz benım gıbı ben bu tartıyı atacam valla...

kuzum hergün olmaz zaten sağlıklı bi şekilde kilo verirken 1,5 - 2 kilo veriyoruz bunuda hergün tartıda görmemiz mümkün olmayabilir. haftada 2 defa tartıl yeter. yoksa hergün olursa motiveni azaltırsın.. hadi gel çay içelim :)

cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//salı:105 dk yürüyüş,100 mekik//
banusultan
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus// 1.5 saat yuruyuş//1.5 saat yuruyus//
rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +1 saat voleybol //
mermaid //c.tesi*tembellik//pazar yarım saat yürüyüş//ptesi yarım saat fitnes yarım saat yürüyüş//salı 45 dk yürüyüş//
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik

selam kızlar nedense burada hava biraz soğuk geçen günlere göre

dünkü menüm

sabah: domates, salatalık, ceviz, maydonoz, dereotu ve şekersiz çay

ara: bir elma

öğle : z.yağlı taze fasulye ve salata

ara: bir elma ve bir küçük salatalık

akşam: z.yağlı kabak ve yoğurt

3,5 lt su ve 2 fincan yeşilçay

kızlar bir şşiir okudum çalışan aanne ve bebeği ile ilgili, kızım aklıma geldi, çok duygullandım ağlamak istiyorummmm.(( bakın nasıl başlıyor ::

GÜL bebeğin Gül annesi
Her sabah işine gider
Gül bebeğin yanık sesi
Anneyi perişan eder...

Bu gün kızımı kreşe bırakırken bir kez daha bas git istifanı dedimmmm ((((((((

kıyamam:26::26::26: benim gelecekteki halim galiba Ama şöyle düşün sen ona daha iyi bir hayat verebilmek daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak için çalışıyorsun

Amaaaaaaaann işteee çalışsan bir türlü çalışmasan diğer türlü, Hayat böyle birşey demek ki, yılardır oku oku oku, hep emeklerinin karşılığını bir gün alacağını düşün, işe girmeyi başar, ama işte bu diyemiyorsun ki bir türlü, kalbin hep kırık , kalbin hep yarım...

ah ne kadar üzüldüm ben yaa:118:

ah ne kadar üzüldüm ben yaa:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…