kendi isteğinle ayrıldıysan seni de listeye alamıyorum canım
ama liste çok da önemli değil kuşum takıma düzenli uğramaya devam et en azından disiplin olur şekercik
ellerine sağlık tatlım
listeye karameli nurcengi ve krakeri de ekle
yalnız krakerin önceki kilosunu yazması gerekiyor..
takım içi listemizde olsunlar
paylaşıma onlarsız gideriz..
mühim olan takım içi yarışmamız ve kilo vermemiz zaten
kimin kızısınben sadece önüme çıkan fırsatları akıllıca değerlendiriyorum, durduk yere araba alayım demedim, durduk yere ev alayım demedim, sadece Allah önümüze fırsat çıkardı
al al diye zorladı, akıllı bir insan olarak ta fırsat değerlendirmesi yaptım ben , bunun kandırma ile alakası yok kine, şimdi de yayla için sağa sola haber saldık, olur ya uygun fiyata briisi elinden çıkarmak ister, biz damlarız, kısmet bu işler. Para kısmına gelince de ben kimin kızıyım iyi bilmen gerek
ben geçmiş sayfalara baktımda 6 aydan fazla olmuş galiba
ben siteyi kullanmayı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim tam olarak ne zaman ayrıldığımı
sevindirik oldum birden
ayy tatlım sana 4,5 kilo çook yakışıyooorr
ya tek üzüldüğüm sana şu zımbırtıdan yolladımşimdi tok tutucak iştahını bitirecek ve bu kız yemicek
pöfffff
haftaya da alıyosan 4,5 kilo kapışalım kuşummmmmmm
ayy ne bu gönderdiğiniz merak ettim amaa:44:
bahire aldın mı almadıysan tekrar atıyım
geldi genic im teşekkür ederim
yok yok ben öğrenci değilim onlar bekarlık hatıraları. öğrenciyken iyi ki yurtta kalmışım ev tutma işleri zor.
öğrencisin sanırım..kaç yılın kaldı güzelim
kızzz all tabi yakışır benim bacıma herşeyin en iyisine layık meleğimm annem iyiki doğurmuş seni ya o akıldan bana da ver bir korkaklık bir korkaklık artık ihtiyaç benim araba sevdam ama resmen cesaret edemiyorum aybik burası bugün nasıl sıcak anlatamam yayla diye kandırmasınlar birader dikkat et küressell ısınma buraya geldi ha mersin gibi olsu 2 gündür burası :89:ben sadece önüme çıkan fırsatları akıllıca değerlendiriyorum, durduk yere araba alayım demedim, durduk yere ev alayım demedim, sadece Allah önümüze fırsat çıkardı
al al diye zorladı, akıllı bir insan olarak ta fırsat değerlendirmesi yaptım ben , bunun kandırma ile alakası yok kine, şimdi de yayla için sağa sola haber saldık, olur ya uygun fiyata briisi elinden çıkarmak ister, biz damlarız, kısmet bu işler. Para kısmına gelince de ben kimin kızıyım iyi bilmen gerek
kızzz bak gerçekten diyorum akrep yok mu rakkkiiiippp kızlar kendime gelmem lazım önüme amaç koymam lazım yoksa nasıl gider geldiği gibi şu 4,5 kilo kapışalım gel kapışalım korkma gel bebemmm gelllayy tatlım sana 4,5 kilo çook yakışıyooorr
ya tek üzüldüğüm sana şu zımbırtıdan yolladımşimdi tok tutucak iştahını bitirecek ve bu kız yemicek
pöfffff
haftaya da alıyosan 4,5 kilo kapışalım kuşummmmmmm
ayy ne bu gönderdiğiniz merak ettim amaa:44:
nurceng bu kiloya geliğimde bu bilgisayar yalan söylemiyorsa sıfır yağ olacak mışım dr sıfır yağ önermiyorlar hayati organlarımızın yağ dokuları ile korunduğu için sıfır yağ önerilmiyor zayıfsın sen ya ihtiyacının olduğunu sanmıyorum ama sen bilirsin57.2 idi canım benim
kimin kızısın
flaş flaş flaşşşşşşşşşşşşşş
2. takımın şişkolarından ayy pardon dilim sürçtüçıtırlarından aybikkkkkkkkkkkk kimin kızı olduğunu açıklıyyoooooorrr
azzzzzzzz sonnraaaaa
kızlar farkında mısınız bugün burası müthiş kaynıyor nazar değimesin
yok yok ben öğrenci değilim onlar bekarlık hatıraları. öğrenciyken iyi ki yurtta kalmışım ev tutma işleri zor.
bahire netmişsin öyle, takımı batırmışsın fallaneyse bazen olur böyle şeyler. ben 5. takımdayım bu arada. biz de 2-3 kişi geçen hafta eksiydik sağolsun bir arkadaşın verdiği toplu kilo bizi kurtardı.
kızlar bugunlük benden bu kadar cumanız mübarek olsun bu arada allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul buyursun öğleden sonra diğer kuruma geçiyorum haftaya da öğleden sonra burada olacam haftaya hayırlı haberlerle gelicem inş akreepp
kendinize kendiniz için iyi davranin öpüldünüzzz
ben siteyi kullanmayı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim tam olarak ne zaman ayrıldığımı
sevindirik oldum birden
sevindirik oldum birden
pöffffffffkaptanım; kaba taslak diyet listesi gönderdim bahireciğime ki o da faydalansın da kilo versin hem zımbırtısı da geliyor ohhh siz bahireyi bir de iki hafta sonra görün bunlardan sonra
vee bahiree takımlar arası nam alııryok yok ben öğrenci değilim onlar bekarlık hatıraları. öğrenciyken iyi ki yurtta kalmışım ev tutma işleri zor.
bahire netmişsin öyle, takımı batırmışsın fallaneyse bazen olur böyle şeyler. ben 5. takımdayım bu arada. biz de 2-3 kişi geçen hafta eksiydik sağolsun bir arkadaşın verdiği toplu kilo bizi kurtardı.
akrep33 ( 68.5 / 67.4 / 1.1 / 1.61 %)
aybüke07( 68 / 67.8 / 0.2 / 0.29 %)
genic( 58.8 / 58.3 / 0.5 / 0.85 %)
bahiresemanur( 70 /74.5 /4.5 /-6.43 %)
rukgus( 86 / / / %)
bulbul( 64.7 / / / %)
kelebekcearzum( 81 / 79 / 2 / 2.47 %)
krakker(80 / 80 / 0 / 0 %)
nurceng (57.2 / 57.1 / 0.1 / 0.17 %)
karamel_guzel (82 / 81.3 / 0.7 / 0.85 %)
2 Takım ortalaması : -0.02 %
sanırım son durum böyle geçmişi taradım ona göre yazdım ama yanlış yazmış olabirim krakker de şüphelendim şimdi.
tatlım 02,12,2012 tarihinde 233, etapta 76,5 kilo ile ayrılmışsın
6 ay tamamlanmış
takıma girebilirsin
yalnıııız listelerde takip ettiğim kadarıyla haftalarca kilo vermemişsin ve devamlı kilo almışşsın
aynı durum burda devam ederse diskalifiye nedenin olur bunu bil tatlım
ve paylaşımlarını çoğaltmanı istiyorum senden
günlük menü ve bol paylaşım
genic cim arkadaşı takıma alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?