Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 68.5 / 67.4 / 1.1 / 1.61 %)
aybüke07( 68 / 67.8 / 0.2 / 0.29 %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / 79 / 2 / 2.47 %)
krakker(76.5 / 80 / -3.5 / -4.58 %)

2 Takım ortalaması : -0.72 %

böyle mi olacak canım

maşallah

gözümde korkmadı değil ,topiğiniz çok haraketli ben bu tempoya nasıl yetişicem ,yazdığınız mesajları okumaya bile yetişemiyorum maşallah ,maşallah

kuşum olmazsa sana da göndeeyim benim zımbırtıdan..
kilo vermen kolaylaşsın iradene destek olsun
sağlığına da çabucak kavuşursun inş

kilo farkını etap farkına bölüyosun canım sonucu yazıyosun

267.etap-233.etap=34

3,5/34=0,11

-0,11 kilosu bu canım

Sonunda aklın başınamı geldi
Terk ettiğimde canım böyle değildin
Ne oldu yani Dünyamı durdu
Aman aman iyiki de gittin

Fıstık gibiyim ben
Senin gibi on tanesini
Önüme dizer dalga geçerim
Sonra bide sana güler geçerim
Seni bütün aleme rezil ederim

bu günkü şarkım bu yavrular... :90: hem ademe geliyor hemde bana enerji veriyor..

kilolar gidun gidun kilolar... zavallı X sevgili adem dün gece telefonda kilo veriyorum yemiyorum bak inan zayıflayacağım deriken anam ağzımdan şu cümle kaçı verdi... ((( ay evet biraz vermen iyi olur sağlığın için bak soluk alamıyorsun yemişsin semirmişsin gene... ayol kendini düşünmüyorsan beni düşün be.. ben senin göbeğini aşıp sana sarılamaz haldeyim... :90:

bu cümleyi ölsem etmem birine ama inanın gayrıihtiyari çıkıverdi demek o kadar üzmüş kırmış bende üzmek istedim...
tabi tepki geçikmedi...

uuuiiiyyyy göbeği patlıyasucanun karisiiiiiiiiii.... sen ne deysuuunnn...
aldı beni bi gülme hatta kahkaha adam iyice sinirlendi..asıp kesiyor baktım... tabi bende cevap hazır...

ula bağa bak karaneniz uşağu hesta etme benu sen rizeluysan benda istanbulluyum açtirma bağa anamdan deli ahmet ağzimu babamdan dinsuz damarumi... alaşağı eduverurum senu... keeeessss yeter ula

seni bağa ikramiye diye mu verduler... bu nedur ula... getirtme benu oriya yeter daaa yeteerrr....

... baktım ses kesildi... ula hatun seviyrum ula senuuu dediğini duydum en son... ha ha ha
ilişkiye bak güç bende artık macırın ferdi laz uşağuni yendu daaa.....

dünkü menüm....
sabah..... simit penir çay (kısmetse yarından itibaren değiştireceğim)
öğlen...... haşlanmış makarna üzerine kırı kayısı (mikserde çekilmiş küçük parçalar halinde ) bu gün tartı günü ya mide çalışsın sabahakadar..
ara......... 5 kayısı
akşam .... bir kase yoğurda kuru kayısı ve kuru incir parçaları ve taze böğürtlen (buzlukta beklettim dondurma niyetine yedim... evde bir sürü tatlı olunca canım çekti üstelik arkadaşım tiramusu pasta getirmiş 10 kişilik dün akşam çayda misafirlerim vardı lokmasına dokunmadan sürdüm önlerine yiyin dedim yiyin şerbetli tatlılarda vardı kutu kutu onlardan da her gelene ikram ediyorum zavallı annem otomatiğe bağlamış kapı çalsa tatlı var yermisiniz diye soracak nerdeyse o derece başını döndürdüm... amaaaaaa mantıya, tatlılara ve hatta dondurmalara hayır deyip kendi hazırladığım tatlımı akşam yemeği niyetine üzerine az bi tahin gezdirip yidim...

konuşma diyaloglarını ağzım açık bir şekilde okudum bacım sen neymişsin böyle
menü de süper sen de süpersin

konuşma diyaloglarını ağzım açık bir şekilde okudum bacım sen neymişsin böyle
menü de süper sen de süpersin

eee kaptanum 2 yıldır şivesina alıştum zati çok arkadaşım var her memleketten iyide taklit yaparım... olsun okadarda... baba çankırılı anne bulgaristan göçmeni macır anadolu avrupa karmaşık ha ha :90: kendimle dalga geçmeyi çok severim şekilden şekle girmekte üstüme yokidur... önümüzdeki haftaya hayin planlarım var iyice sıkıp hafta sonu halamları tam bir eve yerleştirdikten sonra spora hız vereceğim.... menülar kahvaltı özelliklem değişecek...

hadi bakalım hayırlısı olsun canım

rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
krakker(76.5 / 80 / -3.5 / -0.11 %)

2 Takım ortalaması : -0.17 %

sanırım oldu. Allahım ya hale bak en zor olanlardan birini kavramaya çalışıyorum. başladım başlamasına ama zorla başladım sanırım. neyse haftaya inşallah doğru düzgün becerebilirim.

kızlar ya sormayın abdest alırken farkettim kiii zımbırtımı takmamışım mutlaka sabah namaz için abdest alırken çıkartmıştım öölece unutmuşum..koştur koştur eve gittim taktım hemen
ben de diyorum bugün neden bu kadar halsizim ve başımda açlık tan kaynaklı pis bir ağrı var demekkii faydası cidden büyük bu zımbırtının ayyy birdaha unutmak istemiyorummm enerjikim kaybolduu hadi bakem az sonra enerjim yerine gelir inş.

hayıııııııııııııııııııııııııııııııııır genic ben anlatamıyorum neden kii

krakker(76.5 / 80 / -0,11 / %)
kilo bu güzelim yüzdeyi buna göre hazırlıyoruz yuvarla 0,10 gr de ona göre yüzdesini çıkar şekercik

arzucum her zamanki gibi formundaymışsın diyorum sana ve tebrik ediyorum seni. çok güzel cevap vermişsin adem amcaya.

aradaki 3,5 kilo farkını etap farkına yani 34 e böldük güzelim
böldükkii bir haftada almış gibi görünüp haksızlık olmasın diye

yok bebeğim ben de anlamıyorum sanırım. dur sakin sakin anlamaya çalışıyım bir daha. :18::18:

rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
krakker(76.5 / 80 / -0.11 / -0.14 %)

2 Takım ortalaması : -0.17 %

bu mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…