Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

KISMET HANIMDAN GELEN MESAJ:
NE YAPACAĞIM AKIL VERİN !
selamlar HANIMLAR
ben 6 yıllık evliyim , 3 yaşında oğlum var.evliliğim genel anlamıyla iyi çok şükür
bir de eşimin kaprisleri olmasa.
,Evde sürekli aşk modunda cıvıl cıvıl olalım istiyor,yani durup dururken öpüp koklayayım.sürekli neşeli olayım,her daim yüzüm güleç olacak,böyle kıpır kıpır olayım istiyor.tabi seksi kıyafetler ve her istediği anda ateşli BİR EŞ.

belki diyeceksiniz ki , ne güzel işte sen de öyle ol.ben de istemez miyim öyle olmak.ama 3 yaşında bir çocuk düşünün ki benim ki çok şımarık.bütün gün onun peşinde deli danalar gibiyim zaten.ne kendime ne eşime zaman kalmıyor.

e bunu eşine anlat diyeceksiniz ama erkekleri bilirsiniz hemen dırdırcıya çıkar adın.tek lafım "oof yoruldum" olsa eşim diyeceği ilk kelime "bir günde şikayetlenme ya".bunu yarı şaka yarı ciddi söyler güya.en ufak bir of demeye hakkım yoktur benim

bir de kendi vardiyalı çalışıyor ama öyle ağır değil en hafifinden.1 gün çalışır 3 gün evde.e ben çocukla 7.30 da kalkıp yoğun bir güne başlarken o 12 de kalkıp hazır kahvaltıya konar.ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.

sonra da kötü eş oluyorum.sebeplay sadece çocuğa bakmak,yemek ve temizlik değilmiş.olay 24 saat güleryüzlü ve ateşli olacakmışım.ooof ya ne zor valla evlilik süperwomen olmak gerekiyor.napcam ben ya?

dün akşam eve gidince yemek yaptım pişerken çamaşırlarımı serdim.kızımı banyo yaptırdım sonra yemek hazırla topla ve çay servisi ardından mutfağa girdimbulaşıkdı toplamaydı derken bir saat sonra çıkabildim mutfaktan saat oldu 22:00 balkonu süpürdüm.makineye havluları attım veeeeeeeee ütü yaptım tabii bitiremedim ama olsun gün geçtikçe daha düzenli ve temiz olucak evim çünkü yatana kadar boş durmuyorum durmicamdaa:88: 23:30 a kadar ütü yaptım.baktım uykum geldi eh dedim balkonu yıkayamadım ama olsun süpürdüm en azından, hemen abdest aldım namaz kıl kuran oku üzerini değiş yatağa gir saat yarım oldu biraz da kitap okudum tabii sonraa uyumacaaa

Son düzenleme:
günaydın hanımlar...

dünkü menüm..
sabah (kahve :)
öğlen ( haşlanmış semizotu-2 kaşık yoğurt-1 haşlanmış yumurta)
akşam (1 dilim b.peynir-1 yumurta-1/2 salatalık ve domates)
bol bol suuuuuuu
kitap okuyamıyorum bu aralar
spor 2 gündür yok iyice kendime gelmem lazım tabi buda anneme yaradı işten eve gelir gelmez yemeğe giriştim, bulaşıklar boşalan kaplar, buzdolabı falan derken pırıl pırıl odu mutfak, odamın tozunu aldım dolabımı düzenledim gece yarısı olmuştu ama incimi (annem olur kendisi) kıramadım yazma örneklerini çıkardım yarım bıraktığım tülbenti bitirdim) ....

spora haftaya asılıcam ben de
cuma ölçülerimi yazayım bakalım diğer cuma ne kadar incelicem
dün akşam çay molasında eşime işlediğim süeterin omuz ve kol lastiğinin birini diktim..diğer kısımları diğer çay molasında artık.kıştan kalma işimin son kırıntıları tabi ertelediğim işlerin arasındaydı ama bundan sonra erteleme diye bişii yokkkk:119::119::119:

aybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese merhaba nasılsınız. bugün burası çok güzel en azından nem daha az. ama kötü olan şey boynum tutuldu. zaten pazartesiden belliydi. 2 haftadır yoğunluk yorgunluk çarptı eni. kas gevşetici içtim birazdan etkisini gösterir inşallah.

dün akşam dinlendim paso hafta sonu yapacak tek işim var mutfak dolaplarını düzenlemek birde hava iyi olursa büyük halım var yıkanacak belli olmaz belki bugün yıkarım onu sonrammm yemek yapmadan uyumadım yemek yapmayınca öğleleri zor oluyor benim için yeşil fasulye içine patetes te koydum onu pişirdim öğle menümü de açıklamış oldum bu arada mutfağımda kesinlikle bulaşık yok ilk iş bulaşıkları yıkamak oldu zaten gerçekten tatile ihtiyacım var kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorummmm
dün ki menüm
sabah
saat 9,30 a kadar uzadı malesef gelen giden tat vermedi
normal evdeki gibi yanımda getirdiydim malzemeleri
bir dilim tam buğday ekmeği
söğüş domates salatalık tatlı biber bir dilim peynir
öğle
6 adet tavuk kanat bol mersin usulu soğanlı piyaz içinde kara lahana da var
1 bardak ayran süs biberi
akşam
yemiyeyim dedim ama baktım olmayacak
tatlı suda fazlaca kalmış zeytinim vardı şöyle bir avuç kadar y.zeytin çekirdeklerini çıkardım yumuşacıktı içine çok az zeytinyağı pul biber yarım da limon sıktım bir tane sandiwic ekmeği kepekli eşliğinde yedim çok lezzettli idi kalorisi hakkında malumatım yok iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ekmek bitince çatalla yedim o zeytin bitti ...

geçmiş olsun canım
3 gundur yuruyuslere ara verdim ama bu gun tekrar basliycam kismetse bakalim.... Kaptanim cumaya olculerimi bildirercegim bende.....
tamam canım cuma ölçülerimizi yazalım

akşamı iyi yapmışsın canım..zeytin gayet masum ve sağlıklı şifalı bir besin.afiyet olsun.
benimde iki tane büyük halım var..balkonumda yıkayabilirmiyim yoksa halıcıyamı vermeliyim derken seni okudum heveslendim şimdi..hafta sonu ıslatıp yıkasam birini süper olucak

Gecmisler olsun arkadasim....

canım çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim kaptanım. ben de geçen hafta yıkacaktım ama eşimle yfak çapl bir tartışmanın eşiğinden döndük. ben de vazgeçtim yıkamacıya vereceğim.

dünkü menüm

sabah : 4 kayısı bir tane şeftali

ara: yeşilçay 1 tane

öğle: fırında tavuk ve salata

ara: 4 çatal ufak lokmalar halinde yaş pasta

akşam : z.yağlı fasülye ve cacık

3,5 lt su

çok teşekkür ederim kaptanım. ben de geçen hafta yıkacaktım ama eşimle yfak çapl bir tartışmanın eşiğinden döndük. ben de vazgeçtim yıkamacıya vereceğim.

halı yüzünemiydi tartışma:26: yoksa tartışmadan dolayı kızgınlık mı seni vazgeçiren

kuşum kahvaltılarına peynir yumurta zeytin de eklersen senin için çok daha faydalı olur..
ee spor
kitap
su
bitki çayı nerelerdee

dün akşama bakalım bir de. önce markete uğrayıp ordan eve geçtim. yemeği hazırladım baba oğul yemek yerken ben oturma odasını ve çocuk odasını sildim süpürdüm. sonra da mutfağı toparladım, yemeğimi ocağa koydum temizliğime devam ettim. sadece toz alamadım onu da bu akşam halledeceğim. kaan bugün bir arkadaşımda kalacaktı onun çantasını hazırladım. cuma akşam yola çıkacağımız için kaana minik bavulu hazırladım. kendi valizimizi de hazırladım sadece kırışacakları koymadım. cuma akşam da onları hallederim. çamaşırlarımı astım. bu akşam eve gidince toz alıcam, bulaşık makinasını çalıştırırım, çamaşırlarımı toplar diğerlerini asarım. bir de yol için kek yaparım. yarın iş çıkışı da buzluktaki böreklerimi pişiririm. yeter iki çeşit zaten sandviç falan da yapıcam. altı üstü 10 saat tamamdır.

dün ne yemişim bakalımmm

kahvaltı
yarım simit,lor peyniri,siyah zeytin,karpuz

öğle
mercimekli kabak,bol yoğurt,süs biberi

ara
bisküvi çeşitlerinden(kızımın ısrarlarıyla çozutma durumları)

akşam
tavuklu bulgur pilavı,semizotu kavurması,ayran,süsbiberi

2,5 litre su
2 bardak şekersiz açık çay
kitap:avcı,vakıa suresi
spor:20 dk yürüyüş
...

dün ne yemişim bakalımmm

kahvaltı
yarım simit,lor peyniri,siyah zeytin,karpuz

öğle
mercimekli kabak,bol yoğurt,süs biberi

ara
bisküvi çeşitlerinden(kızımın ısrarlarıyla çozutma durumları)

akşam
tavuklu bulgur pilavı,semizotu kavurması,ayran,süsbiberi

2,5 litre su
2 bardak şekersiz açık çay
kitap:avcı,vakıa suresi
spor:20 dk yürüyüş
...

halı yüzünemiydi tartışma:26: yoksa tartışmadan dolayı kızgınlık mı seni vazgeçiren

canım ben de yıkayacaktım c.tesi günü mutfak halısını. işte neden yıkayıp yorulacaksın da ver yıkamacıya da zaten hiç dinlenmiyosun vs. buna benzer şeyler söyledi söyledi. ben de cevap vermedim ama içten içe çok kızdım ona. tamam beni düşünüyor tamam benim iyiliğim için söylüyor bir şey demiyorum ama ben zaten halıları verecektim yıkamacıya evdekilerin hepsini ama o ayak altında diye içim rahat etmedi şimdi yıkayayım yaz bitimine bir daha yıkarım diye düşünüyordum.

kuşum kahvaltılarına peynir yumurta zeytin de eklersen senin için çok daha faydalı olur..
ee spor
kitap
su
bitki çayı nerelerdee

bir tane bitki çayını arada içtim kaptanım. ama evet uzun bir süredir kitap okumuyorum. su da altında yazıyor. ve bu hafta spor yok.

bir de kaptanım ben ne peynir ne zeytin ne de yumurta yemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…