içimdeki kakılmışı uyandırdın kuşummbu aşk ile eve gidip temizlik yapmak istiyorumm
harikasınmaaşallahın var
ve senden ricam bundan sonra senin görevin bu şekilde tüm yaptıklarını anlatmak paylaşmak olsunyaşam enerjisi veriyosun cnım benim..Allahım sana herşeyin hayrlısını versin inş.
aybikcim kaptan yardımcımız olurmusun
kızlar geçtiğimiz pazar başıma ne geldi onu anlatıcam sizlere
durdukça içime oturdu iyice
pazar gün boyu hareketli bir gündü ve o hareketin içine nasıl yaptıysam dolma yapmayı da sığdırdım sırf kayınbabam seviyor diye
neyse yemekler hazırlandı iftara kaldı iki dakika..kayınbabam balkonda oturuyor,eşim çağırdı yemek hazır diye;ben yemicem dedibirbirimize baktık eşimle kalktı yanına gitti gel gelmem sonra kapıyı kapattı camdan konuştuklarını görüyorum ve ezan okundu bir hurma ve su ile açtım orucumu kapı açıldı
eşim; sana küsmüş dedigünün şakası gibiydi cidden:26:
tuhaf bi şekilde bakakaldım tabii çünkü küsmesini gerektiren bir durum yok ortada daha doğrusu benim bildiğim yok
mesele neymiş biliyomusunuz kızlar..kızımı ondan soğutmak için dolduruyomuşumen son hatırladığım sebzeleri doldurup dolma yapmaktı oysa tamam tamam kötü espri
aklıma geldikçe tuhaf oluyorum çünkü
ayy neler saydı bana yaa yaşına hürmet edip babam saydığım asla saygısızlık yapmayıp rahat etmesi için ne gerekiyorsa yaptığım şahıs:93:
kalktım Rabbime sığınmaya, akşamı kılmaya dedim benim namazım bu saçmalıktan çok daha önemli..
eşim geldi giyin üstünü dedi seni annenlere götürücemilk şaşkınlıktan sonra canıma minnet dedim hemen giyindim üstümü ohh dedim saçma ortamdan kurtulucam
giyinip çıktım baktım kayınbabam kapının yanında kimeyi bir yere göndermem geçin yemeğinizi yiyin dedi o zaman anladım eşimin yapmaya çalıştığını tabiki hiç sevinmedim
haksız yere yapılan suçlamanın iftiranın üstüne annemin gölgesi bile iyi gelecekti oysa..
o an salona baktım yemekler olduğu gibi bir yanda duruyor biz bir tarafta..dedim baba ben sırf sen seviyorsun diye gittim alışveriş yaptım sevdiğin yemeği yaptım sen bana bunumu yapıyorsun çok ayıp ettin dedim neyse tekrar oturuldu sofraya..sadece 1 çatal aldım o caanım dolmadan bir kaç kaşık da cacık..kayınbabam iştahla yedi yemeğini arada hadi yiyin niye yemiyorsunuz diye diye
ertesi akşam bizi yemeğe çıkardıpeki kırgınlığımı geçirdimi
hayat bu işte kızlar inanın uğraşılan çaba harcanan herşey boşkalıcı olan iyi niyetiniz ibadetiniz Allah a inancınız çünkü sadece o inancınız bağlılığınız sizi insan gibi insan olmanızı sağlıyor..
dün akşam da anneme gittim.tüm negatiflikleri onun kanatlarının gölgesinde pozitifliğe çevirmeye ihtiyacım vardı..
iş çıkışı eve geçip kayınbabama yemek hazırladım eşim görevdeydi.çıktım annemin sevdiği fırından ekmek aldım babamın sevdiği kerebiç tatlısı aldım hiç haber vermeden pat diye gittim
iyikide gittim..deşarj oldum..onların duası çok önemli..anne duası baba duası gibisi varmı..
bende anne, annelik kavramı çok önemli şekerler..
Rabbim tüm annelere ve babalara hayırlı uzun ömürler versin..bu dünyadan ayrılmış olanlarada rahmetiyle cennet nasip eylesin inş..
tatlım kilo bildiriminş tabiki yapıcaksın ama takım içi listemizde yayınlanıcak
kilonu bir önceki kilonla yazarsın olur biter
sen adres ver hemen gönderiim şekercik..beklicem telini
sahurda yesen aslında senin için çok daha iyi olur..sahurda içilen 1 bardak suyun bile sevabı büyük
kızlar bugun yemekleri ben yapıcamm. ne yapayım iftara bana bi fikir verinsiz ne yapacaksınız akşam menünüz nee.sizden kopya çekicem
ben bugün aşırı derecede terledim neden ki yAAAAAA( şu zımbaratos ilk günden etki eder mi böyle ki? psikolojik mi acaba ??:26:
kızlar bugun yemekleri ben yapıcamm. ne yapayım iftara bana bi fikir verinsiz ne yapacaksınız akşam menünüz nee.sizden kopya çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?