günaydın hanımlar...
dünkü menüm..
sabah (kahve :)
öğlen ( haşlanmış semizotu-2 kaşık yoğurt-1 haşlanmış yumurta)
akşam (1 dilim b.peynir-1 yumurta-1/2 salatalık ve domates)
bol bol suuuuuuu
kitap okuyamıyorum bu aralar
spor 2 gündür yok iyice kendime gelmem lazım tabi buda anneme yaradı işten eve gelir gelmez yemeğe giriştim, bulaşıklar boşalan kaplar, buzdolabı falan derken pırıl pırıl odu mutfak, odamın tozunu aldım dolabımı düzenledim gece yarısı olmuştu ama incimi (annem olur kendisi) kıramadım yazma örneklerini çıkardım yarım bıraktığım tülbenti bitirdim) ....
herkese merhaba nasılsınız. bugün burası çok güzel en azından nem daha az. ama kötü olan şey boynum tutuldu. zaten pazartesiden belliydi. 2 haftadır yoğunluk yorgunluk çarptı eni. kas gevşetici içtim birazdan etkisini gösterir inşallah.
geçmiş olsun canımherkese merhaba nasılsınız. bugün burası çok güzel en azından nem daha az. ama kötü olan şey boynum tutuldu. zaten pazartesiden belliydi. 2 haftadır yoğunluk yorgunluk çarptı eni. kas gevşetici içtim birazdan etkisini gösterir inşallah.
tamam canım cuma ölçülerimizi yazalım3 gundur yuruyuslere ara verdim ama bu gun tekrar basliycam kismetse bakalim.... Kaptanim cumaya olculerimi bildirercegim bende.....
dün akşam dinlendim paso hafta sonu yapacak tek işim var mutfak dolaplarını düzenlemek birde hava iyi olursa büyük halım var yıkanacak belli olmaz belki bugün yıkarım onu sonrammm yemek yapmadan uyumadım yemek yapmayınca öğleleri zor oluyor benim için yeşil fasulye içine patetes te koydum onu pişirdim öğle menümü de açıklamış oldum bu arada mutfağımda kesinlikle bulaşık yok ilk iş bulaşıkları yıkamak oldu zaten gerçekten tatile ihtiyacım var kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorummmm
dün ki menüm
sabah
saat 9,30 a kadar uzadı malesef gelen giden tat vermedi
normal evdeki gibi yanımda getirdiydim malzemeleri
bir dilim tam buğday ekmeği
söğüş domates salatalık tatlı biber bir dilim peynir
öğle
6 adet tavuk kanat bol mersin usulu soğanlı piyaz içinde kara lahana da var
1 bardak ayran süs biberi
akşam
yemiyeyim dedim ama baktım olmayacak
tatlı suda fazlaca kalmış zeytinim vardı şöyle bir avuç kadar y.zeytin çekirdeklerini çıkardım yumuşacıktı içine çok az zeytinyağı pul biber yarım da limon sıktım bir tane sandiwic ekmeği kepekli eşliğinde yedim çok lezzettli idi kalorisi hakkında malumatım yok iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ekmek bitince çatalla yedim o zeytin bitti ...
Gecmisler olsun arkadasim....
dün akşam dinlendim paso hafta sonu yapacak tek işim var mutfak dolaplarını düzenlemek birde hava iyi olursa büyük halım var yıkanacak belli olmaz belki bugün yıkarım onu sonrammm yemek yapmadan uyumadım yemek yapmayınca öğleleri zor oluyor benim için yeşil fasulye içine patetes te koydum onu pişirdim öğle menümü de açıklamış oldum bu arada mutfağımda kesinlikle bulaşık yok ilk iş bulaşıkları yıkamak oldu zaten gerçekten tatile ihtiyacım var kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorummmm
dün ki menüm
sabah
saat 9,30 a kadar uzadı malesef gelen giden tat vermedi
normal evdeki gibi yanımda getirdiydim malzemeleri
bir dilim tam buğday ekmeği
söğüş domates salatalık tatlı biber bir dilim peynir
öğle
6 adet tavuk kanat bol mersin usulu soğanlı piyaz içinde kara lahana da var
1 bardak ayran süs biberi
akşam
yemiyeyim dedim ama baktım olmayacak
tatlı suda fazlaca kalmış zeytinim vardı şöyle bir avuç kadar y.zeytin çekirdeklerini çıkardım yumuşacıktı içine çok az zeytinyağı pul biber yarım da limon sıktım bir tane sandiwic ekmeği kepekli eşliğinde yedim çok lezzettli idi kalorisi hakkında malumatım yok iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ekmek bitince çatalla yedim o zeytin bitti ...
geçmiş olsun canım
tamam canım cuma ölçülerimizi yazalım
akşamı iyi yapmışsın canım..zeytin gayet masum ve sağlıklı şifalı bir besin.afiyet olsun.
benimde iki tane büyük halım var..balkonumda yıkayabilirmiyim yoksa halıcıyamı vermeliyim derken seni okudum heveslendim şimdi..hafta sonu ıslatıp yıkasam birini süper olucak
çok teşekkür ederim kaptanım. ben de geçen hafta yıkacaktım ama eşimle yfak çapl bir tartışmanın eşiğinden döndük. ben de vazgeçtim yıkamacıya vereceğim.
dünkü menüm
sabah : 4 kayısı bir tane şeftali
ara: yeşilçay 1 tane
öğle: fırında tavuk ve salata
ara: 4 çatal ufak lokmalar halinde yaş pasta
akşam : z.yağlı fasülye ve cacık
3,5 lt su
halı yüzünemiydi tartışma:26: yoksa tartışmadan dolayı kızgınlık mı seni vazgeçiren
kuşum kahvaltılarına peynir yumurta zeytin de eklersen senin için çok daha faydalı olur..
ee spor
kitap
su
bitki çayı nerelerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?