Geceniz hayır ola kızlar...
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorummmm
akrebim üzüldüm ya kilo bildirimi yapamayacakmıyım ben şimdi nasıl motive olucam ben30:
bu arada şu zımbırtından bende istıyorum haberin olsun evime geldim artık ben seni yarın ararım mutlaka
takımımıza yeni gelen arkadasşımız KRAKKER' e de hoşgeldin diyorumm. inş. kraker gibi incecik olursun
evet gelelim bugunku menümeee,,
iftar: 10 bardak su, 2 yk türlü, 2yk pilav, minicik bir dilim börek, 4 tane çiğköfte, marul-salatalık, cok az cacık
aRA: 1 erik, 1 dilim şeftali,1 dilim elma
ara: 1 top dondurma ve sonrada 1 bardak çay ıctımm
sahur: yok. sahurda yemek yıyınce yatamıyorum midem bulanıyor
spor bugun yokk
evet yerken aaaa ne kadar az yedım bugun dıyordum ama şimdi yazınca yuh be karamel bu nee dedim.
merhaba ...
dünkü menüm..
sabah... simit-peynir-çay üçlüsü anam bıktım yahu...
öğlen.... 2 armut aralıklı olaraktan..
akşam... adem bey iftar için arabayı dayamıştı kapıma geneadam kafayı yedi.. daha dün ne konuştuk bu gün ne yapıyor... neyse işime geldi sıkılıyordum zati...
yemekte azcık tavuk suyuna çorba tavuk parçalı... 1 dilimden az ekmek.. kiremitte et... (patatesli-bezelyeli-patlıcanlı bişiydi taskebabı gibi ama inanın adı bile garipti)
geç kalmadan eve gittim gene bulaşıklar mutfak dandini... yıkadım temizledim.. sahur ve hafta sonu yemeklerimi ocağa koydum.. mutfağı sildim.odamı temizledim..anam babam yatınca salonu şöyle bir sessizce tozdan arındırıp sildim... yemekler pişti sofrayı kurdum yattım. namaza kalktım yatmadım kılarken terledim banyo yaparken banyoyuda şu araba fırçalarını bilirsiniz onunla tavana kadar çamaşursuyu ile fırçaladım. duruladım kuruladım ç.makinesini sildim. havluları değiştirdim. çamaşırları yıkadım. astım. sahur bulaşığını yıkadım. işe geldim.....
neyse bu gün şirketteyim sabahın erken saatlerinden beri... işleri toparladım. patronum hastaneden çıkıyor bu gün çok şükür :90:
onu görüp hala kızı kuzinin siparişlerini tamamlayıp halama geçeceğim dubleksin altını geçen haftalarda cillop gibi yapmıştım bu günde üstünü altını son bir kez elden geçirip inşaat pisliğinden arındıracağım. akşamı bulur sonra sabaha kadar kalan eşyaları toplayıp yarın 8 de nakliyeye vereceğiz bir sokak alttaki yeni eve taşıyacaklar tabi yerleştirme dekor toz alma devam edecek.. halam yaşlı ve çok kilolu sürekli oturmak zorunda anca oturduğu yerden yiycek bişiyler hazırlar bize eniştemde yaşlı bir gözü görmüyo kalp hastası.. kuzi benim şen dul temizlikten anlamaz telaşe memuru kızı 17 oğlu 15 yaşında onlarda işte kendi havalarında ama kız yardımcı olur sağolsun... bakalım nakliyecilerle anlaşacakmıyım... zati mütahit hala karşı daireyi bitiremedi bizimde dubleksi bitiremedi tam burunburuna uyuz oluyorum ama anlayacağınız kakılmışa yine tatil yok... eeee baba hatrı işte pek halama aşık olmasamda kıyamam yaşlılara... babamın kafası rahat olsun yeter bana...
kakılmıştır benim adım heryeri siler süpürürüm... ayol çok domestik bir hatun oldum çıktım iyi mi? ama yinede İşleyen demir ışıldar misali yorulmuyorum Allah nazardan korusun
eveeeet hatuncuklar ofis işleri var biraz masamıda toplamam lazım çalışırken dağıldım. yarın büyük ihtimal nete giremem pazartesi görüşürük
tatlı cadı zuzu iş kadınlığı elbisesini çıkarır ve kakılmış omaya uçar...
genic cim kaptan yardımcısı yok şuan takımın
senin olmanı istiyorum ne dersin
hesaplaman paylaşımın ve paylaşım topiğine ziyaretlerin güzel
ne dersin
arkadaşlar genici kaptan yardımcısı olarak görmek istiyormuyuz
HAYIR canım alıntı yaparak yapıcaksın listeyi ki renkleri bozulmasın..bu şekilde yüzünden kopyalayarak olmaz canım.
benim yaptığım son listeyi alıntılayıp kopyala sonta paylaşımdaki en son liste paylaşımını alıntıla bizim listeyi yerleştir ve başta ve sondaki quote ları sil tamamm
hayıııııııııııııııııııııııııııııııııır genic ben anlatamıyorum neden kii
krakker(76.5 / 80 / -0,11 / %)
kilo bu güzelim yüzdeyi buna göre hazırlıyoruz yuvarla 0,10 gr de ona göre yüzdesini çıkar şekercik
bence sne beni deneeee
bi teklif et nolur gıııııııızzz, hayııır deme zevkine bir erişiiiimmm
merhaba ...
dünkü menüm..
sabah... simit-peynir-çay üçlüsü anam bıktım yahu...
öğlen.... 2 armut aralıklı olaraktan..
akşam... adem bey iftar için arabayı dayamıştı kapıma geneadam kafayı yedi.. daha dün ne konuştuk bu gün ne yapıyor... neyse işime geldi sıkılıyordum zati...
yemekte azcık tavuk suyuna çorba tavuk parçalı... 1 dilimden az ekmek.. kiremitte et... (patatesli-bezelyeli-patlıcanlı bişiydi taskebabı gibi ama inanın adı bile garipti)
geç kalmadan eve gittim gene bulaşıklar mutfak dandini... yıkadım temizledim.. sahur ve hafta sonu yemeklerimi ocağa koydum.. mutfağı sildim.odamı temizledim..anam babam yatınca salonu şöyle bir sessizce tozdan arındırıp sildim... yemekler pişti sofrayı kurdum yattım. namaza kalktım yatmadım kılarken terledim banyo yaparken banyoyuda şu araba fırçalarını bilirsiniz onunla tavana kadar çamaşursuyu ile fırçaladım. duruladım kuruladım ç.makinesini sildim. havluları değiştirdim. çamaşırları yıkadım. astım. sahur bulaşığını yıkadım. işe geldim.....
neyse bu gün şirketteyim sabahın erken saatlerinden beri... işleri toparladım. patronum hastaneden çıkıyor bu gün çok şükür :90:
onu görüp hala kızı kuzinin siparişlerini tamamlayıp halama geçeceğim dubleksin altını geçen haftalarda cillop gibi yapmıştım bu günde üstünü altını son bir kez elden geçirip inşaat pisliğinden arındıracağım. akşamı bulur sonra sabaha kadar kalan eşyaları toplayıp yarın 8 de nakliyeye vereceğiz bir sokak alttaki yeni eve taşıyacaklar tabi yerleştirme dekor toz alma devam edecek.. halam yaşlı ve çok kilolu sürekli oturmak zorunda anca oturduğu yerden yiycek bişiyler hazırlar bize eniştemde yaşlı bir gözü görmüyo kalp hastası.. kuzi benim şen dul temizlikten anlamaz telaşe memuru kızı 17 oğlu 15 yaşında onlarda işte kendi havalarında ama kız yardımcı olur sağolsun... bakalım nakliyecilerle anlaşacakmıyım... zati mütahit hala karşı daireyi bitiremedi bizimde dubleksi bitiremedi tam burunburuna uyuz oluyorum ama anlayacağınız kakılmışa yine tatil yok... eeee baba hatrı işte pek halama aşık olmasamda kıyamam yaşlılara... babamın kafası rahat olsun yeter bana...
kakılmıştır benim adım heryeri siler süpürürüm... ayol çok domestik bir hatun oldum çıktım iyi mi? ama yinede İşleyen demir ışıldar misali yorulmuyorum Allah nazardan korusun
eveeeet hatuncuklar ofis işleri var biraz masamıda toplamam lazım çalışırken dağıldım. yarın büyük ihtimal nete giremem pazartesi görüşürük
tatlı cadı zuzu iş kadınlığı elbisesini çıkarır ve kakılmış omaya uçar...
içimdeki kakılmışı uyandırdın kuşummbu aşk ile eve gidip temizlik yapmak istiyorumm
harikasınmaaşallahın var
ve senden ricam bundan sonra senin görevin bu şekilde tüm yaptıklarını anlatmak paylaşmak olsunyaşam enerjisi veriyosun cnım benim..Allahım sana herşeyin hayrlısını versin inş.
hoşgeldin şekerlikakrepçim merhaba nasılsın canım görüşmeyeli...ben kürkçü dükkanına geri döndüm...
süper dimiiiayy okurken yoruldum öldüm bittim...
kargo ayağını sürümüş acaba bahire de aldımı:26:herkese günaydııııııııııınnnn
sabah sabah telefonlarla uyandım, önce kargo aradı, teslim aldım malıdaha paketi açamadan buzdolabı servisçisi geldi, buzdolabıyla ilgilendi, illa merkezi arayınca ilgilendiler, buradaki servis yapacağımız bir şey yok deyip gitmişti, merkezi aradım da servis istedim, bu geldiklerinde de kapakalrı değiştirelim dediler çok sevindim, ben kendimi öyle bir hazırlamışım ki, yine ilgilenmeyecekler diye, gardımı almış şekilde beklerken adam kapağı değiştirelim demiş ona rağmen ben adama saldırır gibi konuşmuşum, eşim beni mutfaktan kovdu sen bir git ben halledeceğim dedi adam kapağı değiştirelim diyor niye hla saldırıyorsun diyot ayy çok komiğim yaaaaafff
ikiyıldır kaptan yardımcısı zaten vardı da o yüzden canım ve şu an bana hesaplamayı bilen biri lazım..ben takıma giremediğimde gözüm arkada kalmamalı2 yıldır burdayımm bir gün yapmadın bu teklifi bana, genic kıymetini bil yaneeeeeee
yapsan da cevabım hayır dı zatiii
pöffffffffhayııııııyyyybenim oyum aybiğeeee
bu nasıl bir anlatış yaaaaaaaaffsanki uzay mekiği çalıştırcak kızcaaazzzzzz
bence sne beni deneeee
bi teklif et nolur gıııııııızzz, hayııır deme zevkine bir erişiiiimmm
amiin canım amiin..kaptanım BİRTANESİN sen....
haksızlığığa tahammül yok öyle değil mi.... ama anlıyorum seni... belli bir yaşın üstündeki insanların ben çocuk gibi görmeyi tercih ediyorum ki öyle alınganlıkları saçma kızmaları mantık dışı hareketleriii.. Ya sabır diyip gülümsemek dışında kendini yesende faydası yok.. en güzeli sığınacak limanlarımızın olması Annelerimiz... ALlah başımızdan eksik etmesin ana babamızı... tabi yolumuzu aydınlatan ışığımız Rabim herkesin sofrasını bereket ruhunu inamla doldursun... doldursun ki dilin zehri iyi niyetli sözlerle temizlensin...
Amin kaptanım hepimize versin o enerjiyi... bu site hayatımı değiştirdi.. bu takım sen ve arkadaşlarım içimde ki benin farkını enerjisini ortaya çıkardı... Allah Razı olsun...
hoşcakalın zuzu bu kez kaçar... kesin haaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?