Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar hemen bu günkü menümü yazıyorum

sabah kalkar kalmaz 1 bardak elma sirkeli ılık su ve 2 bardak su içtim

sabah
*1/2 simit
*1 ince dilim peynir
*şekersiz açık çay

*ara öğün
3 yulaflı busküvi
1 kupa yeşil çay

öğlen
*3 kaşık sebzeli tavuk sote
*1 kaşık makarna
*bol salata(z.yağı-limonlu)

*ara öğün
1 fincan yeşil çay

akşam yemeği yemiyorum yine şimdi işten çıkıyorum ve 1,5 saat sürüyor eve olan mesafem gitsin yağlar:))

herkese iyi akşamlar kızlar kendinize çok dikkat edin ...

günaydın günaydın günaydıınnn
sabah erkenden 75 dk yürüyüşümü de yaptım
ohhhh safaamm olsunnn:118:

cumartesi // pazar // pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma
akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
sisebe//1. sat yuruyus// 1.5 saat yuruyuş//1.5 saat yuruyus//
rukgus//
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik

herkese günaydın..
dünkü koşturmanın üstüne bir de 40 dakika pilates yaptım,her yerim sızlıyor şimdi ama durmak yok...kaslarım çok zor açıldı,bu pilates çok nankör bir spor.1 hafta yapma hemen geriliyorsun..

keşke 1 tabak karışık salata,bir dilim kepekli ekmek te olsa akşam yemeği yesen..öğün atlamak işe yaramıyor,çok kişi denedi olmadı güzelim.vücudu çok zorlarsan bir yerde tıkanırsın.

[B]günaydın kızlar
heryerim sızlıyor kilo gittikçe yada vucut ödemini atıp vucut sıkılaştıkça kas kuvveti artıyor bende 4 hafta önce mekik diye çektiklerim mekik değilmiş asıl mekiği dün çektim 1*20 tüm sırt kaslarım açıldı gerçek spor yaptım sanki 70 leri gördükçe spor yaptığımı anlıyorum önceden yağlardan hissetmiyordum valla ağrım sızım olmuyordu 1 saat de dans ettim kapı eşiğine tutunarak bir ayağım önde diğer ayağım arkada yere çömeldim 5 kere anca dayanabildim bak görürsünüz haftaya 1*20 çökme hareketi diyelim bu harekete kapıdan destek almadan yapabilirim kaslanıyım biraz [/B]

herkese günaydııınn canlarrr,,, geçmişi okuyamadım okuyacağım da sonraa, dün perişan oldum, bu gün perişan olacağım, ve yarın da perişan olacağım !! anlatırım birazdan canlar, öptüm siziiii

keşke 1 tabak karışık salata,bir dilim kepekli ekmek te olsa akşam yemeği yesen..öğün atlamak işe yaramıyor,çok kişi denedi olmadı güzelim.vücudu çok zorlarsan bir yerde tıkanırsın.

tsk ederim tatlım düşüncen için ama işten geç çıkıorum eve gidene kadar 8 oluyor saat o saatten sonra yemek çok mantıklı gelmiyor ama dediğinde çok haklısın çünkü acayip bir halsizlik oluyor insanın üstünde

akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//salı:105 dk yürüyüş,100 mekik//
banusultan
aybüke07//c.tesi* 30 kez ip atlama// pazar*..// p.tesi*20 dakika yürüyüş//salı 1saat spor//
genic// c.tesi*1 saat tempolu yürüyüş // pazar* 25 dk eliptik bisiklet + 10 dk twist // p.tesi*25 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//
seray0307//
rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +1 saat voleybol //
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik

akrep33// cmtsi:75 dk yürüyüş//pzrtsi:20 dk yürüyüş//salı:105 dk yürüyüş,100 mekik//
banusultan
seray0307//
rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +1 saat voleybol //
mermaid //
bahiresemanur // c.tesi *2,5 km yürüyüş 1,5 saat dans aerobik //pazar tembeldimm //pazartesi 20dk yürüyüş 1,5 saat dans 1*20sağ sol ayrı ayrı yan kas mekik 2*20 düz mekik 1*20havada bacaklara uzanarak mekik 100 mekik //salı 1*20 yarım mekik 1*20 sağ ve sol karın kaslarını çalıştıran mekik 1*20 alt karın kaslarını çalıştıran mekik 80mekik ediyor -1 saat dans-1*20 şınav-5 kere çökme hareketim -2*20 bacak popo çalıştırıcı hareketim
akreeep eksik yayın var

evet eve varışın geçmiş,mümkünse iş yerinde müsli,yoğurt falan yesen çıkmadan..

Büyük bir aslan kuyruğu il oynayan küçük aslana sormuş :

-Neden kuyruğunu kovalıyorsun?

Yavru aslan cevap vermiş :
- Bir aslan için mutluluğun kuyruğunda olduğunu gördüm. Bu nedenle onu kovalıyorum. Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.

-Bunun üzerine yaşlı aslan şöyle söylemiş:

"Gençken ben de mutluluğun kuyruğumda olduğunu düşünüyordum, ama zamanla şunu farkettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor, ne zaman kendi işime baksam hep peşimden geliyor."

GONCA DERGİSİ- 2007 YILI BASIMI karıştırıken gördüm.

Son düzenleme:
dün spora kalacatım ama kalamadım, okul çıkışı eşim aradı misafir var dedi, kardeşleri gelmiş, eve gittim, yemek hazırlığı vs.. derken alışverişe çıktık hep beraber, saat 5 te çıktık, ev egridiğimizde akşam saat 22:30 du Ben spor yaparken bu kadar yorulmadıydımm, ayaklarım hamlamış, bütün vücudum ağrıyor,

perşembe günü de ağır misafirlerim geliyor çaya, bugünden hazırlık yapmam lazım, sarma saracağım, elmalı tart yapacağım, kek kağıtlarına küçük keklerden yapacağım, poğaça yapacağım, rus salatası yapacağım, balkonlarımı yıkayacağım, eve süpürge çekip bir de paspas çekceğim ben çok üzgünüm ama benim ekip elemanları ben bu hafta perte çıktım, hiç bir şey planladığım gibi olmadı, size güveniyorum canlarım

rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +10 dk voleybol // salı* 1.5 saat yürüyüş+50 mekik //

banusultan
seray0307//
mermaid //c.tesi*tembellik//pazar yarım saat yürüyüş//ptesi yarım saat fitnes yarım saat yürüyüş//salı 45 dk yürüyüş//

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…