Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın günaydın günaydıınnn

Avrupa'da bir araçta üstad Necip Fazıl ve Nazım Hikmet gidiyorlarmış.
Ramazan ayı ve üstad Necip Fazıl oruç.
Ama malum Nazım oruç tutmazdı.
Sonra yoldan geçerken çok zayıf bir köpek görmüşler.
Nazım da üstada takılmak için demiş ki: 'Şu köpeğe baksana Necip,oruç tutmaktan ne kadar da zayıflamış'
Koskoca Necip Fazıl bu hiç sessiz kalır mı?
Hemen cevabı yapıştırmış: 'Aaa Nazım, sen bilmiyor musun? KÖPEKLER oruç tutmaz...'

Necip Fazıl Kısakürek’in 25-26 Mayıs (1905–1983) ölüm/doğum Yıl dönümü - Rahmetle Anıyoruz​

Son düzenleme:

tatlım kilo bildiriminş tabiki yapıcaksın ama takım içi listemizde yayınlanıcak
kilonu bir önceki kilonla yazarsın olur biter
sen adres ver hemen gönderiim şekercik..beklicem telini
sahurda yesen aslında senin için çok daha iyi olur..sahurda içilen 1 bardak suyun bile sevabı büyük

merhaba ...

dünkü menüm..
sabah... simit-peynir-çay üçlüsü anam bıktım yahu...
öğlen.... 2 armut aralıklı olaraktan..
akşam... adem bey iftar için arabayı dayamıştı kapıma gene adam kafayı yedi.. daha dün ne konuştuk bu gün ne yapıyor... neyse işime geldi sıkılıyordum zati...
yemekte azcık tavuk suyuna çorba tavuk parçalı... 1 dilimden az ekmek.. kiremitte et... (patatesli-bezelyeli-patlıcanlı bişiydi taskebabı gibi ama inanın adı bile garipti)

geç kalmadan eve gittim gene bulaşıklar mutfak dandini... yıkadım temizledim.. sahur ve hafta sonu yemeklerimi ocağa koydum.. mutfağı sildim.odamı temizledim..anam babam yatınca salonu şöyle bir sessizce tozdan arındırıp sildim... yemekler pişti sofrayı kurdum yattım. namaza kalktım yatmadım kılarken terledim banyo yaparken banyoyuda şu araba fırçalarını bilirsiniz onunla tavana kadar çamaşursuyu ile fırçaladım. duruladım kuruladım ç.makinesini sildim. havluları değiştirdim. çamaşırları yıkadım. astım. sahur bulaşığını yıkadım. işe geldim.....
neyse bu gün şirketteyim sabahın erken saatlerinden beri... işleri toparladım. patronum hastaneden çıkıyor bu gün çok şükür :90:
onu görüp hala kızı kuzinin siparişlerini tamamlayıp halama geçeceğim dubleksin altını geçen haftalarda cillop gibi yapmıştım bu günde üstünü altını son bir kez elden geçirip inşaat pisliğinden arındıracağım. akşamı bulur sonra sabaha kadar kalan eşyaları toplayıp yarın 8 de nakliyeye vereceğiz bir sokak alttaki yeni eve taşıyacaklar tabi yerleştirme dekor toz alma devam edecek.. halam yaşlı ve çok kilolu sürekli oturmak zorunda anca oturduğu yerden yiycek bişiyler hazırlar bize eniştemde yaşlı bir gözü görmüyo kalp hastası.. kuzi benim şen dul temizlikten anlamaz telaşe memuru kızı 17 oğlu 15 yaşında onlarda işte kendi havalarında ama kız yardımcı olur sağolsun... bakalım nakliyecilerle anlaşacakmıyım... zati mütahit hala karşı daireyi bitiremedi bizimde dubleksi bitiremedi tam burunburuna uyuz oluyorum ama anlayacağınız kakılmışa yine tatil yok... eeee baba hatrı işte pek halama aşık olmasamda kıyamam yaşlılara... babamın kafası rahat olsun yeter bana...

kakılmıştır benim adım heryeri siler süpürürüm... ayol çok domestik bir hatun oldum çıktım iyi mi? ama yinede İşleyen demir ışıldar misali yorulmuyorum Allah nazardan korusun
eveeeet hatuncuklar ofis işleri var biraz masamıda toplamam lazım çalışırken dağıldım. yarın büyük ihtimal nete giremem pazartesi görüşürük

tatlı cadı zuzu iş kadınlığı elbisesini çıkarır ve kakılmış omaya uçar...

akrepçim merhaba nasılsın canım görüşmeyeli...ben kürkçü dükkanına geri döndüm...

ayy okurken yoruldum öldüm bittim...

herkese günaydııııııııııınnnn

sabah sabah telefonlarla uyandım, önce kargo aradı, teslim aldım malı daha paketi açamadan buzdolabı servisçisi geldi, buzdolabıyla ilgilendi, illa merkezi arayınca ilgilendiler, buradaki servis yapacağımız bir şey yok deyip gitmişti, merkezi aradım da servis istedim, bu geldiklerinde de kapakalrı değiştirelim dediler çok sevindim, ben kendimi öyle bir hazırlamışım ki, yine ilgilenmeyecekler diye, gardımı almış şekilde beklerken adam kapağı değiştirelim demiş ona rağmen ben adama saldırır gibi konuşmuşum, eşim beni mutfaktan kovdu sen bir git ben halledeceğim dedi adam kapağı değiştirelim diyor niye hla saldırıyorsun diyot ayy çok komiğim yaaaaafff

genic cim kaptan yardımcısı yok şuan takımın
senin olmanı istiyorum ne dersin
hesaplaman paylaşımın ve paylaşım topiğine ziyaretlerin güzel
ne dersin

2 yıldır burdayımm bir gün yapmadın bu teklifi bana, genic kıymetini bil yaneeeeeee

yapsan da cevabım hayır dı zatiii

bu nasıl bir anlatış yaaaaaaaaff sanki uzay mekiği çalıştırcak kızcaaazzzzzz

bence sne beni deneeee

bi teklif et nolur gıııııııızzz, hayııır deme zevkine bir erişiiiimmm

bence sne beni deneeee

bi teklif et nolur gıııııııızzz, hayııır deme zevkine bir erişiiiimmm

ay gene merakta buradayım... şirketten çıkana kadar şuralarda bir yerlere sıkışıp izliyorum takımı... anam aybik sen benim ol yavrum boş veeee gerisinii.... (cevap vermek isteyen sendin kuşum sen bağa cevap ver olmazmıııı :80:

kızlar geçtiğimiz pazar başıma ne geldi onu anlatıcam sizlere
durdukça içime oturdu iyice
pazar gün boyu hareketli bir gündü ve o hareketin içine nasıl yaptıysam dolma yapmayı da sığdırdım sırf kayınbabam seviyor diye
neyse yemekler hazırlandı iftara kaldı iki dakika..kayınbabam balkonda oturuyor,eşim çağırdı yemek hazır diye;ben yemicem dedi birbirimize baktık eşimle kalktı yanına gitti gel gelmem sonra kapıyı kapattı camdan konuştuklarını görüyorum ve ezan okundu bir hurma ve su ile açtım orucumu kapı açıldı
eşim; sana küsmüş dedi günün şakası gibiydi cidden:26:
tuhaf bi şekilde bakakaldım tabii çünkü küsmesini gerektiren bir durum yok ortada daha doğrusu benim bildiğim yok
mesele neymiş biliyomusunuz kızlar..kızımı ondan soğutmak için dolduruyomuşum en son hatırladığım sebzeleri doldurup dolma yapmaktı oysa tamam tamam kötü espri
aklıma geldikçe tuhaf oluyorum çünkü
ayy neler saydı bana yaa yaşına hürmet edip babam saydığım asla saygısızlık yapmayıp rahat etmesi için ne gerekiyorsa yaptığım şahıs:93:
kalktım Rabbime sığınmaya, akşamı kılmaya dedim benim namazım bu saçmalıktan çok daha önemli..
eşim geldi giyin üstünü dedi seni annenlere götürücem ilk şaşkınlıktan sonra canıma minnet dedim hemen giyindim üstümü ohh dedim saçma ortamdan kurtulucam
giyinip çıktım baktım kayınbabam kapının yanında kimeyi bir yere göndermem geçin yemeğinizi yiyin dedi o zaman anladım eşimin yapmaya çalıştığını tabiki hiç sevinmedim
haksız yere yapılan suçlamanın iftiranın üstüne annemin gölgesi bile iyi gelecekti oysa..
o an salona baktım yemekler olduğu gibi bir yanda duruyor biz bir tarafta..dedim baba ben sırf sen seviyorsun diye gittim alışveriş yaptım sevdiğin yemeği yaptım sen bana bunumu yapıyorsun çok ayıp ettin dedim neyse tekrar oturuldu sofraya..sadece 1 çatal aldım o caanım dolmadan bir kaç kaşık da cacık..kayınbabam iştahla yedi yemeğini arada hadi yiyin niye yemiyorsunuz diye diye
ertesi akşam bizi yemeğe çıkardı peki kırgınlığımı geçirdimi
hayat bu işte kızlar inanın uğraşılan çaba harcanan herşey boş kalıcı olan iyi niyetiniz ibadetiniz Allah a inancınız çünkü sadece o inancınız bağlılığınız sizi insan gibi insan olmanızı sağlıyor..
dün akşam da anneme gittim.tüm negatiflikleri onun kanatlarının gölgesinde pozitifliğe çevirmeye ihtiyacım vardı..
iş çıkışı eve geçip kayınbabama yemek hazırladım eşim görevdeydi.çıktım annemin sevdiği fırından ekmek aldım babamın sevdiği kerebiç tatlısı aldım hiç haber vermeden pat diye gittim
iyikide gittim..deşarj oldum..onların duası çok önemli..anne duası baba duası gibisi varmı..
bende anne, annelik kavramı çok önemli şekerler..
Rabbim tüm annelere ve babalara hayırlı uzun ömürler versin..bu dünyadan ayrılmış olanlarada rahmetiyle cennet nasip eylesin inş..

içimdeki kakılmışı uyandırdın kuşumm bu aşk ile eve gidip temizlik yapmak istiyorumm
harikasın maaşallahın var
ve senden ricam bundan sonra senin görevin bu şekilde tüm yaptıklarını anlatmak paylaşmak olsunyaşam enerjisi veriyosun cnım benim..Allahım sana herşeyin hayrlısını versin inş.

kaptanım BİRTANESİN sen....

haksızlığığa tahammül yok öyle değil mi.... ama anlıyorum seni... belli bir yaşın üstündeki insanların ben çocuk gibi görmeyi tercih ediyorum ki öyle alınganlıkları saçma kızmaları mantık dışı hareketleriii.. Ya sabır diyip gülümsemek dışında kendini yesende faydası yok.. en güzeli sığınacak limanlarımızın olması Annelerimiz... ALlah başımızdan eksik etmesin ana babamızı... tabi yolumuzu aydınlatan ışığımız Rabim herkesin sofrasını bereket ruhunu inamla doldursun... doldursun ki dilin zehri iyi niyetli sözlerle temizlensin...

Amin kaptanım hepimize versin o enerjiyi... bu site hayatımı değiştirdi.. bu takım sen ve arkadaşlarım içimde ki benin farkını enerjisini ortaya çıkardı... Allah Razı olsun...

akrepçim merhaba nasılsın canım görüşmeyeli...ben kürkçü dükkanına geri döndüm...
hoşgeldin şekerlik
ayy okurken yoruldum öldüm bittim...
süper dimiii
kargo ayağını sürümüş acaba bahire de aldımı:26:
2 yıldır burdayımm bir gün yapmadın bu teklifi bana, genic kıymetini bil yaneeeeeee

yapsan da cevabım hayır dı zatiii
ikiyıldır kaptan yardımcısı zaten vardı da o yüzden canım ve şu an bana hesaplamayı bilen biri lazım..ben takıma giremediğimde gözüm arkada kalmamalı
sadece takıma gir çıkla değil paylaşım topiğininde kurdu olmalı yaa
sen mizahtan sorumlu bakanımızsın hem
hayııııııyyyy benim oyum aybiğeeee
pöffffffff
bu nasıl bir anlatış yaaaaaaaaff sanki uzay mekiği çalıştırcak kızcaaazzzzzz

ehh uzay mekiği kullanıcak pilot o ve o anladı canikom

amiin canım amiin..
hayırlılara yakın hayırsızlardan uzak tutsun Rabbim bizi inş.
Amin kaptanım hepimize versin o enerjiyi... bu site hayatımı değiştirdi.. bu takım sen ve arkadaşlarım içimde ki benin farkını enerjisini ortaya çıkardı... Allah Razı olsun...

cümlemizden canım..iyiki geldin takımımıza bizde senin gibi şekeri tanımış olduk
dostluğumuz daim olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…