canım ben de yıkayacaktım c.tesi günü mutfak halısını. işte neden yıkayıp yorulacaksın da ver yıkamacıya da zaten hiç dinlenmiyosun vs. buna benzer şeyler söyledi söyledi. ben de cevap vermedim ama içten içe çok kızdım ona. tamam beni düşünüyor tamam benim iyiliğim için söylüyor bir şey demiyorum ama ben zaten halıları verecektim yıkamacıya evdekilerin hepsini ama o ayak altında diye içim rahat etmedi şimdi yıkayayım yaz bitimine bir daha yıkarım diye düşünüyordum.
bir tane bitki çayını arada içtim kaptanım. ama evet uzun bir süredir kitap okumuyorum. su da altında yazıyor. ve bu hafta spor yok.
bir de kaptanım ben ne peynir ne zeytin ne de yumurta yemiyorum.
burada halı yıkamacı olmadığı için benimkisi mecburiyetten halı yıkamacı var adamlar koca koca kamyonu yıkıyorlar aynı fırça ile halı yıkıyorlar böyle demir yaptırmışlar demire asıyorlar kuruyor geri veriyorlar kendin götürüp getirecen ayaklarına birde benim arabam da yok taksi tutmaya değmez önünü arkasını ilaçlıyorlar pis fırçalarla fırçala su tut ondan sonra as demire o halı eve geldimi birde benim koslalamam mikroplarından arındırmam lazım ki ne gerek var çok temiz biri değilim hastalık boyutunda titiz de değilim rahat insanım ama bu kadarına ben bile tahammül edemem doğrusu mecburen ne yapayım mecburen madurum da madurumgeçmiş olsun canım
tamam canım cuma ölçülerimizi yazalım
akşamı iyi yapmışsın canım..zeytin gayet masum ve sağlıklı şifalı bir besin.afiyet olsun.
benimde iki tane büyük halım var..balkonumda yıkayabilirmiyim yoksa halıcıyamı vermeliyim derken seni okudum heveslendim şimdi..hafta sonu ıslatıp yıkasam birini süper olucak
kısss ver gitsin canına yazık olacağına parana yazık olsun şöyle makineli falan bir yer olsa bende verecem amacanım çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim kaptanım. ben de geçen hafta yıkacaktım ama eşimle yfak çapl bir tartışmanın eşiğinden döndük. ben de vazgeçtim yıkamacıya vereceğim.
bak benim taktiğimi uygula hiç yorulmazsın bundan sonra sen yazmışsın yapmışsın valla okurken yoruldum ya canım benimdün akşama bakalım bir de. önce markete uğrayıp ordan eve geçtim. yemeği hazırladım baba oğul yemek yerken ben oturma odasını ve çocuk odasını sildim süpürdüm. sonra da mutfağı toparladım, yemeğimi ocağa koydum temizliğime devam ettim. sadece toz alamadım onu da bu akşam halledeceğim. kaan bugün bir arkadaşımda kalacaktı onun çantasını hazırladım. cuma akşam yola çıkacağımız için kaana minik bavulu hazırladım. kendi valizimizi de hazırladım sadece kırışacakları koymadım. cuma akşam da onları hallederim. çamaşırlarımı astım. bu akşam eve gidince toz alıcam, bulaşık makinasını çalıştırırım, çamaşırlarımı toplar diğerlerini asarım. bir de yol için kek yaparım. yarın iş çıkışı da buzluktaki böreklerimi pişiririm. yeter iki çeşit zaten sandviç falan da yapıcam. altı üstü 10 saat tamamdır.
ve gitsin imkanın varsa bembeyaz olur o onalar kimyasal da koyuyorla inanamıyacağın sonuçlarla kapına kadar getiriyorlar sen onlar gibi yıkayamazsın emin olcanım ben de yıkayacaktım c.tesi günü mutfak halısını. işte neden yıkayıp yorulacaksın da ver yıkamacıya da zaten hiç dinlenmiyosun vs. buna benzer şeyler söyledi söyledi. ben de cevap vermedim ama içten içe çok kızdım ona. tamam beni düşünüyor tamam benim iyiliğim için söylüyor bir şey demiyorum ama ben zaten halıları verecektim yıkamacıya evdekilerin hepsini ama o ayak altında diye içim rahat etmedi şimdi yıkayayım yaz bitimine bir daha yıkarım diye düşünüyordum.
ben dikkat ettim ona bu hafta hep sabahları meyve yedin sen sabah sabah meyve yiyemem ki aralarda bile kendimi zorluyorum bağırsaklarım için yiyorum valla en sevdiklerimden yiyorum onda dabir tane bitki çayını arada içtim kaptanım. ama evet uzun bir süredir kitap okumuyorum. su da altında yazıyor. ve bu hafta spor yok.
bir de kaptanım ben ne peynir ne zeytin ne de yumurta yemiyorum.
KİRAZ BÖBREK DOSTU İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz vücudu zehirli maddelerden temizliyor. Kiraz ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığı için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde de kullanılıyor. Ayrıca yapısında bulunan kinik asit ile böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olduğu biliniyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Kirazın ayrıca peklik giderici özelliği bulunuyor. Özellikle bayat yemeklerle pastırma, sucuk gibi gıdaların zararlarını önleyen kiraz, aynı zamanda kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasını ve kanın temizlenmesini, yüzde oluşan sivilcelerin giderilmesini sağlıyor. Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesinin deride kırışıklıkları önlediği ve giderdiği belirtiliyor. Karaciğerin dostu olan kiraz, hastalıklar, fazla ilaç tüketimi ve zehirlenmeler sonucu zorlanan karaciğerin yükünü hafifleterek iyileşmesine yardım ediyor. Karaciğer zamanla normale dönüyor ve safra salgısı artıyor. Böylece sindirim gücünü artırıyor. Kirazda bulunan 'levüloz' adlı şeker kolay sindirilebildiği için şeker hastaları hiçbir tehlike oluşmadan kiraz yiyebiliyor.
doğu desem değil batı desem o da değil muhterem bölge desem o da değil madurum da mağdurum
herkese merhaba cicişlerrr,naptınız nerlerdesinizz ben bir geçmiş, asayiş berkelmal yapayım, hergün giriyorum aslında ama net,m zayıf olduğunudan alıntılayamaıyorum
,zar zor selam verip çıkıyorum((
bilmiyorum ben bu bilmecenin cevabını(
selam kızlar dünkü menüm:
sabah altınbaşak
öğlen taze faulye salata
akşam çupra salata
sonrsı kavun karpuz(misafir vardı)
kitap yok su da yok evet yani vardır da uymam gereken kadar değil
akşama möhimm misafirlerim var il dışından geliyorlar lüleburgazdan onlara güzel bir adana sofrası hazırlamak lazım sonra yarına bi kebap yedirmek lazım yerindennn
yarın tartı olması iyi olmadı velhasıllll
kızlar verin gitsin halıları yıkamaya boşveriiiiiiiin ama güvenmiyorsanızda. çağırın bir kadın detarjanlı su ile sildirin.
ben cumartesi çağırdım hem evi temizledi hemde tüm halılarımı halı yıkama şampuanı koyduğu su ile sildi. krem rengi halılarım bile açıldı 60 tl verdim hem evde temizlenmiş oldu...bu arada dışarıda sağanak yağmur başladı gitti benim yeni silinmiş camlar
akrebim bu bizim liste
1. TAKIM 263. ETAP 29 Haziran
hepbera_(64,6/64,2/ 0,4/0,6 %)
chukuleta_(68,7/%) izne ayrıldı
miyago_(80,9/%) izne ayrıldı
rebirth_( 72 /71 / 1/1,3 %)
1.TAKIM ORTALAMA YÜZDESI = % 0,475
chukuleta ve miyago 3 haftadır yoklar olaki bildirim yaparlarsa hiç sanmıyorum ama 3 e bölünecek.
benim işyerinin sağı solu belli olmuyor bazen net kısıtlanıyor arabada yok eve gelemeyeceğim için nete giremem kısıtlama olursa .
bir sürü yeni üyemiz oldu haftaya dolu dolu olacak inşallah listemiz
yayınlarsın eğer ben yoksam akrebim olur mu?
sana da çok yük oluyoruz hakkını helal et bacım ya
geçen hafta 73,7
bu hafta 73,4
300 gr
kızzzzz bu ne iki haftada toplam 1 kg verdim benim birşey yapmam lazım demek ki vucut alıştı bu yaşam şekline iki haftada 3 kg veren ven 1 kg verdim
1 kg olduğu gibi yağdır eminim de birşey yapmam lazım öneri acil öneri
ya kendi planıma göre bu hafta benim 70 kg olmam lazımdı 3 kg fazlam var
yeme şeklimi mi değiştirsem meselaaaaa
genic gibi sabah meyveyle mi başlasaaamm
günaydın kızlaaaaaaaar hala evdeyim ya eşimi kaldıramadım benim araba tamirde beni burakması lazım kalkmazsa otobüse gidecem gibi dışarısı da buz gibi ya
hepinize iyi kilovermeleeeeeeeer akrebim sağolasın inşallah iişyerinde sorun olmazsa girerim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?