Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne güzel işte kuşum adam seni düşünmüş sinirlenme boşver gitsin..

bir tane bitki çayını arada içtim kaptanım. ama evet uzun bir süredir kitap okumuyorum. su da altında yazıyor. ve bu hafta spor yok.

bir de kaptanım ben ne peynir ne zeytin ne de yumurta yemiyorum.

ama yemelisin tatlım..rabbim yaratmışsa hikmeti ile yaratmış sen sırf buyüzden sevmeye çalış olurmu

herkese merhaba cicişlerrr,naptınız nerlerdesinizz ben bir geçmiş, asayiş berkelmal yapayım, hergün giriyorum aslında ama net,m zayıf olduğunudan alıntılayamaıyorum
,zar zor selam verip çıkıyorum ((

KİRAZ BÖBREK DOSTU İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz vücudu zehirli maddelerden temizliyor. Kiraz ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığı için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde de kullanılıyor. Ayrıca yapısında bulunan kinik asit ile böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olduğu biliniyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Kirazın ayrıca peklik giderici özelliği bulunuyor. Özellikle bayat yemeklerle pastırma, sucuk gibi gıdaların zararlarını önleyen kiraz, aynı zamanda kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasını ve kanın temizlenmesini, yüzde oluşan sivilcelerin giderilmesini sağlıyor. Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesinin deride kırışıklıkları önlediği ve giderdiği belirtiliyor. Karaciğerin dostu olan kiraz, hastalıklar, fazla ilaç tüketimi ve zehirlenmeler sonucu zorlanan karaciğerin yükünü hafifleterek iyileşmesine yardım ediyor. Karaciğer zamanla normale dönüyor ve safra salgısı artıyor. Böylece sindirim gücünü artırıyor. Kirazda bulunan 'levüloz' adlı şeker kolay sindirilebildiği için şeker hastaları hiçbir tehlike oluşmadan kiraz yiyebiliyor.

burada halı yıkamacı olmadığı için benimkisi mecburiyetten halı yıkamacı var adamlar koca koca kamyonu yıkıyorlar aynı fırça ile halı yıkıyorlar böyle demir yaptırmışlar demire asıyorlar kuruyor geri veriyorlar kendin götürüp getirecen ayaklarına birde benim arabam da yok taksi tutmaya değmez önünü arkasını ilaçlıyorlar pis fırçalarla fırçala su tut ondan sonra as demire o halı eve geldimi birde benim koslalamam mikroplarından arındırmam lazım ki ne gerek var çok temiz biri değilim hastalık boyutunda titiz de değilim rahat insanım ama bu kadarına ben bile tahammül edemem doğrusu mecburen ne yapayım mecburen madurum da madurum
kısss ver gitsin canına yazık olacağına parana yazık olsun şöyle makineli falan bir yer olsa bende verecem ama bu arada geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım kusura bakma kendine iyi bak kendin için ...
bak benim taktiğimi uygula hiç yorulmazsın bundan sonra sen yazmışsın yapmışsın valla okurken yoruldum ya canım benim
ve gitsin imkanın varsa bembeyaz olur o onalar kimyasal da koyuyorla inanamıyacağın sonuçlarla kapına kadar getiriyorlar sen onlar gibi yıkayamazsın emin ol
bir tane bitki çayını arada içtim kaptanım. ama evet uzun bir süredir kitap okumuyorum. su da altında yazıyor. ve bu hafta spor yok.

bir de kaptanım ben ne peynir ne zeytin ne de yumurta yemiyorum.
ben dikkat ettim ona bu hafta hep sabahları meyve yedin sen sabah sabah meyve yiyemem ki aralarda bile kendimi zorluyorum bağırsaklarım için yiyorum valla en sevdiklerimden yiyorum onda da

bu hafta kiraz haftam oldu aybik bol bol yedim yiyorum cumaya köyün birine sipariş verdim yalan çıkmazsa bahçeden toplanıp gelecek taze taze buranın tek faydalı yönü bu organik malzeme bol :89:

doğu desem değil batı desem o da değil muhterem bölge desem o da değil madurum da mağdurum

bilmiyorum ben bu bilmecenin cevabını(

selam kızlar dünkü menüm:

sabah altınbaşak
öğlen taze faulye salata
akşam çupra salata
sonrsı kavun karpuz(misafir vardı)
kitap yok su da yok evet yani vardır da uymam gereken kadar değil

akşama möhimm misafirlerim var il dışından geliyorlar lüleburgazdan onlara güzel bir adana sofrası hazırlamak lazım sonra yarına bi kebap yedirmek lazım yerindennn
yarın tartı olması iyi olmadı velhasıllll

kızlar verin gitsin halıları yıkamaya boşveriiiiiiiin ama güvenmiyorsanızda. çağırın bir kadın detarjanlı su ile sildirin.
ben cumartesi çağırdım hem evi temizledi hemde tüm halılarımı halı yıkama şampuanı koyduğu su ile sildi. krem rengi halılarım bile açıldı 60 tl verdim hem evde temizlenmiş oldu... bu arada dışarıda sağanak yağmur başladı gitti benim yeni silinmiş camlar

herkese merhaba cicişlerrr,naptınız nerlerdesinizz ben bir geçmiş, asayiş berkelmal yapayım, hergün giriyorum aslında ama net,m zayıf olduğunudan alıntılayamaıyorum
,zar zor selam verip çıkıyorum ((

kusura bakma canım ben net zayıflığı felan dinlemiyorum seni günde en az beş kez burda istiyorum seni zayıflatıcaz ne hikmetse netin zayıflıyor yahuu

adana kebabını ekmeksiz ye bol salata ve ayran ile bişicik olmaz kuşum
sabah da erken kalk yürüyüş yap zıpla hopla evden çıkana kadar güyünmeden önce de tartılırsın işte bu kadaar
yarın fazla kilo ile gelenler için acaip güzel planlarım var ona göre:89::90:

Son düzenleme:

ben tutamıyorum canım kadın..eşim vardiyalı çalışıyor ve evde kayınbabam da oluyor..yani iş başa düşüyor ama spor niyetine koşturuyorum bende:95::96:

akrebim bu bizim liste
1. TAKIM 263. ETAP 29 Haziran

hepbera_(64,6/64,2/ 0,4/0,6 %)
chukuleta_(68,7/%) izne ayrıldı
miyago_(80,9/%) izne ayrıldı
rebirth_( 72 /71 / 1/1,3 %)

1.TAKIM ORTALAMA YÜZDESI = % 0,475

chukuleta ve miyago 3 haftadır yoklar olaki bildirim yaparlarsa hiç sanmıyorum ama 3 e bölünecek.
benim işyerinin sağı solu belli olmuyor bazen net kısıtlanıyor arabada yok eve gelemeyeceğim için nete giremem kısıtlama olursa .
bir sürü yeni üyemiz oldu haftaya dolu dolu olacak inşallah listemiz
yayınlarsın eğer ben yoksam akrebim olur mu?
sana da çok yük oluyoruz hakkını helal et bacım ya

günaaaayyyyddddıııınnnn
çığlık attığıma bakmayııınn şoktayııımmm
birazdan kilomu açıklayınca görürsünüüüzzzz

geçen hafta 73,7
bu hafta 73,4
300 gr
kızzzzz bu ne iki haftada toplam 1 kg verdim benim birşey yapmam lazım demek ki vucut alıştı bu yaşam şekline iki haftada 3 kg veren ven 1 kg verdim
1 kg olduğu gibi yağdır eminim de birşey yapmam lazım öneri acil öneri
ya kendi planıma göre bu hafta benim 70 kg olmam lazımdı 3 kg fazlam var
yeme şeklimi mi değiştirsem meselaaaaa
genic gibi sabah meyveyle mi başlasaaamm

günaydın güzeller

akrep33 ( 68.9 / 68.3 / 0.6 / 0.87%)
banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67 / / / %)
genic( 58.6 / / / %)
bahiresemanur( 73.7 / / / %)
rukgus( 88.2 / / / %)
bulbul( 65.6 / / / %)
kelebekcearzum( 89 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 634.3 / 633.7 / 0.6 / 0.09% )

tamam canım gelemezsen eğer ben hallederim.ne yükü canım ya kardeşlikte yük olurmu hiç

akrep33 ( 68.9 / 68.3 / 0.6 / 0.87%)
banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67 / / / %)
genic( 58.6 / / / %)
bahiresemanur( 73.7 / / / %)
rukgus( 88.2 / / / %)
bulbul( 65.6 / 65.3 / / %)
kelebekcearzum( 89 / / / %)

Kızlar misafirlerim var ya yazıp kaçıyorum görüşürüz

Son düzenleme:

sakın yanlış yapma canikom..sabahları sadece meyve vücuda şeker yüklemenin farklı bir dili..meyvenin 15/20 dk sonrası yumurta peynir zeytin yani kahvaltı yağ yakımını kolaylaştırır insülin seviyesini ayarlar yani iştah canavarını susuturur..
vücut ara ara sınırlar kendini çoğu insan da durur kilo verme sende durmadı azda olsa devam ediyor kuşum..hem ilk zamanlarda fazla verilir zaten unutma..bu şekilde devam sende demişsin yağdandır diye kesinlikle..merak etme sabırla yeniceksin bu durumuda..zaten haftada 500 gr sınırmış aslında kilo vermede..sen gayet güzel gidiyosun kuşum..
hem hızlı gidersen beni de geçersin saonra demi ama bak ben sana yaklaşmadım bu sefer hadi bakem haftaya cuma ne kadar uzaklaşıcam senin rakamdan

günaydın kızlaaaaaaaar hala evdeyim ya eşimi kaldıramadım benim araba tamirde beni burakması lazım kalkmazsa otobüse gidecem gibi dışarısı da buz gibi ya
hepinize iyi kilovermeleeeeeeeer akrebim sağolasın inşallah iişyerinde sorun olmazsa girerim zaten

sizin orası buz gibimii sen nerdesinki kuşum
ayy biz burda yanıyoruz ne tezat bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…