abükeeee gel çabııııkkkkkk yıkıverdim bunlarııııı
aybüke şimdi yemek yiyor canım..
unuttu yarışmayı ne varsa silip süpürüyor menüde
kızlar hemen bu günkü menümü yazıyorum
sabah kalkar kalmaz 1 bardak elma sirkeli ılık su ve 2 bardak su içtim
sabah
*1/2 simit
*1 ince dilim peynir
*şekersiz açık çay
*ara öğün
3 yulaflı busküvi
1 kupa yeşil çay
öğlen
*3 kaşık sebzeli tavuk sote
*1 kaşık makarna
*bol salata(z.yağı-limonlu)
*ara öğün
1 fincan yeşil çay
akşam yemeği yemiyorum yine şimdi işten çıkıyorum ve 1,5 saat sürüyor eve olan mesafem gitsin yağlar:))
herkese iyi akşamlar kızlar kendinize çok dikkat edin ...
keşke 1 tabak karışık salata,bir dilim kepekli ekmek te olsa akşam yemeği yesen..öğün atlamak işe yaramıyor,çok kişi denedi olmadı güzelim.vücudu çok zorlarsan bir yerde tıkanırsın.
cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//salı:105 dk yürüyüş,100 mekik//
banusultan/salı 40 dakika pilates/
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus// 1.5 saat yuruyuş//1.5 saat yuruyus//
rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +1 saat voleybol //
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik //salı 1*20 yarım mekik 1*20 sağ ve sol karın kaslarını çalıştıran mekik 1*20 alt karın kaslarını çalıştıran mekik 80mekik ediyor -1 saat dans-1*20 şınav-5 kere çökme hareketim-2*20 bacak popo çalıştırıcı hareketim
tsk ederim tatlım düşüncen için ama işten geç çıkıorum eve gidene kadar 8 oluyor saat o saatten sonra yemek çok mantıklı gelmiyor ama dediğinde çok haklısın çünkü acayip bir halsizlik oluyor insanın üstünde
evet eve varışın geçmiş,mümkünse iş yerinde müsli,yoğurt falan yesen çıkmadan..
cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//salı:105 dk yürüyüş,100 mekik//
banusultan
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus// 1.5 saat yuruyuş//1.5 saat yuruyus//
rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +1 saat voleybol //
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?