Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı Cumalar arkadaşlar

Dünkü menüm...
sabah (kahve)
öğlen (zeytinyağlı semizotu-3 kaşık yoğurt)
ara (bir avuç kiraz)
akşam (tavuk suyuna çorba-1/2 domates)

geçen haftaki kilom___ 89
bu sabah ki kilom_____ 85.40
hedef kilom__________ 70

ölçüler
göğüs___ 103
bel______ 98
basen____107

Son düzenleme:
sizin orası buz gibimii sen nerdesinki kuşum
ayy biz burda yanıyoruz ne tezat bir durum
erzurumdayım canım. sabah o kadar soğuktuki eşim arabanın klimasını çalıştırdı ya. hava 13 derece gösteriyor ama çlok esiyor. ay bir yaz gelemedi bu memlekete. akşam yürüyüşe çıktık 45 dk falan yürüdüm ama o kadar üşüdüm ki eve geri kaçtım. ya nasıl yaz mı anlamadım

hayırlı cumalar canım..
kuşum 85,400 dimi bugünkü kilon yanlış yazılmamış yanii tam tamına 3,600 gr vermişsin süpersin

dünkü menüm

kahvaltı
1 dilim kek

ara 13:30
yarım çukulata,yulaflı bisküvi 3 ad.

öğle 16:30
1/2 domates salatalık

ara 19:00
1 erik

akşam 22:30
1 porsiyon patatesli taze fasulye,2 bardak ayran, süsbiberi

spor:20 dk yürüyüş
su:3 litre
2 bardak şekersiz çay

akşam mutfağımı resmen uyuyarak temizledim su gibi oldum ama kendimi duşa attım hemen sonrada yattım uff nasıl deliksiz uyumuşum anlatamam

hayırlı cumalar canım..
kuşum 85,400 dimi bugünkü kilon yanlış yazılmamış yanii tam tamına 3,600 gr vermişsin süpersin

dogru kaptanim aynen yazdigim gibi bende soktayim ama durum bu.... Ah bu erkek arkadasim adem yuzunden hep...ah adem ah bu gun memleketine gidiyor 20 gun gelmeyecek mahsus vedalasmayi telefonda yaptim donunce sok gecirecek kiloda olmaliyim diye hirs yaptim. Birazda moral bozuklugu sanirim sebep cok vermek icin...

akrep33 ( 68.9 / 68.3 / 0.6 / 0.87%)
banusultan( 62.5 / / / %)
aybüke07( 67 / / / %)
genic( 58.6 / 58.2 / 0.4 / %)
bahiresemanur( 73.7 / 73.4 / 0.3 / %)
rukgus( 88.2 / / / %)
bulbul( 65.6 / 65.3 / 0.3 / %)
kelebekcearzum( 89 / / / %)

kusura bakma kaptanım. detayları sonra yazarım şimdi hiç uygun değilim geçiktim. listeyi de düzelttim.

akrep stajyer öğrencilerin sigorta girişlerini yapıyorum kpss devam ediyor paçamdan iş akıyor öğle arası ölçüp yazıvereyim 2 dk bugün pestilim işin türkçesi paçamdan iş akıyor tatlımmmmm kendinize kendiniz için iyi bakın

harikasın hayatım süpersin.sabahları bir parça peynir de olsa at ağzına kahve aç karnına olmaz kuşum.1 yumurta haşla ye mesela..
menülerin genel olarak güzel sağlıklı..bakalım haftaya neler olucak kuşumm

ah canım yaa
sana kolay gelsin işlerini hallet sen
haftaya yarış halindeyiz ona göre
cuma seni geçicem kesiinnnnnnnnnnn

2. TAKIM

akrep33 ( 68.9 / 68.3 / 0.6 / 0.87%)
banusultan( 62.5 / / / %)geri dönmek üzere ayrıldı
aybüke07( 67 / 67.5 / -0.5 / -0.75%)
genic( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68%)
bahiresemanur( 73.7 / 73.4 / 0.3 / 0.41%)
rukgus( 88.2 / 88.2 / 0 / 0.0%)
bulbul( 65.6 / 65.3 / 0.3 / 0.46%)
kelebekcearzum( 89 / 85.4 / 3.6 / 4.04%)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 0.76%

Son düzenleme:
kalça120
simit bölgesi göbekle beraber olan kısım ne oluyor o bölge basen mi bilemedim 99
bel 82

anlaşıldı kızlar benim kiloların yani göbeeennn çoğu gitti ya şimdi kilo vermem yavaşlamasının nedeni de bu olsa gerek panik yok kilo vermeye devam önümüz ramazan allah verir sabrını hem oruç tutup hem nasıl zayıflayacam bilemiyorum ben genelde ramazanda kilo alırım da

HERKESE MERHABA arkadaşlar, akrepten özür diledim , çok mahcubum sizlerden de özür dileyeyim, bugün bildirim olduğunu unuttuğum ve gurubumuzu ihmal ettiğim için çok özür dilerim hepinizden:26::26::26: dayağımı bir güzel yedim yemesine deee kendime yakıştıramadığım için bu davranışımı yerin dibine geçtim utancımdan

akrepçim senle görüştüğümüzdeee kızıma dayısının düğünü için gelinlik bakıyorduk bugün ve yarın hazırlık yapacağım. bkalım kısmet olursa pazar günü yola çıkacağız inş.

kızlarr yaaa sizlere daha önce bahsetmiştim yine bahsedeceğim, çünkü kadın ısrarla yapmaya devam ediyor!! balkon komşum evin içinde iç çamaşırı ile geziyooorrr pencerelerimiz birbirne bakıyor, görmemek imkansızz,çok sinir oluyorum, bir gün eşim göreceekk diye korkuyorum ööff yaaa napcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…