Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın hayırlı cumalarrr

akrepçim benm durumum nedirr

benimde 6 ay olmamıştır diğer takımdan ayrılalaı ne olcak şimdi

bu sabahki kilom tam 80

aynen dediğin gibi canım
vardır bunda da bir hayır
yaw istersen alma sen
bendeki de akıl sen tut rakibene zımbırtı yolla olucak şeymi bu
halamı jayıflanıyosun güzelim yaa....bak almak istiyosan al bir tane araba..en azından ilçeye iner alışverişlerini yaparsın haftasonları..sonrası dursun kapında..mersine gelirsin arabanla..
bahireye laf yok bugüne bugün tam 4,5 kilo aldı kendileri işte benim rakibem yaa haftaya da alsa 4,5 kilo işte sana kafadan 9 kilo
ayy ben haftaya kaç kilo vericem acabaa
bak çözümü buldum ikinizde kilo alın fark kapanır
bu devirde hacı mı kalmış bacım git palio neyim al deli mi ne sonra sanayiden çıkamayacaksın kız başına

doğru söze ne denir alkışşş

bahocan oluyor öyle şeyler ya benim eski ev sahibimde öyleydi çok paragözdü apartmanda en pahalı ben oturuyordum ben çıkınca aynı fiyata veremedi bir de üstüne balkonlarınıda kapatmış sinir oldum bizim kıymetimizi bilmedi.ama şimdi çok memnunum aynı fiyata daha geniş ve güzel bir evde oturuyorum

öğrencisin sanırım..kaç yılın kaldı güzelim

akrep33 ( 68.5 / 67.4 / 1.1 / 1.61 %)
aybüke07( 68 / 67.8 / 0.2 / 0.29 %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / 79 / 2 / 2.47 %)

2 Takım ortalaması -0.17 %

son duruma göre rukgus ve bulbul kaldı

arzucum seni tebrik ediyorum süpersin yine

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalarrr

akrepçim benm durumum nedirr

benimde 6 ay olmamıştır diğer takımdan ayrılalaı ne olcak şimdi

bu sabahki kilom tam 80

kendi isteğinle ayrıldıysan seni de listeye alamıyorum canım
ama liste çok da önemli değil kuşum takıma düzenli uğramaya devam et en azından disiplin olur şekercik

2 kilo süpersin kuşum tebrik ediyorum seni

günaydın herkese akrepcim ben takıma girebiliyormuyum kilo bildirimi yapacak mıyım?

tatlım daha önce de dediğim gibi kilo çok az
takım içi listedesin tatlış kilonuda yaz tabiki geçen hafta ve bu hafta

kızzz akrep 4,5 kiloyu 3 haftada aldım hatırlatırım bu eczane tartısı yüzünden bu hafta 4,5 almış gibi gözüküyorum bundan sonra kendi tartımdan başka tartıda tartılmayacam sizde tartılmayın düşersiniz akrebin bööööyyyle diline
o kadar ye ye ye olacak ama karar verdim kızlar ben yeme şeklimi yaşam şekli haline getirecem ve ne kadar yiyecekleri özlesem de yesem de ki yerim ben yerim yani ayarında yiyecem ve kilo almıyacam kendime söz veriyorum çok üzüldüm ya gerçekten 4,5 versem dünyalar benim olurdu onun tersi oldu ama iyi oldu hırslandımmm akreeeppp görüşelimmi haftaya varmısın kapışmayyyaaaaaa hahaaa haaha

ellerine sağlık tatlım
listeye karameli nurcengi ve krakeri de ekle
yalnız krakerin önceki kilosunu yazması gerekiyor..
takım içi listemizde olsunlar
paylaşıma onlarsız gideriz..
mühim olan takım içi yarışmamız ve kilo vermemiz zaten

ben sadece önüme çıkan fırsatları akıllıca değerlendiriyorum, durduk yere araba alayım demedim, durduk yere ev alayım demedim, sadece Allah önümüze fırsat çıkardı
al al diye zorladı, akıllı bir insan olarak ta fırsat değerlendirmesi yaptım ben , bunun kandırma ile alakası yok kine, şimdi de yayla için sağa sola haber saldık, olur ya uygun fiyata briisi elinden çıkarmak ister, biz damlarız, kısmet bu işler. Para kısmına gelince de ben kimin kızıyım iyi bilmen gerek

ayy tatlım sana 4,5 kilo çook yakışıyooorr
ya tek üzüldüğüm sana şu zımbırtıdan yolladım şimdi tok tutucak iştahını bitirecek ve bu kız yemicek
pöfffff
haftaya da alıyosan 4,5 kilo kapışalım kuşummmmmmm
bahire aldın mı almadıysan tekrar atıyım

ayy ne bu gönderdiğiniz merak ettim amaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…