Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü menüm

kahvaltı: 2 dilim diyet ekmeğiyle peynirli sandviç 5-6 yeşil zeytin
öğleeynirli sandviç
ara:4 yeşil erik
akşama bakıcaz artık Allah ne vermediyse :))

dünkü sporum da: yarım saat fitnes ve yarım saat yürüyüş
su tabiki en az 2 lt :)

bugün yeni bir kitap aldım

KAYIP GÜL 2 ÖLÜMSÜZ KALP - SERDAR ÖZKAN

güzel olduğunu düşünüyorum zira ilkini çok sevmiştim zaten ilk kitabın referansı olduğu için aldım şu işlerimin yoğunluğunu atlatınca başlıcam inşallah

bu arada şuan okuduğum kitap:
DUKAN DİYETİ - DR. PİERRE DUKAN
dün alıp başladım ve içerdiği bilgiler mantığıma yatmaya başladı gerçekten
sanırım ben bu programa harfiyen uyunca gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrenicem :))) çok mutlu hissediyorum kendimi.
programa startı yarın veriyorum ilk 10 gün atak evresi olduğu için biraz sağlıksız görünebilir ama proteinlerden sonra yavaş yavaş diğer besinlerin dahil edilmesiyle dengeye oturacağı yazıyor kitapta.ve mantığı anlatılınca bende bunun böyle olacağına ikna oldum. umutluyum inşallah hüsranla sonuçlanmaz :)

2 litre suyu tükettim valla 1000 adım yürüdüm dışarıda saydım ben daha eve giderken yürüyüş var evde 1 saat göbek atma seansı var akreeeppp

rukgus//c.tesi* 1.5 saat tempolu yürüyüş+plates // pazar* 1.5 saat yürüyüş +1 saat voleybol //

akrebım bu sıralar sık yazamasamda yazmaya calıscam
dua grubumuz var ve 3 aylar kandıller ıcın dua dagıtıyoruz orayla bıraz ılgılenmem lazım olurmu acaba...

Canım araştırdım nette tabi kitabı okumadım netten araştırdığım kadarı ile bilmeden fark ettim ki ben dukan diyetine benziyor yeni hayat şeklim yapıyorum 4 aşaması varmış bende aşamalar birbirine geçmiş durumda sadece şuna dikkat ediyorum yağ yakmada birinci faktör protein olduğunu öğrendim her öğünde olmasına dikkat ediyorum o kadar bu hafta şeker girmedi vucuduma yağ girmedi tuz ha keza bakalım sonuç ne olacak

dün akşam dediğimi yaptım 5 yk meyveli nestle yarım bardak süt ile 6 dan sonra hiçbirşey yemedim 1,5 litre su içtim ayrıca yarım çaydanlık şekersiz açık çay
bugünki menüm
sabah
banim için mükkellef bir kahvaltı idi
saat 6 da kalktım
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane iri söğüş domates
1 tane küçük boy salatalık
1 tutam maydonoz
2 kupa çay
çeyrek dilim tabağı silmelik ekmek
ara 1 tane galeta
öğle
1 porsiyon taze fasülye dana eti vardı içinde yağsız
1 yk yoğurt içinde 1 tutam taze nane ve 1 tutam maydono ve içinde 1 tk acı toz biber
1 tane haşlanmış yumurta
ara
1 tane galeta
akşam
şunu düşünüyorum
patlıcan var evde fırında közliyecem yoğurt sarımsak ekleyip afiyet olsun bana ekmeksiz
saat 7 een sonra hiç birsey yenmeyecek
su ve çaydan başka hiçbirşey
1 saat dans etmeyi düşünüyorum ama galiba bu artacak rukgus var çünkü

ben spor kısmına yanlıs yazmısım bu arada canım 10 dk voleybol oynadım 1 saat nerden geldiyse aklıma sen beni ciddiye alma regl oldum zaten yerimden kalkmam şimdi :)

ben spor kısmına yanlıs yazmısım bu arada canım 10 dk voleybol oynadım 1 saat nerden geldiyse aklıma sen beni ciddiye alma regl oldum zaten yerimden kalkmam şimdi :)

muhaaaa korktun dimi bak rukgus grubum için dansı 1 saat daha arttırıyor vee 2 saat 90 ların pop şarkıları ile hoplayıp zıplıyorum

akrebım bu sıralar sık yazamasamda yazmaya calıscam
dua grubumuz var ve 3 aylar kandıller ıcın dua dagıtıyoruz orayla bıraz ılgılenmem lazım olurmu acaba...
burayı da ihmal etmediğin sürece olur tabii kuşum..
akrep sende 80 mişsin eskiden bu kiloya ne kadar sürede geldin canım

aslında kısa sürede verdim.hatta 55 leri bile görmüştüm ama
işte maalesef yanlış diyet ve yanlış beslenme sonucu tekrar alınan kilolarla mücadele ediyorum ama bu sefer sağlam ilerliyorum hamdolsun.

ne kadar sürdü bu serüven canım al bu maşallahlarda sana gitsin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…